ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امواج رادیویی بلوتوث هم مضرن؟

pesilium
15-05-2011, 19:04
نظرتون چیه؟

vorojak_au
15-05-2011, 21:49
من که نمیدونم ولی برای محکم کاری گوشی 1600 گرفتم اگه مطمئن شدید مضر نیست بم بگید یه GS2 بگیریم : دی

مهرسا1
15-05-2011, 22:28
نه عزیزم به هیچ وجه مضر نیستن امواج ماکرویو هم با اون همه قدرت هنوز مضر بودنش اثبات نشده چه برسه به امواج بلوتوث

Hamid Reza
18-05-2011, 21:59
سلام

تو جهان امروز شما در جريان همه نوع امواجي هستيد
امواج بلوتوث به خوي خود ضرري ندارن ولي شما به جر امواج بلوتوث در معرض انواع ديگه اي هم از امواج هستيد
شما وقتي توي شهر راه ميريد انواع امواج موبايل و پارازيت و ... روي بدن شما قرار داره

چون اكثر اين امواج به خصوص پارازيت ها امواج بارداري هستند و خون هم ماهيت يوني داره روي خون انسان تاثير ميزارن و قطعا باعث ضرراتي ميشن

مسلما يكي از دلايل كم شدن عمر مفيد انسان ها در شهرهاي بزرگ همين امواج هستند
ولي زياد سخت نگير امروز حتي به غذايي هم كه ميخوري نميشه اعتماد كرد

موفق باشي

Saeed System
19-05-2011, 10:36
امواج ماکرویو هم با اون همه قدرت هنوز مضر بودنش اثبات نشده چه برسه به امواج بلوتوث

دوست عزیز امتحانش خیلی سادست!

یه مایکرویو رو سنسور درش رو خراب کن که وقتی درش باز میشه نفهمه و امواج رو قطع نکنه!

بعد دست مبارکتون رو به مدت 9 دقیقه بزارید داخلش با قدرت 900 بعد مشاهده م یکنید دستتون خیلی خوشگل

مغز پخت میشه و آماده میل کردن!:31:

جدی میگم من چندین ساله که از مایکرویو استفاده میکنم برای پختن گوشت :11:

بسیار خطرناکه امواج مایکرویو یعنی من شخصا میگم خطر مرگ داره :11:

البته از تجربه 6 سالم که دارم هر روز استفاده می کنم میگم :11:

حالا این داستان که تو برنامه سلامت باشید شبکه 3 گفت رو گوش کنید...

یه پیراشکی فروشی تو جمهوری .. که کارگراش به خراب بودن مایکرویو اهمیت نمیدادن و پیراشکیهارو تو گرم

می کردن و این درش خراب بود و در باز استفاده م یکردن ...

بعد از 1 ماه متوجه شدن حال اون کارگر وخیمه و نمیتونه نفس بکشه و بردنش بیمارستان

بعد از عکس گرفتن مشخص شد جیگر این کارگر کاملا پخته شده!:11:

از مایکرویو سالم هم 4 متر باید فاصله گرفت چون شما 1% احتمال بدید خراب باشه و امواج به بیرون صاتع بشه

-----------

نمیخوام پر حرفی کنم آخه خیلی دل پری دارم از مایکرویو :31:

داستان اون پیرزنی رو شنیدید ؟ که تو ایلت نیوجرسی آمریکا سگ کوچیکش رو می شوره و برای خشک شدن

میزارش تو مایکرویو و وقتی در رو باز میکنه میبینه کاملا پخته شده :11:

faded
21-05-2011, 22:00
تلفن سیار چی؟ (بی سیم) اونا هم خطرناکن؟

behrooz.shie
24-05-2011, 22:24
اصولا اواج قدرت دارن!
قدرتی معادل 1W در فرکانس 2.4GH میتونه تا شعاع 5 متری رو همه چی تعصیر بزاره :20: و تا 5KMهم برد داره ! این فرکاس بولوتوس یا همون وایرلس هست ولی حد اکثر توان این دست گاه ها 250mW هست :20: و طول موج این فرکانس روی بدن تعصیر نمزاره