ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایمیج گرفتن از DVD

fedaghi
17-05-2011, 11:40
سلام من یه DVD دارم می خوام ازش ایمیج بگیرم و بعد ازش رایت کنم حالا می خوام بدونم اگه من یه فایلی توی کامپیوتر داشته باشم می تونم بهش اضافه کنم البته موقع رایت کردن اون DVD اطلاعات اون فایل ایمیج شده اکسترکت میشه؟ و اون ویندوز رو که توی DVD رایت کردم اگه اکسترکت کرد بوتش می کنه؟
مرسی

Erfan.B
17-05-2011, 11:44
سلام من یه DVD دارم می خوام ازش ایمیج بگیرم و بعد ازش رایت کنم حالا می خوام بدونم اگه من یه فایلی توی کامپیوتر داشته باشم می تونم بهش اضافه کنم البته موقع رایت کردن اون DVD اطلاعات اون فایل ایمیج شده اکسترکت میشه؟ و اون ویندوز رو که توی DVD رایت کردم اگه اکسترکت کرد بوتش می کنه؟
مرسی

سلام دوست عزيز. شما مي توني با برنامه ي نرو يا ISO BUSTER يا هر برنامه ي ديگه اي از دي وي دي ايميج بگيري و توسط برنامه ي MAGIC ISO فايل ايميج رو اديت كني.
موفق باشي.

seyediali3
17-05-2011, 15:26
ultru iso را هم ميتوني ايميج باهاش بگيري و هم اديت كني.تازه امكانات فوقالعاده ديگري هم داره

water_lily_2012
17-05-2011, 15:31
Ultra ISO را ترجيح مي دهم.

EXTREME
17-05-2011, 23:24
alcohol 120% هم نرم افزار خوبیه

mafaman2003
17-05-2011, 23:37
مرسی

از ultru iso یا هر برنامه دیگه ای که برای اضافه کردن فایل استفاده کردی ولی نباید ایمیجت رو اکسترکت کنی چون بوتش میپره.پس داخل این نوع برنامه ها میشی و فایلتو Add میکنی.

DiR3CToR
18-05-2011, 11:49
پیشنهاد میکنم از power ISO استفاده کنید همه نیازهایی که دارید رو برطرف میکنه + قابلیتهای دیگه

resident
19-05-2011, 17:55
ultru iso را هم ميتوني ايميج باهاش بگيري و هم اديت كني.تازه امكانات فوقالعاده ديگري هم داره

Ultra ISO را ترجيح مي دهم.

دوستان کاملا درست میگن، Ultra ISO واقعا برنامه کامل و جامعی هستش. خیلی ساده بگم: تمام امکانات رو در اختیارتون قرار میده.

fedaghi
22-05-2011, 15:56
سلام دوستان من با ultra iso کار کردم میشه فایلی رو ازش پاک کنی ولی نمیشه فایلی رو بهش اضافه کرد من می خوام یه فایل دیگه به اون DVD که ایمیج گرفتم اضافه کنم.