مشاهده نسخه کامل
: سونی 40hx800یا سامسونگ c7770
farhangzr
16-05-2011, 10:33
نزدیک 2 هفته است که برای خرید راجب این 2 مدل تحقیق میکنم و تا حالا نتونستم به نتیجه مشخصی برسم هر کدام از فروشنده ها هم یک چیزی میگند آدم نمیدونه کدوم رو باور کنه ( از خیلی ها اطلاعات من بیشتر بود تا اونها ) تو سایتها هم که رندوم هر کدوم به نفع یک برند رتبه بندی کردند
به نظر دوستان بین 2 مدل 40hx800سونی و c7000 سامسونگ کدوم برتری دارند با توجه به نکات زیر :
- توانایی پخش فرمتهای گوناگون فیلم و عکس از طریق فلش مموری از جمله divx و mkv ( فروشنده میگفت سونی فقط فیلمهای رجیستر شده divx .mkv رو پخش میکنه ) با توجه به این که در ایران ما همه فیلمها را بدنو کپی رایت خریداری میکنیم ).
- وضوح تصویر
- مصرف برق پایین
- سه بعدی
-امکانات جانبی ( اینترنت و بازی و... ) قابل استفاده در ایران
- عمر مفید و اقتصادی تر در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنیم
- در سونی دستگاه ترانسمیتر و عینک همراه با با تی وی عرضه میشود یا باید جداگانه تهیه کرد ( بدون گارانتی )
- و .... نکات سودمندی که دوستان به نظرشون میرسه
با توجه به این که برای خرید دستگاه هزینه به نسبت بالایی رو پرداخت میکنم ( البته برای من بالاست جسارت به بقیه دوستان نشه:10:) خواهش میکنم بدون تعصب و کامل توضیح بدید که کدوم مدل بهتر یا به صرفه تر است یا اگر 1 ماه صبر کم تا مدل های 2011 به بازار وارد بشود امکانات و اپشن های بهتری را دارند به نسبت اینها ( مثلا 40hx820 )
farhangzr
16-05-2011, 13:49
یک پدر آمرزیده نبود جواب منو بده ؟
baran77777
16-05-2011, 18:07
تو رده بندي ها سي 7000 سامسونگ بالاتره و قابليت پخش فرمتهاي زيادي رو داره كه سوني نداره در ضمن سوني معمولا پول ماركش رو ميگيره و با امكانات سوني ميتوان مدلهاي ديگري از ساير برندها با قيمت خيلي كمتر تهيه كرد. قيمت 40 اينچ سي 7000 سامسونگ الان هم قيمت بانه هست
من c7770 دارم واقعا" ازش راضیم...همه فرمت هایی که حتی اسمشو نمیدونی رو هم ساپورت میکنه
baran77777
17-05-2011, 05:47
يه نگاهي به اين رده بندي هم بنداز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhangzr
17-05-2011, 08:00
کسی سونی نداره اینجا ؟
تو رده بندي ها سي 7000 سامسونگ بالاتره و قابليت پخش فرمتهاي زيادي رو داره كه سوني نداره در ضمن سوني معمولا پول ماركش رو ميگيره و با امكانات سوني ميتوان مدلهاي ديگري از ساير برندها با قيمت خيلي كمتر تهيه كرد. قيمت 40 اينچ سي 7000 سامسونگ الان هم قيمت بانه هست
دوست عزیز لطفا با دلیل علمی نظرتون رو بیان کنید. هر برندی در مدلها وسایزهای مختلف مزایا ومعایبی داره
نزدیک 2 هفته است که برای خرید راجب این 2 مدل تحقیق میکنم و تا حالا نتونستم به نتیجه مشخصی برسم هر کدام از فروشنده ها هم یک چیزی میگند آدم نمیدونه کدوم رو باور کنه ( از خیلی ها اطلاعات من بیشتر بود تا اونها ) تو سایتها هم که رندوم هر کدوم به نفع یک برند رتبه بندی کردند
به نظر دوستان بین 2 مدل 40hx800سونی و c7000 سامسونگ کدوم برتری دارند با توجه به نکات زیر :
- توانایی پخش فرمتهای گوناگون فیلم و عکس از طریق فلش مموری از جمله divx و mkv ( فروشنده میگفت سونی فقط فیلمهای رجیستر شده divx .mkv رو پخش میکنه ) با توجه به این که در ایران ما همه فیلمها را بدنو کپی رایت خریداری میکنیم ).
- وضوح تصویر
- مصرف برق پایین
- سه بعدی
-امکانات جانبی ( اینترنت و بازی و... ) قابل استفاده در ایران
- عمر مفید و اقتصادی تر در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنیم
- در سونی دستگاه ترانسمیتر و عینک همراه با با تی وی عرضه میشود یا باید جداگانه تهیه کرد ( بدون گارانتی )
- و .... نکات سودمندی که دوستان به نظرشون میرسه
با توجه به این که برای خرید دستگاه هزینه به نسبت بالایی رو پرداخت میکنم ( البته برای من بالاست جسارت به بقیه دوستان نشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خواهش میکنم بدون تعصب و کامل توضیح بدید که کدوم مدل بهتر یا به صرفه تر است یا اگر 1 ماه صبر کم تا مدل های 2011 به بازار وارد بشود امکانات و اپشن های بهتری را دارند به نسبت اینها ( مثلا 40hx820 )
بررسي نقاط قوت و ضعف تلويزيون 46 اينچي سه بعدي سامسونگ C7000 یا C7770 در ایران
نكات قوت:
ظاهر جذاب، كيفيت تصوير مناسب، صداي بسيار مناسب و از پر طرفدارترين تلويزيون هاي اين كمپاني به شمار می رود، همچنین به دليل سايز مناسبي كه دارد براي بسياري از خانه ها مناسب به نظر می رسد.
نكات ضعف:
قيمت بالا، سايز كوچك براي مشاهده تصاوير سه بعدي
بر اساس اعلام سامسونگ، 90 درصد تلويزيون هاي سه بعدي خريداري شده در نيمه اول سال 2010 در اروپا، متعلق به برند Samsung است. اين موضوع تعجب بر انگيز نيست؛ چراكه اين كمپاني اولين توليد كننده تلويزيون هاي سه بعدي بوده و بيشترين مدل هاي تلويزيون سه بعدي را نسبت به ساير برند ها ارائه داده است.
اما فروش بالای محصول نشانه كيفيت بالاي يك برند نيست. آيا اين كمپاني گروهي از محصولات با كيفيت و منحصر به فرد را به فروش رسانده يا دسته اي از تلويزيون هاي متوسط را؟
اگر به دنبال مشاهده بهترين تصاوير سه بعدي هستيد اين تلويزيون پيشنهاد خوبي براي شما نخواهد بود مشكل Crosstalk در C7000 وجود دارد ولي خيلي جدي نيست. در واقع اين مشكل خيلي قابل توجه نيست و اينگونه نيست كه تصور كنيد همواره ديد شما را محدود و يا تار مي كند. بلكه تنها گاهي اوقات اين اتفاق مي افتد.
در جعبه تلويزيون عينكي نيست
مشكل بزرگ تلويزيون هاي سه بعدي با نور پس زمينه LED خصوصا از نوع حاشيه اي(Edge LED) اين است كه پنل تصویر خيلي روشني راارائه نمي كند. اين مشكل در اين تلويزيون كاملا مشهود است. خصوصا در تصاويري كه گوشه ها و بالا و پايين تصوير تيره باشد، شما نقاط روشن و پر نوري را مشاهده مي كنيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.