ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 200,000 پیش ثبت نام برای گالاکسی S II سامسونگ در کره جنوبی؛ پشت سر گذاشتن آی فون

senator215
17-05-2011, 22:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از رونمایی از مدل گالاکسی S II در کره جنوبی در 25 آوریل, این مدل به تدریج در همه جهان در دسترس قرار می گیرد. هرچند که پیش فروش آن از چند روز قبل در کره جنوبی آغاز شده بود. در طول این مدت سامسونگ بیش از 200,000 پیش- سفارش دریافت کرده است. این رقم بیش از میزان پیش-سفارشهایی است که تا کنون برای محصولات سامسونگ دریافت شده بود. این رقم رکوردی جدید در کره جنوبی ثبت کرده است.
هیچ کدام از آی فونهای اپل در کره جنوبی تا کنون این مقدار پیش-سفارش نداشته است, و به نظر می رسد این رکورد برای سامسونگ تا مدتی محفوظ بماند.
این رکورد آینده مطلوبی را برای گالاکسی S II پیش بینی می کند و انتظار می رود فروش بیش از 10 میلیون قطعه از این مدل به راحتی بدست بیاید. اگر سامسونگ استراتژی استفاده شده در ساخت این محصول را ادامه دهد, میزان این فروش حتی ساده تر به دست می آید و بر اساس تجربه کره جنوبی, اسمارت فون اندروید سامسونگ خیلی زود در همه جا در دسترس خواهد بود.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mami_m2
17-05-2011, 23:35
گالاکسی یه سرو گردن از ای پد بالاتره :10:

amir200812
24-05-2011, 09:46
گالاکسی یه سرو گردن از ای پد بالاتره :10:
عزیز جنگنده F14 هم از فرراری انزو قویتره!!!

اینا چه ربطی به هم دارن؟ گوشی موبایل رو چطوری با تبلت مقایسه کردید شما؟

mami_m2
24-05-2011, 13:08
عزیز جنگنده F14 هم از فرراری انزو قویتره!!!

اینا چه ربطی به هم دارن؟ گوشی موبایل رو چطوری با تبلت مقایسه کردید شما؟

وای چقدر خشن:weird: بابا من نظره شخصیمو گفتم اینقدرها هم بلا نصبت .. نیستم منظورم گالاکسی تب بود:14:
میخواستم طرفداری از سامسونگ کنم چون گوشیه خودم سامسونگه:31: