ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاک تو سرم شد؟؟؟

aghamostafa
17-05-2011, 17:36
آقا به نظرتون خاک بر سر شدم یا نه ؟

با استفاده از منوی مخفی تلویزیون ال سی دی سامسونگ (اینفو+منو+موت+کلید روشن/خاموش) وارد یه منویی شدم و همینطور که داشتم بش ور میرفتم دستم رفت روی یه گزینه ای که فک کنم .... Bus بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی اسم گزینه کلمه ی باس بود ولی نمیدونم دقیقا بقیش چی بود .... تصویر درست بود تا اینکه خاموش کردم تی وی رو

روشن که کردم یه تصویر خاکستری متمایل به آبی میاد و هیچ اتفاقی نمیفته !!! دیگه توی منوی مخفیش هم نمیتونم بدم ....

تیتار تنم؟؟؟؟؟؟ ینی چیکار کنم؟ بدبخت شدم؟

aftab_azad20
17-05-2011, 19:37
اخه واسه چی ،:41:اینقدر تنهایم عزیز دارن تاکید میکنن این منو رو دستکاری نکنین ولی...

EhsanCPU
17-05-2011, 19:43
آقا به نظرتون خاک بر سر شدم یا نه ؟

با استفاده از منوی مخفی تلویزیون ال سی دی سامسونگ (اینفو+منو+موت+کلید روشن/خاموش) وارد یه منویی شدم و همینطور که داشتم بش ور میرفتم دستم رفت روی یه گزینه ای که فک کنم .... Bus بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی اسم گزینه کلمه ی باس بود ولی نمیدونم دقیقا بقیش چی بود .... تصویر درست بود تا اینکه خاموش کردم تی وی رو

روشن که کردم یه تصویر خاکستری متمایل به آبی میاد و هیچ اتفاقی نمیفته !!! دیگه توی منوی مخفیش هم نمیتونم بدم ....

تیتار تنم؟؟؟؟؟؟ ینی چیکار کنم؟ بدبخت شدم؟

چرا اینقدر ناراحتی
زنگ بزن سام سرویس میان مشکلو برطرف میکنن
گارانتی واسه همینه ناراحت نباش درست میشه :20:

aghamostafa
17-05-2011, 19:49
والا گارانتیش هم تموم شده ... یعنی واقعا نمیشه خودم یه کاریش کنم ؟ باید حتما نمایندگی بیاد ؟ واقعا ؟