PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 20 دقیقه طول میکشه تا سیستم بالا بیاد

papai
17-05-2011, 03:16
قبلا سیستم من بعضی وقتها حدود 20 دقیقه طول میکشید تا بالا بیاد الان دیگه کلا اینجوری شده هر دفعه که کامپیوتر رو روشن میکنم همین قدر باید منتظر بمونم تا سیستم بالا بیاد. از نو ویندوز نصب کردم(فرمت هم کردم) ولی هنوز همونجوریه به نظر میاد مشکل سخت افزاری باشه
آیا احتمال داره مشکل از مادربرد باشه
مادربردم ایسوزه

sheytoon001
17-05-2011, 15:23
رم سیستمتون چنده؟ اگه کمتر از 512 مگابایته (مخصوصا برای ویندوز 7) خیلی کمه و باید رم رو افزایش بدید
مورد دیگه ای هم که به نظرم میرسه مشکل هارد، ممکنه هاردتون یا شاید کابلش مشکلی داشته باشه

E.I
17-05-2011, 15:32
قبلا سیستم من بعضی وقتها حدود 20 دقیقه طول میکشید تا بالا بیاد الان دیگه کلا اینجوری شده هر دفعه که کامپیوتر رو روشن میکنم همین قدر باید منتظر بمونم تا سیستم بالا بیاد. از نو ویندوز نصب کردم(فرمت هم کردم) ولی هنوز همونجوریه به نظر میاد مشکل سخت افزاری باشه
آیا احتمال داره مشکل از مادربرد باشه
مادربردم ایسوزه

مشخصات سیستم بگین دوست عزیز HDD-CPU-MAIN-RAM:20:

water_lily_2012
17-05-2011, 15:33
در صورت كم بودن رم هم فكر نكنم اين قدر طول بكشه. در كدام قسمت لود مدت بيشتري صرف مي شود.

papai
17-05-2011, 20:34
رم سیستمتون چنده؟ اگه کمتر از 512 مگابایته (مخصوصا برای ویندوز 7) خیلی کمه و باید رم رو افزایش بدید
مورد دیگه ای هم که به نظرم میرسه مشکل هارد، ممکنه هاردتون یا شاید کابلش مشکلی داشته باشه
رمش 2 گیگه ویندوز xp
همون طور که گفتم قبلا بعضی موقع اینجوری میشد الان همیشه اینجوریه
ویندوز رو روی درایو دیگه نصب میکنم ببینم چی میشه

در صورت كم بودن رم هم فكر نكنم اين قدر طول بكشه. در كدام قسمت لود مدت بيشتري صرف مي شود.
همون قسمت که صفحه سیاه میاد اگه اشتباه نکنم مینویسه strting windows

EXTREME
17-05-2011, 22:46
این مشکل میتونه از ویندوز باشه که شما عوض کردید
مورد بعدی از ویروس
مورد بعدی نصب نرم افزار یا آنتی ویروس که به زمان بوت اضافه میکنه
پر بودن startup
علتهای بعدی
بدسکتور داشتن هارد هارد رو چک کنید و اتصالات هارد
رم برای xp کافیه
رم و اسلات حافظه رو چک کنید

virus2009
23-05-2011, 15:44
هارد رو از طریق safe mode دیفرگمنت ( Defragment ) کنید
اگر نمی تونید وارد safe mode شوید هارد رو به یک کامپیوتر دیگر وصل کنید و آنجا دیفرگ کنید.