مشاهده نسخه کامل
: ریکاوری hp dv6-3190
سلام برو بچ پی سی با حال خودمون
نوت بوک hp dv6-3190
با Partition Wizard Home Edition 5.0 پارتیشن ویندوز رو دو نصف کردم
دسته گلهام :
بعد از این کار همه چیز صحیح و سالمه به غیر از نرم افزار وب کم
(توضیحات :=- آن اینستال کردم دو باره اینستال کردم فایده نداشت- با یه نرم افزار ساده دیگه وب کم رو تستت کردم سالم بود یعنی کامل تصویر رو نشون میده پس سخت افزاری نیست- سرویس پک 1 ویندوز 64 بیت رو آبدیت کردم-دوباره نرم افزار وب کم رو آن اینستال کردم و دوباره نصب کردم بازم نشد (از همون فولدر ست آپ که داخل درایو سی هست)-وب کم رو آن اینستال و اینستال کردم بازهم....)
حالا به این نتیجه رسیدم که باید ریکاوری کنم
اما سی دی ریکاوری نگرفتم پس نمیتونم فقط درایو c رو ریکاوری کنم درسته؟
برای ریکاوری کردن کل هارد از درایو مخفی ریکاوری باید چه کاری انجام بدم اگه میشه به صورت مبتدی و مرحله به مرحله من رو راهنمایی کنید ممنون میشم!@
راستی میشه از روی درایو ریکاوری یه جوری ریکاوری کرد که فقط همون درایو c ویندوزش ریکاوری بشه و اون درایوی که جدا کردم از بین نره... کلی اطلاعات روشه... خدایی موندم توش راهنمایی...
راستی نوت بوک هیچ مشکل دیگه ای نداره فقط وبکمش....
به به
دسته گلم رو ببینید
زدم ویندوز رو پروندم
حالا من هستم و یه درایو ریکاوری و یه ویندوز پریده و یه سایت اچ پی مزخرف
از این لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار ریکاوری گرفتم 153 مگ اما اشتباه بود و اون نرم افزار اصلی ریکاوری نبود
حالا دارم دنبال اون نرم افزار اصلی اچ پی میگردم ولی پیدا نمیشه
دوستان لطف میکنید یه لینک دانلود از این نرم افزار ریکاوری اچ پی برای دانلود بزارید
(نکته : همه میگفتن اگه با نرم افزار خود اچ پی ریکاوری کنید همه هارد برمیگرده به حالت اول یعنی پارتیشن بندی ها به هم میخوره و هارد تبدیل به یه درایو میشه اما قبل از اینکه ویندوز رو بپرونم یه بار کامل ریکاوری کردم اون پارتیشن ها هیچ تغییری نکردن و فقط خود ویندوز درایو c ریکاوری شد حجمش هم 150 گداشته بودم)
خوب setup ریکاوری رو پیدا کردم
اما مشکل ایتجاست که بعد از نصب نمی تونه چیزی باز کنم
این پچ رو هم نصب کردم
ولی بلد نیستم استفاده کنم خلاصه که هنوز نشده که نشده
وای ای وای
این قدر کمک نکردید که با یکی از این نرم افزار های اچ پی زدم هارد رو پکوندم
کل هارد فرمت شده
فقط یه درایو 650 تایی مونده و یه درایو 10 مگی به نام اچ پی تولز fat32
درایو ریکاوری هم پرید بد بخت شدم رفت
حالا جواب مشتری رو چی بدم
هيجى بگو كه بايد يه هارد ديگه بخره هارت يهو هنگ كرد ,,, اره قربونش تو مهندسى اون كه حاليش نيس :]
راستى صدات خيلى خوبه ,,يه تست صدا بده ,,,,
واسه ريكاورى هم بعد از روشن كردن نوت بوكت f11 رو میزدى ,همين !!!
نه دیگه موضوع اینه تو نوت بوک اچ پی وقتی نرم افزار اچ پی ریکاوری روی ویندوز بوت نصب نباشه f11 هم خبری نیست :37:
یعنی کار نمیکنه:42:
دوستانی که ممکنه مشکل اولیه من رو پیدا کرده باشن باید نرم افزار بالایی رو دانلود کنید و نصب کنید نه هیچ پچ یا نرم افزار دیگه ای رو وگر نه مثله من میزنید کل هارد رو فرمت می کنید(حالا سوال اینجاست که چه جوری این نرم افزار رو باید دانلود کرد؟:18:) وگرنه....
لعنت به این اچ پی:10:
اون موضوع دروغ رو هم نه بی خیال شو (نون حلالش چی کار می کنه که حرومش بکنه:2:)
حالا بریم سراغ ریکاوری:3:
خوب از اون جایی که چیزی بعد از فرمت شدن هارد روی سیستم نریختم پس در صد برگردوندن فایلهای درایو ریکاوری زیاده:7:
(لا اقل به امتحانش می ارزه:5:)
خوب حالا سوالات فنی:
با چه نرم افزاری کل پارتیشن ریکاوری رو برگردونم؟
چه جوری سیوش کنم؟
چه جوری دوباره پارتیشن ریکاوری بسازم؟(شاید این رو بلد باشم.. تو تاپیک اکرونیس ساخت درایو ریکاوری رو گفته بود ولی اون رو فقط خود اکرونیس میشناخت)
چه جوری فایلهای سیو شده رو بریزم توی ریکاوری درایو؟
چه جوری به این اچ پی زبون نفهم بفهمونم که این درایو ریکاوری رو استفاده کنه؟
آهان از این مرحله به بعدش رو بلدم:26:
یه ویندوز 32 بیت می نصبم
نرم افزار اچ پی ریکاوری رو می گردم پیدا میکنم (همون لینک بالایی که نمیدونستم از کجا باید دانلود ش کرد) می نصبم و با آخرین گزینه کل ویندوز رو برمی گردونم(شتر در خواب بیند پنبه دانه....:31:
چی کار کنم بچه ها خدایی تا حالا همچین ..... نخورده بودم؟:2::2::2::2::2::2::exclamati
خوب تمام مشکلات حل شد
1)بعد از فرمت هارد هیچ چیزی نصب نکردم
2)با اکتیو پارتیشن ریکاوری درایو ریکاوری رو برگردوندم خیلی راحت کار کردن باهاش
3)یه سری دیوی دی ریکاوری 3190 گیر آوردم یه بار نصب کردم
4)با اچپی ریکاور منیجر از هارد قبلی روی ویندوز فعلی که ماله یکی دیگه بود ریکاور کردم و ویندوز اصلی بر گشت.
حالا فقط یه سوال برام مونده....؟؟؟؟
چه جوری میشه پروداکت کی یه ویندوز رو فهمید منظورم همون سریالی که پشت نوت بوک هستاگه بخوایم بدونیم اون سریال با سریال ویندوز یکی هست یا نه راهش چیه؟
sadeq280
28-05-2011, 11:56
سلام اون نرم افزاره رو چه طوری دانلود کردی من یک hp probook 4320 دارم ولی نرمافزاری که باهاش بک آپ بگیرم توی دی وی دی نداره چه کار باید بکنم؟
کلا بی خیال شو اصلا این نرم افزار اچ پی رو نمیشه دانلودش کرد من 1 هفته وقت گذاشتم نشد
اون نرم افزار اچ پی رو هم اگه ویندوز اورجینال داشته باشه باید توی
start
hp
hp recovery manager
پیداش کنی (البته استار منو رو کاملا بگرد یا برو تو سی و توی پروگرام فایل و 64 رو کامل بگرد)
هیچ نرم افزار دیگه ای هم نیست که باهاش بشه از درایو ریکاوری اچ پی استفاده کرد فقط خود ویندوز اورجینالهای اچ پی می تونن ارتباط f11 و هارد و درایو ریکاوری برقرار کنن یا سی دی ریکاوری خاص hp درست کنن فقط هم با نرم افزار hp recovery manager
کلا تو اچ پی گرفتن سی دی های ریکاوری از نون شب و حتی از روشن کردن نوت بوک هم واجب تره(حالم از این اچ پی داره بهم میخوره دو هفته زندگیم رو گرفت)
اگه هم که ویندوز اورجینال نداشته باشه که اصلا مهم نیست (اگه ویندوز داشته باشه و این نرم افزار رو هم نداشته باشه )
برای ریکاوری درست کردن از acronisاستفاده کن عالیه
Acronis.True.Image.Home.2011.14.0.0.5519 [
تحت ویندوزه و اساسا هم کار کردن باهاش آسونه
روش کار هم اینه
اول گزینه tool
secur zonدرست میکنی
بعد با وان کلیک بک آپ میگیری
می ریزی تو سکیور زون
بعد سکیور زون رو فعال میکنی
amirali_885
25-01-2013, 17:43
سلام دوست عزیز منم ویندوز ارچینالم پرید بکاپم نداشتم حالا ریکاوری منیجر اچ پی که گفتی اصلا نصب نمیشه چه کنم؟ ممنون
amirali_885
25-01-2013, 17:51
البته من hp4520s دارم خیلی دنبال ریکاوری هم مدل خودم گشتم اما پیدا نکردم اگر راهی یا جایی رو سراغ دارید که بتونم ویندوزم رو بر گردونم لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم از راهنمایی شما amirali_885@yahoo.com
ehsan_esmaeili
26-02-2013, 11:39
سلام دوستان. کسی تو این سایت پیدا میشه به من هم کمک کنه. منم میخوام لپ تاپم رو ریکاوری کنم اما جز همون درایو ریکاوری هیچ چیز دیگه ای ندارم. نرم افزار hp recovery manager رو هم دانلود کردم اما نصب نمیشه و میگه harddisk.dll not found. میشه کاری کرد به نظر شما؟ مدل لپ تاپم هم hp pavilon dv6 2190 هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.