ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اوركلاك پنتيوم 4

LANDASEFR
18-05-2011, 12:29
دوستان من هم يه سيستم قديمي دارم پنتيوم4 ، پرسكات 2.8 گيگاهرتز .

مادر بورد هم گيگابايت 8S648FXP-RZ هستش .

توي بايوس كه هرچي گشتم گزينه اي و قسمتي براي اوركلاك كردن نديديم ، بايوس هم آپديت هست و چون قديميه آخرين ور‍ژن بايوس هم هست .

راهنمايي كنيد لطفا .

EXTREME
18-05-2011, 14:02
چند عکس از قسمت های مختلف بایوس بزارین

LANDASEFR
18-05-2011, 18:15
يعني ممكنه چون مادربورد قديميه قابليت اوركلاك نداشته باشه ؟

يا بطور كلي اور كلاكينگ روي همه مادربوردها تعريف شده و قابل اجرا هست يا نه ؟

LANDASEFR
18-05-2011, 19:59
اينم بايوس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
18-05-2011, 20:33
شما باید برید تو قسمت mb intellegent برای اورکلاک
بایوس آپدیت باشه برای اورکلاک خیلی بهتره
حالا شما برید داخل همین گزینه ای که گفتم و از بالا تا پایینشو عکس بگیرید به صورت چندتایی بزارید اینجا

LANDASEFR
18-05-2011, 22:23
اخه تو سايت گيگابايت آخرين آپديتشو زده 2005 و ورژن بايوس رو هم زده اف 4 موقع بالا اومدن سيستم.

EXTREME
18-05-2011, 23:12
بایوس رو به آخرین ورژن نصب کنید اگه نصب کردید مشکلی نداره
عکس اون قسمت هایی که گفتم رو بزارین

LANDASEFR
19-05-2011, 13:30
چند گزينه زير وجود داره در mb intellegent

CPU CLOCK

DRAM CLOCK

AGP CLOCK

از اين صفحه نمي تونم عكس بگيرم.

EXTREME
19-05-2011, 17:34
چرا نمیتونید عکس بگیرید ؟
فکر کنم مین شما اور دوست نیست ممکنه با اور ولتاژ هارد و قسمت اسلات گرافیک agp زیاد بشه وبه همین خاطر باید یک سری قابلیت های هارد رو غیر فعال کنید تا بتونید اور کنید
به نظر من اور روی این سیستم زیاد برای شما کارایی نداره و یه جورایی بی فایده است شما اگه سیستم رو ارتقا بدین کارایی بهتری دارین
حالا برای امتحان cpu clock 20 تا اضافه کنید با اضافه کردن این مقدار
فرکانس رم و پل شمالی و fsb هم زیاد میشه که باید اونارو بیارید پایین و کنترل کنید
برای اور نرم افزار prime 95 و نرم افزار cpu-z و hw monitor تهیه کنید
فنتون هم باید خوب باشه و تهویه ی کیس
ولی عکس رو میزاشتین بهتر بود

LANDASEFR
20-05-2011, 00:20
خوب اگر ميشه اين مراحل اور سي پي يو و تنظيم فركانس و رم رو به ترتيب و كامل بگيد.

من مي خوام از اين سيستم حداكثر استفاده رو بكنم تا يك كيس جديد بگيرم.

مرسي

EXTREME
20-05-2011, 00:24
من تاپارامتراشو نبینم که خوب نمیتونم راهنماییتون کنم

LANDASEFR
20-05-2011, 03:11
ميتونم تا 3.2 يا بيشتر اورش كرد ؟

EXTREME
20-05-2011, 07:29
شدنش که میشه ولی باید تست پایداری بگیرید فرکانس رم تایمینگ و fsb نباید بزارید ناپایداری ایجاد کنه و اگه نیاز بود به سی پی یو
ولتاژ بود البته از این بیشتر هم نمیشه اور کرد به خاطر دما ولی اگه فن خوب داشته باشید بیشتر میشه اور کرد که برای این سوکت
اصلا ارزش نداره این کاور بکنی

LANDASEFR
20-05-2011, 10:31
توي صفحه m.b intellegent موارد زير هست

گزينه اول مربوط به تايمينگ هاي رمه.

گزينه بعدي اش سي پي يو كلاك هست كه وقتي بازش مي كني روي 133 هست و نمي تونم تغييرش بدم.

گزينه سومي مربوط به باس رمه كه اتوماتش روي 400 و توي منوش اعداد 233 و 536 و...وجود داره

دو تا گزينه هم داره مربوط به agp

آخرين گزينش هم ماله ولتاژ رم هست كه منوش دو گزينه اي هست اولي manual و گزينه بعد 0.1 ولت

حالا ميشه بگيد چكار كنم ؟؟؟؟

EXTREME
20-05-2011, 14:02
این عدد 133 باید تغییر کنه چطور تغییر نمیکنه شما از طریق cpu clock باید عملیات اور رو انجام بدین
راستی ضریب پردازنده چنده؟ میتونید بالاتر ببیرید؟

LANDASEFR
20-05-2011, 15:12
نه موقع بالا اومدن كه نوشته 133*21 = 2.80 Ghz و اون عدد 133 رو هم نميشه تغييرش داد.

EXTREME
20-05-2011, 15:39
cpu ratio چی ؟
اونو میتونید زیاد کنید ؟
آخه نمیشه که

Erfan.B
20-05-2011, 15:50
توي صفحه m.b intellegent موارد زير هست

گزينه اول مربوط به تايمينگ هاي رمه.

گزينه بعدي اش سي پي يو كلاك هست كه وقتي بازش مي كني روي 133 هست و نمي تونم تغييرش بدم.

گزينه سومي مربوط به باس رمه كه اتوماتش روي 400 و توي منوش اعداد 233 و 536 و...وجود داره

دو تا گزينه هم داره مربوط به agp

آخرين گزينش هم ماله ولتاژ رم هست كه منوش دو گزينه اي هست اولي manual و گزينه بعد 0.1 ولت

حالا ميشه بگيد چكار كنم ؟؟؟؟

دوست عزيز مهرداد جان راست مي گن بايد يه شات از اون صفحه مي ذاشتي تا مي شد كمكت كرد گرچه اصلاً اور كردن اين سيستم بدتر كاراييت رو مي ياره پايين من تاي همين چيپست رو با برند ايسوس تو شركت زير دستمه فقط سي پي يوش 1.8 هست به زور كش كردن فايل ها stable نگهش داشتم (به قول مهرداد پاورش پاروئه:31: ) بي خود به اور كردنش فكر نكن نهايتش اگه هم بتوني اور كني كه agp و هارد برات مشكلي به وجود نياره 10 درصده يعني باست مي شه 143 مگاهرتز! سي پي يوت هم مي شه 3 گيگاهرتز! اولين مشكلي كه بر ميخوري بهش halt كردن سي پي يوت هست و بعدش instable شدن رم ها. اصلاً ارزش اين كار رو نداره مگر اين كه براي تحقيق و بحث تخصصي اوركلاك بخواي از اين جا شروع كني.
موفق باشي.

Behsood
20-05-2011, 15:51
من نمیدونم الان دوستمون "مهرداد" داره در مورد آور کلاک CPU صحبت میکنه یا Front Side Bus !
ضریبی که شما ازش حرف میزنی در واقعا FSB هست که با این روش نمیشه زیاد و کمش کرد!!
توجه هم داشته باشید که بعضی مدل های مادربورد امکان تغییر ولتاژ رو نمیدن.

Erfan.B
20-05-2011, 15:53
cpu ratio چی ؟
اونو میتونید زیاد کنید ؟
آخه نمیشه که

مهرداد جان قطعاً cpu ratio لاك هست چون فقط تو سري extreme بود كه cpu ratio لاك نبود.

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

من نمیدونم الان دوستمون "مهرداد" داره در مورد آور کلاک CPU صحبت میکنه یا Front Side Bus !
ضریبی که شما ازش حرف میزنی در واقعا FSB هست که با این روش نمیشه زیاد و کمش کرد!!
توجه هم داشته باشید که بعضی مدل های مادربورد امکان تغییر ولتاژ رو نمیدن.

عزيز شما وقتي fsb رو اور كني قطعاً سي پي يو هم اور مي شه اون هم به دليل cpu ratio ثابت. :46:

Behsood
20-05-2011, 15:57
زيز شما وقتي fsb رو اور كني قطعاً سي پي يو هم اور مي شه اون هم به دليل cpu ratio ثابت. :46:

عرض کردم که "این راهش نیست."
بله درسته.
ولی مطمئنم از m.b intelligent نمیشه این کار رو کرد!!

برای اور یا باید FSB رو اور کرد که در این مورد بعید میدونم تغییر چندانی داشته باشه!
یا ضریبی که در نهایت رقم ولتاژ رو میسازه.

البته این شامل معماری های جدید نمیشه!

EXTREME
20-05-2011, 18:26
بله باید به fsb ولتاژ داد تا بشه اور کرد
مدل سی پی یو شونم که نمیگن
هیچ عکسی هم نمیزارن تا بشه گفت باید چیکار کرد
از طرفی من گفتم مین ایشون زیاد با اور خوب نیست با اور کردن ولتاژ هارد و agp هم ممکنه بره بالا و براشون مشکل بوجود بیاد
خیلی برای این سی پی یو اور بشه انجام داد 100 مگاهرتزه چون دماشم بیش از این حد میره بالا
سی پی یو ی قدیمی دارن
و اون 100 مگاهرتز هم هیچ ارزشی نداره بنابراین ارتقا بهترین کاره