مشاهده نسخه کامل
: استفاده از منابع اماده در بازی ((صحیح/غلط))
به خاطر شلوغ شدن تاپیک هادی بحث رو می ندازم اینجا.
اقایون بازی سازی مستقل به معنای استفاده از حداکثر منابع در اختیار به هر قیمتیه . ما بازی ساز مستقلیم یعنی هییچ ارگان منابع و هیچ امکاناتی واسه ساخت بازیمون نداریم اگه بخوایم تمامی وقت رو واسه یادگیری کارهایی مثل مدل سازی صرف کنیم دیگه بازی سازی رو باید بندازیم کنار .
این عقاید واقعا اشتباهه که مدل اماده بازی رو خراب می کنه . من هیچی از مدل سازی سر در نمی ارم ولی اونقدر می دونم که مدل اماده می تونه سرعت هر پروژه ای رو بالا ببره . اگه یه بازی می نی بخواد مدل سازی تمامی جزئیات رو خودش انجام بده دیگه وقت نمی مونه . اصلا یه مسئله دیگه . چرا مدل سازی . کدوم یک از شما از تکسچرهای ساخت خودتون استفاده می کنید ؟ اینا منبع حساب نمی شه ؟ یا صدا ها ؟ کدوم یکی رو خودتون درست می کنید . اگه قرار بر این باشه تو باور شما فقط مدل اماده اخ و جیزه پس اینا چی ؟
جواب ندادن به این مسئله به منزله قبول حرف های منه . پس می خواین بحث کنین منطقی بیان بحث کنید نه اینکه بیاین بگین احساس من بده وقتی دارم از مدل اماده استفاده می کنم یا من یه جوری میشم از مدل اماده استفاده می کنم از این جور چیزا
احسان باهات مخالفم :31:
saeed_cpu_full
15-05-2011, 18:31
Silsin باهات موافقم :31:
M0hsen3D
15-05-2011, 18:36
موافقم , کی مارو حمایت میکنه ؟(خواهشا اسم بنیاد رو نیارید)
یه گیمر به کیفیت کار توجه میکنه , حتی ممکنه اسم سازنده بازی رو هم ندونه چه برسه به این که بخواد بدونه تو این بازی از چه منابعی استفاده شده(فقط کیفیت به هر قیمتی به جز استفاده از منابع بازی های تجاری فقط اوپن سورس ها.)
یه گیمر نمیگه با این که کیفیت پایین بود ولی یارو انجینشو خودش نوشته نه از این خبرا نیست میگه چه بازی اشغال مزخرفی بود فقط پولمو دور ریختم .خداییش توی که مخالفی(هیچ کس از دوستان مد نطرم نیست) همین حس گیمری رو نداری؟
parvizamd
15-05-2011, 18:41
استفاده از مدل آماده اشتباه نیست ولی زیاد دلچسب نیست!
lord arthas
15-05-2011, 18:43
silsin باهات موافقم :31:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
دل چسب نیست یعنی به دل خود بازی ساز نمیچسبه نه اینکه کیفیت کارو بیاره پایین:31:
M0hsen3D
15-05-2011, 18:44
پرویز جان اخه دیگه یه بشکه و سطل اشغال و چمیدونم تیر چراغ تو شهر دیگه دلچسبی نداره.
کارکتر اصلی و محیط اصلی مون رو که مدل سازی میکنیم اونو باید حرفه ای بزنیم به دلمون بچسبه من حرفم اینه.
چرا ؟ تو بلدی مدل بسازی . چهار نفر دیگه بلد مدل بسازن . من و امسال من باید چیکار کنیم ؟
مدل اماده چه بدی داره ؟ یارو نشسته بهترین مدل و با پیچیده ترین کیفیت ساخته خب اگه تو بلد نباشی بسازیش یا نه اونقدر اطلاعات از مدل سازی نداشته باشه یا حرفه ای واسه ساختن این مدل نباشی چیکار می کنی ؟ بیخیالش میشی؟
honestbud
15-05-2011, 18:49
قرار شد ننویسید که دلچسب نیست و حال نمیکنیم!
منم تا چند دقیقه دیگه نظرم رو میدم!
lord arthas
15-05-2011, 18:51
دقیقا
کسی که مدلسازی بلد نیست(خوده من) چیکار کنه؟ به عنوان مثال من از مدل سازی max فقط بلدم با edit poly و extrude کار کنم فقط در همین سطح یعنی من بازی سازیی رو ببوسم بزارم کنار چون مدلینگ بلد نیستم؟یعنی اطلاعاتمو در حد گیم میکر(2d)نگه دارم؟
anti-military
15-05-2011, 18:54
کسی نگفته استفاده نکنید ! استفاده بکنید اما بازی که مدل آماده توش باشه اعتبار چندانی نداره !
برای ثابت شدن این موضوع هم کافیه تو سایت های گیم ( مثل بازی سنتر ) تاپیک بزنید و نظر گیمرهارو بپرسید ...
دقیقا
کسی که مدلسازی بلد نیست(خوده من) چیکار کنه؟ به عنوان مثال من از مدل سازی max فقط بلدم با edit poly و extrude کار کنم فقط در همین سطح یعنی من بازی سازیی رو ببوسم بزارم کنار چون مدلینگ بلد نیستم؟یعنی اطلاعاتمو در حد گیم میکر(2d)نگه دارم؟
چرا گیم میکر؟ کار باید مال خودمون باشه استفاده از هرچیز اماده حرامه .
توی تاپیک قبلی گفتم که میایم بازی میسازیم با اسمبلی . اسمش رو هم میزارم شکار سگمنت ها خوبه؟
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
کسی نگفته استفاده نکنید ! استفاده بکنید اما بازی که مدل آماده توش باشه اعتبار چندانی نداره !
برای ثابت شدن این موضوع هم کافیه تو سایت های گیم ( مثل بازی سنتر ) تاپیک بزنید و نظر گیمرهارو بپرسید ...
عزیز ربطی نداره که . من میام یه مدل اینجا میزارم . ثابت کن مال من نیست ؟ اصلا معیاری وجود داره که بتونی متوجه شی من از مدل اماده استفاده کردم ؟
AMIR REZAs
15-05-2011, 18:56
سلام
به نظر من استفاده از مدل آماده در بازیهای مستقل هیچ ایرادی نداره ! ولی در صورتی که قصد فروش بازی رو داریم باید مشکل گیر دادن بنیاد( که احتمالی هست) رو قبول کنیم ....
در مورد بازیهای بزرگ و گروهی که استفاده از این مدلها ممکن هست ولی واسه گروه خیلی ضایع هست و افت داره:27:
عزیز ربطی نداره که . من میام یه مدل اینجا میزارم . ثابت کن مال من نیست ؟ اصلا معیاری وجود داره که بتونی متوجه شی من از مدل اماده استفاده کردم ؟
اینو قبول دارم .... ولی فکر نکنم مدل آماده اونقدر زیاد باشه که بشه پنهانی از جایی که کسی نمیدونه دانلود کرد.!
anti-military
15-05-2011, 18:56
جان ؟ :18:....
M0hsen3D
15-05-2011, 18:57
البته یه نکته اگه میخواین بازیساز مستقل بمونین که اول و اخر باید کارکتر اصلی بازیتونو خودتون مدل بزنین یا نه میتونین بدین یه مدل ساز بعد حقشو از سود فروش بازی کم کنین.
ولی مدل ها رایج مثل تفنگ و مثلا ساختمون و این جور مدل ها که همه جا یک شکل هستن منطقی هست وقتتو تلف نکنی چرخ رو دوباره اختراع کنی یا بسازی!!!
honestbud
15-05-2011, 19:05
این که نشد حرف!
مهم نیست کسی بفهمه یا نه!
همچنان دارم نظرم رو تایپ میکنم!
چقدر سریع پست میدین بابا!
saeed_cpu_full
15-05-2011, 19:05
شما اگه منبع اطلاعاتت بازی سنتره پس کلا هیچی ... اونجا بازی که همه ی مدل ها ساخته ی خود بازیساز هست رو هم میکوبونن . کلا بفهمن بازی ایرانیه اونجا مجلس ختمش رو میگیرن
من خودم فروم UDK رو مثال زدم برات ولی اصلا گوش ندادی بازم حرف خودت رو تکرار میکنی
سلام
به نظر من استفاده از مدل آماده در بازیهای مستقل هیچ ایرادی نداره ! ولی در صورتی که قصد فروش بازی رو داریم باید مشکل گیر دادن بنیاد( که احتمالی هست) رو قبول کنیم ....
در مورد بازیهای بزرگ و گروهی که استفاده از این مدلها ممکن هست ولی واسه گروه خیلی ضایع هست و افت داره:27:
اینو قبول دارم .... ولی فکر نکنم مدل آماده اونقدر زیاد باشه که بشه پنهانی از جایی که کسی نمیدونه دانلود کرد.!
اخه امیر رضا همین بنیاد چه جوری می خواد بفهمه که تو از مدل اماده استفاده کردی ؟ تو الان یه مدل در ساختی . الان یعنی هیچ کس دیگه نمی تونه بیاد مدل در شکل مال تو بسازه ؟ خب اگه بسازه با عقیده تو می تونه ثابت کنه این کار خودشه؟((نمی دونم فهمیدی یا نه))
جان ؟ :18:....
چی چی رو جان ؟ من با وجدان خودم راحتم شما می گی مشکل منکراتی داره ثابت کن که من از مدل اماده استفاده می کنم .
saeed_cpu_full
15-05-2011, 19:09
سلام
آقا اصلا شما بازی رو ساختی ... میخوای بدی بنیاد چیکار ؟! :31: مگه میخوای تمام زحمت هات به هدر بره که میخوای بدی به بنیاد ؟!
M0hsen3D
15-05-2011, 19:11
این که نشد حرف!
من اینجور برداشت میکنم که انگار یه بشکه مثلا اماده بیارین تو بازیتون عذاب وجدان میگیرین نه؟
سیلسین باهات موافقم.
online_amin
15-05-2011, 19:11
وای وای... این همون سمیناری بود که ازش دم میزدم.
تنها مزیت مدل غیر آماده اینه که شاید و شاید و شاید بتونی اون چیزی که مد نظرت هست رو بسازی. که اون هم بستگی خیلی زیادی به مهارت خود طرف داره.
این که نشد حرف!
چرا مهم نیست ؟ الان تو چقدر می خوای وقت بزاری این مدلسازی رو یاد بگیری ؟ اگه اونجوری وقت بزاری پس چه چه جوری می خوای بازی سازی رو یاد بگیری ؟ چه جوری می خوای برنامه نویسی رو یاد بگیری ؟
اقا من الان 5 ساله که وارد این صنعت شدم اما تا حالا ابتدایی بازی سازی رو رد نکردم هنوز الان بیام دوباره چند سال دیگه وقت بزارم مدل سازی یاد بگیرم .؟
anti-military
15-05-2011, 19:12
چی چی رو جان ؟ من با وجدان خودم راحتم شما می گی مشکل منکراتی داره ثابت کن که من از مدل اماده استفاده می کنم . کافیه فقط یه بازی رو به بنیاد بازیهای کامپیوتری معرفی کنی یا تو یه نمایشگاه یا جشنواره ای چیزی و تو سوال هایی که ازت پرسیده میشه حتما 100 % باید ذکر کنی که از مدل آماده استفاده شده یا نه ! اگر هم کسی به دروغ بگه که آره و ... مطمئن باش اونا متوجه میشن و هیچ پشتیبانی ازت نمیکنن ! اگر هم که جشنواره باشه کلا بازی محروم میشه ( طبق چیزی که تو سایتشون خوندم )
خب عزیز تو یه کلام به من بگو چه جوری متوجه میشن ؟ گوی بینی می کنن :27:؟ علم غیب دارن:27: ؟ یا اینکه حدس میزنن:27:؟
اقا من یه ادمی که نمی دونم خب بهم بگو چه جوری می فهمن
saeed_cpu_full
15-05-2011, 19:15
کافیه فقط یه بازی رو به بنیاد بازیهای کامپیوتری معرفی کنی یا تو یه نمایشگاه یا جشنواره ای چیزی و تو سوال هایی که ازت پرسیده میشه حتما 100 % باید ذکر کنی که از مدل آماده استفاده شده یا نه ! اگر هم کسی به دروغ بگه که آره و ... مطمئن باش اونا متوجه میشن و هیچ پشتیبانی ازت نمیکنن ! اگر هم که جشنواره باشه کلا بازی محروم میشه ( طبق چیزی که تو سایتشون خوندم )
خوب شما بازیت رو بده بنیاد ... اگه قرار بود اینا بفهمن نمیومدن بگن که باید دقیق ذکر کنید که مثلا توی لول دوم فلان جاش یه بشکه هست که اون مدل آماده هست
این جشنواره ها هم به درد خودشون میخوره ... بنیاد هم که معلوم الحاله
M0hsen3D
15-05-2011, 19:16
آقا اصلا شما بازی رو ساختی ... میخوای بدی بنیاد چیکار ؟! :31: مگه میخوای تمام زحمت هات به هدر بره که میخوای بدی به بنیاد ؟!
راست میگه ما هدفمون XBOX LIVE هست نه بنیاد.:31:
lord arthas
15-05-2011, 19:17
راستی بچه ها مدلینگ جدیدمو دیدین؟ کارش 100% ماله خودمه از هیچ کسی هم کمک نگرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب انتی جان بیا ثابت کن این ماله هادیه :31:
saeed_cpu_full
15-05-2011, 19:17
راست میگه ما هدفمون XBOX LIVE هست نه بنیاد.:31:
حالا XLive منظورم نبود ... همین سایت Big Shock هم اگه بدی چند برابر حالتی که بدیش به بنیاد پول در میاری :31:
anti-military
15-05-2011, 19:20
خب عزیز تو یه کلام به من بگو چه جوری متوجه میشن ؟ گوی بینی می کنن :27:؟ علم غیب دارن:27: ؟ یا اینکه حدس میزنن:27:؟
اقا من یه ادمی که نمی دونم خب بهم بگو چه جوری می فهمن
یکی از بچه ها هست تو یاهو که کافیه عکس مدلو بدی من و من بهش نشون بدم درجا بهت میگه از کجا دانلود کردی و چقدر حجم داره و ... :31:
کلا هرکس تو کار دانلود مدل آماده باشه معمولا اکثر مدلها رو میشناسه !
انتی عزیز . اصلا ربطی نداره. صبر کنید الان نشونتون میدم .
احتمالا خودش هم از مدل اماده استفاده می کنه که امر همشون رو داره:27:
M0hsen3D
15-05-2011, 19:22
حالا XLive منظورم نبود ... همین سایت Big Shock هم اگه بدی چند برابر حالتی که بدیش به بنیاد پول در میاری :31:
اخه هدفمون باید XLive باشه تا برسه big Shock وگرنه میفته دست بنیاد بعد دیگه بیچاره میشیم:31:
honestbud
15-05-2011, 19:27
خوب من با نظر پرویز جان موافقم :46:اما قراره منطقی بحث کنیم(در ضمن من هم مثل lord arthas همین قدر بلدم از مدل سازی مکس)
پس :
خوب ببینید اگه واقعا قراره یه نفری بازی بسازیم و مدل سازی بلد نیستیم و یا تو تیم کوچیک مستقلمون مدل ساز حرفه ای نداریم، خوب صد در صد باید از مدل آماده استفاده کرد و شکی تو درست بودن این کار نیست.
اما فرض کنید که مدل سازی خوب بلدیم یا مدل ساز خوب هم داریم!حالا سوال اینجاست که آیا بیایم مدل آماده استفاده کنیم و وقت رو تلف نکنیم یا اینکه خودمون مدل بزنیم و حال کنیم!
خوب اگه از مدل آماده استفاده کنیم نمیتونیم همون چیزی رو که میخوایم در بیاریم.چون در مورد همه چیزایی که شما میخوای، مدل آماده نیست!
خب یعنی این بنیادیا چه جوری می خوان بفهمن اینا کار من نیست ؟
من ده تا سایت رو می ارم که فقط توی اونا 15000 تا مدل هست یعنی این بنیادیا همه رو دیدن ؟
اصلا همین عکس ها رو نشون همون دوستت بده بگه از کدوم سایته
saeed_cpu_full
15-05-2011, 19:28
یکی از بچه ها هست تو یاهو که کافیه عکس مدلو بدی من و من بهش نشون بدم درجا بهت میگه از کجا دانلود کردی و چقدر حجم داره و ... :31:
کلا هرکس تو کار دانلود مدل آماده باشه معمولا اکثر مدلها رو میشناسه !
من الان یه بشکه دانلود کردم متریالش رو هم عوض کردم حالا اگه خواستی عکسش رو میدم برو به دوستت بگو بیاد ببینه از کجا دانلود کردم حجمش هم چقدره :31:
خوب من با نظر پرویز جان موافقم :46:اما قراره منطقی بحث کنیم(در ضمن من هم مثل lord arthas همین قدر بلدم از مدل سازی مکس)
پس :
خوب ببینید اگه واقعا قراره یه نفری بازی بسازیم و مدل سازی بلد نیستیم و یا تو تیم کوچیک مستقلمون مدل ساز حرفه ای نداریم، خوب صد در صد باید از مدل آماده استفاده کرد و شکی تو درست بودن این کار نیست.
اما فرض کنید که مدل سازی خوب بلدیم یا مدل ساز خوب هم داریم!حالا سوال اینجاست که آیا بیایم مدل آماده استفاده کنیم و وقت رو تلف نکنیم یا اینکه خودمون مدل بزنیم و حال کنیم!
خوب اگه از مدل آماده استفاده کنیم نمیتونیم همون چیزی رو که میخوایم در بیاریم.چون در مورد همه چیزایی که شما میخوای، مدل آماده نیست!
ما گفتیم همه مدل ها ؟. من هم گفتم که مدل اماده سرعت کار رو بالا میبره . الان تو حاظری که درخت های پر کیفیت یو دی کی رو با یه درخت مدل ساز شده خودت تعویض کنی ؟ اخه صد البته هیچ وقت نمی تونه به کیفیت اون برسونی .
الان تو توی بازی خودت می خوای یه بلوک / سطل اشغال / یه پرنده که توی صد متری تو وایساده بزاری یعنی میری همه اینا رو میسازی ؟ یعنی می خوای وقتت رو سر اینا تلف کنی؟
lord arthas
15-05-2011, 19:32
من با اینم یک جورایی موافقم البته من میگم توانایی مدلینگ خودمونو در حدی بالا ببریم که اگه نتونستیم اون چیزی رو که دلمون میخاد دربیاریم حداقل بتونیم اون مدل اماده رو ویرایش کنیم تا به نتیجه ی دلخواه برسیم:10:
AMIR REZAs
15-05-2011, 19:33
نتیجه گیزی:
یا اصلا از مدل آماده استفاده نکنید ! یا طوری استفاده کنید که کسی نفهمه :31: یه کم غیرعادلانه هم هست!!
anti-military
حتی اگه کسی متوجه نشه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم !
به هرحال هرکس یه نظری داره و یه روشی . نه من میتونم به شما بگم که استفاده از مدل آماده تو یه پروژه بزرگ اعتبار بازی رو از بین میبره
نه شما میتونید به من ثابت کنید که استفاده از مدل اماده کار خوبیه ...
honestbud
عزیزان به نظر من داستان سر فهیدن یا نفهمیدن نیست!سر بنیاد و Xboxlive نیستش که!
به نظر من این مهمه که دست آدم بسته میشه!
البته یه بشکه، یه بشکه است و میشه راحت مدل آمادش رو پیدا کرد واستفاده کرد
اما یه اسلحه فضایی رو نمیشه ! اگرم بشه، اونی کهشما تو ذهن خلاقت هست، نمیشه
قبول دارید؟
M0hsen3D
15-05-2011, 19:34
پس :
قرار نیست با چهار تا بشکه و باکس که خودمون ساختیم حال کنیم , مدل با کیفیت دانلود میکنیم میندازیم تو بازی بعد از سود فروش یه بازی با کیفیت از نظر گیمر ها حال میکنیم اوکی؟
saeed_cpu_full
15-05-2011, 19:37
به هرحال هرکس یه نظری داره و یه روشی . نه من میتونم به شما بگم که استفاده از مدل آماده تو یه پروژه بزرگ اعتبار بازی رو از بین میبره
اگه قرار بود اعتبار بازی رو از بین ببره Shadow Complex نمیشد پر فروش ترین بازی Xlive و همچنین پر فروش ترین بازی Arcade سال !
قبول دارید؟
اگه بخوای ابتکار بزنی خوب سریع میری مدل میزنی ... ولی چیز های ساده مثل آجر و لوله بخاری و اینجور چیزا که دیگه خلاقیت نمیخواد ! همه مثل همه پس مدل آماده دانلود میکنیم
M0hsen3D
قبول دارید؟
اینو من قبول دارم اتفاقا گفتم کارکتر اصلی رو باید اون چیزی که دلمون میخوا مدل بزنیم حالا جزئیات بازی لازم نیست.
honestbud
ما گفتیم همه مدل ها ؟. من هم گفتم که مدل اماده سرعت کار رو بالا میبره . الان تو حاظری که درخت های پر کیفیت یو دی کی رو با یه درخت مدل ساز شده خودت تعویض کنی ؟ اخه صد البته هیچ وقت نمی تونه به کیفیت اون برسونی .
الان تو توی بازی خودت می خوای یه بلوک / سطل اشغال / یه پرنده که توی صد متری تو وایساده بزاری یعنی میری همه اینا رو میسازی ؟ یعنی می خوای وقتت رو سر اینا تلف کنی؟
عمرا حاضر نیستم وقتم رو اینطوری که گفتی تلف کنم یا درختامو تعویض کنم!موافقم
من با اینم یک جورایی موافقم البته من میگم توانایی مدلینگ خودمونو در حدی بالا ببریم که اگه نتونستیم اون چیزی رو که دلمون میخاد دربیاریم حداقل بتونیم اون مدل اماده رو ویرایش کنیم تا به نتیجه ی دلخواه برسیم:10:
آخ خوب گفتی این جمله آخر رو
خب پس چرا میای توی این تاپیک اون تاپیک می گی استفاده از مدل اماده حرامه ؟ خب منم گفتم ثابت کن چرا؟ شما فقط داری می گی احساسم بد میشه یا اونجوری میشم . خب واسه بازی باز مهمه که شما از چه مدل یا اصلا مدل اماده استفاده کردی ؟
اصلا کدوم یک از تکسچرهات رو خودت رفتی عکس گرفتی ؟ کدوم یک از صوت هات رو خودت ضبط کردی ؟ اینا جزئ منابع اماده حساب نمیشن؟
قبول دارید؟
نه:31:
خب الان تو چیزی که توی ذهن من هست رو خبر داری؟ ببینم اسلحه فضایی نه یه کلت . مگه ما غیر این شکل شکل دیگه ای هم از کلت داریم ؟ یا AK-47 مگه شکل دیگه ای هم وجود داره؟ خب این همه مدل اماده از اینا هست که خیلی خیلی با کیفیت تر از مال خودمونه چرا که ازشون استفاده کنیم
honestbud
15-05-2011, 19:40
قرار نیست با چهار تا بشکه و باکس که خودمون ساختیم حال کنیم , مدل با کیفیت دانلود میکنیم میندازیم تو بازی بعد از سود فروش یه بازی با کیفیت از نظر گیمر ها حال میکنیم اوکی؟
درسته!
منم نگفتم از ساختن بشکه حال کنیم که!
از ساخت اسلحه فضایی منحصر به فرد زاییده خیالت حال کن!
درسته؟
حق با شماست!درسته
اما تکلیف پروژه بزرگ که معلومه!
الان داریم راجع به مستقل ها حرف میزنیم
anti-military
15-05-2011, 19:41
خداکنه بازی سازهای حرفه ای و گیمرها این تاپیک رو نبینن ! وگرنه کلا از بازی سازهای ایرانی ناامید میشن ...
honestbud
15-05-2011, 19:41
اگه قرار بود اعتبار بازی رو از بین ببره Shadow Complex نمیشد پر فروش ترین بازی Xlive و همچنین پر فروش ترین بازی Arcade سال !
اگه بخوای ابتکار بزنی خوب سریع میری مدل میزنی ... ولی چیز های ساده مثل آجر و لوله بخاری و اینجور چیزا که دیگه خلاقیت نمیخواد ! همه مثل همه پس مدل آماده دانلود میکنیم
خوب حق با شماست!اما تبصره داره!
سر اینکه بخوای کجا ابتکار بزنی!
ممکنه من بخوام لوله هایی واسه انتقال انرژی نقطه صفر داشته باشم! حالا چی؟
parvizamd
15-05-2011, 19:42
بابا چقدر سریع پست میدن صد رحمت به مهین چت!!!!
حسن چرا می زنی:31:! من کی گفتم استفاده نکن هان ؟؟؟ چرا اینقدر قضاوت می کنی خدا داند؟
فرارررررررررررررررررررررر رر
آقا بازی شما مستقله من می گم شما از مدل آماده استفاده کن اشکال نداره ولی حداقل اش سعی کن کمی مدل سازی رو یاد بگیری منبع می خواهی بیا سایت خودم 10 قسمت فارسی cinema4d توش هست.
ولی نگاه کنید بزارید بلای های سر بازی ها من افتاده بهتون بگم (حالا مارو کشت با این بازی های تخ...ی تغلیی اش):
وقتی تمام یک بازی رو یک نفر قرار می گیره شاید اول قضییه سرعت و حوصله زیاده ولی به مرور از خسته میشه .این همین بالای بود که سر بازی پادشاه خیابان ها اومد ... دیگه شده دست خودم نبود هی به این موتور فحش می دادم. اگه من هم مدل آماده استفاده می کردم شاید وضع بهتر از این بود....
saeed_cpu_full
15-05-2011, 19:44
حق با شماست!درسته
توی پروژه های بزرگ هم برای مدل های آبکی مثل همون مثال های پست قبل دارن از مدل آماده استفاده میکنن چون مدلساز استخدام نکردن که بیاد براشون لوله بخاری مدل بزنه که :31: به جای اینکه بیاد 2 دقیقه ، اصلا 30 ثانیه از وقتش رو سر این لوله بخاری حروم کنه میره ده - بیست تا کاراکتر میسازه ... مدل پیچیده میزنه
تو الان فرض کن یه کمپانی بزرگ بازی سازی داری ... شرم نمیکنی به مدلسازت بگی برام لوله بخاری رو مدل بزن ؟! همونجا مدلسازه فحشت نمیده ؟! :31:
anti-military
15-05-2011, 19:45
دیگه شده دست خودم نبود هی به این موتور فحش می دادم. اگه من هم مدل آماده استفاده می کردم شاید وضع بهتر از این بود.... یکی از دلیل های که بازیتون رو 2 بار تا آخرش رفتم همین بود که کاملا کار خودتون بود ! اگه قرار بود مدلهای تو بازی باشه که کار خودتون نیست و کار ایران نیست من هیچ وقت اساسین کرید 2 رو نمیزاشتم بازی شما رو 2 بار تا آخرش برم ...
توی پروژه های بزرگ هم برای مدل های آبکی مثل همون مثال های پست قبل دارن از مدل آماده استفاده میکنن چون مدلساز استخدام نکردن که بیاد براشون لوله بخاری مدل بزنه که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جای اینکه بیاد 2 دقیقه ، اصلا 30 ثانیه از وقتش رو سر این لوله بخاری حروم کنه میره ده - بیست تا کاراکتر میسازه ... مدل پیچیده میزنه
تو الان فرض کن یه کمپانی بزرگ بازی سازی داری ... شرم نمیکنی به مدلسازت بگی برام لوله بخاری رو مدل بزن ؟! همونجا مدلسازه فحشت نمیده ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lol
M0hsen3D
15-05-2011, 19:46
قبول دارم هر چیزی که تو ذهنت هست خودت فقط میتونی پیاده کنی.(اقا کلت هم تو ذهنته ولی همه جا یک شکله پس دانلودش میکنی)
تو ذهن من چیز هایی هست که امکان توصیفش وجود نداره ولی کیه که مدل کنه؟:31:ولی منظورم اینه که قدرت مدل سازیت هم این قدر باید باشه که بتونی اونارو مدل کنی نه؟
honestbud
خب پس چرا میای توی این تاپیک اون تاپیک می گی استفاده از مدل اماده حرامه ؟ خب منم گفتم ثابت کن چرا؟ شما فقط داری می گی احساسم بد میشه یا اونجوری میشم . خب واسه بازی باز مهمه که شما از چه مدل یا اصلا مدل اماده استفاده کردی ؟
اصلا کدوم یک از تکسچرهات رو خودت رفتی عکس گرفتی ؟ کدوم یک از صوت هات رو خودت ضبط کردی ؟ اینا جزئ منابع اماده حساب نمیشن؟
نه:31:
خب الان تو چیزی که توی ذهن من هست رو خبر داری؟ ببینم اسلحه فضایی نه یه کلت . مگه ما غیر این شکل شکل دیگه ای هم از کلت داریم ؟ یا AK-47 مگه شکل دیگه ای هم وجود داره؟ خب این همه مدل اماده از اینا هست که خیلی خیلی با کیفیت تر از مال خودمونه چرا که ازشون استفاده کنیم
پس شما قبول داری!
چون من گفتم ذهن خلاق!
اینی که شما میگی یه کار روتینه!ممکنه فقط داستانت خلاقانه باشه
البته نمیخوام بگم بازی که با ak47 درست میشه بدرد نمیخوره ها!
قشنگ ترین بازی که تا حالا بازی کردم، Uncharted بوده که نه داستان خلاقانه داشته و نه مدل ها خلاقانه و نه کاراکتر های پیچیده!
همه چی روتین بود اما بازی فوق العاده بود!
پس به نظر من بستگی داره که شما میخوای چی بسازی!
saeed_cpu_full
خداکنه بازی سازهای حرفه ای و گیمرها این تاپیک رو نبینن ! وگرنه کلا از بازی سازهای ایرانی ناامید میشن ...
جناب حرفه ای ! پروفشنال ! شما که اینقدر ادعای بازیسازی میکنی بیا اسم یکی از بازی هایی که خودت ساختی رو بگو !
گیمر های ایرانی کلا برای بازی ایرانی ارزش قائل نیستن ... گرشاسپش که گرشاسپ بود رو بهش میگن 3 ساعت باگ ! وای به حال بازی های ما !
حالا شما بیا همه ی مدل هارو خودت بساز ... بازم تحویلت نمیگیرن
درسته!
منم نگفتم از ساختن بشکه حال کنیم که!
از ساخت اسلحه فضایی منحصر به فرد زاییده خیالت حال کن!
درسته؟
حق با شماست!درسته
خب مگه ما بازی ساز بزرگیم ؟ هممون مستقل بازی میسازیم .
چرا ؟
ممن که نهمیدم چی گفتی؟
honestbud
15-05-2011, 19:52
توی پروژه های بزرگ هم برای مدل های آبکی مثل همون مثال های پست قبل دارن از مدل آماده استفاده میکنن چون مدلساز استخدام نکردن که بیاد براشون لوله بخاری مدل بزنه که :31: به جای اینکه بیاد 2 دقیقه ، اصلا 30 ثانیه از وقتش رو سر این لوله بخاری حروم کنه میره ده - بیست تا کاراکتر میسازه ... مدل پیچیده میزنه
تو الان فرض کن یه کمپانی بزرگ بازی سازی داری ... شرم نمیکنی به مدلسازت بگی برام لوله بخاری رو مدل بزن ؟! همونجا مدلسازه فحشت نمیده ؟! :31:
من که شرم نمیکنم!
البته تا حالا یه شرکت بازی سازی بزرگ نداشتم!:31::31:
شاید اون موقع رم کنم!نمیدونم!
به هر حال میتونی یه سری مدل ساز معمولی رو بزاری مدل ساده بزنن و اونایی که حرفه اند و وقتشون ارزش داره رو بزاری واسه کاراکتر ها و مدل های پیچیده!
یکی از دلیل های که بازیتون رو 2 بار تا آخرش رفتم همین بود که کاملا کار خودتون بود ! اگه قرار بود مدلهای تو بازی باشه که کار خودتون نیست و کار ایران نیست من هیچ وقت اساسین کرید 2 رو نمیزاشتم بازی شما رو 2 بار تا آخرش برم ...
lol
آقا این بازیتون کجا هست ما هم بازی کنیم؟
قبول دارم هر چیزی که تو ذهنت هست خودت فقط میتونی پیاده کنی.(اقا کلت هم تو ذهنته ولی همه جا یک شکله پس دانلودش میکنی)
تو ذهن من چیز هایی هست که امکان توصیفش وجود نداره ولی کیه که مدل کنه؟:31:ولی منظورم اینه که قدرت مدل سازیت هم این قدر باید باشه که بتونی اونارو مدل کنی نه؟
اولا میشه مدل سازی رو یواش یواش یاد گرفت!
دوما مگه حتما باید خودت بسازی؟باید بتونی بیانش کنی!
ایده ای که تو ذهنت باشه و نتونی به تصویر بکشی یا بنویسیش به درد نمیخوره!
ایده وقت خوبه که بتونی به بقیه هم بفهمونیش!
مثلا فرض کن ژول ورن ایده هاش رو نمینوشت چون نمیتونست، پ به چه دردی میخورد!
حتما راهی برای رسوندن ایده هات به مدل ساز وجود داره!سخت و آسون داره اما میشه!
anti-military
15-05-2011, 19:52
به حرفه مقدس ماد سازی هم اگه فکر کنید بد نیست ها :D
saeed_cpu_full
15-05-2011, 19:55
من که شرم نمیکنم!
البته تا حالا یه شرکت بازی سازی بزرگ نداشتم!:31::31:
شاید اون موقع رم کنم!نمیدونم!
به هر حال میتونی یه سری مدل ساز معمولی رو بزاری مدل ساده بزنن و اونایی که حرفه اند و وقتشون ارزش داره رو بزاری واسه کاراکتر ها و مدل های پیچیده!
شما پولت زیادی کرده برو مدلساز معمولی هم استخدام کن :31:
مدلسازی که کاری نداره مهم وقته ...
به حرفه مقدس ماد سازی هم اگه فکر کنید بد نیست ها :D
شما اول ماد سازی رو برام تعریف کن بعدش در مورد اونم فکر میکنیم ...
honestbud
15-05-2011, 19:56
جناب حرفه ای ! پروفشنال ! شما که اینقدر ادعای بازیسازی میکنی بیا اسم یکی از بازی هایی که خودت ساختی رو بگو !
گیمر های ایرانی کلا برای بازی ایرانی ارزش قائل نیستن ... گرشاسپش که گرشاسپ بود رو بهش میگن 3 ساعت باگ ! وای به حال بازی های ما !
حالا شما بیا همه ی مدل هارو خودت بساز ... بازم تحویلت نمیگیرن
داداش دعوا راه نندازید!
فکر کنم یکمی داری یه جوری حرف میزنی که آنتی جان ناراحت میشه ها!(الان من شدم کاسه داغ تر از آش:31:)
خب مگه ما بازی ساز بزرگیم ؟ هممون مستقل بازی میسازیم .
چرا ؟
ممن که نهمیدم چی گفتی؟
خوب منم گفتم که مستقلیم دیگه!!!
بابا منظورم این بود که حتی یه لوله که خیلی ساده است، اگه ایده خاصی براش داشته باشی(مثلا انتقال یه مایع خاص) باید خودت طراحیش کنی!
اوکی؟
anti-military
15-05-2011, 19:59
ماد سازی رو شما برام تعریف کن اول بعدش در مورد اونم فکر میکنیم ... مواد مورد نیاز جهت تهیه ماد !
1- یک دستگاه اینترنت
2- یک آدم بیکار
3- یک آدم پرو
4- حجم اینترنت جهت دانلود مدلهای خارجی ها !
5- یک عدد موس خوب برای کلیک کردن
6- یک آدم خوشحال ...
7- داشتن حوصله ایمپورت و اکسپورت مدلهای دیگران
M0hsen3D
نه ببین اینکه بتونی بیان کنی فرق میکنه , چیز های عادی زنگی که عمومیت داره میتونی بیان کنی یه داستان تخیلی رو میتونی بیان کنی ولی اون کارکتر یا اون مدل که تو ذهنت تخیل کردی خیلی سخته بخوای برای یه مدل ساز بیان کنی.چرا ؟چون فقط ذهن تو اون رو تخیل و تجسم کرده.
honestbud
شما پولت زیادی کرده برو مدلساز معمولی هم استخدام کن :31:
مدلسازی که کاری نداره مهم وقته ...
شما اول ماد سازی رو برام تعریف کن بعدش در مورد اونم فکر میکنیم ...
من پولم زیادی نکرده!منظورم اون شرکت بزرگ بازی سازی بود!
اون موقع آدم میشینه میبینه اگه می ارزه خوب استخدام میکنه!
وقت!!!
وقت چه؟وقت ؟
اینجا ایرانه!وقت تو ایران یعنی کشک!
شما اگه یه هفته بری دنبال کارهای اداری بازیت، به اندازه 10 تا مدل ساز وقت گذاشتی!
پس میشه وقت رو ردیف کرد به نظر من
saeed_cpu_full
15-05-2011, 20:00
داداش دعوا راه نندازید!
فکر کنم یکمی داری یه جوری حرف میزنی که آنتی جان ناراحت میشه ها!(الان من شدم کاسه داغ تر از آش:31:)
اگه ناراحت شد یه پ.خ بده ... یه شکلک « :31: » رو هم به حرفام اضافه میکنم که بفهمه شوخیه :31:
بابا منظورم این بود که حتی یه لوله که خیلی ساده است، اگه ایده خاصی براش داشته باشی(مثلا انتقال یه مایع خاص) باید خودت طراحیش کنی!
ربطی به مدل نداره ... Animated Material واسش میسازیم
honestbud
15-05-2011, 20:00
آقا فکر کنم رکورد زدیم ها!
تو 1 ساعت 60 تا پست دادیم ها!
saeed_cpu_full
15-05-2011, 20:01
مواد مورد نیاز جهت تهیه ماد !
1- یک دستگاه اینترنت
2- یک آدم بیکار
3- یک آدم پرو
6- یک آدم خوشحال ...
خیلی ممنون از تعریف دقیق ، صریح و بدون ابهام و کژتابیتون برای ماد !
ماد یعنی یه بازی بسازیم که بیسش یه بازی دیگه باشه ... یعنی بیسش رو خودمون طراحی نکردیم . حالا بیسش رو خودمون اگه طراحی کنیم میشه بازی خودمون . اونی که شما گفتی ساخت لول هست نه ماد !
honestbud
15-05-2011, 20:04
نه ببین اینکه بتونی بیان کنی فرق میکنه , چیز های عادی زنگی که عمومیت داره میتونی بیان کنی یه داستان تخیلی رو میتونی بیان کنی ولی اون کارکتر یا اون مدل که تو ذهنت تخیل کردی خیلی سخته بخوای برای یه مدل ساز بیان کنی.چرا ؟چون فقط ذهن تو اون رو تخیل و تجسم کرده.
خوب پس فکر کردی چرا خارجی ها قبل از انجام هر کاری کلی بحث میکنن سرش!
شاید شما بیای 1 اه سر فهموندن خلاقیتت به مدل ساز و تیم بازی سازی زمان بزاری!
میشه!
خارجی ها همین کار رو میکنن که موفقند!
اگه ناراحت شد یه پ.خ بده ... یه شکلک « :31: » رو هم به حرفام اضافه میکنم که بفهمه شوخیه :31:
ربطی به مدل نداره ... Animated Material واسش میسازیم
به مدل که ربط داره!اگه خواستی پ.خ بده تا من یه چیزی بهت بگم که شما نتونی با مدل آماده و animated material بسازیش!
برادر ها اینقدر سریع پست میدن که من نرسیدم حتی یه تشکرم بزنم!
ایشالا در یه فرصت مقتضی از خجالتتون در میام!
saeed_cpu_full
15-05-2011, 20:05
به مدل که ربط داره!اگه خواستی پ.خ بده تا من یه چیزی بهت بگم که شما نتونی با مدل آماده و animated material بسازیش!
مدل باید لوله باشه چون بحثمون سر لوله بود ! همینجا بگو
1- یک دستگاه اینترنت
2- یک آدم بیکار
3- یک آدم پرو
6- یک آدم خوشحال ...
خب همون مادی که شما میگی یه بازیه . یه چیز جدا که نیست . کلی شرکت باهاش دارن پول درمیارن . اقا طفره نرو . هم شما هم تمامی دوستان مخالف . بهم بگین اگه شما سر منابع اماده اینقدر حساسین چرا از صداها و تکسچرهای اماده استفاده می کنید؟
M0hsen3D
15-05-2011, 20:07
1- یک دستگاه اینترنت
2- یک آدم بیکار
3- یک آدم پرو
6- یک آدم خوشحال ...
پس به نظرت یه ماد ساز یه ادم الاف , بیکار , پرو خوشحال اصلا ادم پستی هست نه؟
پس حتما یه بازی که سازندش از مدل هاشو خودش زده یه ادم پر تلاش ,مهربون ,کم رو که اصلا فرشته هست نه؟!!:31:مگه قرار نبود احساسات رو دخیل نکیم اینم شد حرف!!!
honestbud
15-05-2011, 20:09
خب همون مادی که شما میگی یه بازیه . یه چیز جدا که نیست . کلی شرکت باهاش دارن پول درمیارن . اقا طفره نرو . هم شما هم تمامی دوستان مخالف . بهم بگین اگه شما سر منابع اماده اینقدر حساسین چرا از صداها و تکسچرهای اماده استفاده می کنید؟
حسن جان خوش اومدی!
داشتی پست ها رو میخوندی!
بابا از این تند تر دیگه نمیتونم تایپ کنم!!!:19:
من که مخالف نیستم!
من صحبت هام رو واضح گفتم!
اما خودایش چند بار به این فکر افتادم که برم از دیوار عکس بگیرم یا برم صدا ظبط کنم!
باور کن اگه لازم بشه میرم این کارو میکنم!
مدل باید لوله باشه چون بحثمون سر لوله بود ! همینجا بگو
لوله !
باشه کسی نخواست چیز دیگه بگه که!
بزار کمی فکر کنم!
البته ایده ام رو ندزدین ها!:31::31:
الان نصف دنیای بازی سازی داری با ماد میچرخه . حتی یه ماد می تونه با بازی اصلی فرق داشته باشه. وقتی میان با موتور Surce یه بازی دوبعدی میسازن دیگه چه انتظاری داری . انتی جان شما داری با این حرفت کار جمعیت زیادی از بازی سازان دنیا رو زیر سوال میبری؟
saeed_cpu_full
15-05-2011, 20:12
الان نصف دنیای بازی سازی داری با ماد میچرخه . حتی یه ماد می تونه با بازی اصلی فرق داشته باشه. وقتی میان با موتور Surce یه بازی دوبعدی میسازن دیگه چه انتظاری داری . انتی جان شما داری با این حرفت کار جمعیت زیادی از بازی سازان دنیا رو زیر سوال میبری؟
نه زیر سؤال نمیره
ایشون به احتمال زیاد نمیدونه که پر طرفدار ترین بازی شبکه ای و آنلاین جهان یعنی Counter Strike یه ماد برای بازی Half Life بوده !
honestbud
15-05-2011, 20:13
پس به نظرت یه ماد ساز یه ادم الاف , بیکار , پرو خوشحال اصلا ادم پستی هست نه؟
پس حتما یه بازی که سازندش از مدل هاشو خودش زده یه ادم پر تلاش ,مهربون ,کم رو که اصلا فرشته هست نه؟!!:31:مگه قرار نبود احساسات رو دخیل نکیم اینم شد حرف!!!
راست میگه احساسات رو دخیل نکنید!
من که نمیدونم ماد سازی چیه!
اما بحث سر این نیست که آنتی بازی ساخته یا نه.مهم اینه که نظرش در مورد مدل آماده اینه!همین!
حالا چی کار دارید که کی ماد سازه و کی بازی ساز
M0hsen3D
15-05-2011, 20:13
خوب پس فکر کردی چرا خارجی ها قبل از انجام هر کاری کلی بحث میکنن سرش!
شاید شما بیای 1 اه سر فهموندن خلاقیتت به مدل ساز و تیم بازی سازی زمان بزاری!
میشه!
خارجی ها همین کار رو میکنن که موفقند!
دوست من این جا فرق میکنه ما هنوز خیلی مونده به موفقیت خارجی ها برسیم.
الان شرکت بیلیزارد تا سال 2016 میدونه میخواد چیکار کنه یعنی برنامه داره EA تا دو سال دیگش برنامه داره.ولی اینجار ایرانه ما اگه بخوایم فقط یک ماه سر فهموندن شکل مدلمون به مدل ساز وقت بزاریم که کلکمون کندست رفیق:31:
[]حسن جان خوش اومدی!
داشتی پست ها رو میخوندی!
بابا از این تند تر دیگه نمیتونم تایپ کنم!!!:19:
من که مخالف نیستم!
من صحبت هام رو واضح گفتم!
اما خودایش چند بار به این فکر افتادم که برم از دیوار عکس بگیرم یا برم صدا ظبط کنم!
باور کن اگه لازم بشه میرم این کارو میکنم!
[/QUOTE]
نه داداش رفته بودم یه جایی کار داشتم .
خب صد البته نمی تونی اینکار رو بکنی . چرا چون امکاناتش رو نداری . شرکت EA واسه ظبط کردن صوت های بازی مدال اف هونور اخری اومده ماشین اتیش زده و صدای انفجارش رو اتستفاده کرده . بگو ببینم تو می خوای ماشین کی رو اتیش بزنی؟ حتما می خوای بعد ماشین اتیش زدن بری جلوش با بوم یا موبایل یا ظبط صوت ازش صدا پرکنی؟
honestbud
15-05-2011, 20:19
دوست من این جا فرق میکنه ما هنوز خیلی مونده به موفقیت خارجی ها برسیم.
الان شرکت بیلیزارد تا سال 2016 میدونه میخواد چیکار کنه یعنی برنامه داره EA تا دو سال دیگش برنامه داره.ولی اینجار ایرانه ما اگه بخوایم فقط یک ماه سر فهموندن شکل مدلمون به مدل ساز وقت بزاریم که کلکمون کندست رفیق:31:
خوب حق با شماست!
منم که گفتم اینجا ایرانه!
صرفا منظورم این بود که میشه فهموند.همین
به خاطر زندگی تو ایران از خیلی چیزامون باید بگذریم.دیگه گذشتن از این که چیزی نیست!
نه داداش رفته بودم یه جایی کار داشتم .
خب صد البته نمی تونی اینکار رو بکنی . چرا چون امکاناتش رو نداری . شرکت EA واسه ظبط کردن صوت های بازی مدال اف هونور اخری اومده ماشین اتیش زده و صدای انفجارش رو اتستفاده کرده . بگو ببینم تو می خوای ماشین کی رو اتیش بزنی؟ حتما می خوای بعد ماشین اتیش زدن بری جلوش با بوم یا موبایل یا ظبط صوت ازش صدا پرکنی؟
ااا!
چه جالب!نمیدونستم!خوب معلومه که نمیتونم!منم نگفتم این کارو میکنم که!گفتم اگه مجبور بشم!
شاید اصلا مجبور نشم
تا اینجا که نتونستید یه دلیل منظقی بیارین که چرا مدل اماده بده ؟ یا فقط میگین احساسم بد میشه و اوخ و اخ میشم یا اینکه دیگران اشکال میگیرن . اقایون اینجا بحث احساس به هیچ وجه وسط نیست بلکه باید با منطق جلو رفت . اصلا همون بازیی که سعید قبلا مثال زده بود شادو چی چی نمی دونم سعید میگه مدل اون اماده بود خب یعنی اونا بازیشون کشک . بازی باز نمیاد به مدل سازی توی نگاه کنه . یه بازی ساز بازی میکنه تا لذت ببره.
خواهشا برید فکر کنید یه دلیل غیر احساسی بیارین که اینکار بده . مطمئن باش تعصب یا غروری در بین نیست که قبول نکنیم
اگه نمی تونید پس هی نیاین بگین مدل اماده بده یا فلان یا به قول احسان نامردیه
honestbud
15-05-2011, 20:23
تا اینجا که نتونستید یه دلیل منظقی بیارین که چرا مدل اماده بده ؟ یا فقط میگین احساسم بد میشه و اوخ و اخ میشم یا اینکه دیگران اشکال میگیرن . اقایون اینجا بحث احساس به هیچ وجه وسط نیست بلکه باید با منطق جلو رفت . اصلا همون بازیی که سعید قبلا مثال زده بود شادو چی چی نمی دونم سعید میگه مدل اون اماده بود خب یعنی اونا بازیشون کشک . بازی باز نمیاد به مدل سازی توی نگاه کنه . یه بازی ساز بازی میکنه تا لذت ببره
نشد ها!من که دلیل آوردم که!گفتم نمیتونه همه چیز ها رو آمده پیدا کنی!مثلا یه چیزه یونیک که فقط تو ذهن خلاقه تو هستش رو نمیتونی مدلش رو بیرون پیدا کنی!
از این منطقی تر
بعدشم با توجه به صحبت های بالایی، من نگفتم مدل آماده بده!گفتم استفاده اش باید با احتیاط و به جا باشه!
نشد ها!من که دلیل آوردم که!گفتم نمیتونه همه چیز ها رو آمده پیدا کنی!مثلا یه چیزه یونیک که فقط تو ذهن خلاقه تو هستش رو نمیتونی مدلش رو بیرون پیدا کنی!
از این منطقی تر
بعدشم با توجه به صحبت های بالایی، من نگفتم مدل آماده بده!گفتم استفاده اش باید با احتیاط و به جا باشه!
خب اره دیگه ما هم داریم از اول همین رو میگیم . مدل های پیچیده رو ادم باید خودش بسازهولی دیگه در و تخته و پنجره و امثال این چیزا رو توی شرایط ما نمیشه ساخت .
پس نظر تو هم اینه که مدل اماده خوبه نه ؟
honestbud
15-05-2011, 20:31
خب اره دیگه ما هم داریم از اول همین رو میگیم . مدل های پیچیده رو ادم باید خودش بسازهولی دیگه در و تخته و پنجره و امثال این چیزا رو توی شرایط ما نمیشه ساخت .
پس نظر تو هم اینه که مدل اماده خوبه نه ؟
خوب من که گفتم که مخالف نیستم!
چون چیزی نیست که بشه بگی موافق یا مخالف
باید نظرت رو بگی.همین!
بقیه دوستان چی شما هم همین نظر صادق رو دارید ؟
M0hsen3D
15-05-2011, 20:34
منم که حرف اصلیم از اول همینه با صادق و سیلسین هم هم موافقم.
خوب من که گفتم که مخالف نیستم!
چون چیزی نیست که بشه بگی موافق یا مخالف
باید نظرت رو بگی.همین!
خب خطاب ما به دوستانی مثل انتی میلیتاریه که می گن مدل اماده ازبیخ و بن خراب و حرامه . اینا از ریشه با این کار مخالفن . ما میگیم چرا . اینا فقط میگن چون احساس ما اینجوریه پس حرامه . واقعا چرا؟
saeed_cpu_full
15-05-2011, 20:34
بقیه دوستان چی شما هم همین نظر صادق رو دارید ؟
پرچم سفید که خیلی وقته رفته بالا و گرنه نمیزدن توی خاکی ! :31: ( قضیه ی ماد رو پیش نمیکشیدن )
اقایون هرکی مخالفه بیاد اینجا مطرح کنه که هیچی روی زمین نمونه
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
پرچم سفید که خیلی وقته رفته بالا و گرنه نمیزدن توی خاکی ! :31: ( قضیه ی ماد رو پیش نمیکشیدن )
درود بر تو :31:
M0hsen3D
15-05-2011, 20:38
استفاده از مدل هایی که تو همه بازیها یک شکل هستند مثل در و بشکه و سطل اشغال و تیر چراغ تو خیابون بازیت(اگه گیر بیاری:31:)کاملا موافقم و کار عقلانی و درستی هم هست.
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
از بیخ هم حلاله چون رایگانه:31:
استفاده از مدل هایی که تو همه بازیها یک شکل هستند مثل در و بشکه و سطل اشغال و تیر چراغ تو خیابون بازیت(اگه گیر بیاری:31:)کاملا موافقم و کار عقلانی و درستی هم هست.
می خوای ظرف 2 دقیقه بهت بدمش؟:31:
honestbud
15-05-2011, 20:41
به قول سعید پرچم بالاست!
اما توجه داشته باشید ها :
فرض کنید من و سعیدو حسن و M.RMe30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (که اسمش رو نمیدونم) یه تیم بازی سازی تشکیل دادیم.
باید سر اینکه کی از مدل آماده استفاده کنیم و کجا وقت بزاریم و مدل بزنیم با هم بحث کنیم و به توافق برسیم!
مشکل همین جاست که این مرز بین مدل آماده و مدل زدن کجاست!
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
از بیخ هم حلاله چون رایگانه:31:
البته خیلی هم از بیخ حلال نیست ها!
چون من چند تا سایت مدل آماده رو که دیدم نوشته بودن واسه کار های تجاری استفاده نکنید!
M0hsen3D
15-05-2011, 20:42
خب تو که اصلا ظرف دو ثانیه گیر میاری , حرفه ای:31:
آره بی شوخی یه چندتا سایت بگو منم بدونم.
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
من اسم محسن هست.
به قول سعید پرچم بالاست!
اما توجه داشته باشید ها :
فرض کنید من و سعیدو حسن و M.RMe30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (که اسمش رو نمیدونم) یه تیم بازی سازی تشکیل دادیم.
باید سر اینکه کی از مدل آماده استفاده کنیم و کجا وقت بزاریم و مدل بزنیم با هم بحث کنیم و به توافق برسیم!
مشکل همین جاست که این مرز بین مدل آماده و مدل زدن کجاست!
چون من چند تا سایت مدل آماده رو که دیدم نوشته بودن واسه کار های تجاری استفاده نکنید!
خب عزیز ما میشیم سه نفر نه یه نفر تک و تنها این میشه بازی سازی گروهی نه مستقل .
من انگلیسیم خوب نیست پس اینچیزها رو حالیم نمیشه:31:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
من اسم محسن هست.
دوسه دقیقه صبر کن:20:
saeed_cpu_full
15-05-2011, 20:46
شما به اون کاری نداشته باش
الان ویندوزی که داری ازش استفاده میکنه کپی هست ... الان فرضا تو با این ویندوز کپی یه کاری انجام میدی و ازش پول در میاری حالا بحث اینجاست که اون پول حرامه یا نه ؟!
این بحث هارو پیش نکشید لطفا که کلا همه چی قاطی پاتی میشه آخرم نتیجه میگیریم کلا بیخیال کامپیوتر بشیم :31:
honestbud
15-05-2011, 20:46
من اسم محسن هست.
محسن جان کاقیه تو گوگل سرچ بزنی free 3d model یا free 3ds max model پیدا میشه.
اگه پیدا نکری یادم بنداز بعدا برات آدرسشو بفرستم.
بعدشم یه راه دیگه هم هست : یه نرم افزاره که اینستال میکنی و میری تو بازی و بعد هر جا خواستی یه دکمه میزنی(مثلا F11 ) بعد تمام مدل های اون صحنه از بازی رو میکشه بیرون واست!
anti-military
15-05-2011, 20:48
نه خوب آخه ماد یه چیز هست و بازی یه چیز دیگه کسی که میخواد رو هرکدوم کار کنه باید مشخص کنه ! استفاده از مدل آماده ماد سازی نیست اما بازی رو شبیه ماد میکنه . در مورد تکسچر هم واقعا نمیشه با مدل مقایسه اش کرد چون حتی شرکت های خیلی بزرگ بازی سازی هم خودشون از تکسچرها عکس نمیگیرن . حتی بازی مافیا 2 که من خیلی از تکسچرهاشو تو سایت CGtextures دیدم . ولی خوب مدلسازی فرق میکنه چون مدلسازی یعنی قسمت اصلی و سنگین ترین قسمت بازی ! با ارزش ترین قسمت بازی سازی هم هست . چون ما بازی میکنیم که تو یه دنیای مجازی قرار بگیریم و همین مدلها هستن که این محیط رو شکل میدن و قسمت های دیگه فقط شاخه و برگ هستن ...
مثل این میمونه که یکی بره تو ساختمون یکی دیگه و دیوار هاش رو رنگ بکنه و یه موسیقی بزار تو ضبط و بشینه یه گوشه بگه اینجا ماله منه ! ولی در اصل اونجا مال کسی هست که اونجا رو ساخته ! یا کسی که اونجا رو خریده ...
honestbud
15-05-2011, 20:49
شما به اون کاری نداشته باش
الان ویندوزی که داری ازش استفاده میکنه کپی هست ... پس الان هرکی با این ویندوز کپی یه کاری انجام بده و ازش پول در بیاره پولش حرامه ؟!
این بحث هارو پیش نکشید لطفا که کلا همه چی قاطی پاتی میشه آخرم نتیجه میگیریم کلا بیخیال کامپیوتر بشیم :31:
اولا من ویندوزم اورجیناله.رو خود لپ تاپ بوده!
اما شما درست میگی، حق با شماست.
بحث رو نباید ببریم به این سمت.وگرنه هممون رو باید اعدام کنن این آمریکایی ها!
من انگلیسیم خوب نیست پس اینچیزها رو حالیم نمیشه:31:
من متوجه نشدم چی میگی؟
یعنی منظورت رو نفهمیدم
بیا فعلا این رو داشته باش مدلاش خیلی با کیفیتن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی خیلی از اینها هم هست که تعداد مدل هاشون فکر کنم به میلیون هم برسه اگه بخوام سایت هاشون رو ردیف کنم تا صبح طول میکشه
honestbud
15-05-2011, 20:52
. ولی خوب مدلسازی فرق میکنه چون مدلسازی یعنی قسمت اصلی و سنگین ترین قسمت بازی ! با ارزش ترین قسمت بازی سازی هم هست .
این رو قبول ندارم.مهمترین قسمت بازی ایده و گیم پلی هست و مدل ها فقط ابزار پیاده سازی اون ایده ها و گیم پلی هستند.
مثل این میمونه که یکی بره تو ساختمون یکی دیگه و دیوار هاش رو رنگ بکنه و یه موسیقی بزار تو ضبط و بشینه یه گوشه بگه اینجا ماله منه ! ولی در اصل اونجا مال کسی هست که اونجا رو ساخته ! یا کسی که اونجا رو خریده ...
این مثالتم اصلا جالب نبود و ربطی نداشت!
M0hsen3D
15-05-2011, 20:53
سرچ گوگل هم خودم بل بودم , ولی یا پولی ان یا مزخف سایت های حرفه ای رو معرفی کنین.:31:
saeed_cpu_full
15-05-2011, 20:55
نه خوب آخه ماد یه چیز هست و بازی یه چیز دیگه کسی که میخواد رو هرکدوم کار کنه باید مشخص کنه ! استفاده از مدل آماده ماد سازی نیست اما بازی رو شبیه ماد میکنه . در مورد تکسچر هم واقعا نمیشه با مدل مقایسه اش کرد چون حتی شرکت های خیلی بزرگ بازی سازی هم خودشون از تکسچرها عکس نمیگیرن . حتی بازی مافیا 2 که من خیلی از تکسچرهاشو تو سایت CGtextures دیدم . ولی خوب مدلسازی فرق میکنه چون مدلسازی یعنی قسمت اصلی و سنگین ترین قسمت بازی ! با ارزش ترین قسمت بازی سازی هم هست . چون ما بازی میکنیم که تو یه دنیای مجازی قرار بگیریم و همین مدلها هستن که این محیط رو شکل میدن و قسمت های دیگه فقط شاخه و برگ هستن ...
ماد مگه یه نوع بازی نیست ؟! مدل آماده چه ربطی به ماد داره ؟!
شما میگی توی بازی های بزرگ از تکسچر آماده استفاده میشه من هم بازی تجاری مثال زدم توش مدل آماده استفاده شده پس طبق استدلال خودتون استفاده از مدل آماده توی بازی ها نباید ایرادی داشته باشه
شما مدلسازی رو با ارزش ترین و سنگین ترین قسمت بازی میدونی ؟! پس همون مدلسازی رو ادامه بده چون کلا تفسیرت از بازی از پایه غلطه
الان همه ی گیمر های حرفه ای میان میگن گرافیک هر چی باشه مهم نیست .. مهم گیم پلی هست شما میای این حرف رو نقض میکنی ؟!
مثالت هم که هیچ ربطی نداشت. همون محیط بازی از شیدر و متریل و اینجور چیزا هم ساخته شده و فکر نمیکنم یه مدل Low Poly تمام کیفیت بازی رو تأمین کنه !
parvizamd
15-05-2011, 20:58
البته بزار یک چیزی رو اعتراف کنم کله خودم رو با 3d me now ساختم و دست بازیکن اصلی هم کش رفتم
M0hsen3D
15-05-2011, 20:59
دیگه دوستان جواب کامل رو در مورد اون پستت دادن.
انتی جان یکم اطلاعاتت رو تو بازیسازی ببر بالا چون تفکرت از بازی سازی و تفکر گیمر از پایه غلط هست عزیز.
خب ربطی نداره . اینها هم مثل شما میگن اخ و اوخ . می گیم حرف شما درست صوت چی ؟
در ضمن کی گفته که مدل سازی سه بعدی مهمتریمن بخشه . شما می تونی یه خطکد نویسی هم بکنی ؟ الان
اگه UDK نبود چیکار می خواستی بکنی ؟ اگه هیچ انجین رایگانی نبود چیکار می خواستی بکنی ؟ میرفتی چند سال وقت میزاشتی برنامه نویسی یاد میگرفتی ؟ به هیچ وجه مهمترین بخش این نیست پس تکلیف لول دیساین و همین برنامه نویسی و امثال اینا چیه ؟ ما که نمی خنوایم کارتون انیمیشنی بسازیم که هرچی مدل داریم بریزیم رو صحنه ما داریم بازی میسازیم.
اولا من ویندوزم اورجیناله.رو خود لپ تاپ بوده!
اون رو هم خود ایرانی ها نصب کردن:27:
من متوجه نشدم چی میگی؟
یعنی منظورت رو نفهمیدم
کدوم رو میگی متوجه نشدی؟
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
البته بزار یک چیزی رو اعتراف کنم کله خودم رو با 3d me now ساختم و دست بازیکن اصلی هم کش رفتم
I DoN't Underestand
honestbud
15-05-2011, 21:02
الان همه ی گیمر های حرفه ای میان میگن گرافیک هر چی باشه مهم نیست .. مهم گیم پلی هست
اینطوریا هم نیست که!
درسته گیم پلی مهمه خودم هم گفتم :
مهمترین قسمت بازی ایده و گیم پلی هست و مدل ها فقط ابزار پیاده سازی اون ایده ها و گیم پلی هستند.
اما بالاخره گرافیک هم خیلی مهمه!
دیدی میگن، فلان بازی عجب گرافیکی داشت، خیلی باحال بود.
پس گرافیک هم مهمه اما گرافیک رو میشه با مدل آماده هم درست کرد.میشه رنگ رو عوض کرد طوری که با بقیه محیط هارمونی داشته باشه میشه افکت اضافه کرد و ...
چه بحث سریعی چه کرد این حسن حرکت جهادی زد ! منم کل بحث رو بخونم نظرم رو میگم ولی تو تاپیک هادی با حسم و هادی موافقم . اگه یادتون باشه من هم سر این دمورد با انتی قبلا بحث کردم .
M.Mehrazin
15-05-2011, 21:04
ماشاالله این تاپیک با چه سرعتی جلو میره:18:
به نظر من اگه بازی گروهی و تجاری باشه استفاده از مدل آماده ممکنه به کار لطمه بزنه چون بالاخره یکی این رو می فهمه و دیگه آبرو برای آدم نمیذاره
ولی اگه یک نفری و میسازیم و بازی مستقله خیلی ضربه ای نمیزنه چون بازیهای مستقل بیشتر از مدل و ایین چیزا به ایده کار نگاه می کنن و حتی بازیکنها هم اینو درک می کنن که نمی تونه یه نفر یه بازی تمام عیار بسازه.ولی همونم باید حداقل یکم مدلسازی بلد باشه تا اگه مدلی آماده اش پیدا نشد یا به نظرش کیفیتی که می خواد رو نداشت بتونه درستش کنه
اینطوریا هم نیست که!
پس گرافیک هم مهمه اما گرافیک رو میشه با مدل آماده هم درست کرد.میشه رنگ رو عوض کرد طوری که با بقیه محیط هارمونی داشته باشه میشه افکت اضافه کرد و ...
این فقط ما ایرانی ها هستیم که اینطور فکر می کنیم . فقط ماها هستیم که یه بازی رو به گرافیکش میشناسیم افراد بسیار کمی پیدا میشن که یه بازی رو به خاطر موارد دیگش تایید کنن
anti-military
15-05-2011, 21:07
اینجوری بحث نمیشه کرد من یه چیزی میگم طف مقابل هرجور خودش دوست داره تفسیر میکنه !
من گفتم بازی یعنی دنیای مجازی و دنیای مجازی هم که با همین مدلها ساخته میشه که مهم ترین قسمتش هم مدلسازی میشه
دیگه رنگ و رو دادن و تکسچر دادن و ... فکر نمیکنم به اندازه ساخت خود محیط سنگین و مهم باشه !
من قسمت گرافیکی رو دارم میگم که مهم ترین قسمتش مدلسازی و ساخت محیط هست ! دیگه برنامه نویسی و گیم پلی چه ربطی به گرافیک داره ؟
ماشاالله این تاپیک با چه سرعتی جلو میره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اگه بازی گروهی و تجاری باشه استفاده از مدل آماده ممکنه به کار لطمه بزنه چون بالاخره یکی این رو می فهمه و دیگه آبرو برای آدم نمیذاره
ولی اگه یک نفری و میسازیم و بازی مستقله خیلی ضربه ای نمیزنه چون بازیهای مستقل بیشتر از مدل و ایین چیزا به ایده کار نگاه می کنن و حتی بازیکنها هم اینو درک می کنن که نمی تونه یه نفر یه بازی تمام عیار بسازه.ولی همونم باید حداقل یکم مدلسازی بلد باشه تا اگه مدلی آماده اش پیدا نشد یا به نظرش کیفیتی که می خواد رو نداشت بتونه درستش کنه
دقیقا
فکر کنم همین پست رو هممون یه بار با دقت بخونیم کافی باشه کل بحث توش خلاصه شده ...
saeed_cpu_full
اینطوریا هم نیست که!
Angry Bird به خاطر گرافیکش اینقدر محبوب شد ؟
World of Goo چطور ؟
گیمر های ایرانی در هر صورتی بازیت رو میکوبونن ولی خارجیا براشون مهم نیست ( مراجعه بشه به صفحه های اول تاپیک )
honestbud
اون رو هم خود ایرانی ها نصب کردن:27:
نه بابا!ایرانی ا فقط کارتون رو باز میکنن و رجیستر میکنن!
بی خیال حالا
کدوم رو میگی متوجه نشدی؟
اینو :
نوشته شده توسط silsin [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من انگلیسیم خوب نیست پس اینچیزها رو حالیم نمیشه:دی
یکمی عقب ترم بخونی متوجه میشی
با پنجاه درصد حرف هات موافقم.
ولی بلاخره دیوانم کردین شماها . همش واسه خودتون دارین میگین مفهمه میفهمن . اقا بگین چه جوری . بلد نیستین این موضوع رو مطرح نکنین. در ضمن جنابعالی داری از دید یه مدل ساز این رو میگی . اگه مردی بیا برنامه نویسی یاد بگیر:31:
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
اینجوری بحث نمیشه کرد من یه چیزی میگم طف مقابل هرجور خودش دوست داره تفسیر میکنه !
من گفتم بازی یعنی دنیای مجازی و دنیای مجازی هم که با همین مدلها ساخته میشه که مهم ترین قسمتش هم مدلسازی میشه
دیگه رنگ و رو دادن و تکسچر دادن و ... فکر نمیکنم به اندازه ساخت خود محیط سنگین و مهم باشه !
من قسمت گرافیکی رو دارم میگم که مهم ترین قسمتش مدلسازی و ساخت محیط هست ! دیگه برنامه نویسی و گیم پلی چه ربطی به گرافیک داره ؟
خب گرافیک هم ربطی به یه برنامه نویس نداره
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
نه بابا!ایرانی ا فقط کارتون رو باز میکنن و رجیستر میکنن!
بی خیال حالا
اینو :
نوشته شده توسط silsin [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من انگلیسیم خوب نیست پس اینچیزها رو حالیم نمیشه:دی
یکمی عقب ترم بخونی متوجه میشی
گرفتم حالا .
خب به نظزت وقتی یه گروه واسه بازیسازی تشکیل میشه همشون برنامه نویسن . ؟ خب اینجا معلومه که مدل سازی رو خودشون انجام میدن تازه توی این مرحله به خاطر تعداد کم میشه از مدل اماده واسه سرعت کار هم استفاده کرد
honestbud
15-05-2011, 21:13
این فقط ما ایرانی ها هستیم که اینطور فکر می کنیم . فقط ماها هستیم که یه بازی رو به گرافیکش میشناسیم افراد بسیار کمی پیدا میشن که یه بازی رو به خاطر موارد دیگش تایید کنن
خوب ما هم تو ایران داریم بازی میسازیم
Angry Bird به خاطر گرافیکش اینقدر محبوب شد ؟
World of Goo چطور ؟
آقا ما هم که موضع مون رو معلوم کردیم که!
من که از اول هم گفتم که گیم پلی و ایده مهمه!
بحث گرافیک افتاد، منم گفتم که خیلی ها بازی رو تو گرافیکش میبینن!همین
M0hsen3D
15-05-2011, 21:15
دقیقا
فکر کنم همین پست رو هممون یه بار با دقت بخونیم کافی باشه کل بحث توش خلاصه شده ...
اقا تو اصلا بگو برای چی بازی میسازی یا اصلا بازی میسازی یا کارتون؟
برای گیمر بازی میسازی دیگه نه؟
گیمر هم دنبال گرافیک نیست چون به اندازه کافی تو بازی های بزرگ دیگه گرافیک رو میبینه ولی تو همه ی بازی ها گیم پلی رو یک جور نمیبینه برای همینه که بازی مثل world of goo یا ماریو که برای کنسول wii هست یا teeworld's این همه طرفدار دارن با وجود اینکه حتی دو بعدی ان پس گیمر دنبال گرافیک نیست دنبال ایده و خلایت تو گیم پلی هست.
anti-military
15-05-2011, 21:16
بهترین کار برای ساخت یه بازی ایرانی اینه که برنامه نویسی و انیماتور و گرافیست و طراح و ... با هم همکاری کنن وگرنه هیچ کس نمیتونه به تنهایی یه بازی 3 بعدی خوب بسازه !
دلیل اینکه ما به سمت مدل آماده میریم اینه که میخواهیم به تنهایی کرایسیس 3 رو بسازیم اونم با مدل آماده ! خوب مشخصه که غیر ممکنه اما اگه همه این تخصص ها با هم باشن دیگه نه لازم هست از مدل آماده استفاده کنن نه وقتشون تلف بشه ...
استفاده از مدل آماده جرم نیست اما ارزش بازی رو از نظر گرافیکی از بین میبره ...
parvizamd
15-05-2011, 21:17
I DoN't Underestand[/QUOTE]
یعنی ما هم تو بازی از مدل آماده سازی استفاده کردم.
ایده توی بازی مهمه اقا ایده و گیم پلی . ایده و گیم پلی و داستان . همه چیز که گرافیک نمیشه . دلیل وجود گرافیک بالارفتن تکنولوژی سال به سال محصولاته فقط همین . وگرنه یه کسی که کار گرافی می کنه نمی تونه که بیاد کار چند سال قبل رو بسازه وگرنه اینجا داستان همیشه توی قله بود گیم پلی همیشه توی قله بود . همین مدل ها رو با چه ابزاری داری سر همشون می کنی . همین UDK هم یه برنامه امادست مگه مشکل با وسیله اماده نداری چرا استفاده می کنی .؟ خب برو مثل مهدی بهرامی با XNA بازی بساز که کلش واسه خودت باشه
saeed_cpu_full
15-05-2011, 21:18
شما خودت داری حرف خودت رو تغییر میدی ... توی پست قبل گفتی مهمترین قسمت بازی مدلسازیه و اصلا حرفی از گرافیک نزدی
شما برو توی گوگل کلمه های 3D Model With Material Without Material , shader , Graphic Technical رو سرچ کن
مدلی که شما برای بازی میسازی یه مدل Low Poly هست .
عکس بالا رو نگاه کن
اون مدل کلا 2000 تا Poly هم نداره ببین متریال چه جزئیاتی بهش داده
بهترین کار برای ساخت یه بازی ایرانی اینه که برنامه نویسی و انیماتور و گرافیست و طراح و ... با هم همکاری کنن وگرنه هیچ کس نمیتونه به تنهایی یه بازی 3 بعدی خوب بسازه !
دلیل اینکه ما به سمت مدل آماده میریم اینه که میخواهیم به تنهایی کرایسیس 3 رو بسازیم اونم با مدل آماده ! خوب مشخصه که غیر ممکنه اما اگه همه این تخصص ها با هم باشن دیگه نه لازم هست از مدل آماده استفاده کنن نه وقتشون تلف بشه ...
خب اینی که تو میگی میشه بازی سازی گروهی نه بازی سازی مستقل
در ضمن همه چیز گرافیک بازی به مدل نیست . انجین های این دوره و زمونه اینقدر دم و دستگاه دارن که می تونن گرافیکی در حد کرایسیس شما هم خلق کنن .اره دیگه شما برو چهار تا مدل بنداز توی صحنه بگو بازیم گرافیک داره خوب نیست؟
honestbud
15-05-2011, 21:20
من که نمیخوام این کارو کنم و فکر نکنم هیچ بازی ساز مستقلی باشه که اینکارو کنه
این جمله آخرت رو بد نگفتی!اما فقط وقتی که کسی بفهمه!وگرنه ارزشش کم نمیشه
anti-military
15-05-2011, 21:21
ما خودت داری حرف خودت رو تغییر میدی ... توی پست قبل گفتی مهمترین قسمت بازی مدلسازیه و اصلا حرفی از گرافیک نزدی
نه اصلا من فقط از نظر گرافیکی میگم . شاید جایی اشتباه تایپی باشه ولی منظور من همیشه قسمت گرافیک بازیه ! وگرنه برنامه نویسی و گیم پلی و انیم های بازی که ربطی به مدل آماده نداره !
ولی دیگه این جمله که استفاده از مدل آماده از نظر گرافیکی ارزش بازی رو از بین میبره رو اگه قبول ندارید من دیگه واقعا حرفی نمیتونم بزنم !!!
M0hsen3D
15-05-2011, 21:21
دادا ما بازیساز مستقلیم صد بار.
اگه کسی میتونه یه گروه یا یه استدیو بزنه خب بزنه دیگه این بحث ها وجود نداره عزیز.
saeed_cpu_full
15-05-2011, 21:23
کسی نخواست کرایسیس 3 بسازه ... بازیساز های اینجا که دارن با شما بحث میکنن تازه کار نیستن که این حرف ها رو براشون میزنی ! این همه خارجی که الان بازی 3 بعدی با کیفیت خوب ساختن . بازی آرکید ساختن و الان هم دارن از همین بازیسازی پول زیادی در میارن . دلیلش هم اینه که تفکرات قدیمی و بدون دلیل رو ترک کردن و با تمام منابع دم دستشون سعی کردن بهترین بازی رو بسازن . ما هم که دلیل درست و حسابی برای جمله ی آخر شما پیدا نکردیم ! طبق استدلال شما : استفاده از انجین آماده هم جرم نیست ولی کلا ارزش بازی رو از بین میبره !
سعید چرا این رو میگی ؟ تکنولوژی تسلانیشن انویدیا کاری کرده که بدون درگیری مدل سه بعدی بتونی اون رو پرجزئیات تر و حتی با برامدگی های بیشتر بسازی این ویدئو رو نگاه کنید:
البته خودتون باید از اینجا دانلود کنید
M.Mehrazin
15-05-2011, 21:25
ولی بلاخره دیوانم کردین شماها . همش واسه خودتون دارین میگین مفهمه میفهمن . اقا بگین چه جوری . بلد نیستین این موضوع رو مطرح نکنین. در ضمن جنابعالی داری از دید یه مدل ساز این رو میگی . اگه مردی بیا برنامه نویسی یاد بگیر:31:
من که اولین بار بود گفتم:31:.الان که ما بحثمون سر بازی تجاری نیست.اگر می بخوایم بازی تجاری بسازیم یک گروه مدلسازی براش داریم و اونا مدلا رو ردیف می کنن.مدلسازا هم کلا خودشون خیلی با اینکه مدل آماده قاطی کاراشون باشه موافق نیستن چون اونوقت کار اونا میره زیر سوال.الان اینو دارم از دید یه مدلساز میگم:31:.راستی الانم دارم روی برنامه نویسی یاد میگیرم.
saeed_cpu_full
15-05-2011, 21:25
سعید چرا این رو میگی ؟ تکنولوژی تسلانیشن انویدیا کاری کرده که بدون درگیری مدل سه بعدی بتونی اون رو پرجزئیات تر و حتی با برامدگی های بیشتر بسازی این ویدئو رو نگاه کنید:
البته خودتون باید از اینجا دانلود کنید
دیدم ... خواستم مثال متریال بزنم ! :31:
من که اولین بار بود گفتم:31:.الان که ما بحثمون سر بازی تجاری نیست.اگر می بخوایم بازی تجاری بسازیم یک گروه مدلسازی براش داریم و اونا مدلا رو ردیف می کنن.مدلسازا هم کلا خودشون خیلی با اینکه مدل آماده قاطی کاراشون باشه موافق نیستن چون اونوقت کار اونا میره زیر سوال.الان اینو دارم از دید یه مدلساز میگم:31:.راستی الانم دارم روی برنامه نویسی یاد میگیرم.
شما حالا داری درست می گی . ولی من برنامه نویس نمی تونم و وقتش رو ندارم که بشینم از صفر یاد بگیریم . الان من پنج ساله توی این کارم تا حالا ان تا موتور یاد گرفتم کلی زبون برنامه نویس با خودکشی یاد گرفتم .الان بیام از صفر مدل سازی یاد بگیرم؟
honestbud
15-05-2011, 21:30
رفیق بحث غیرتی شده ها!مواظب باش چی میگی که بچه ها نزنن لهت کنن یه دفعه!:31::31::46:(شوخی)
AMIR REZAs
15-05-2011, 21:33
آقا چرا اینقدر بحث میکنید !!
دو طرف بحث قبول دارید که مدل آماده رو میشه تو بازیهای مستقل استفاده کرد و نمیشه تو بازیهای بزرگ و گروهی استفاده کرد. ....درسته ؟
اینم قبول دارید که بازیهاس مستقل بیشتر گیم پلی مد نظر هست و بازیهای گروهی تمام موارد مهم هستن
پس چرا باز بحث میکنید؟ :دی
saeed_cpu_full
15-05-2011, 21:36
دو طرف بحث قبول دارید که مدل آماده رو میشه تو بازیهای مستقل استفاده کرد و نمیشه تو بازیهای بزرگ و گروهی استفاده کرد. ....درسته ؟
اینم قبول دارید که بازیهاس مستقل بیشتر گیم پلی مد نظر هست و بازیهای گروهی تمام موارد مهم هستن
آنتی قبول نکرده هنوز :31:
مورد 1 قسمت اول ار ه. قسمت دوم نصفه اره ((به دلایلی که گفتم توی فروم . اگه لازم بشه اونجا هم میشه استفاده کرد))
خط بعد بله .
خط بعد : چون هنوز دوستانی هستند که می گن این کار از بیخ و بون غلطه و هی اخ و اوخ و احساسم میگره ول نمیکنه و وجدان درد دارم و این چیزا می کنن
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
آنتی قبول نکرده هنوز :31:
شدیدا تایید میشه:31:
درضمن به نظرم این تاپیک خیلی خیلی مفید بوده چرا چون بازی سازهایی که با این مسئله مشکل دارن می تونن کل کل و دعوای ما رو ببینن و تصمیم درست رو بگیرن
anti-military
15-05-2011, 21:38
من 100% اینو قبول دارم و بحث منم در مورد بازی هادی بود ! که تاجایی من میدونم هادی خودش میگفت میخوام کال آف دیوتی 8 رو بسازم ! خوب پس نمیشه به یه همچین بازی مستقل گفت !
honestbud
15-05-2011, 21:40
من 100% اینو قبول دارم و بحث منم در مورد بازی هادی بود ! که تاجایی من میدونم هادی خودش میگفت میخوام کال آف دیوتی 8 رو بسازم ! خوب پس نمیشه به یه همچین بازی مستقل گفت !
تا جایی که من میدونم هادی جان داشت یه صحنه تست میساخت و اصلا اسم تاپیکش هم همین بود!
کی گفت میخواد کال آف بسازه!
M0hsen3D
15-05-2011, 21:40
اینو قبول ندارم که نمیشه از مدل اماده تو بازی های تجاری استفاده کرد.چون مثال هایی که سعید زد دیدم که بازی های تجاری هم از مدل های اماده استفاده میکنند و اصلا مشکلی نداره.
اخری یه جوری قبول:31: .ولی کلا تو هر بزای ایده و خلاقیت تو گیم پلی حرف اول رو میزنه و گرافیک به اندازه گیم پلی مد نظر نیست.
اقا شما هنوز نمی دونی معنی بازی سازی مستقل یعنی چه .اقا بازی سازی مستقل به این معنا نیست که یه بازی کوچیک بسازی . بازی ساز مستقل به یه بازی ساز تنها:31: . بازی ساز خسته :31: میگن که بار کل پروژش رو خودش به دوش میکشه و فقط وفقط به خاطر علاقه شخصیش این کار رو انتخاب کرده که با تمامی مشکلاتش بیاد یه بازی بسازه
من تو کل زندگیم اینقدر تایپ نکرده بودم .
ای خدا انتی میلی تاری را به راه راست هدایت فرما:31:
anti-military
15-05-2011, 21:43
اقا شما هنوز نمی دونی معنی بازی سازی مستقل یعنی چه .اقا بازی سازی مستقل به این معنا نیست که یه بازی کوچیک بسازی . بازی ساز مستقل به یه بازی ساز تنها:31: . بازی ساز خسته :31: میگن که بار کل پروژش رو خودش به دوش میکشه و فقط وفقط به خاطر علاقه شخصیش این کار رو انتخاب کرده که با تمامی مشکلاتش بیاد یه بازی بسازه
نه اخه تا جایی که من میدونم هادی یه نفری قرار نبود بازیشو تموم کنه ! من با توجه به بازی هادی گفتم ! وگرنه بازی سازی مستقل که مطمئن باش هیچ وقت نمیتونه یه بازی 3 بعدی سنگین و خوب بسازه ...
زمونه برعکس شده یه زمانی کسی که مدل اماده استفاده میکرد رو میگفتن به راه راست هدایت کن الان به کسی که خودش مدل میزنه میگن به راه راست هدایتش کن :دی
honestbud
15-05-2011, 21:45
همچین هم اینطوری نیستش ها!
تو سایت بازی های مستقل که پارسال برگزار شد دیده بودم که یه سری شرکت هم بازی ساخته بودن که اسم بازیشون مستقل بود!
پس یه گروه هم بازی ساز مستقل هستند!
saeed_cpu_full
15-05-2011, 21:51
باز حرف خودت رو تغییر دادی !
همچین هم اینطوری نیستش ها!
تو سایت بازی های مستقل که پارسال برگزار شد دیده بودم که یه سری شرکت هم بازی ساخته بودن که اسم بازیشون مستقل بود!
پس یه گروه هم بازی ساز مستقل هستند!
کدوم سایت ؟
anti-military
15-05-2011, 21:52
من حرفم رو تغییر نمیدم شما اشتباه متوجه میشی ...
یا ناقص منظورم رو میرسونم اما تغییر نمیدم !
honestbud
15-05-2011, 21:54
کدوم سایت ؟
مثلا اینجا رو ببین :
جلوی اسم خیلی از فینالیست ها نام یه شرکته!
saeed_cpu_full
15-05-2011, 21:55
من حرفم رو تغییر نمیدم شما اشتباه متوجه میشی ...
یا ناقص منظورم رو میرسونم اما تغییر نمیدم !
اصلا بحث ما سر بازی هادی بود ؟! شما یه حرفی برای خودت میزنی بعدش دوباره میگی نه منظورم اون نبود منظورم فلان چیز بود !
online_amin
15-05-2011, 21:59
آقا حرف اول و آخر همینه.
ببینید من با اینکه بیاین بگید آقا مدل آماده حرامه کاملا مخالفم. اما اینکه چون مدل آماده اشکالی نداره پس حتما باید مدل آماده داشته باشیم رو هم قبول ندارم.
من حرف هر دو طرف دعوا رو میفهمم چیه.
من اگر مدلساز داشتم حتی مدل box رو هم میگفتم برام درست کنه. اما ندارم دیگه چی کار کنم.
anti-military
15-05-2011, 21:59
بحث از تو تاپیک هادی شروع شد و منم منظورم بازی هادی بود . دیگه بازی ساز های مستقل و کمبود و قت و این حرفها من اصلا منظورم نبود ...
من هنوزم میگم مدل آماده ارزش قسمت گرافیکی بازی رو از بین میبره ! حالا شما میخواهی این تفکرو منو تغییر بدی و بهم بگی که مدل نزم و مدل آماده دانلود کنم ؟
کسی که منکر این باشه که استفاده از مدل آماده ارزش گرافیکی بازی رو از بین میبره اصلا معنی گرافیک رو نمیدونه به نظرم ...
saeed_cpu_full
15-05-2011, 22:00
مثلا اینجا رو ببین :
جلوی اسم خیلی از فینالیست ها نام یه شرکته!
خوب این که تعداد رو نزده ! تعدادش قاعدتا نباید از 3 تا بیشتر بشه
online_amin
15-05-2011, 22:02
من هنوزم میگم مدل آماده ارزش قسمت گرافیکی بازی رو از بین میبره ! حالا شما میخواهی این تفکرو منو تغییر بدی ؟
ببینید دوستان من هم این حرف رو درک میکنم. ولی بستگی به توانایی من داره. اگر توانایی پرداخت پول یا توانایی ساخت مدل داشته باشم حتما خودم درست میکنم (البته نه همش رو) چون ارزش بازی رو برای خودم میبره بالا و خودم روحیه میگیرم. ولی وقتی توانایی نیست مجبور که نیستیم که.
M0hsen3D
15-05-2011, 22:07
بحث از تو تاپیک هادی شروع شد و منم منظورم بازی هادی بود . دیگه بازی ساز های مستقل و کمبود و قت و این حرفها من اصلا منظورم نبود ...
من هنوزم میگم مدل آماده ارزش قسمت گرافیکی بازی رو از بین میبره ! حالا شما میخواهی این تفکرو منو تغییر بدی و بهم بگی که مدل نزم و مدل آماده دانلود کنم ؟
کسی که منکر این باشه که استفاده از مدل آماده ارزش گرافیکی بازی رو از بین میبره اصلا معنی گرافیک رو نمیدونه به نظرم ...
اقا من موندم دیگه چی بگم...
مثل اینکه شما واقعا هیچی از بازیسازی نمیدونی که ارزش بازی رو فقط قسمت مدلینگش میدونی.
saeed_cpu_full
15-05-2011, 22:09
:19: باز رسیدیم به نقطه ی اول
من کلا میخوام قسمت گرافیکی بازیم ارزشی نداشته باشه ! بعد از این همه سال مبانی گرافیک خوندن و مدل زدن میگم هیچی از گرافیک نمیدونم و با کنار هم گذاشتن چهار تا مدل آماده دارم ماد میسازم !
از شما هم یه خواهشی دارم ... الان فکر کنم کل فروم تفکرت رو درباره ی مدل آماده میدونن پس فکر نکنم لازم باشه دائما توی تاپیک کار های بچه ها پست بدی که « مدل آماده استفاده کردی کارت ارزش نداره » و کارشون رو زیر سؤال ببری
تفکرت رو برای خودت نگه دار برای اون موقع که یه بازی با مدل های غیر آماده ساختی ( اگه ساخته بشه ! )
anti-military
15-05-2011, 22:12
اقا من موندم دیگه چی بگم...
مثل اینکه شما واقعا هیچی از بازیسازی نمیدونی که ارزش بازی رو فقط قسمت مدلینگش میدونی.
ای خدا ! دارم فارسی میگم ! میخواهی انگلیسی بگم ؟ من میگم مدل آماده ازش گرافیکی بازی رو از بین میبره خوب شما که حرفه ای هست و به گرافیک اهمیت نمیدی پس این جمله من مربوط به شما نمیشه ! من گرافیک بازی رو میگم ! اینکه میگی همه چیز گرافیک نیست چه ربطی به نظر من در مورد تاثیر مدل آماده تو بی ارزش کردن گرافیک بازی داره ؟ :18:
خوب اگه همه چیز گرافیک نیست پس از حرف من ناراحت نشو که میگم مدل آماده ارزش گرافیکی بازیو از بین میبره !
قسمت برنامه نویسی و انیم و دها قسمت دیگه که خودش جز بازی سازی هست رو اصلا به این بحث مدل آماده مربوط نکن ! چون مدل آماده مربوط به قسمت گرافیکی بازی میشه نه برنامه نویسی ...
حالا منکه میدونم باز 10 پست دیگه ارسال میکنید که بازی فقط گرافیک نیست !
Reza Azimy_RW
15-05-2011, 22:14
سلام دوستان منم اومدم یه پسته دیگه بدم در این رابطه دینمو ادا کرده باشم برم !:31:
انتی میلیتاری جان شما مدام حرفتو عوض میکنی و به بیراهه میری .
همونجا که یه بار نظرتو گفتی کافی بود و همه هم نظرشونو گفتن . دیگه دفه دوم و سوم به نظر میرسه میخوای کاره بقیه رو زیره سوال ببری و کوچیک کنی .
تو این بخش از انجمن هدف بالا بردنه سطحه بازیسازیه و اون که یکی میخواد مدلاشو خودش بزنه یا اماده استفاده کنه دیگه به خودش مربوطه . هر چند خوب مدلسازی هم خودش هنریه و 2 تا هنر در کنار هم قشنگ تره ولی الزامی برایه این کار نیست که شما میای میگی اگه یه باکس اماده تو بازیت باشه من نمیخرم ! یا کارت فایده نداره چون مدلات امادس ! یا Import Export که کاری نداره !
اصلا شما به دینه خود ما به دینه خود نیازی هم نیست این عقیدتو همه جا تو همه تایپیکا مطرح کنی یه بار کافی بود :46:
anti-military
15-05-2011, 22:20
هردم از این باغ بری میرسد ...
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
هیچ وقت انقدر کوچیک نباشید که از چیزی که خودتون استفاده میکنید و به نفع خودتون هست دفاع کنید ! از چیزی دفاع کنید که حقیقته ! حالا نمیتونی مدل بسازی دیگه ادعا نکنید و بگید که مدل اماده خوبه ! بگو که من نمیتونم مدل بسازم و دانلود میکنم ! اما شما همینطوری ادامه بدید کم کم ممکنه بگید که مدل آماده خیلی بهتر از مدلسازی اختصاصی هست ! lol
honestbud
15-05-2011, 22:21
خوب این که تعداد رو نزده ! تعدادش قاعدتا نباید از 3 تا بیشتر بشه
این قاعده رو کجا نوشته؟منبع خاصی داری؟
saeed_cpu_full
15-05-2011, 22:26
هردم از این باغ بری میرسد ...هیچ وقت انقدر کوچیک نباشید که از چیزی که خودتون استفاده میکنید دفاع کنید ! از چیزی دفاع کنید که حقیقته ! حالا نمیتونی مدل بسازی دیگه ادعا نکنید پس و بگید که من نمیتونم مدل بسازم و دانلود میکنم ! اما شما همینطوری ادامه بدید کم کم ممکنه بگید که مدل آماده خیلی بهتر از مدلسازی اختصاصی هست ! lol
جناب مدل ساز چند وقته مدلینگ یاد گرفتی اینقدر ذوق داری ؟! :31:
شما حرفه ای ... شما بازیساز ... حقته الان EA Games بیاد استخدامت کنه چون حیفه همچین مدلسازی روی زمین بمونه :27: کلا میدونستم تو هدفت اینه که کار بچه های اینجا رو زیر سؤال ببری ... به خاطر همین بود مدام توی تاپیک هادی حرف های بی پایه و اساست رو تکرار میکردی و کار یکی از بهترین مدلساز های این فروم رو زیر سؤال میبردی. حداقل یه خورده وقت میزاشتی مدل هایی که بچه های اینجا زدن رو میدیدی بعدش پست میدادی که سوژه نشی : دی
شما هر وقت تونستی یه لول با مدل های ساخت خودت بسازی بیا اینجا و با ما بحث کن ... فکر نمیکنم کسی که از کل مباحث بازیسازی فقط مدل رو میدونه چیه ارزش وقت گذاشتن و بحث کردن داشته باشه
این قاعده رو کجا نوشته؟منبع خاصی داری؟
بله ویکی پدیا
Indie Game رو سرچ کن جواب میگیری
M0hsen3D
15-05-2011, 22:26
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
هیچ وقت انقدر کوچیک نباشید که از چیزی که خودتون استفاده میکنید و به نفع خودتون هست دفاع کنید ! از چیزی دفاع کنید که حقیقته ! حالا نمیتونی مدل بسازی دیگه ادعا نکنید و بگید که مدل اماده خوبه ! بگو که من نمیتونم مدل بسازم و دانلود میکنم ! اما شما همینطوری ادامه بدید کم کم ممکنه بگید که مدل آماده خیلی بهتر از مدلسازی اختصاصی هست ! lol
نه ما با این مشکل داریم که میگی مدل اماده بده ,اخه ,یا به قول بچه ها میگی حرامه:31:
اتفاقا شاید کسایی که با تو دارن بحث میکنن از خودتم حرفه ای تر مدل بزنن(خودمو نمیگم ها) اما با این تفکر کاملا غلطت مخالفن همین و بس.
honestbud
15-05-2011, 22:33
به نظر من بیش از این بحث کردن باعث ایجاد کدورت میشه!
همه چیز معلوم شده و هر دو طرف یا نظرات اطراف:31: نظرات همدیگه رو میدونن.
پس به نظر من بحث کافیه!
anti-military
15-05-2011, 22:34
مدام توی تاپیک هادی حرف های بی پایه و اساست رو تکرار میکردی و کار یکی از بهترین مدلساز های این فروم رو زیر سؤال میبردی. حداقل یه خورده وقت میزاشتی مدل هایی که بچه های اینجا زدن رو میدیدی بعدش پست میدادی که سوژه نشی : دیتا وقتی که این حالت تهاجمی و دارید بحث بی فایده هست ! من یه چیزی میگم شما از ناصرالدین شاه واسم حرف میزنی ...
شما فکر میکنی مدل آماده بسیار چیز خوبی هست پس استفاده کن و تو سایت های بازی سوژه خنده شو ! منم کار خودم رو میکنم ...
کسی که خلاف نظرت رو داره داغ نکن و اعصبانی نشو ! یه لحظه فکر کن ممکنه نظر خودت اشتباه باشه ...
ببینم یعنی مدل اماده ادم رو کوچیک می کنه و کد برنامه نویسی و موتور اماده نه ؟
ehsan_wwe
15-05-2011, 22:41
ببنيد دعوا الكي مهم نيست
حرفاي خودتونو زديد
حالا لينك بديد از نظر دوستا كه تو سايت هايي ديگه هستن
مثل game dev يا ايراني ها مثل ----------
تا وقتی که این حالت تهاجمی و دارید بحث بی فایده هست ! من یه چیزی میگم شما از ناصرالدین شاه واسم حرف میزنی ...
شما فکر میکنی مدل آماده بسیار چیز خوبی هست پس استفاده کن و تو سایت های بازی سوژه خنده شو ! منم کار خودم رو میکنم ...
کسی که خلاف نظرت رو داره داغ نکن و اعصبانی نشو ! یه لحظه فکر کن ممکنه نظر خودت اشتباه باشه ...
ببخش . ما دوستیم و به هیچ وجه نباید اینجا به توهین کشیده بشه داریم بحث میکنیم .
درضمن چرا خودت فکر نمی کنی شاید نظر خودت اشتباه باشه ؟
در ضمن ما داریم یه چیزی می گم تو یه چیز دیگه .
ما میگیم مدل اماده توی هر بازی اشکال نداره و میشه مدل کوچیک رو اماده استفاده کرد تو میگی نه .
اصلا شما تا به حال پول پروژه ندادی که اینا رو می گی . وقتی صاحب پروژه رسمی شدی و واسه یه میخ مجبور شدی به مدل ساز پول بدی اونوقت بیا اینا رو بگو((لطفا بد برداشت نکن))
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
ببنيد دعوا الكي مهم نيست
حرفاي خودتونو زديد
ها؟ این که گفتی یعنی چه؟ منظورت اینه که لینک بدیم از این بحث ها یا یه جمعیتی رو بکشونیم اینجا؟
saeed_cpu_full
15-05-2011, 22:45
تا وقتی که این حالت تهاجمی و دارید بحث بی فایده هست ! من یه چیزی میگم شما از ناصرالدین شاه واسم حرف میزنی ...
باشه من که استفاده میکردم و استفاده خواهم کرد و تا حالا هم سوژه ی خنده نشدم !
تو هم سعی کن توهین نکنی و تحقیر نکنی و خودت رو هم نگیری که از این آخریه خیلی بدم میاد !
لازم هم نیست توی تاپیک های مختلف نظر خودت راجع به مدل آماده رو تکرار کنی
M.Mehrazin
15-05-2011, 22:45
آقا شما چرا اینطوری صحبت می کنین؟داریم با هم دوستانه بحث می کنیم دیگه.
توی یه بازی مستقل طرف یه نفری که نمی تونه گاد آف وار بسازه.مگر اینکه بخواد برای یه بازی ساده چند سال وقت بذاره.طرف حتی اگه استاد مدلسازی هم که باشه وقتی می بینه این مدلی که می خواد آماده اش هست و اونم خیلی وقت نداره خب چرا استفاده نکنه؟
بازیسازی که یک کار ساده نیست.کار خیلی سنگینیه که چندین بخش داره و طرف از هر کاری که بتونه برای صرفه جویی در وقت استفاده می کنه.توی برنامه نویسی هم همینطوره.وقتی می بینه که چند ده خط برنامه ایی که می خواد کلی وقت پاش بذاره آماده اش هست خب میره اونا رو ور میداره قسمتهاییش که میخواد رو تغییر میده.
همونجور که دفعه قبل هم گفتم به نظرم(حالا شایدم غلط باشه) مهمترین قسمت بازی مستقل ایده هست و توی بقیه اش حتی اگه از مدل آماده(نه به صورت افراطی) استفاده کنه هم مشکلی پیش نمیاد(نمونه اش هم shadow complex)
در مورد بازی آقا هادی هم همونطوری که از اسمش پیداست یک تسته و هیچ کسی هم برای یه تست تمام انرژی اش رو نمیذاره
(ایندفعه چقدر طولانی شد!)
آقا شما چرا اینطوری صحبت می کنین؟داریم با هم دوستانه بحث می کنیم دیگه.
توی یه بازی مستقل طرف یه نفری که نمی تونه گاد آف وار بسازه.مگر اینکه بخواد برای یه بازی ساده چند سال وقت بذاره.طرف حتی اگه استاد مدلسازی هم که باشه وقتی می بینه این مدلی که می خواد آماده اش هست و اونم خیلی وقت نداره خب چرا استفاده نکنه؟
بازیسازی که یک کار ساده نیست.کار خیلی سنگینیه که چندین بخش داره و طرف از هر کاری که بتونه برای صرفه جویی در وقت استفاده می کنه.توی برنامه نویسی هم همینطوره.وقتی می بینه که چند ده خط برنامه ایی که می خواد کلی وقت پاش بذاره آماده اش هست خب میره اونا رو ور میداره قسمتهاییش که میخواد رو تغییر میده.
همونجور که دفعه قبل هم گفتم به نظرم(حالا شایدم غلط باشه) مهمترین قسمت بازی مستقل ایده هست و توی بقیه اش حتی اگه از مدل آماده(نه به صورت افراطی) استفاده کنه هم مشکلی پیش نمیاد(نمونه اش هم shadow complex)
در مورد بازی آقا هادی هم همونطوری که از اسمش پیداست یک تسته و هیچ کسی هم برای یه تست تمام انرژی اش رو نمیذاره
(ایندفعه چقدر طولانی شد!)
زنده باد:31:
saeed_cpu_full
15-05-2011, 22:51
ببنيد دعوا الكي مهم نيست
حرفاي خودتونو زديد
من که قبلا لینک از فروم UDK دادم و نشون دادم گیمر های اونجا ب استفاده کردن یا نکردن از مدل آماده توی بازی براشون مهم نیست
honestbud
15-05-2011, 22:55
خوب از مدیر محترم معذرت میخوام که انگلیسی مینویسم چون حال ندارم ترجمه کنم، خیلی ساده است.اگه کسی مشکل داشت بگه تا ترجمه کنم.
اینا رو طبق فرمایش سعید جان از ویکیپدیا درآوردم.
قبلا خونده بودمشون اما الان با دید جدید خوندمش :
There is no exact widely-accepted definition of what constitutes an "indie game". However, generally indie games share certain commonalities. Indie games are developed by individuals, small teams, or small independent companies
این در مورد توانایی های بازی سازان مستقل
Developers may also be limited in ability to create graphics, so they have to rely on gameplay innovation
اینم از ماد ساز ها
However, indie game development should not be confused with hobbyist game development, as indie developers are generally more product-oriented than hobbyist game writers.[9] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-FOOTNOTEMacDonald2005-8) Many hobbyist developers create mods ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](computer_gaming)) of existing games,[8] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-FOOTNOTEMcGuireJenkins200927-7) or work with specific technologies or game parts.[9] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-FOOTNOTEMacDonald2005-8) Such hobbyists usually produce non-commercial products and may range from novices to industry veterans
اینم در مورد مکانی برای فروش بازی های مستقل و درصد سودشون
For developers, online marketing is much more profitable[16] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-FOOTNOTEIrwin2008-15) and more readily available than retail marketing
in 2008 a developer could earn around 17% of game's retail price and around 85% if sold digitally
خوب سعید جان با توجه به متن اولی که زدم، من کل مقاله رو خوندم، حرفی از 3 نفر ندیدم!
خودش هم اول مقاله گفته که تعریفه دقیقی ازش نیستش!
M0hsen3D
15-05-2011, 22:55
دوستان دیگه بحث نکنیم من یکی که واقعا خسته شدم الان به نظر من که 16صفحه رفتیم جلو در این تفکر انتی جان هیچ تغییری ایجاد نشده از مباحثی که شد معلومه.کسی هم که میخواست از این بحث نتیجه ای بگیره حتما تا الان به نتیجه دلخواهش رسیده. پس بهتره که دیگه با هم در مورد این تفکر صحبت نکنیم. موافقید؟
honestbud
15-05-2011, 22:59
دوستان دیگه بحث نکنیم من یکی که واقعا خسته شدم الان به نظر من که 16صفحه رفتیم جلو در این تفکر انتی جان هیچ تغییری ایجاد نشده از مباحثی که شد معلومه.کسی هم که میخواست از این بحث نتیجه ای بگیره حتما تا الان به نتیجه دلخواهش رسیده. پس بهتره که دیگه با هم در مورد این تفکر صحبت نکنیم. موافقید؟
راست گفتی به خدا!
من هم ه 5-6 تا پست عقب تر همین رو گفتم.
ها؟ سعید ول کنیم ؟
انتی به هیچ صراطی مستقیم نیست
anti-military
15-05-2011, 23:02
ها؟ سعید ول کنیم ؟
عمرا بتونید منو منحرف کنید :31:
استفاده از مدل آماده یه نقص توی بازی به حساب میاد ! ( حتی اگه مستقل هم باشه بازم نقصه ! ) اما اگه گروه یا شرکتی باشه دیگه فاجعه است ... ( از نظر گرافیکی )
honestbud
15-05-2011, 23:03
ها؟ سعید ول کنیم ؟
حسن جان من که به شخصه نیومدم تو تاپیک که کسی رو راضی کنم.
من فقط نظرم رو دادم.
به نظرم هر کی که متن ها و پست ها رو بخونه میتونه نتیجه گیری کنه!
سعید جان نظری راجع به نوشته های ویکی پدیا که کپی پیست کردم نداشتی؟
منحرفت نمی کنیم .
ببخش تو عالم دوستی بهت میگم . یه وقت ناراحت نشیا .
شما عقیدت رو واسه خوت نگه دار امثال جنابعالی توی ایران انگشت شماره .
اقایون من خوابم میاد .
می خوام برم بخوابم . اگه کسی می خواد این بحث رو ادامه بد از جنبه مخالف لطفا دلیل و مدرک و سند قانع کننده بیاره وگرنه این بحث ها فایده ای نداره .
در ضمن یه چیزی داخل پرانتز (( اگه می گین بده و استخراج و استفاده مدل از بازی ها بده چجند وقت پیش توی یه فروم دیده بودم که Geodev همونی که اون ویدئو های معروف ازش هست به یارو پیشنهاد کرد واسه مدل هاش مدل استخراج کنه))
M0hsen3D
15-05-2011, 23:09
ها؟ سعید ول کنیم ؟
حسن جان موسی به دین خودش عیسی به دین خودش ول کن بابا.
honestbud
15-05-2011, 23:12
حسن جان میخوای این تاپیک رو هم تا دعوا نشده مثل تاپیک هادی جان ببندیم!
ولی الکی زدیم تاپیک هادی بیچاره رو بستیم ها!!
حیف شد!
saeed_cpu_full
15-05-2011, 23:24
خوب از مدیر محترم معذرت میخوام که انگلیسی مینویسم چون حال ندارم ترجمه کنم، خیلی ساده است.اگه کسی مشکل داشت بگه تا ترجمه کنم.
اینا رو طبق فرمایش سعید جان از ویکیپدیا درآوردم.
قبلا خونده بودمشون اما الان با دید جدید خوندمش :
There is no exact widely-accepted definition of what constitutes an "indie game". However, generally indie games share certain commonalities. Indie games are developed by individuals, small teams, or small independent companies
این در مورد توانایی های بازی سازان مستقل
Developers may also be limited in ability to create graphics, so they have to rely on gameplay innovation
اینم از ماد ساز ها
However, indie game development should not be confused with hobbyist game development, as indie developers are generally more product-oriented than hobbyist game writers.[9] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-FOOTNOTEMacDonald2005-8) Many hobbyist developers create mods ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](computer_gaming)) of existing games,[8] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-FOOTNOTEMcGuireJenkins200927-7) or work with specific technologies or game parts.[9] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-FOOTNOTEMacDonald2005-8) Such hobbyists usually produce non-commercial products and may range from novices to industry veterans
اینم در مورد مکانی برای فروش بازی های مستقل و درصد سودشون
For developers, online marketing is much more profitable[16] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-FOOTNOTEIrwin2008-15) and more readily available than retail marketing
in 2008 a developer could earn around 17% of game's retail price and around 85% if sold digitally
خوب سعید جان با توجه به متن اولی که زدم، من کل مقاله رو خوندم، حرفی از 3 نفر ندیدم!
خودش هم اول مقاله گفته که تعریفه دقیقی ازش نیستش!
من فردا لینک رو برات پ.خ میکنم
یادم بنداز :46:
M0hsen3D
15-05-2011, 23:26
حسن جان میخوای این تاپیک رو هم تا دعوا نشده مثل تاپیک هادی جان ببندیم!
ولی الکی زدیم تاپیک هادی بیچاره رو بستیم ها!!
حیف شد!
نه ما نزدیم ببندیم اگه انتی هر دفعه تو ذوق هادی نمیزد و ارزش کار رو زیر سوال نمیبرد الان اینجوری نمیشد و بیچاره تاپیکشو نمیبست.
anti-military
15-05-2011, 23:42
البته من واقعا ناراحت شدم خودم اصلا دوست نداشتم هادی ناراحت بشه و الان احساس میکنم لحنم در مورد نظر دادن رو کار هادی تند بوده و خیلی حالم گرفته شده ...
سلام
خوب من هم نظرم رو میگم .
بازی های مستقل :
در کل من خودم دوست دارم مدلم رو طراحی کنم یا به صورت اختصاصی فرد حرفه ای برام طراحی کنه ( در صورتی که مدل کلیدی باشه و مهم ) مدل هایی هم که مهم نیستند رو میشه از مدل آماده استفاد ه کرد ( مشکلی نداره ) از نظر عقلی که مشکل ندارم دوباره بیام طراحیش کنم .
این رو به شما با دلیل میفهمونم که همه بازی های مستقل این کار رو انجام میدن .
بازی مستقل به بازی گفته میشه که به شرکت های بازی سازی که سرمایه ساخت و پشتوانه دارن وابسته نباشه و هذینه ساخت بازی کم باشه و افراد سازنده تعدادشون کم باشه و همین طور قیمت بازی زیر 20 دلار باشه ( بازی گرشاسپ هم تو خارج بازی مستقل حساب میشه ) . خوب فکر میکنید چرا بازی های مستقل قیمتشون نباید از 20 دلار بالاتر باشه ؟ چون مدل ، صدا ، تکسچر و ... رو همشو خودشون طراحی نمیکنن بنابر این قیمتشون ( چون هذینه هاشون کمتره ) کمتر هست . ولی این مورد تو ایران در نظر گرفته نمیشه یک بازی که حتی کاراکتر بازی هم مدل آماده هست با یه بازی که 90 درصد مدل ها رو خودشون ساختن از نظر قیمت برابره و این میشه که این صنعت براش مشکل پیش میاد و تلاش یک سری افراد حرفه ای با کار های یک سری افراد دیگه زیر سوال میره و بازی باز ها دیگه به بازی های ایرانی اهمیت نمیدن .
بازی ساز های مستقل حتما باید یک نفر مدل ساز یا خوشن در حد قابل قبول مدل سازی بلد باشن تا بتونن بازی بسازن چون در بعضی از موارد اون مدلی که نیاز دارید رو نمیتونید پیدا کنید .
بازی ساز های حرفه ای و شرکت های بزرگ ( تجاری ) :
خوب این شرکت ها به نظر من به هیچ عنوان نمیاد از مدل آماده استفاده کنن ( نه به خاطر این که آبروشون میره یا از این جور حرفا چون به نظر من اگه مدل های مهم رو خود بازی ساز بسازه مدل های دیگه رو به هیچ عنوان کسی نمیتونه متوجه بشه که آماده هست یا نه مگر این که خود سازنده بگه ) . ولی دلیلی که شرکت های بازی سازی بزگ از مدل آماده استفاده نمیکنند اینا میتونه باشه :
- برای شرکت های بزرگ ساخت مدل های کم اهمیت بسیار ساده هست و هیچ کاری نداره .
- یک دست بودن کار برای شرکت های بزگ مهم هست یکی های پلیتو نباشه یکی کم پلی تر یکی ... .
- به علت بهینه بودن بازی نمیان از مدل آماده استفاده کنند چون مثلا باید این مرحله X تا پلی داشته باشه و فلان فریم ریت رو تو انواع کنسول ها بده و حتی یک ورتکس هم براشون تو پرفورمنس و بهینه بودن کار مهم هست برا همین بازی هایی مستقل معمولا نسبت به بازی های تجاری گرافیک کمتری دارن ولی سیستم هم سطح بازی های شاخ نیاز دارن نمونش هم زیاده .
- علت بعدی این هست که اون زمانی و هذینه ای که برای جور کردن مدل آماده میخوان قرار بدم رو به جای این که به یه ادم بدن تو نت بگرده یا پول بدن مدل آماده بخرن میدن به یه مدل ساز حرفه ای سریعا براشون طراحی میکنه . ( پول که باشه حله همچی )
در آخر باید بگم تو ایران بازی های تجاری زیاد با بازی های مستقل تفاوت ندارن پس همه با خیال راحت از مدل آماده استفاده کنید !
یه نکته دیگه رو هم بگم به انتی که اگه من تاپیک بزنم برا بازیم بعد در این مورد ها بخوای بحث کنید خیلی شاکی میشم حتی از هادی بیشتر ( تو تاپیک هادی خیلی شاکی بودم اگه هادی یه چی بهت نمیگفت من یه چی میگفتم ! ) انتی اگه یه زمانی من یه تاپیکی زدم و شما خواستی در مورد مدل حرف بزنی ازت خواهش میکنم در مورد کار نظر نده - چون با حرفات کار آدم رو زیر سوال میبری و تمام انرژی و توان آدم رو میگیری . !
نکته دیگه ( دیگه .... ) خوب یادم اومد از تمامی بچه ها که اینجا نظر دادن و نظر میدن ونظر خواهند داد ... تشکر میکنم مخصوصا از سعید ، محمد ، رضا و حسن که تاپیک به این واجبی رو ایجاد کرد .
راستی یه چی یادم رفت : احسان باحات مخالفم ! :31:
anti-military
16-05-2011, 15:16
پس از نظر شما استفاده از انیم ها و نمونه های آماده کدهای برنامه نویسی و موسیقی و ... هم اشکالی نداره دیگه ؟ ( پس اونوقت بازی ساخته شده دیگه چه دخلی به شما داره ؟ شما فقط سر همش کردید )
پس از نظر شما استفاده از انیم ها و نمونه های آماده کدهای برنامه نویسی و موسیقی و ... هم اشکالی نداره دیگه ؟ ( پس اونوقت بازی ساخته شده دیگه چه دخلی به شما داره ؟ شما فقط سر همش کردید )
برای بازی ساز های مستقل :
اگه چیزی باشه که شما میخوای نه مشکلی نداره مگه بیکاری دوباره همون رو طراحی کنی ؟ دارم میگم اگه اونی باشه که شما میخوایی اگه نه که باید خودتون دست به کار بشید .
برای بازی ساز های حرفه ای و شرکت های تجاری :
خیر توصیه نمیشه ! یعنی خودشون استفاده نمیکنند .
خوب ببخشید پس داستان و گیم پلی و ایده و گیم دیزاین و ... چی میشه ؟
بعد من نمیگم که از همه چیز استفاده کنید میگم اگه اون چیزی هست که شما میخوایید پس استفاده کن . نه 100 درصد از همه چیز آماده استفاده کن که . اون چیزی که تو دید و ذهن شما هست اگه مواردیش آماده هست چرا دوباره همون رو بسازی ؟ ( چیز تو چیز شد ؟! :31: )
ها؟ سعید ول کنیم ؟
حسن نگران نباش من هدایتش میکنم ! ؟ :27:
هدف استفاده از مدل اماده در جزییات صرفه جویی در وقت و پرداختن به این هاست.
و کار گردانی هنری.
راستی من یه مورد رو یادم رفت بگم :
به هیچ عنوان و به هیچ گونه و روش و به هیچ .... ! نباید از موارد مهم بازی های دیگه استفاده کرد !
مثل : ( مدل های به یاد موندنی و با شخصیتی خاص در داستان یک بازی - آهنگ خاص و به یاد موندنی در یک بازی - نوع لباس یا حرکت به یاد موندنی مثل لباس اساسین کرید یا حالت سایه مکس پین ) باید از خودتون خلاقیت نشون بدید و یکمی از این موارد درست کنید . !
افتاد ؟! :31:
anti-military
16-05-2011, 15:39
خوب گیم پلی هم به انیم های بازی و کد نویسی مربوط میشه دیگه ! اگه استفاده از مدل آماده مشکل نداره پس استفاده آماده از اینا هم مشکل نداره دیگه حتما !
من احساس میکنم دید شما به بازی سازی کاملا تجاری هست و فقط با هدف تجاری میخواهید بازی بسازید و من اصلا اینطوری فکر نمیکنم واسه همین حرف همدیگه رو نمیتونیم بفهمیم !!!
خوب گیم پلی هم به انیم های بازی و کد نویسی مربوط میشه دیگه ! اگه استفاده از مدل آماده مشکل نداره پس استفاده آماده از اینا هم مشکل نداره دیگه حتما !
من احساس میکنم دید شما به بازی سازی کاملا تجاری هست و فقط با هدف تجاری میخواهید بازی بسازید و من اصلا اینطوری فکر نمیکنم واسه همین حرف همدیگه رو نمیتونیم بفهمیم !!!
بله ولی شما با کدهای آماده میتونی گیم پلیی طراحی کنید که تا به حال هیچ کس طراحی نکرده باشه ! ( بازم میگم استفاده از موارد آماده به معنی استفاده 100 درصدی نیست ) میگم اون مواردی که شما لازم دارید بعد وجود داره اگه وجود نداشت باید خودتون بسازیدش .
خوب اگه اینجوری هست بحث نکنیم ؟ من حرف شما رو میفهمم ! شما رو نمیدونم ؟!
من فقط تجاری نگاه نمیکنم دارم از دو جهت هم مستقل و هم تجاری بررسی میکنم . این همه بالای یه پراگراف مینویسم مستقل بعد پراگراف بعدی مینویسم تجاری پس چیه ؟
من فکر میکنم شما دارید کمی تعصبی برخورد میکنید ! این طور نیست ؟
anti-military
16-05-2011, 15:52
آخه شما حتی این جمله زیر منم قبول ندارید که میگم :
استفاده از مدل آماده جرم نیست اما حتی تو بازی مستقل هم یه نقص به حساب میاد ( اگه نقص به حساب نمیاد پس اونی که خودش مدل میزنه چی !؟ )
M0hsen3D
16-05-2011, 15:59
ببین همه خودشنون کارکتر اصلی رو مدل میزنن ولی کسی که باهوش باشه و بخواد تو وقت صرفه جویی کنه مدل های تکراری تو همه بازی ها رو خب دانلود میکنه اون که خودش مدل میزنه مشکل داره کلا.
anti-military
16-05-2011, 16:07
میدونم دانلود میکنه و اصلا کارش هم درسته و خیلی خوبه ولی به هرحال بازم یه نقص به حساب میاد دیگه ! مثل ماشین ایرانی یه سری از قطعاتش رو وارد میکنه چون بلد نیست یا وقتش رو نداره بسازه ! کسی نمیگه این کارش جرمه اما یه نقص تو خودرو سازی ملی به حساب میاد دیگه !!!
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
مثلا من الان نمیتونم واسه یه بازی انیم های حرفه ای ایجاد کنم واسه همین میرم از فایل های کپچر شده آماده استفاده میکنم ! خوب این درسته جرم نیست اما یه نقصه ...
M0hsen3D
16-05-2011, 16:15
ولی قبول داری که برای بازیساز های مستقل که امکانات محدود و کمی در اختیارشون هست و حمایت هم نمیشن خیلی نقص کوچکی هست نسبت به شرکتی که سرمایه و امکانات کافی و نیروی انسانی ماهر در اختیارشون هست و هیچ مشکلی هم ندارن؟؟
خوب قبوله یه کمبوده ولی به هیچ جا زربه نمیزنه ؟! شما زمانی هست که اگه عملت نکنن و آپاندیست رو در نیارن ممکن هست که بمیری ولی آپاندیس رو در میارن تا زنده بمونی و با نبود آپاندیس به جاییت زربه نمیخوره و اصلا کسی نمیفهمه که تو آپاندیس داری یا نه مگر افراد خیلی نزدیک ( برا خودم اتفاق افتاده که میگم ) مدل آماده هم همین جوری هست باید این نقص رو داشته باشی تا بتونی به پیش بری و زنده باشی تو این صنعت! ( کسی هم نمی فهمه که از مدل آماده استفاده شده جز سازنده بازی و افراد آشنا و خیلی نزدیک ) ! منطقی نیست ؟! خواهش میکنم تعصبی برخورد نکنید .
ممنون
anti-military
16-05-2011, 16:42
منم همینو میگم دیگه که استفاده از مدل آماده جرم نیست اما نقصه ! شما هم اینو قبول داری و منم اینو قبول دارم که کسی که چاره ای نداره خوبه که از مدل آماده استفاده کنه اما بازم باید بدونه که این یه نقصه و دیگه طرفداری نکنه ازش !
چون اینطوری که من فهمیدم چندتا از بچه ها منظورشون این بود که استفاده از مدل آماده کلا هیچ نقصی به حساب نمیاد و برابر با مدلهای اختصاصی هست !
M0hsen3D
16-05-2011, 17:00
برای گیمر که اره هیچ فرقی نمیکنه گیمر از تو بازی میخواد کار نداره تو مدل اماده استفاده کردی یا نه.
saeed_cpu_full
16-05-2011, 17:01
منم همینو میگم دیگه که استفاده از مدل آماده جرم نیست اما نقصه ! شما هم اینو قبول داری و منم اینو قبول دارم که کسی که چاره ای نداره خوبه که از مدل آماده استفاده کنه اما بازم باید بدونه که این یه نقصه و دیگه طرفداری نکنه ازش !
چون اینطوری که من فهمیدم چندتا از بچه ها منظورشون این بود که استفاده از مدل آماده کلا هیچ نقصی به حساب نمیاد و برابر با مدلهای اختصاصی هست !
کسی همچین حرفی نزد
شما گفتی استفاده از مدل آماده کلا ارزش گرافیکی بازی رو از بین میبره ما هم گفتیم جمله ی شما غلطه چون که گرافیک یه بازی فقط مربوط به مدل های داخل صحنه نیست و شامل متریال و چیزای دیگه هم میشه
M0hsen3D
16-05-2011, 17:08
ولی قبول داریه همه جا قصد کوبیدن کسایی که از مدل های اماده استفاده میکنن داری؟
ولی ما میگیم نه استفاده از مدل اماده نه مشکلی به وجود میاره نه کار اشتباهی هست.
بله..
بچه ها می گم هنوز نتونستید انتی رو هدایت کنید ؟
انتی جان شما یه نظر قاتطع بده . اول گفتی که کلا حرامه. بعدش میگی مکروه هه . اقا تکلیف ما رو مشخص کن روی کدوم حرفت حساب کنیم؟
anti-military
16-05-2011, 17:22
هنوزم میگم که ارزش گرافیکی رو از بین میبره ! چون گیمرها میگن مدلهاش آماده هست کسی نمیگه متریالشو طرف خوب ساخته یا ...!
انتی صد دفعه گفتم گیمر از کجا می خواد بفهمه ؟
anti-military
16-05-2011, 17:27
انتی صد دفعه گفتم گیمر از کجا می خواد بفهمه ؟
خو حسن جان این چیزی که تو میگی اصلا بحث جدا هست :31:
یعنی تو میگی کار خوبی هست که مدل آماده استفاده کنیم و صداش رو بالا نیاریم ؟ اینکارها از هنرمند به دوره ( سر خودمون رو که نمیتونیم کلاه بزاریم )
تازه من بعید میدونم کسی همچین جراتی داشته باشه بازی بسازه و بعدش به بنیاد یا یه جایی دیگه به دروغ بگه که مدلهاش رو خودم زدم !
saeed_cpu_full
16-05-2011, 17:34
هنوزم میگم که ارزش گرافیکی رو از بین میبره ! چون گیمرها میگن مدلهاش آماده هست کسی نمیگه متریالشو طرف خوب ساخته یا ...!
الان یه حسی به من دست داد که شما اصلا پست هارو کامل نمیخونی
فکر کنم این بار دهم ، یازدهم باشه دارم اینو میگم
گیمر براش مهم نیست ... لینک هم از فروم UDK توی تاپیک هادی گذاشته بودم . من خودم برای بازی خودم « The Secret » داشتم همه ی مدل هارو خودم طراحی میکردم . پوستم کنده شد ولی چون یونیتی قدرت رندر خوب نداشت همه میگفتن محیط بازی داغونه و هیچ کس نیومد بگه : آفرین به تو که مدل هارو خودت ساختی ! یه بازی دیگه خیلی وقت پیش ( فکر کنم 3 یا 4 سال پیش ) داشتم میساختم اسمش بود مرگ صلیبی . یه بازی استراتژیک با گیم میکر بود. همه ی منابعم رو کش رفته بودم و اعلام هم کرده بودم ولی یه نفر نیومد بگه واسه چی داری از منبع آماده استفاده میکنی . محیط رو خوب چیده بودم همه از گرافیک بازی تعریف میکردن
میشه بگی اگه من یه بازی خوب بسازی که سر گرم کننده باشه و گیمر از بازی کردنش لذت ببره از کجا میخواد بفهمه که من مثلا مدل تفنگ کلت رو از داخل بازی کال اف دیوتی کشیدم بیرون در صورتی که من متریالش رو تغییر دادم و تغییراتی هم تو خود مدل دادم ؟! منطقی بگو خواهشا . الان شما داری بازی میکنی کاراکتر بازی دستش یه M4 هست شما میتونی ثابت کنی که من این رو از کجا آوردم ؟! اگه من نگم که آماده هست ؟! هیچ کس نمیتونه متوجه بشه که این مدل رو من از بازی های دیگه یا از نت برداشتم . قبول ندارید ؟
این که شما میگید گیمر میفهمه مدل های آماده هست به خاطر استفاده بیرویه از مدل ( حتی کتاراکتر بازی های معروف ) هست که دید کاملا مشخص هست مدل آماده بوده و کش رفتن . این کار اشتباه بعضی بازی ساز ها باعث شده گیمر ها دیدشون به بازی های ایرانی این جوری بشه . من میگم باید از مدل آماده استفاده کرد تا بتونیم بازی یبسازیم و اگه این کار رو نکونیم نمیتونیم بازی بسازیم ( پس کاری که باعث میشه شما تو کارت پیشرفت کنی کاره خوبی هست - بنا بر این استفاده از مدل آماده از نظر من کار اشتباهی نیست به شرطی که درست استفاده بشه .
مثل قرص میمونه اگه زیاد استفاده کنی برات مشکل ساز خواهد بود ولی به اندازش نیاز هست .
anti-military
16-05-2011, 17:41
خوب معمولا تو فروم UDK گیمر زیاد و نیست همه بازی سازی هستن . ولی من پیشنهاد میکنم تو بازی سنتر یه نظرسنجی بکنی !
به هرحال چیزی که مشخصه استفاده از مدل آماده یه نقص و یه نقطه ضعف هست ولی جرم نیست ! ( اینو اگه قبول نداری دیگه فکر کنم بحث نکنیم بهتر باشه )
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
iload
این در صورتی درسته که بخواهی بازیتو مجانی بزاری رو نت وگرنه همین بنیاد هم ازت میپرسه که مدلهاش کار خودته یا نه اگه به دروغ بگی و مشخص بشه که حتما هم میشه به کل تمام زحمات و اعتبار بازیت از بین میره ... ( طبق اون چیزی که در مورد جشنواره تو ارسال کارها خوندم )
بعید میدونم یکی چندسال رو بازی کار کنه و بعد بخواد اینطوری اعتبار بازیش رو زیر سوال ببره ...
خو حسن جان این چیزی که تو میگی اصلا بحث جدا هست :31:
یعنی تو میگی کار خوبی هست که مدل آماده استفاده کنیم و صداش رو بالا نیاریم ؟ اینکارها از هنرمند به دوره ( سر خودمون رو که نمیتونیم کلاه بزاریم )
تازه من بعید میدونم کسی همچین جراتی داشته باشه بازی بسازه و بعدش به بنیاد یا یه جایی دیگه به دروغ بگه که مدلهاش رو خودم زدم !
مثلا می خوان چیکار کنن . عتیقه هایی که به یو دی کی می گن ماد ساز می خوان از اینا اشکال بگیرن .
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
خوب معمولا تو فروم UDK گیمر زیاد و نیست همه بازی سازی هستن . ولی من پیشنهاد میکنم تو بازی سنتر یه نظرسنجی بکنی !
به هرحال چیزی که مشخصه استفاده از مدل آماده یه نقص و یه نقطه ضعف هست ولی جرم نیست ! ( اینو اگه قبول نداری دیگه فکر کنم بحث نکنیم بهتر باشه )
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
iload
این در صورتی درسته که بخواهی بازیتو مجانی بزاری رو نت وگرنه همین بنیاد هم ازت میپرسه که مدلهاش کار خودته یا نه اگه به دروغ بگی و مشخص بشه که حتما هم میشه به کل تمام زحمات و اعتبار بازیت از بین میره ... ( طبق اون چیزی که در مورد جشنواره تو ارسال کارها خوندم )
بعید میدونم یکی چندسال رو بازی کار کنه و بعد بخواد اینطوری اعتبار بازیش رو زیر سوال ببره ...
دادا موضوع ما اینه که چه طوری می خواد بفهمه . من وقت نداشتم . پول نداشت م . نتونستم هزینه کنم مدل بسازم اومدم مثل فلان سطل اشغال که توی مرحله 2 بازیم رو که با ماشین از کنارش رود شدم رو اماده گرفتم . اونا چه طوری می خوان بفهمن ؟
saeed_cpu_full
16-05-2011, 17:49
اینو قبول داری که توی بازی سنتر اگه بفهمن یه بازی ایرانیه در هر صورتی بازی رو میکوبونن ؟
تو برو توی قسمت بازیساز های ایرانی ... طرف با UDK بازی ساخته میگن که ماد ساختی ! با یونیتی بازی ساخته میگن انجین مال خودت نیست !
به نظرت با این جماعت که خودشون رو گیمر فوق حرفه ای میدونن در حالی که شاید 90 % کاربر های اون اصول اولیه ی بازیسازی رو هم ندونن میشه منطقی صحبت کرد ؟!
من همین فروم پی سی ورلد رو هم برات مثال زدم . حالا باز شک داری برو یه فروم معتبر خارجی نظر سنجی بزن .
iload
بر فرض شما بازیت رو ساختی ... واسه چی میخوای بدی بنیاد ؟! الان بنیادیا منتظر نشستن بازیساز ها بیان پیششون بازی رو بهشون بدی بعدش اونا هم تا خروار خروار بهت پول بدن و از بازیت حمایت کنن؟! با میرمهنا دیدی چیکار کردن ؟!
iload
1 - بنیاد چرا ؟ بنیادگیلو چنده ؟ من میرم یه شرکت پخش مثل مودرن میدم بازیم رو پخش کنه . به شرکت پخش هم مربوط نیست من این بازی رو چجوری ساختم ( اگه بازی خوب باشه اصلا جرعت نمیکنن ازت بپرسن از مدل آماده استفاده کردی یا نه از خداشون هم هست که بازی های ایرانی رو منتشر کنن - ببین اگه شکم سیری بری جلو این موردی که میگم رو تجربه کردم برو بگو این بازی منه میخوام منتشرش کنم گفت از مدل استفاده کردم بگو خدا حافظ پاشو برو بگو بهم بی احترامی کردید خودم برای پخشش و تکسیرش اقدام میکنم . ) مطمئن باش میان دنبالت من این رو تجربه کردم دارم میگم . این جوری نه دروغ میگی نه راست ؟! :21:
2- چجوری حتما مشخص میشه از کجا میفهمن ؟!
از این به بعد نباید بگیم مرجع حمایت بازی های رایانه ای باید بگیم مرجع نابودی بازی های رایانه ای
M0hsen3D
16-05-2011, 18:29
باید هدفمون XLIVE باشه تا شاید برسه به Big shock یا Big fish اگه بخوایم به امید بنیاد بازی بسازیم فقط این وقت با ارزش رو تلف کردیم چون از اولش این بنیاد ساخته شده بود جلوی توسعه و پیشرفت بازی تو این کشور گرفته بشه.
M.Mehrazin
16-05-2011, 19:02
به هرحال چیزی که مشخصه استفاده از مدل آماده یه نقص و یه نقطه ضعف هست ولی جرم نیست ! ( اینو اگه قبول نداری دیگه فکر کنم بحث نکنیم بهتر باشه )آقا زرنگیا:31:اگه بخوایم نظرسنجی کنیم که نباید اینجوری نظرسنجی کنیم.باید مثلا شما یه بازی با تمام مدلهاش بسازی یه نفر دیگه هم یه بازی دیگه با کمک مدلهای آماده بسازه بعد بین این دو تا نظر سنجی کنن که کدوماش بهتره با دلیل.اگه توی دلایلشون حرفی از مدل آماده زدن اون وقت حرف شما اثبات میشه.
استفاده از مدل آماده (البته نه به صورت افراطی)برای یه بازی ساز توی یه بازی ساده مستقل نقص محسوب نمیشه ولی برای کسی که همه مدلاش رو خودش میزنه امتیاز محسوب میشه(برای بازیسازها)
بنیاد هم اگر پرسید می گیم که استفاده کردیم چون بودجه نداشتیم مدلساز استخدام کنیم.شما دارید بدین استخدام کنیم:31:
honestbud
16-05-2011, 21:47
سلام
خوب من هم نظرم رو میگم .
بازی های مستقل :
در کل من خودم دوست دارم مدلم رو طراحی کنم یا به صورت اختصاصی فرد حرفه ای برام طراحی کنه ( در صورتی که مدل کلیدی باشه و مهم ) مدل هایی هم که مهم نیستند رو میشه از مدل آماده استفاد ه کرد ( مشکلی نداره ) از نظر عقلی که مشکل ندارم دوباره بیام طراحیش کنم .
این رو به شما با دلیل میفهمونم که همه بازی های مستقل این کار رو انجام میدن .
بازی مستقل به بازی گفته میشه که به شرکت های بازی سازی که سرمایه ساخت و پشتوانه دارن وابسته نباشه و هذینه ساخت بازی کم باشه و افراد سازنده تعدادشون کم باشه و همین طور قیمت بازی زیر 20 دلار باشه ( بازی گرشاسپ هم تو خارج بازی مستقل حساب میشه ) . خوب فکر میکنید چرا بازی های مستقل قیمتشون نباید از 20 دلار بالاتر باشه ؟ چون مدل ، صدا ، تکسچر و ... رو همشو خودشون طراحی نمیکنن بنابر این قیمتشون ( چون هذینه هاشون کمتره ) کمتر هست . ولی این مورد تو ایران در نظر گرفته نمیشه یک بازی که حتی کاراکتر بازی هم مدل آماده هست با یه بازی که 90 درصد مدل ها رو خودشون ساختن از نظر قیمت برابره و این میشه که این صنعت براش مشکل پیش میاد و تلاش یک سری افراد حرفه ای با کار های یک سری افراد دیگه زیر سوال میره و بازی باز ها دیگه به بازی های ایرانی اهمیت نمیدن .
بازی ساز های مستقل حتما باید یک نفر مدل ساز یا خوشن در حد قابل قبول مدل سازی بلد باشن تا بتونن بازی بسازن چون در بعضی از موارد اون مدلی که نیاز دارید رو نمیتونید پیدا کنید .
بازی ساز های حرفه ای و شرکت های بزرگ ( تجاری ) :
خوب این شرکت ها به نظر من به هیچ عنوان نمیاد از مدل آماده استفاده کنن ( نه به خاطر این که آبروشون میره یا از این جور حرفا چون به نظر من اگه مدل های مهم رو خود بازی ساز بسازه مدل های دیگه رو به هیچ عنوان کسی نمیتونه متوجه بشه که آماده هست یا نه مگر این که خود سازنده بگه ) . ولی دلیلی که شرکت های بازی سازی بزگ از مدل آماده استفاده نمیکنند اینا میتونه باشه :
- برای شرکت های بزرگ ساخت مدل های کم اهمیت بسیار ساده هست و هیچ کاری نداره .
- یک دست بودن کار برای شرکت های بزگ مهم هست یکی های پلیتو نباشه یکی کم پلی تر یکی ... .
- به علت بهینه بودن بازی نمیان از مدل آماده استفاده کنند چون مثلا باید این مرحله X تا پلی داشته باشه و فلان فریم ریت رو تو انواع کنسول ها بده و حتی یک ورتکس هم براشون تو پرفورمنس و بهینه بودن کار مهم هست برا همین بازی هایی مستقل معمولا نسبت به بازی های تجاری گرافیک کمتری دارن ولی سیستم هم سطح بازی های شاخ نیاز دارن نمونش هم زیاده .
- علت بعدی این هست که اون زمانی و هذینه ای که برای جور کردن مدل آماده میخوان قرار بدم رو به جای این که به یه ادم بدن تو نت بگرده یا پول بدن مدل آماده بخرن میدن به یه مدل ساز حرفه ای سریعا براشون طراحی میکنه . ( پول که باشه حله همچی )
در آخر باید بگم تو ایران بازی های تجاری زیاد با بازی های مستقل تفاوت ندارن پس همه با خیال راحت از مدل آماده استفاده کنید !
یه نکته دیگه رو هم بگم به انتی که اگه من تاپیک بزنم برا بازیم بعد در این مورد ها بخوای بحث کنید خیلی شاکی میشم حتی از هادی بیشتر ( تو تاپیک هادی خیلی شاکی بودم اگه هادی یه چی بهت نمیگفت من یه چی میگفتم ! ) انتی اگه یه زمانی من یه تاپیکی زدم و شما خواستی در مورد مدل حرف بزنی ازت خواهش میکنم در مورد کار نظر نده - چون با حرفات کار آدم رو زیر سوال میبری و تمام انرژی و توان آدم رو میگیری . !
نکته دیگه ( دیگه .... ) خوب یادم اومد از تمامی بچه ها که اینجا نظر دادن و نظر میدن ونظر خواهند داد ... تشکر میکنم مخصوصا از سعید ، محمد ، رضا و حسن که تاپیک به این واجبی رو ایجاد کرد .
راستی یه چی یادم رفت : احسان باحات مخالفم ! :31:
درسته.کاملا موافقم
بازی گرشاسپ هم تو خارج بازی مستقل حساب میشه
حق با شماست.تو گیم اسپات هم نوشته.
ولی این مورد تو ایران در نظر گرفته نمیشه یک بازی که حتی کاراکتر بازی هم مدل آماده هست با یه بازی که 90 درصد مدل ها رو خودشون ساختن از نظر قیمت برابره و این میشه که این صنعت براش مشکل پیش میاد و تلاش یک سری افراد حرفه ای با کار های یک سری افراد دیگه زیر سوال میره و بازی باز ها دیگه به بازی های ایرانی اهمیت نمیدن .
اینم کاملا درسته و بلایی هستش که سر تمام صنایع ما داره میوفته!
آنتی جان قبول کن که ارزشش رو از بین نمیبره بلکه کم میگنه!
در مورد دروغ گفتن به بنیاد و ... هم هر کی هر کاری دوست داره میکنه!
اما در مورد اخلاق هنرمندی باز یه چیزی!شاید من به بنیاد دروغ بگم اما به خودم و بقیه نه!میگم که آماده بوده بعضی مدل هام
از کجا میخواد بفهمه که من مثلا مدل تفنگ کلت رو از داخل بازی کال اف دیوتی کشیدم بیرون در صورتی که من متریالش رو تغییر دادم و تغییراتی هم تو خود مدل دادم
خوب اصلا بفهمه!اگه همونطور که گفتی، از بازی لذت ببره دیگه خیلی مهم نیست که مدل آماده بوده!شاید ارزش کار پیش خودت یا بین بازی ساز ها کم بشه!اما بازیت لذت بخش بوده.مهم هم همینه که با مدل آماده ها بتونی بازی جذاب و بدیع بسازی که اینم راحت نیست!
دادا موضوع ما اینه که چه طوری می خواد بفهمه . من وقت نداشتم . پول نداشت م . نتونستم هزینه کنم مدل بسازم اومدم مثل فلان سطل اشغال که توی مرحله 2 بازیم رو که با ماشین از کنارش رود شدم رو اماده گرفتم . اونا چه طوری می خوان بفهمن ؟
درسته! نمیتونن بفهمن.همین!
سلام
انتی جان لطفا ما رو روشن کن که به این نتیجه برسیم که شما میگی !. ادامه نمیدی ؟
Reza Azimy_RW
17-05-2011, 23:10
یا خدا silsin اوتاره احسان رو تو چیکار میکنه !؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.