ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا دیر بوت شدن ویندوز میتونه اشکال از هارد باشه؟

P!nk
15-05-2011, 23:05
سلام
یه لپ اپ لنوو دارم ویندوز در قسمت welcome حدودا باید 20الی 25 ثانیه صبر کنم تا وارد بشه و حدود 20 25 ثانیه ی دیگه هم باید صبر کنم تا ویندوز کامل بیاد بالا یا حالت عادی پیدا کنه.من در مقابل لپ تاپ های دیگه که کانفیگشون پایین تر بود سرعت بوت و کپیشون بالاتر از من بودش.همیشه Defraggler یا ریجیستری میکنم و خیلی از برنامه های اضافه که سرعت استارا اپ رو میاره پایین کنسلشون کردم. ولی باز جواب نداد.ویندوزشم اصله و حتی ویندوز دیگه هم نصب کردم همین مشکلو داشت.هارد 640 5400 دور
اینه هم دوتا تست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

joe_satriani
19-05-2011, 21:09
با سلام
میتونه مشکل از هارد هم باشه
اما اولین مورد بر میگرده به ویندوز و برنامه هایی که روش نصب کردید
گاهی برخی برنامه ها توی دیر بوت شدن ویندوز موثر هستن

موفق باشید.

happyfeat
19-05-2011, 22:10
ممکنه همون طور که دوستمون هم گفت برنامه های startup زیادی دارید و هنگام بالا اومدن سیستم باعث کندی سیستم میشه
در ضمن به سیستمون هم بستگی داره . میزان رم و پردازنده و .....

EXTREME
19-05-2011, 22:25
شما اگه سی پی یو ی لپتابتون 64 بیتی باشه بهتره از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید چچون با سی پی یو سازگاتره و این تو سرعت تاثیر میزاره
ویروس عامل بعدی هست
بعضی آنتی ویروس ها به مدت زمان بوت اضافه میکنند
استارت آپ هم که خالی کردین
سخت افزاری عهم هارد و رم باعث ایهن مشکل میشن که مشکل شما به احتمال خیلی زیاد نرم افزاریه و سخت افزاری نیست

P!nk
21-05-2011, 16:13
اول اینکه خیلی ممنون باسخ دادین
سیستم من 3مگ کچ سیپیو 2.4 cor i5 رم 4 هارد 640 5400 هستش ویندوزشم home 64 bit اصل هستش و حتی ویندوزم 64بیت ultimate نصب کردم و بدون هیچ برنامه نصب شده.اوایل باز بهتر بود الان از زمانی که روشن میکنم تا ویندوز کامل بیاد بالا حداقل 2 دیقه طول میکشه