مشاهده نسخه کامل
: غیر فعال کردن آپدیت اتوماتیک Adobe Reader 8
befermatooo
18-05-2011, 08:24
سلا م .
مدتی هست این Adobe Reader 8 سمج شده و همش میخواد خودشو آپدیت کنه . متاسفانه تو تنظیماتش چیزی واسه آپدیت وجود نداره . چیکار کنم ؟
در ضمن چطوری میتونم از طریق فایروال مسدود کنم آپدیتش رو ؟
سلا م .
مدتی هست این Adobe Reader 8 سمج شده و همش میخواد خودشو آپدیت کنه . متاسفانه تو تنظیماتش چیزی واسه آپدیت وجود نداره . چیکار کنم ؟
در ضمن چطوری میتونم از طریق فایروال مسدود کنم آپدیتش رو ؟
هروقت شما برنامه ای نصب کنید اگرفایروال روسیستم نصب باشه همون اول که به اینترنت نصب بشین خودش برای اتصال برنامه به اینترنت ازشما اجازه میگیره شما میتونید مسدودش کنید جلوی آپدیت بگیرین یا برنامه رو دستی ادد کنید به داخل فایروال مثلا من با آویرا توضیح دادم اگرفایروالم روسیستم نصب نیست شما میتونی ازفایروال comodo firewall استفاده کنید:20:
لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dew Drop
18-05-2011, 12:55
سلام
توقسمت help این نرم افزار check for update رو باز کنید چند ثانیه صبر کنید اون خط که پر شد
یه صفحه جدید براتون باز میکنه که می پرسه این اپدیت ها دانلود و instal بشه یا نه,
تو اون صفحه preferences رو باز کنید قسمت بالا تیک automatically check for update رو بردارید و ok کنید.
befermatooo
12-07-2011, 09:46
سلام
توقسمت help این نرم افزار check for update رو باز کنید چند ثانیه صبر کنید اون خط که پر شد
یه صفحه جدید براتون باز میکنه که می پرسه این اپدیت ها دانلود و instal بشه یا نه,
تو اون صفحه preferences رو باز کنید قسمت بالا تیک automatically check for update رو بردارید و ok کنید.
ممنون
اما گزینه check for update تو Help نبود .
ورژن هم 8 هست .
water_lily_2012
12-07-2011, 10:01
آخرین گزینه منوی Edit را انتخاب کنید و در پنجره Preference گزینه آخر Updater را انتخاب کنید و سپس گزینه سوم را انتخاب کنید.
البته ابن تنظیمات را از روی ورژن 9 گفتم. احتمالا ورژن 8 همین تنظیمات را دارد.
befermatooo
14-07-2011, 10:14
آخرین گزینه منوی Edit را انتخاب کنید و در پنجره Preference گزینه آخر Updater را انتخاب کنید و سپس گزینه سوم را انتخاب کنید.
البته ابن تنظیمات را از روی ورژن 9 گفتم. احتمالا ورژن 8 همین تنظیمات را دارد.
ممنون. پیداش کردم .
تعجب میکنم که چرا خودم پیداش نکردم با اینکه دنبال گزینه " آپدیت " تو تنظیمات بودم .
:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.