مشاهده نسخه کامل
: اورکلاک ای پردازنده لطفا راهنمایی کنین
سلام
میخواستم منو توی اورکلاک کمک کنین
cpu من :
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+
من باس cpu رو از 200 به 218 رسوندم و فرکانس cpu از 2200 به 2400 رسید و 40 دقیقه با نرم افزار prime95 تست گرفتم هیچ مشکلی نبود
ولی بنظرم دمای پردازنده زیاد بالا میره با برنامه core temp هم دمای پردازنده رو چک کردم که عکسشو پایین میزارم البته این عکس بعد تست prime بود ولی حداکثر دما بالا هستش66 !
میخواستم کسایی که حرفه ای اوورکلاک میکنن نظرشون رو بگن با این دما چقدر جا برا اوور دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dj_aghamajid
16-05-2011, 12:41
دما بالاست!
نباید بالای 60 بره!
شما بهتره چند تا عکس از بایوس مادربردت بزاری تا دوستان پله پله شما رو راهنمایی کنند!
pasargadd
16-05-2011, 12:54
تا 75 جا داره و مشکلی نیست همچنین هیچ وقت با نرم افزارهای معمولی cpu تو 100% لود قرار نمیگیره البته کاربرد عادی منظورمه.
شما تا 223 ببر بالا که تقریبا میشه 2458
و تست بگیر 1ساعت با پرایم blend
دما هم با نرم افزار hw monitor چک کن از 75 بالاتر نره.البته اگر کولر بگیری بیشتر اور میشه ولی احتیاجی نیست.
Dj_aghamajid
16-05-2011, 13:33
حداکثر دمای مجاز با توجه به توصیه AMD بین 49 تا 71 درجه هست!
حالا برفرض هم تا 75 مشکل نداشنه باشه اما صدای فن اونقدر زیاد میشه که میره رو اعصاب آدم!
نکته مهم هم اینه که این روش برای اورکلاک اصلا اصولی نیست! فقط که نباید باس سی پی یو رو زیاد کرد! اینجوری هم زمان باس رم و HT هم زیاد میشه که مشکل ایجاد میکنه! ممکنه رم نتونه بکشه!
شما باید باس رم رو یه پله بیارید پایین و همینطور HT و North brige
بعدش اون کار رو انجام بدید!
تا 75 جا داره و مشکلی نیست همچنین هیچ وقت با نرم افزارهای معمولی cpu تو 100% لود قرار نمیگیره البته کاربرد عادی منظورمه.
شما تا 223 ببر بالا که تقریبا میشه 2458
و تست بگیر 1ساعت با پرایم blend
دما هم با نرم افزار hw monitor چک کن از 75 بالاتر نره.البته اگر کولر بگیری بیشتر اور میشه ولی احتیاجی نیست.
این سی پی یو اتفاقا راحت میره رو 100! البته نه مثلا 60 دقیقه یکضرب!
برای یه سی پی یو 20 تومنی چه کولری بگیره؟ تازه اگه مثلا اگه بصورت اسمی تا 4000 هم بتونی اورش کنی کاریش تغییری آنچنانی نمیکنه! چون همه چیز به فرکانس نیست!
دوست گرامی
شما تا همین حد که اور کردی و پایدار هم بوده کافیه.بیش تر از این برای cpu شما کارایی چندانی نداره و همونطور که دوستان گفتند به بقیه قطعات از جمله رم فشار میاره.بیخودی هم هزینه کولر نکن.
درسته سی پی یو قدیمیه و بیش از حد اور کردن فایده ای نداره
تا همین 66 درجه هم فن ارجینال جواب میده
سلام
باس رو از 218 به 220 رسوندم ولی برنامه prime بعد 3 دقیقه ارور داد:13:
دما هم که بالاست بنظرم تا همین قدر کافی باشه:46: فرکانس اصلی سی پی یو 2200 بود که با این اورکلاک شد 2400
حداقل 200 تا بهش اضافه شد
شما همونطور که گفتم اور تا 2400 برای CPU تون کافیه.بیشتر از این نیاز به کولر و ولتاژ داره که به دلیل افزایش ناچیز در پرفورمنس ارزَش نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.