مشاهده نسخه کامل
: من میخواستم یک سایت دینامیک طراحی کنم ولی کمک می خوام
pesare_matin2005
15-05-2011, 17:51
سلام دوستان عزیز
من میخواستم یک سایت دینامیک طراحی کنم خواستم بدونم در ابتدای کار باید از کجا و از چه نرمافزاری شروع کنم .....
۱. واسه طراحی : HTML ، Fontpage بهتره و یا اینکه میتونم از نرم افزارهای که هستن برای طراحی آسان وبسایت استفاده کنم اگه این بهتره کدوم مش نو پیشنهاد میکنین که بهتر از همه بشه باش طراحی کرد
۲. بانک داده مو چی بگیرم ACCESS یا Oracle . و باید چطور باشون کار کنم ( اگه جای میشناسین لطفاً راهنمایی ای کنین )
۳. برنامه نویسی باید داشته باشم چیو پشنهاد میکنین که بتونم ربط بانک رو با صفحات ه وبسایت برقرار کنم و همینطور اطلاعات و ذخیره کنم و بتونم همیشه چه من چه کاربر دسترسی داشته باشه
ممنون از کمکتون
Web Design
15-05-2011, 18:13
1. بهترین DW هست .
2. بانک داده تحت وب MYSQL هست و چند تا دیگه .
3. من PHP رو پیشنهاد میدم
Smartie7
15-05-2011, 18:31
برای زبان برنامه نویسی من ASP.NET رو پیشنهاد میکنم
Web Design
15-05-2011, 18:47
برای زبان برنامه نویسی من ASP.NET رو پیشنهاد میکنم
از بحث منحرف نشیم
اما چرا ؟؟
اضولا هرکی هرچی رو که مینویسه پیشنهاد میده :46:
Smartie7
16-05-2011, 12:45
از بحث منحرف نشیم
اما چرا ؟؟
اضولا هرکی هرچی رو که مینویسه پیشنهاد میده :46:
چون جدید هست و کار هم باهاش راحته !
pesare_matin2005
17-05-2011, 09:22
سلام
ممنون از کمکتون. راستش من نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
دریم وور رو دارم ولی ایس کوو ل رو از کجا میتونم دانلود کنم .. و دیگه اینکه پ هیج پ رو هم تا حدودی باش کار کردم ...
کسی نمونه کدی چیز داره.. من توی این وب سایت که میخوام واسه خودم به سازم .. میخوام یوزر عضو بشه و هر وقت دلش خواست لاگین کنه توی پیجش.
چطوری میتونم این کارو بکنم ؟؟؟
در واقع اطلاعات باید یه جای ذخیره بشه.. بد از بانک اطلاع تمون لود بشه .. و کسی این نمونه کد رو داره..
مثل حامی صفحهات که یوزر باید ریجستر کنه و باد لاگین کنه.
کسی میتونه منو همراهی کنه در مورد این صفهائ اینترنتی که من واسه خودم میخوام بسازم؟
ممنونم دوستان
---------- Post added at 05:50 AM ---------- Previous post was at 05:49 AM ----------
راستی کسی فیلم آموزشی این برنامه هارو هم داره
PHP, Dream Waver, SQL
ممنون میشم اگه کمکم کنین
---------- Post added at 05:52 AM ---------- Previous post was at 05:50 AM ----------
من نمیخوام توی این زمینه حرفی بشم فقط میخوام کار خودمو راه بندازم :)
Web Design
17-05-2011, 11:03
دوست من این هایی که شما میخوای مسایل پایه ای هستن .
شما میتونی از خود دریم ویور استفاده کنی .
قبلش ومپ سرور (Wamp server ) باید دانلود کنی چون PHP یک زبان Server side هست .
بعد از نصب از توی Window توی دریم ویور تب Server behavior رو فعال کن .
از این ویدئو استفاده کنی کامل کامل کارت حله .
تو این ویدئو حتی نحوه نصب ومپ هم یاد میده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
×× تمام این نکته هاییکه بالا گفتم ریز به ریز یاد میده همه رو ××
pesare_matin2005
18-05-2011, 06:06
سلام دوست من ممنون از راهنمایی ، حتما چک میکنم و خبرشو میدونم. دم شما هم گرم
pesare_matin2005
23-05-2011, 09:29
سلام وب دیزاین
من اون فایل رو دانلود کردم .... ولی باید با این چ کار کنم ؟؟
دریم وور که نیست . میاسکول هم که نیست این چی هست؟
وب ديزاين ميشه طراحى ساده ى سايت به من آموزش بدى؟ منظورم اينه كه تدريس خصوصى انجام ميدى؟ ممنون ميشم جواب بدى
hamedarian2009
29-01-2014, 19:15
سلام واسه داینامیک نوشتن سایتها باید از یک زبان سمت سرور استفاده کنی که با هردو زبان ASP.NET و php میتونی هر سایتی را طراحی کنی
اما از کدومشون استفاده کنی بستگی به خودتون داره یعنی اگه زبان ++C شما خوب باشه بهتر می تونید با PHP کنار بیایید چون syntax اونها دقیقا با تفاوت اندکی باهم شبیهن
اما اگه visual basic یا #C رو بهتر بلدی میتونی بری سمت ASP.NET
حالا هروقت زبان برنامه نویسی خودتو انتخاب کردی بعدش دوستان بیشتر راهنماییت میکنن
behzad.ka
06-02-2014, 23:12
سلام دوستان عزیز،
کسی هست اینجا که تو زمینه طراحی شبکه اجتماعی تجربه ای داشته باشه؟ برای یک پروژه دنبال کسی هستیم که تو این رابطه وارد باشه. اگه کسی مایل به همکاری و دارای تواناییش هست، لطفا پیام بگذارید بهمراه آدرس ایمیل.
با تشکر
بهزاد
دوست عزیز چرا شما اینقدر سخت می گیرید.
برای سایت داینامیک از سیستم های مدیریت محتوا استفاده کنید.
کد نویسی سایت های داینامیک به همین راحتی ها هم نیست.
سیستم مدیریت محتوا هم خیلی هست. وردپرس.جوملا.دروپال.مامبو.م وول تایپ.دیتالایف انجین و هزاران سیستم مدیریت محتوای دیگه.
هنگامی که می خواهید هاست بخرید یا دانلود این بانک اطلاعاتی mysql هر روی کنترل پنل اماده هست.
اگر هم خواستید اسکریپت بانک اطلاعاتی mysql رو بخرید هم برید به سایتش mysql.com
به اینجا برید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وردپرس اموزش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.