مشاهده نسخه کامل
: نمونه کارهای ریل تایم Quest3D
Reza Azimy_RW
16-05-2011, 09:51
سلام دوستان
گفتم یه تایپیک بزنم نمونه کارهامو بزارم اینجا !
اولی اواتارمه . ارمه RW ! که رفلکت ریل تایمو .... داره در ضمن برایه ساخته شیشه سه بعدی از شیدر اماده و ... استفاده نشده و کاره خودمه . حدوده 8 ماه پیش اینو ساختم ( نمیدونم از همون وقتی که اواتاره جدیدمو دیدید!) :
40113
40114
حجم اجراییش 8 مگ بود میخواستم اپلود کنم نشد ! یعنی همین عکسو دیشب تا حالا درم ور میرم تا اپلود شده !
دومی هم یه خونه هست که میخوام یکم روش کار کنم بهر بشه بعد بزارم
نظر میخوام !
hasansmoke
16-05-2011, 11:42
خوبه.ولی من انتظار گرافیک بهتری رو داشتم.البته چون Quest3D بیشتر مخصوص کارهای ریل تایم هست و نه بازی سازی اینو گفتم. ولی در کل خوب شده.منتظر کار بعدیت هستم.
Reza Azimy_RW
16-05-2011, 12:59
ممنون بابت نظرت :11:
Quest3D بیشتر مخصوص کارهای ریل تایم هست و نه بازی سازی اینو گفتم.این تفکره اشتباهیه در مورده کوییست ! تو کوییست مشکل از بقیه انجینهاست ...
با توجه به اینکه هنوز از DirectX 9 استفاده میکنه !
هر چند قبول دارم همچینام گرافیکی نیست ! کلا" کاره 8 ماه پیشمه بد نی !
Armin060
16-05-2011, 13:17
چون Quest3D بیشتر مخصوص کارهای ریل تایم هست و نه بازی سازی اینو گفتم.
مگه بازی ریل تایم نیست؟
anti-military
16-05-2011, 13:19
مگه بازی ریل تایم نیست؟
بازی که فقط محیط رئال تایم نیست ! ( ابزارهای کافی واسه ساخت بازی رو نداره . بیشتر به درد ساخت محیط های رئال تایم میخوره )
Armin060
16-05-2011, 14:02
بازی که فقط محیط رئال تایم نیست ! ( ابزارهای کافی واسه ساخت بازی رو نداره . بیشتر به درد ساخت محیط های رئال تایم میخوره )
یعنی صدا، هوش مصنوعی و این چیزا رو نداره؟
Reza Azimy_RW
16-05-2011, 14:03
میشه همه چیز توش پیاده سازی کرد ولی به دلیل نداشتن ابزاره کافی همون جور که انتی میلیتاری جان گفتن برایه بازی خیلی پروژه طول میکشه ساختش و پیچیده میشه . در کل میشه هر بازیی باهاش ساخت ولی به سختی ! :31:
راستی اانتی جان اون Plane کفه زمین امادستا ! :31: ( شوخی )
خیلی خوب کار میکنی.
همین یه ایده داد بهم تا برای بازی Fire Cold برات بفرستم.
راستی ببینم این کوئست Anti-Aliasing نداره؟؟؟
خیلی افتضاح شده چون پر از تیزیه.(از این لحاظ افتضاحه از بقیه لحاظ ها خوبه.)
parvizamd
16-05-2011, 18:35
آوارت فکر می کردم با 3dmax ساخته باشی.
مشکل مضخرف QUEST همون سیستم کانال کشیه که اکثر برنامه نویسان اصلا باهاش حال نمی کند
جالبه اقا .نمونه کارهات فقط همینه؟
آفرین متریال کف خیلی باحال شده
فقط لبه های تیز آبجکت ها یکمی تو ذوق میزنه
Reza Azimy_RW
16-05-2011, 22:33
راستی ببینم این کوئست Anti-Aliasing نداره؟؟؟
خیلی افتضاح شده چون پر از تیزیه.(از این لحاظ افتضاحه از بقیه لحاظ ها خوبه.) اره خوب ! دیگه اینو ولش کن اون خونه رو هم دیدم جالب نی دارم یه خونه دیگه میسازم رو اون وقت بزارم یه 2 تا نمونه کار داشته باشم !
آوارت فکر می کردم با 3dmax ساخته باشی.
مشکل مضخرف QUEST همون سیستم کانال کشیه که اکثر برنامه نویسان اصلا باهاش حال نمی کند
البته من باهاش حال میکنم فقط پیچیدگیش زیاده !
جالبه اقا .نمونه کارهات فقط همینه؟ ممنون بابته نظرت . نمونه کار هم که بالا توضیح دادم !
آفرین متریال کف خیلی باحال شده
فقط لبه های تیز آبجکت ها یکمی تو ذوق میزنه ممنون هادی جان لبه ها رو سعی میکنم درست کنم
هیچیکی نظری در مورده 3D Glass نداشت !؟ بگم این 3D Glass کاملا دینامیکه ها یعنی همین که یه چیزی به صحنه اضافه میشه رو این شیشه سه بعدی تاثیر میزاره ! :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.