مشاهده نسخه کامل
: دمای پردازنده AMD 1090T
Ali*Reza
15-05-2011, 17:36
سلام
من به تازگی یه کولر Zalman CNPS X10 Extreme برای سی پی یو خریدم . مشخصات قطعاتم :
CPU : AMD Phenom II X6 1090T OC : 3.6
M.B : ASUS Crosshair IV Formula
RAM : 4*2 Corsair 1600
Power : Green 885B
سوالم این هست که با توجه به اینکه سی پی یو رو تا 3.6 اور کردم :
1- در نرم افزار HW Monitor دمای سی پی یو کدومه؟
2- دمای سیستم در حالت بیکاری و در حالت فول لود عادیه؟ ( دمای فول لود در زمانی هست که 30 دقیقه از زمان تست با نرم افزار Prime 95 گذشته. )
3- دوستان اگر نظر کلی در مورد اور یا . . . دارن مطرح کنن. در آینده قصذ اور بیشتری دارم.
با تشکر
عکس از کولر سی پی یو :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه GPU-Z :
دما در حالت بیکاری :
دما در حالت لود کامل :
دمای سی پی یو در هر دو حالت مناسبه و خوبه
دمای سی پی یو اونی که تک تک core ها رو نشون میده که باید ماکسیمم رو ببینید
ورژن نرم افزار hw monitor رو هم آپدیت کنید
Ali*Reza
15-05-2011, 17:54
برای اور بیشتر ، نیاز به دادن ولتاژ اضافی هست؟
برای اور بیشتر ، نیاز به دادن ولتاژ اضافی هست؟
بله هرچی فرکانس بالاتر بخواد بره ولتاژ هم نیازه اضافه کنید وگرنه سیستم ناپایدار میشه
شما اول فرکانس رو زیاد کنید و تست بگیرید اگر حیت تست علائمی دید شد مثل صفحه آبی فریز شدن کرش کردن
هنگ و ارور موقع تست یا بوت نشدن اونموقع ولتاژ بدید به سی پی یو اونم مرحله به مرحله نه یک دفعه زیاد پس هر موقع نیاز بود ولتاژ بدید
با افزایش ولتاژ دمای سی پی یو هم بالاتر میره و اینو هم باید مدنظر داشته باشین
Ali*Reza
15-05-2011, 18:04
حدودا به ازای اضافه کردن 1 عدد به ضریب ، چه مقدار ولتاژ باید اظافه بشه ؟ مثلا در هر مرحله که ولتاژ رو زیاد میکنم ، چه مقدار زیاد کنم؟
حدودا به ازای اضافه کردن 1 عدد به ضریب ، چه مقدار ولتاژ باید اظافه بشه ؟ مثلا در هر مرحله که ولتاژ رو زیاد میکنم ، چه مقدار زیاد کنم؟
ربطی نداره شما هر کجا که نیاز داشته باشی(مهرداد تو پست قبل گفت) باید ولتاژ بدی.
نمیشه گفت که به ازای فلان مقدار چقدر لازمه ولتاژ بدیم
باید خودتون بفهمید که آیا دادن ولتاژ لازمه یا نه
که اینو از علائم و تست باید بفهمید عدد ثابتی نیست
Ali*Reza
15-05-2011, 18:13
راستی تو برنامه HW Monitor که عکسش هست ، این FANPWM چیه و چرا %0 هست؟
اولا ورژن نرم افزار تون فکر کنم قدیمی باشه باید آپدیت کنید
بالاترش نوشته تعداد دورو 2124rpm
اگه اشتباه نکنم سرعت فن پاور هست و چون مال شما سنسورش وصل نیست نمایش نمیده.
Ali*Reza
15-05-2011, 18:23
به نظرتون برای بازدهی بیشتر در اور سی پی یو ، نیازی به افزایش ضریب فرکانسهای پل شمالی و جنوبی هست؟
به نظرتون برای بازدهی بیشتر در اور سی پی یو ، نیازی به افزایش ضریب فرکانسهای پل شمالی و جنوبی هست؟
با افزایش این فرکانس ها فقط استرس به مین بیشتر میشه و تو نرم افزارهایی مثل super pi تاثیر خودشو نشون میده به نظر من این فرکانس هارو افزایش ندین و با حالت دیفالتش کار کنید
شما فقط فرکانس سی پی یو رو مد نظر داشته باشین
Ali*Reza
15-05-2011, 18:32
با افزایش این فرکانس ها فقط استرس به مین بیشتر میشه و تو نرم افزارهایی مثل super pi تاثیر خودشو نشون میده به نظر من این فرکانس هارو افزایش ندین و با حالت دیفالتش کار کنید
شما فقط فرکانس سی پی یو رو مد نظر داشته باشین
حرف شما کاملا درسته ، ولی مادربوردم یه دکمه داره که وقتی فعال میکنمش کل قطعات سیستم رو با توجه به مقدار درصدی که بهش میدم اور میکنه ، که همین ضریب فرکانس های پل شمالی و جنوبی هم شاملش میشه .
در واقع فکر میکنم مادربوردم این قابلیت رو هم داشته باشه با افزایش این فرکانسها هم بتونه به راحتی کار کنه .
حالا نظرتون چیه؟
حرف شما کاملا درسته ، ولی مادربوردم یه دکمه داره که وقتی فعال میکنمش کل قطعات سیستم رو با توجه به مقدار درصدی که بهش میدم اور میکنه ، که همین ضریب فرکانس های پل شمالی و جنوبی هم شاملش میشه .
در واقع فکر میکنم مادربوردم این قابلیت رو هم داشته باشه با افزایش این فرکانسها هم بتونه به راحتی کار کنه .
حالا نظرتون چیه؟
درسته.قابلیت Turbo Key اگه اشتباه نکنم.این قابلیت با افزایش فرکانس مرجع یا به اصطلاح fsb میاد و سیستم رو اور میکنه.مین من هم داره ولی من به شخصه از این قابلیت استفاده نمیکنم.چون به رم و همه قطعات فشار میاره.وقتی میشه به راحتی با افزایش ضریب مالتی CPU رو اور کرد فکر نکنم نیاز به همچین فشاری رو همه قطعات باشه.
حالا نظرتون چیه؟
میتونید اینکارو بکنید ولی اون جوری که فکر میکنید افزایش کارایی ندارین افزایش این فرکانس ها بیشتر تو بعضی برنامه های تست خودشو نشون میده
Ali*Reza
15-05-2011, 19:02
درسته.قابلیت Turbo Key اگه اشتباه نکنم.این قابلیت با افزایش فرکانس مرجع یا به اصطلاح fsb میاد و سیستم رو اور میکنه.مین من هم داره ولی من به شخصه از این قابلیت استفاده نمیکنم.چون به رم و همه قطعات فشار میاره.وقتی میشه به راحتی با افزایش ضریب مالتی CPU رو اور کرد فکر نکنم نیاز به همچین فشاری رو همه قطعات باشه.
درسته ، منم نمی خوام از این قابلیت استفاده کنم ، منظور من افزایش ضریب فرکانسهای پل شمالی و جنوبی بود که با توصیه دوستمون منصرف شدم.
سلام.
با اجازه دوست عزیز علیرضا:
بنده مدل Zalman CNPS10X Performa رو تهیه کرده بودم و موقعی که خریدم(قبل عید) دمای هسته ها در حالت بیکاری حدودا 30-35 بود ولی الآن 39-40 هست... این افزایش دما به خاطر گرم شدن هوا هست یا دلیل دیگه ای داره؟
CPU من AMD Phenom II X4 965 هست.
+
فرق کولر بنده با ایشون در چی هست؟ این سوالی هست که من در موقع خرید هم داشتم و به جواب نرسیدم...
سلام.
بنده مدل Zalman CNPS10X Performa رو تهیه کرده بودم و موقعی که خریدم(قبل عید) دمای هسته ها در حالت بیکاری حدودا 30-35 بود ولی الآن 39-40 هست... این افزایش دما به خاطر گرم شدن هوا هست یا دلیل دیگه ای داره؟
+
فرق کولر بنده با ایشون در چی هست؟ این سوالی هست که من در موقع خرید هم داشتم و به جواب نرسیدم...
90 درصد بخاطر گرد خاک و از دست رفتن کارایی خمیر سیلیکون است.یه خونه تکونی کنی مشکل حل میشه.10 درصد هم بخاطر گرمی هوا:46:
Ali*Reza
15-05-2011, 19:15
سلام.
+
سلام دوست عزیز
به نظر من عواملی که میتونه باعث این افزایش دما بشه که خودت بهتر از من میدونی :
1- گرم شدن هوا که خودتون گفتین
2- اضافه کردن قطعه احتمالی داخل کیس و ایجاد حرارت آن و در نتیجه جریان هوای داخل کیس مطلوب نشه.
3- استفاده از خمیر نامناسب که عمر مفید کمی داره ( احتمالش کمه )
4- اور احتمالی سیستم
5- گرد و خاک که داخل کیس و روی پره های کولر میشینه و باعث کم شدن انتقال حرارت میشه.
تفاوت کولر شما با من :
1- آخرین حد سرعت کولر Extreme حدودا 100 - 150 دور بیشره
2- دارای کنترل دستی و غیر دستی که روی کولر تعبیه شده
همین.
1- گرم شدن هوا که خودتون گفتین
2- اضافه کردن قطعه احتمالی داخل کیس و ایجاد حرارت آن و در نتیجه جریان هوای داخل کیس مطلوب نشه.
3- استفاده از خمیر نامناسب که عمر مفید کمی داره ( احتمالش کمه )
4- اور احتمالی سیستم
5- گرد و خاک که داخل کیس و روی پره های کولر میشینه و باعث کم شدن انتقال حرارت میشه.
:18: یادم رفته بود آورش کردم این بیچاره رو...:11::31:
آره 100 درصد برای آور هست... چند درجه هم گرمی هوا...
2- دارای کنترل دستی و غیر دستی که روی کولر تعبیه شده
منظورت رو متوجه نمیشم. اگه PWM رو میگی که این هم داره؟
Ali*Reza
15-05-2011, 19:29
منظورت رو متوجه نمیشم. اگه PWM رو میگی که این هم داره؟
ببین عرفان جان ، همونطور که تو عکس زیر معلومه ، رو کولر مدل Extreme یه کنترلر هست که توسط اون میشه دور فن رو دستی تنظیم کرد :
اینو ندیده بودم... جالبه وسیله کاربردی هست!
جدا از این CNPS11X Extreme رو دیدی؟
Ali*Reza
15-05-2011, 19:48
جدا از این CNPS11X Extreme رو دیدی؟
بله دیده بودم ، با توجه به طراحیش مطمئنا بازدهی بهتری داره ولی هنوز تو ایران نیومده.
راستی عرفان جان شما سی پی یو تون رو چقدر اور کردین و دما در حالت لود چقدره؟
من هم همین فکرو میکردم ولی خیلی فرق نداره... این تستو ببینید:
Ali*Reza
15-05-2011, 20:06
تا 3.7 بدون افزایش ولتاژ و در Load تست Blend چند دقیقه تا 52 درجه هم رفت.
عرفان دمای سی پی یو ت با اینکه اور هم کردی و با توجه به گرمی هوا خیلی خوبه
این به خاطر فن خوبته
اگه میخوای دور فن رو کمتر کنی فکر کنم یک سیم مقاومت دار وجود داره که با فن هست اونو بزنی دور فن کمتر و نویزشم کمتر میشه
عرفان دمای سی پی یو ت با اینکه اور هم کردی و با توجه به گرمی هوا خیلی خوبه
این به خاطر فن خوبته
اگه میخوای دور فن رو کمتر کنی فکر کنم یک سیم مقومت دار وجود داره که با فن هست اونو بزنی دور فن کمتر و نویزشم کمتر میشه
درسته عزیز دماش مناسبه با توجه به اورکلاک... تازه جا داره بعدا تا4 اینا میبرمش بالا!
اون مقاومت هم همین الآن وصله که کار PWM رو انجام میده... موقع Load دور فن میره بالا.
درسته عزیز دماش مناسبه با توجه به اورکلاک... تازه جا داره بعدا تا4 اینا میبرمش بالا!
اون مقاومت هم همین الآن وصله که کار PWM رو انجام میده... موقع Load دور فن میره بالا.
اون مقاومت رو جدا کنی دور فن هم بالاتر میره مثلا اگه 800 rpm بوده میشه 1300 rpm مثلا
منظور من یه سیم جداگونست که مثل تبدیل بین فن و برقش قرار میگیره منظورم اونه
وگرنه خود فن که pwm هست 4 سیمه هست
اون مقاومت رو جدا کنی دور فن هم بالاتر میره مثلا اگه 800 rpm بوده میشه 1300 rpm مثلا
بله تا 2000 میره بالا... یه کم صداش زیادتر میشه ولی خیلی بهتر میشه پرفرمنسش!
منظور من یه سیم جداگونست که مثل تبدیل بین فن و برقش قرار میگیره منظورم اونه
وگرنه خود فن که pwm هست 4 سیمه هست
منظورتون رو کاملا متوجه شدم!
من هم دقیقا همون رو میگم...
ولی من بوفالو دارم اصلا ازش راضی نیستم
pwm نداره:31:
ولی من بوفالو دارم اصلا ازش راضی نیستم
pwm نداره:31:
از کولر خود AMD که بهتره دیگه؟
کولر AMD توی Load صداش کل خونه رو بر میداره...
PWM هم مگه نمیشه با اضافه کردن اون مقاومته براش گذاشت؟
از کولر خود AMD که بهتره دیگه؟
کولر AMD توی Load صداش کل خونه رو بر میداره...
PWM هم مگه نمیشه با اضافه کردن اون مقاومته براش گذاشت؟
کلا pwm نداره همش با یه دور ثابت میچرخه 1900 rpm اونم اگه باشه بزارم دما میره بالا الان دما 40 درجه هست
البته اگه هوا خنک باشه 35 هم میشه
کلا با این فن 100 مگاهرتز بیشتر نتونستم سی پی یو رو اور کنم بیشتر اور کنم دما میزنه بالا
کلا pwm نداره همش با یه دور ثابت میچرخه 1900 rpm اونم اگه باشه بزارم دما میره بالا الان دما 40 درجه هست
البته اگه هوا خنک باشه 35 هم میشه
کلا با این فن 100 مگاهرتز بیشتر نتونستم سی پی یو رو اور کنم بیشتر اور کنم دما میزنه بالا
CPU چی دارین؟
توی Load چند درجه میشه؟
صداش چه طوره نسبت به AMD-Stock؟
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
راستی از علیرضا جان هم معذرت خواهی میکنم که این جا دارم بحث شخصی رو ادامه میدم... مهرداد جان بقیه بحث رو در پروفایل ادامه بدیم بهتره!:46:
Ali*Reza
16-05-2011, 15:58
راستی از علیرضا جان هم معذرت خواهی میکنم که این جا دارم بحث شخصی رو ادامه میدم... مهرداد جان بقیه بحث رو در پروفایل ادامه بدیم بهتره.gif
خواهش میکنم ، من که استفاده میکنم .
از دیروز که نرم افزار HW Monitor رو آپدیت کردم ، دیگه اجرا نمیشه و ارور رجیستری میده :
خواهش میکنم ، من که استفاده میکنم .
از دیروز که نرم افزار HW Monitor رو آپدیت کردم ، دیگه اجرا نمیشه و ارور رجیستری میده :
ویندوز عوض کن مشکل حل میشه
شما ورژن 1.17 رو از خود سایت CPUID دانلود کن Free هست و License هم نمیخواد.
Ali*Reza
16-05-2011, 16:44
فعال یا غیر فعال کردن PWM کولر سی پی یو از داخل تظیمات ستاپ مادربورد هست؟
من به تازگی یه کولر Zalman CNPS X10 Extreme برای سی پی یو خریدم . مشخصات قطعاتم :
CPU : AMD Phenom II X6 1090T OC : 3.6
M.B : ASUS Crosshair IV Formula
RAM : 4*2 Corsair 1600
Power : Green 885B
سوالم این هست که با توجه به اینکه سی پی یو رو تا 3.6 اور کردم :
1- در نرم افزار HW Monitor دمای سی پی یو کدومه؟
2- دمای سیستم در حالت بیکاری و در حالت فول لود عادیه؟ ( دمای فول لود در زمانی هست که 30 دقیقه از زمان تست با نرم افزار Prime 95 گذشته. )
3- دوستان اگر نظر کلی در مورد اور یا . . . دارن مطرح کنن. در آینده قصذ اور بیشتری دارم.
با تشکر
عکس از کولر سی پی یو :
دازنده شما از نوع بلک اديشون است ومادربرد شما از اخرين چيپ حرفهاي شرکت amd مدار رگولاتور 8+2 فاز بهره مي برد همچنين با توجه به خنک کنندهاي که شما از ان استفاده مي کنيد بايد انتظار فرکانسي در حدود 4.2 الي 4.4 را داشت لازم به ذکر است که رکود اور 1100 توسط اين مين ثبت شده است اين اطلا عات کلي بود که من ازسيستم شما دادم حالا نوبت اور کلاک شما به دو طريق مي توانيد پردازنده خود رو اور کنيد
1-افزايش فرکانس مرجع(فرکانس کلاک پايه) يا به اصطلاع عاميانه وار همان fsb البته من بارها گفتم در معماري k10 شرکت amd چيزي به عنوان fsb نداريم
2-افزايش ضريب کاري پردازنده (بهترين و ساده ترين روش که اما من چند تا دليل براي ان دارم)
بپیشنهاد میکنم ضریب پردازنده رو به عدد 20 برسانید وبه v core ولتاژ هسته +./125 اضافه کنید تا اینجا 22 درصد پردازنده را اور کردید حالا ضریب ht و nb رو به عدد 12 برسانید تا به فرکانس مجموع 4800 nb+ht برسید اینهم 15 درصد اور بیشتر البته برای رم و پردازنده البته میشود ضریب nb و ht رو بالاتر برد (صد در صد تست شده) حالا با نرم افزار خود شرکت amd over drive تست پایداری بگیرید به مدت 24 ساعت و اگر سیستم ریست یا کرش نکرد انوقت شما پردازنده خود رو 37 درصد اور کردهاید
B:MSI 790FX GD 70 Cpu:AMD 965 @4.4GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
VGA:ati Sapphire 6870*2 cf (16.16) core clock 1000 memory clock 1250*4=4800
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
فعال یا غیر فعال کردن PWM کولر سی پی یو از داخل تظیمات ستاپ مادربورد هست؟
بله شما میرید تو ستاپ سیستم و قابلیت smart fan رو اگه غیرفعال کنید فن دیگه همش با سرعت ثابت میچرخه
ولی اینکار هم عمر فن رو کم میکنه و هم مصرف برق بالاتر میره
له شما میرید تو ستاپ سیستم و قابلیت smart fan رو اگه غیرفعال کنید فن دیگه همش با سرعت ثابت میچرخه
ولی اینکار هم عمر فن رو کم میکنه و هم مصرف برق بالاتر میره
برای دسترسی به فرکانسهای بالای4 نه تنها باید اون pwm رو بردارید حتی باید یک فن 12 سانتی دیگه تهیه وبه خنک کننده خود اضافه کنید
Ali*Reza
17-05-2011, 18:13
بپیشنهاد میکنم ضریب پردازنده رو به عدد 20 برسانید وبه v core ولتاژ هسته +./125 اضافه کنید تا اینجا 22 درصد پردازنده را اور کردید حالا ضریب ht و nb رو به عدد 12 برسانید تا به فرکانس مجموع 4800 nb+ht برسید اینهم 15 درصد اور بیشتر البته برای رم و پردازنده البته میشود ضریب nb و ht رو بالاتر برد (صد در صد تست شده) حالا با نرم افزار خود شرکت amd over drive تست پایداری بگیرید به مدت 24 ساعت و اگر سیستم ریست یا کرش نکرد انوقت شما پردازنده خود رو 37 درصد اور کردهاید
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین.
می خواستم بدونم آیا همونطور که خیلی ها اعتقاد دارن با اور کردن سیستم ، عمر قطعات پایین میاد ، واقعا همینطوره؟ مخصوصا اگر که ضریب فرکانسهای پل شمالی و جنوبی هم افزایش بدیم.
من شنیده ام که با اور سیستم ( مخصوصا پردازنده من ) مصرف برقش به صورت تصاعدی بالا میره ، درسته؟
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین.
می خواستم بدونم آیا همونطور که خیلی ها اعتقاد دارن با اور کردن سیستم ، عمر قطعات پایین میاد ، واقعا همینطوره؟ مخصوصا اگر که ضریب فرکانسهای پل شمالی و جنوبی هم افزایش بدیم.
من شنیده ام که با اور سیستم ( مخصوصا پردازنده من ) مصرف برقش به صورت تصاعدی بالا میره ، درسته؟
ببین دوست عزیز اگه اورکلاک بطور اصولی و صحیح در حد توانایی سخت افزار مورد نظر انجام بشه هیچ اسیبی به قطعه وارد نمیشه.ولی بعضی ماها انتظار بیش از حد از برخی قطعات داریم و فکر میکنیم که هر قطعه ای باید تا جای دلخواهمون اور بشه!!!در مورد بعضی از قعطات اورکلاک تا حدی جواب میده و به افزایش پرفورمنس کمک میکنه و بیشترش به دلیل تغییر نه چندان مناسب در پرفورمنس بدرد نمیخوره.در مورد مصرف CPU شما،خب طبیعیه که بر اثر اورکلاک مصرف قطعه هم زیاد خواهد شد.پردازنده شما 6 هسته ای هست و این مصرف انرژی بیشتر خودش رو نشون میده.
من به شما پیشنهاد می کنم برای اطمینان بیشتر روی فرکانس 3800 بسندهکنید در این فرکانس مصرف ووتوان کاری پردازنده در حد قابل قبولی است در ضمن ضریب 12 هم برای nb . HT برای مینهای مختلف تست شده حتی در چیپ ضعیف 770 ونیازی به دادن ولتاژ به مسیر نیست
Ali*Reza
19-05-2011, 20:03
جالبه ، با اینکه سی پی یو رو تا 3.8 اور کردم ، هنوز امتیاز سی پی یو در ویندوز 7 تغییر نکرده و همون 7.6 باقی مونده . :13:
TREASURES
19-05-2011, 20:21
جالبه ، با اینکه سی پی یو رو تا 3.8 اور کردم ، هنوز امتیاز سی پی یو در ویندوز 7 تغییر نکرده و همون 7.6 باقی مونده . :13:
:18::18:
مطمئنی ویندوزت مشکل نداره؟؟؟؟؟؟؟
باید بالاتر از این ها امتیاز بده
Ali*Reza
19-05-2011, 20:25
:18::18:
مطمئنی ویندوزت مشکل نداره؟؟؟؟؟؟؟
باید بالاتر از این ها امتیاز بده
ظاهرا مشکلی نداره و آپدیت هم شده.
یعنی شما فکر میکنین از ویندوزه؟
TREASURES
19-05-2011, 20:36
ظاهرا مشکلی نداره و آپدیت هم شده.
یعنی شما فکر میکنین از ویندوزه؟
ممکنه !
با یه نسخه دیگه امتحان کن ویندوزتون 64 بیتیه؟
من آنلاک شده ی 720 رو تا 3000 اور کردم 7.4 داد
Ali*Reza
19-05-2011, 20:38
ممکنه !
با یه نسخه دیگه امتحان کن ویندوزتون 64 بیتیه؟
من آنلاک شده ی 720 رو تا 3000 اور کردم 7.4 داد
بله 64 بیتی هست.
ولی فعلا امکان تعویض ویندوز ندارم.:13:
جالبه ، با اینکه سی پی یو رو تا 3.8 اور کردم ، هنوز امتیاز سی پی یو در ویندوز 7 تغییر نکرده و همون 7.6 باقی مونده
بارها گفتم این لابراتور مایکروسافت اصلا ملاک درستی نیست شما با sis of sandra تست کنید
Ali*Reza
20-05-2011, 09:53
بارها گفتم این لابراتور مایکروسافت اصلا ملاک درستی نیست شما با sis of sandra تست کنید
درسته ، ممکنه امتیاز درستی نده ولی با افزایش قدرت سی پی یو ، امتیاز ها که باید تغییر کنن!!؟
در مورد این برنامه بیشتر توضیح میدین؟
ببین دوست عزیز حتی 1090 در فرکانس 4.2 که اور کرده بودم بازم امتیاز 7.6 میداد ولی با نرم افزار sis of sandra قسمت پچنمارچ پردازنده 1090 در فرکانس 4.2 حدود 10 درصد قویتر از core i7 980 شده بود
Ali*Reza
20-05-2011, 11:46
در نرم افزار HW Monitor دمای سی پی یو با دمای هسته ها چه فرقی دارن و چرا تفاوتشون زیاده؟
Ali*Reza
21-05-2011, 10:50
در نرم افزار HW Monitor دمای سی پی یو با دمای هسته ها چه فرقی دارن و چرا تفاوتشون زیاده؟
لطفا راهنمایی کنین.
دمای CPU که در قسمت بالا مشاهده میکنید،دمایی است که به مادربورد وارد میشود(زیر CPU)اما دمای هسته ها دمای داخلی خود CPU است و در اصل دمای CPU همین دمای هسته ها است که باید مورد توجه قرار بگیره.
دمای1090 در حالت لود کامل زیر 50 هست، ولی من که 955 دارم دماش در حالت لود کامل بالای 63 هست. طبیعیه؟
دمای1090 در حالت لود کامل زیر 50 هست، ولی من که 955 دارم دماش در حالت لود کامل بالای 63 هست. طبیعیه؟
دمای پردازنده ها به خیلی مسایل از جمله نوع کولر،کولینگ کیس،میزان لود و ... بستگی داره و نمیشه این جوری مقایسه کرد.
Ali*Reza
21-05-2011, 16:27
من قبل از اینکه فن جدا برای سی پی یو تهیه کنم ، در حالت لود کامل دمای سی پی یو به 65 درجه هم رسیده و همونطور که گفته شده دمای سی پی یو به عوامل مختلفی بستگی داره.
شما سی پی یوتون رو اور کردین؟ فن استوک خود سی پی یو رو استفاده میکنین یا کولر جدا گرفتین؟ دما در حالت بیکاری چقدره؟
من قبل از اینکه فن جدا برای سی پی یو تهیه کنم ، در حالت لود کامل دمای سی پی یو به 65 درجه هم رسیده و همونطور که گفته شده دمای سی پی یو به عوامل مختلفی بستگی داره.
شما سی پی یوتون رو اور کردین؟ فن استوک خود سی پی یو رو استفاده میکنین یا کولر جدا گرفتین؟ دما در حالت بیکاری چقدره؟
خیر اور نکردم. فن هم فن استوک هست. در حالت عادی هم زیر 38-40 هست معمولا.
Ali*Reza
21-05-2011, 17:53
خیر اور نکردم. فن هم فن استوک هست. در حالت عادی هم زیر 38-40 هست معمولا.
به نظر من با توجه به اینکه از فن استوک سی پی یو استفاده میکنین ، دما خیلی هم غیر طبیعی نیست.
ولی شما میتونین با تعویض خمیر سیلیکون ، پاک کردن گرد و غبار درون کیس ، و برقرای تهویه مناسب درون کیستون احتمالا چند درجه ای دما رو پایین بیارین.
ولی اگر فن جدا تهیه کنین مطمئن باشین دما بصورت قابل توجهی پایین میاد.
به نظر من با توجه به اینکه از فن استوک سی پی یو استفاده میکنین ، دما خیلی هم غیر طبیعی نیست.
ولی شما میتونین با تعویض خمیر سیلیکون ، پاک کردن گرد و غبار درون کیس ، و برقرای تهویه مناسب درون کیستون احتمالا چند درجه ای دما رو پایین بیارین.
ولی اگر فن جدا تهیه کنین مطمئن باشین دما بصورت قابل توجهی پایین میاد.
خب چه فنی بگیرم؟ قیمتش چنده؟ کجا از اینترنت میشه خریدش؟
Ali*Reza
22-05-2011, 11:35
خب چه فنی بگیرم؟ قیمتش چنده؟ کجا از اینترنت میشه خریدش؟
بستگی به بودجتون داره ، قیمتهاشون از حدودا 20 تومن شروع میشه به بالا.
برای اینکه شما زودتر و راحتتر راهنمایی بشی ، در مسیر زیر تاپیک جدید بزنین و حداکثر بودجتون رو هم بگین تا دوستان راهنماییتون کنن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ali*Reza
23-05-2011, 18:22
یه سوال برام پیش اومده :
در قسمت ستاپ مادربورد ، در قسمت تنظیمات فن سی پی یو ، گزینه CPU Q-Fan Function بطور پیش فرض غیر فعال بود که وقتی من فعالش کردم چندتا گزینه دیگه هم اضافه شد که در عکس زیر مشخص هست :
لطفا راهنمایی کنین که چه فرقی کرد؟
حالت اول :
حالت دوم :
در این حالت دور Fan CPU از حالت اتوماتیک خارج شده و شما میتونی که به طور دستی به Fan CPU برنامه بدی.مثلآ تو حالت idle با چه دوری کار کنه،تو Load با چه سرعتی کارکنه،حد پایین چقدر باشه و یا حد بالا و ....تمام این برنامه ها بر حسب دمای CPU خواهد بود.
راستی یادم رفت بگم که این کار بیشتر مناسب فن های استوک است که خیلی سرو صدا دارند و کسی که از سیستم معمولآ خیلی کار نمیکشه.شکا با اون کولر خوب و سیستم قوی که داری همون دور اتوماتیک برات بهتره.:46:
همونطور که vaioman عزیز گفتن این کار برای تنظیم دستی دور فن هست وفن شما نویزش کمه و خودش هم دورش تنظیم میشه و تو لود هم بازم نویز زیادی نداره بنابراین نیازی به این تنظیمات نیست
Ali*Reza
31-05-2011, 10:21
من قبلا از یک کیس معمولی استفاده میکردم ( Green 2009 ) و دماهایی که در حالتهای مختلف در پست اول گذاشتم داخل همین کیس بوده که با اضافه کردن خنک کننده کولینگ سیستم ضعیف بود.
به تازگی من کیس Cooler Master HAF X رو گرفتم و حالا با توجه به اینکه کولینگ بسیار مناسبی داره دمای پردازنده و . . . بطور چشمگیری تا حدود 10 درجه کاهش پیدا کرده :
این مطلب رو نوشتم تا تاثیر کولیگ مناسب در دمای سیستم رو بگم :
در حالت بیکاری :
در حالت لود کامل ( 45 دقیقه از زمان تست با نرم افزار Prime 95 گذشته ) :
Ali*Reza
04-06-2011, 14:45
سلام
من سیستمم رو تا 3.8 اور کردم ، و با نرم افزار Prime95 تست پایداری گرفتم.
ولی مشکلی که دارم این هست که از موقعی که اور کردم ، بعضی وقتها که سیستم رو روشن میکنم وقتی ویندوز بالا میاد سیستم هنگ میکنه و همه چیز فیریز میشه و من مجبورم ریستارت کنم. ( شاید از هر 6 - 7 بار ، 1 بار این اتفاق بیافته ).
لطفا راهنمایی کنین.
s.amohseni
04-06-2011, 21:20
من قبلا از یک کیس معمولی استفاده میکردم ( Green 2009 ) و دماهایی که در حالتهای مختلف در پست اول گذاشتم داخل همین کیس بوده که با اضافه کردن خنک کننده کولینگ سیستم ضعیف بود.
به تازگی من کیس Cooler Master HAF X رو گرفتم و حالا با توجه به اینکه کولینگ بسیار مناسبی داره دمای پردازنده و . . . بطور چشمگیری تا حدود 10 درجه کاهش پیدا کرده :
این مطلب رو نوشتم تا تاثیر کولیگ مناسب در دمای سیستم رو بگم :
در حالت بیکاری :
در حالت لود کامل ( 45 دقیقه از زمان تست با نرم افزار Prime 95 گذشته ) :
سلام من با این برنامه سعی کردم دمای هارد رو ببینم ولی قسمت مربوط به هارد رو نداره بلا فاصله بعد از power گرایک رو نوشته چرا؟
Ali*Reza
04-06-2011, 23:48
سلام من با این برنامه سعی کردم دمای هارد رو ببینم ولی قسمت مربوط به هارد رو نداره بلا فاصله بعد از power گرایک رو نوشته چرا؟
پیشنهاد میکنم برنامتون رو آپدیت کنین.
s.amohseni
05-06-2011, 00:09
آخرین ورژن برنامه چنده
Ali*Reza
05-06-2011, 15:11
آخرین ورژن برنامه چنده
نمی دونم ، ولی من ورژن 1.17 رو دارم.
Ali*Reza
05-06-2011, 15:57
ولی مشکلی که دارم این هست که از موقعی که اور کردم ، بعضی وقتها که سیستم رو روشن میکنم وقتی ویندوز بالا میاد سیستم هنگ میکنه و همه چیز فیریز میشه و من مجبورم ریستارت کنم. ( شاید از هر 6 - 7 بار ، 1 بار این اتفاق بیافته ).
لطفا راهنمایی کنین.
لطفا راهنمایی کنین.
یه مرحله بهش ولتاژ بده ببین چی میشه.
Ali*Reza
15-06-2011, 18:17
یه مرحله بهش ولتاژ بده ببین چی میشه.
فایده ای نداشت ، و اضافه کردن ولتاژ بیش از حد هم کمی ریسک داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.