ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Phenom II X2 555 BE OR Phenom II x4 965 BE

Vaioman
15-05-2011, 16:54
سلام به همه دوستان
من در حال حاضر یه Phenom II X2 555 BE دارم که با کلاک 3.2Ghz کار میکنه و بوسیله انلاک و اور به یه Phenom II x4 تبدیلش کردم با کلاک 3.6Ghz .(فقط با افزایش مالتی تا 18x ).یکی از دوستان به من پیشنهاد کرد که یه 965 بگیرم و دلایل خودش رو هم داشت.حالا سوال من اینه که با توجه به انلاک و اوری که انجام دادم
1.آیا CPU من کاملآ از لحاظ پرفورمنس با 965 برابری میکنه یا خیر؟
2.با استفاده دراز مدت به صورت انلاک و اورکلاک ایا اسیبی CPU من رو تهدید میکنه یا خیر؟
خوشحال میشم که نظرات دوستان رو با ذکر دلیل بدونم.:11:

harrypotter
15-05-2011, 17:20
برابری میکنه و بالاتر هم هست در واقع 555 و 560 لاک شده 955 یه جورایی حساب میشن.
هیچ آسیبی هم به پردازندت نمیرسه. یه کولر درست و حسابی هم بگیر بیشتر اورش کنید و حالشو ببرید.
خرج اضفی هم نکنین

Vaioman
15-05-2011, 17:32
برابری میکنه و بالاتر هم هست در واقع 555 و 560 لاک شده 955 یه جورایی حساب میشن.
هیچ آسیبی هم به پردازندت نمیرسه. یه کولر درست و حسابی هم بگیر بیشتر اورش کنید و حالشو ببرید.
خرج اضفی هم نکنین

مرسی دوست عزیز.اما من دلایل منطقی شما دوست دارم بدونم.با توجه به حرف شما باید نتیجه گرفت که همه برن و 555 یا 560 بگیرن.پس بیچاره سری x4 که دیگه نباید فروش بره!!!!!!!!!

EXTREME
15-05-2011, 17:55
آنلاک کردن سی پی یو کار کاملا شانسیه و ممکنه همون هسته که آنلاک میشه مشکل داشته باشه و یا با بعضی از ورزنهای بایوس نشه اینکارو کرد
ولی شما میتونید با اور بیشتر حتی به 965 هم برسونید البته بعد از آنلاک شدن سی پی یو

Vaioman
15-05-2011, 18:01
آنلاک کردن سی پی یو کار کاملا شانسیه و ممکنه همون هسته که آنلاک میشه مشکل داشته باشه و یا با بعضی از ورزنهای بایوس نشه اینکارو کرد
ولی شما میتونید با اور بیشتر حتی به 965 هم برسونید البته بعد از آنلاک شدن سی پی یو

مرسی مهرداد جان.
من الان دارم با 3.6 استفاده میکنم . انلاک شده.حالا میخوام بدونم که اگه این CPU من 4 هسته سالم داره پس چرا AMD اونو جای 2 هسته ای فروخته.

EXTREME
15-05-2011, 18:09
مرسی مهرداد جان.
من الان دارم با 3.6 استفاده میکنم . انلاک شده.حالا میخوام بدونم که اگه این CPU من 4 هسته سالم داره پس چرا AMD اونو جای 2 هسته ای فروخته.
خودمم تو این قضیه موندم چرا amd اینکارو کرده ولی فکر کنم به خاطر سودشه
amd سود بیشترشو از این کارا بدست میاره چون amd سود بیشتر براش مهمه
حالا شایدم نظرم اشتباه باشه

Vaioman
15-05-2011, 18:13
خودمم تو این قضیه موندم چرا amd اینکارو کرده ولی فکر کنم به خاطر سودشه
amd سود بیشترشو از این کارا بدست میاره چون amd سود بیشتر براش مهمه
حالا شایدم نظرم اشتباه باشه

مرسی:11:
من هم واقعآ این سوال برام شده مثل آینه دق:31:.از هرکی هم میپرسم جوابی نداره.من حتی سنگین ترین تست ها رو هم به مدت 3 ساعت گرفتم و CPU داره با 4 هسته 3.6 بدون هیچ اروری جواب میده.لطفآ اگه کسی از دوستان دلیل این کار AMD رو میدونه،لطف کنه و برام توضیح بده.:11:

Erfan.
15-05-2011, 18:14
سلام.

ببینید در تولید CPU های X4 همه ی CPU ها سالم و 4 هسته در نمیان.
یه تعدادی دارای هسته های خراب و یه تعدادی دارای هسته های دارای مشکل های جزئی و بعضا خیلی جزئی هستن.
کمپانی میاد به جای دور ریختن پردازنده های با هسته ایراد دار هسته ها رو قفل میکنه و به بازار میده به عنوان پردازنده های X3 و X2.
یعنی با آنلاک شما دارید از هسته های قفل شده استفاده میکنید که به دلایلی غیر قابل مصرف بودن...

حالا سوال ایجاد میشه که یعنی با آنلاک داریم از CPU مشکل دار استفاده میکنیم؟

خوب تا حدودی درسته... ولی احتمالا وقتی به مشکل برخورد نمیکنید یعنی ایرادات هسته های قفل شده آن قدر ریز بوده که به چشم نمیان...

در این رابطه زیاد مطمئن نیستم که چه ایراداتی ممکنه به وجود بیاد و به همین خاطر چیزی نمیگم...

ولی با این کار چند ده هزار تومانی در پولتون صرفه جویی کردید!

مشکل خاصی نباید به وجود بیاد اگه دما بالا نره...

Dj_aghamajid
15-05-2011, 18:15
معمولا اکثر پردازند هایی که آنلاک میشن یه ایرادات جزئی دارن که تو بعضی تست ها خودش رو نشون میده!
اگه شانست خوب باشه و هسته های آنلاک شده ایراد نداشته باشن و کارایی نزدیک به X4 خواهی داشت!
یه ایراد خیلی جزئی که خودم دیدم یه مورد بود که آنلاک شده بود ولی به هیج صورت نمیشد دما هسته ها رو مشاهده مرد! اما در حالت 2 هسته ای این امر امکان پذیر بود! بخاطر همین ایرادات جزئی و بعضی مواقع کلی شرکت رقته این کار رو کرده و یه محصول جدید بدون ایجاد خط تولید جدید به بازار عرضه کرده!

EXTREME
15-05-2011, 18:19
کلا amd هیچ ضرری نمیخواد بکنه :31:
هر سی پی یو یی 4 هسته ای که مثلا دوتاش ایراد داشته باشه به صورت دو هسته ای عرضه میکنه
ولی من یک سی پی یویی که آنلاک کردم تو تستش هیچ مشکلی نداشت وکاملا پایدار بود
به همین خاطر میگم شانسیه

Vaioman
15-05-2011, 18:21
دقیقآ.CPU من هم بعد از آنلاک شدن دمای هسته ها رو نشون نمیده.اما من کلی گیم و نرم افزار باهاش تست کردم و هیچ اروری تا حالا ندیدم.یعنی فقط به خاطر این مورد الکی(عدم نمایش دمای هسته ها) این CPU شده دو هسته ای؟؟؟!!!!

EXTREME
15-05-2011, 18:24
احتمالا
طبق گفته ی دوستان میتونه این دلیلش باشه
راستی بایوس مینتو آپدیت کرده بودی ؟

Dj_aghamajid
15-05-2011, 18:26
دقیقآ.CPU من هم بعد از آنلاک شدن دمای هسته ها رو نشون نمیده.اما من کلی گیم و نرم افزار باهاش تست کردم و هیچ اروری تا حالا ندیدم.یعنی فقط به خواطر این مورد الکی(عدم نمایش دمای هسته ها) این CPU شده دو هسته ای؟؟؟!!!!
این یکیش هست!
ممکنه مثلا بعد از آنلاک فشار وارد بر سی پی یو زیاد شده و ثبات اون به مرور زمان کاهش پیدا کنه! بعد هم اگه خدای نکرده بلایی بر سر سی پی یو بیاد، شرکت مسئولیت قبول نمیکنه! مورد دیگه افزایش مصرف برق هست مثلا ممکنه به جای 125 وات 155 وات مصرف کنه! کلا از حالت استاندارد خارج میشه! و مسولیتش با طرف هست!

Vaioman
15-05-2011, 18:31
احتمالا
طبق گفته ی دوستان میتونه این دلیلش باشه
راستی بایوس مینتو آپدیت کرده بودی ؟

نه .همون بایوس فابریک خودش هست.خب این مین ورژن Pro هست و وقتی که گرفتم ورژن بایوسش تقریبآ به روز بود.برای همین هم من آپدیت نکردم.

---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

این یکیش هست!
ممکنه مثلا بعد از آنلاک فشار وارد بر سی پی یو زیاد شده و ثبات اون به مرور زمان کاهش پیدا کنه! بعد هم اگه خدای نکرده بلایی بر سر سی پی یو بیاد، شرکت مسئولیت قبول نمیکنه! مورد دیگه افزایش مصرف برق هست مثلا ممکنه به جای 125 وات 155 وات مصرف کنه! کلا از حالت استاندارد خارج میشه! و مسولیتش با طرف هست!

احتمال داره،چون طبق نمایش HW Monitor الان مصرف CPU من 164 وات شده.:31:

EXTREME
15-05-2011, 18:33
خوب بایوس رو اگه ورژن جدید تر اومده بریز شاید مشکلت حل شد

Dj_aghamajid
15-05-2011, 18:34
نه .همون بایوس فابریک خودش هست.خب این مین ورژن Pro هست و وقتی که گرفتم ورژن بایوسش تقریبآ به روز بود.برای همین هم من آپدیت نکردم.

---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

احتمال داره،چون طبق نمایش HW Monitor الان مصرف CPU من 164 وات شده.:31:
شما حتما بایوس اور مورد عنایت قراربده!
یه مورد مهم: الان دمای مادربردت چنده؟ هر چی باشه حدود 7 تا 10 درجه اگه بهش اضافه کنی میشه دمای سی پی یوت! احتمالا دمای بالایی باشه!

Vaioman
15-05-2011, 18:43
شما حتما بایوس اور مورد عنایت قراربده!
یه مورد مهم: الان دمای مادربردت چنده؟ هر چی باشه حدود 7 تا 10 درجه اگه بهش اضافه کنی میشه دمای سی پی یوت! احتمالا دمای بالایی باشه!

حتمآ تو اولین فرصت اپدیت میکنم ببینم چی میشه.
دمای CPU هم تو HW Moniror تو قسمت بالاتر که CPU رو به صورت تکی نمایش میده تو تست پرایم بیشتر از 64 و در هنگام بازی (مثل Crysis) بیشتر از 57نمیشه.حالا نمیدونم که این دمایی که این نرم افزار نشون میده واقعآ مال CPU یا خیر.دمای خود مین هم از 39 بالاتر نمیره. البته کیسم کولینگش بد نیست.مدلش مگنوم پلاز هست و 2 تا فن 12 سانتی اضافه داره که یکیش هوا رو میده داخل و یکیش هم هوا رو خارج میکنه.

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

راستی الان بالاترین ورژن بایوس چیه؟

Dj_aghamajid
15-05-2011, 18:54
راستی الان بالاترین ورژن بایوس چیه؟
برو تو سایتش خودت متوجه میشی! به تاریخ عرضه بایوس دقت کن!

آخرینش به این تاریخه:
2011/04/15 update
M4N68T PRO 0806 BIOS

Vaioman
15-05-2011, 18:58
برو تو سایتش خودت متوجه میشی! به تاریخ عرضه بایوس دقت کن!

آخرینش به این تاریخه:
2011/04/15 update
M4N68T PRO 0806 BIOS

مرسی دوست گلم:11:
من تا حالا بایوس رو آپدیت نکردم.اما فکر نکنم کار سختی باشه.فقط با EZflash از منوی Setup این کار رو انجام بدم یا جور دیگه.ورژن جدید رو هم رو CD بریزم حله یا نه باید رو هارد باشه؟

EXTREME
15-05-2011, 19:00
همون ez flash روش خوب و مطمئنیه
اگه با ez flash میخوای کار کنی فایل رو هارد باشه چون ez flash از رو هارد brows میکنه

Erfan.
15-05-2011, 19:00
من تا حالا بایوس رو آپدیت نکردم.اما فکر نکنم کار سختی باشه.فقط با EZflash از منوی Setup این کار رو انجام بدم یا جور دیگه.ورژن جدید رو هم رو CD بریزم حله یا نه باید رو هارد باشه؟

اصلا کار سختی نیست اما بسیار مهم و با دقت باید انجام بشه!
تمام نکات سایت سازنده و دفترچه مادربرد رو به دقت بخونین بعد اقدام به انجام این کار کنین.
اگه مادربردتون Dual Bios نیست با یک اشتباه کوچیک سیستمتون دیگه بوت نمیشه و باید مادربرد رو ببرین گارانتی.

Vaioman
15-05-2011, 19:06
WoW
بابا مثل اینکه کار سختیه.:5:الان ورژن جدید رو از سایت Asus گرفتم.فبل از دانلود کلی بهم اخطار داد که مواظب باشید چنین و چنان نشود و ... .اما من معمولآ ادم پر دل و جرعتی هستم و ریسک پذیری بالایی هم دارم.امشب میرم به جنگش ببینم چی میشه.فقط دوستان نکته خاصی که باید رعایت کنم داره یا خیر.

Dj_aghamajid
15-05-2011, 19:09
قبل این کار اول وضو بگیر و توکل کن به خدا ! ما هم دعات میکنیم! انشااله بازگشت پیروزمندانه ای داشته باشی!:31:

Vaioman
15-05-2011, 19:14
قبل این کار اول وضو بگیر و توکل کن به خدا ! ما هم دعات میکنیم! انشااله بازگشت پیروزمندانه ای داشته باشی!:31:

مرسی.حتمآ
توکل به خدا:42::42::42:

Erfan.
15-05-2011, 19:22
فقط دوستان نکته خاصی که باید رعایت کنم داره یا خیر.

همون طور که گفتم فقط باید به تمامی نکات که شرکت سازنده گفته دقت کنید...

+

اصلا و ابدا موقع بایوس کردن سیستم نباید خاموش-ریست بشه...

+

اگه در ویندوز این کارو میکنین تمام آنتی ویروس ها و فایروال ها رو خاموش کنید

+
شنیده بودم بهتره CPU آور نشده باشه. یعنی دیفالتش کنین. ولی فکر نمیکنم مهم باشه.

اصلا کار سختی نیست و خود نصب بایوس نهایتا 15-20 ثانیه طول میکشه.

Vaioman
16-05-2011, 08:54
خب دیشب بایوس رو از ورژن0703 آپدیت کردم به 0806.خیلی ساده بود و اونجور که فکر میکردم کار سختی نبود.حالا این مادر بورد Asus این کاراییش خوبه یا این ez Flash 2 نمیدونم.رفتم تو Setup بعد ezflash 2 بعد هم 2 بار Enter و تمام.خب دست همه دوستان بابت راهنماییشون دردنکنه.مرسی.
اما بر میگردیم به مسئله اصلی این اپدیت 2 مزیت داشت.
1.دمای مادربورد حدود 5 درجه کمتر شد.
2.دمای کارت گرافیک هم 2درجه اومد پایین!!!!هم در حالتidle و هم در حالت load.
و یه ضرر هم داشت.حالا دور فن CPU رو هیچ نرم افزاری نشون نمیده.یعنی نشون میده ولی تغییراتش رو نمایش نمیده.فن تند میشه و کند میشه اما میزان این تغییرات رو هیچ نرم افزاری دیگه نشون نمیده.
در مورد مشکلات در مورد آنلاک CPU مثل دمای هسته ها و مصرف 164 واتی هم تغییری حاصل نشد و کماکان هنوز مشکلات پا برجاست.در آخر من متوجه نشدم که از این حالت جدید 4 هسته با فرکانس 3.6 استفاده کنم یا خیر؟؟؟؟

Erfan.
16-05-2011, 09:03
1.دمای مادربورد حدود 5 درجه کمتر شد.
2.دمای کارت گرافیک هم 2درجه اومد پایین!!!!هم در حالتidle و هم در حالت load.

خیلی خوبه!

و یه ضرر هم داشت.حالا دور فن CPU رو هیچ نرم افزاری نشون نمیده.یعنی نشون میده ولی تغییراتش رو نمایش نمیده.فن تند میشه و کند میشه اما میزان این تغییرات رو هیچ نرم افزاری دیگه نشون نمیده.
در مورد مشکلات در مورد آنلاک CPU مثل دمای هسته ها و مصرف 164 واتی هم تغییری حاصل نشد و کماکان هنوز مشکلات پا برجاست.در آخر من متوجه نشدم که از این حالت جدید 4 هسته با فرکانس 3.6 استفاده کنم یا خیر؟؟؟؟

AMD Overdrive رو دارید؟ با اون هم نمیشه؟

Vaioman
16-05-2011, 09:09
خیلی خوبه!

AMD Overdrive رو دارید؟ با اون هم نمیشه؟

اره بابت دما کلی حال کردم.
نه با اون چک نکردم.با HW Monitor و Everest چک کردم که نمایش نمیدادند.:46:

Dj_aghamajid
16-05-2011, 12:36
سلام
در ابتدا تبریک عرض میکنم خدمت جناب وایومن عزیز! که از این جنگ نابرابر پیروز بیرون اومدن!:31::15::26:
چون الان دما مادربرد پایین اومده، نگران دمای پردازنده نباش! و همیمجوری ازش استفاده کن! چون تا دمای 70 مجاز هست! دمای قبلی هم که قابل قبول بود الان احتمالا کمتر هم شده باشه!

Vaioman
16-05-2011, 15:45
سلام
در ابتدا تبریک عرض میکنم خدمت جناب وایومن عزیز! که از این جنگ نابرابر پیروز بیرون اومدن!:31::15::26:
چون الان دما مادربرد پایین اومده، نگران دمای پردازنده نباش! و همیمجوری ازش استفاده کن! چون تا دمای 70 مجاز هست! دمای قبلی هم که قابل قبول بود الان احتمالا کمتر هم شده باشه!

مرسی دوست عزیز:11:
واقعآ جنگ نا برابری بود.من با 186 سانت قد در برابر بایوس با 3000 میلیمتر قواره.:31:در مورد دما هم تو اولین فرصت یه کولر میگیرم و خفش میکنم.:20:
اما یه نکته: من تو سایت AMD چک میکردم حد دما برای CPU من 70 بود ولی برای 4 هسته ایها حدود 60.حالا من موندم که CPU من که الان شده 4 هسته ای ، در اصل همون 555 است و باید حد دما همون 70 باشه.میخواستم که نظر دوستان رو در این مورد بدونم.بعد هم یه نرم افزاری میشه معرفی کنید که میزان مصرف انرژی CPU رو تو ویندوز 64 بیتی نشون بده.از تمامی دوستان قدردانی میکنم.:11:

Dj_aghamajid
16-05-2011, 17:21
مرسی دوست عزیز:11:
واقعآ جنگ نا برابری بود.من با 186 سانت قد در برابر بایوس با 3000 میلیمتر قواره.:31:در مورد دما هم تو اولین فرصت یه کولر میگیرم و خفش میکنم.:20:
اما یه نکته: من تو سایت AMD چک میکردم حد دما برای CPU من 70 بود ولی برای 4 هسته ایها حدود 60.حالا من موندم که CPU من که الان شده 4 هسته ای ، در اصل همون 555 است و باید حد دما همون 70 باشه.میخواستم که نظر دوستان رو در این مورد بدونم.بعد هم یه نرم افزاری میشه معرفی کنید که میزان مصرف انرژی CPU رو تو ویندوز 64 بیتی نشون بده.از تمامی دوستان قدردانی میکنم.:11:
خواهش میکنم دوست من! یکم شوخی میکنم ناراحت نشیا! میخوام تاپیکهای سخت افزار از حالت خشک و به روح خارج بشه و دور هم ،هم بخندیم و هم راهنمایی کنیم! واما....
این دشمن تا دندان مسلح رو دست خالی چجوری شکست دادی؟ :31::27:
جدا از شوخی، شما باید دمای حداقل بین 965 و 555 رو برای سی پی یوت در نطر بگیری!
درکل دماش طبیعیه!

Vaioman
16-05-2011, 17:38
خواهش میکنم دوست من! یکم شوخی میکنم ناراحت نشیا! میخوام تاپیکهای سخت افزار از حالت خشک و به روح خارج بشه و دور هم ،هم بخندیم و هم راهنمایی کنیم! واما....
این دشمن تا دندان مسلح رو دست خالی چجوری شکست دادی؟ :31::27:
جدا از شوخی، شما باید دمای حداکثر بین 965 و 555 رو برای سی پی یوت در نطر بگیری!
درکل دماش طبیعیه!

نه این چه حرفیه.اتفاقا کلی حال کردم.ای کاش همه مثل شما فکر کنن :10:
بر مبنای توصیه شما و با احتساب حد دما یرای 965 که 60 درجه و 555 که 70 درجه است.باید دما رو تا 65 کنترل کنم که الان حتی با Prime هم به 65 نمیرسه.البته باید یه کولر خوب بگیرم چون صدای این فن اورجینال AMD بعضی مواقع مثل یه جنگنده در حال شکستن دیوار صوتی میشه.پس OK .مرسی به شانس من که یه 555 با 2 هسته لاک شده سالم گیرم اومده که به راحتی آنلاک میشه و مرسی به همه دوستان که من رو راهنمایی کردن.اینم میخورم به سلامتی همه شما دوستان عزیز.:7:

Dj_aghamajid
16-05-2011, 17:46
کولز هم بگیری باعث عمر بیشتر سی پی یوت و کاهش نویز میشه که عالیه! حتما بگیر!
فقط زیاد نزن که اینجوری میشی!
:7::7::7::7::24::22::34::2:

Erfan.
16-05-2011, 18:13
این جا چه خبره!:21::31:

شما سعی کن دما از 60-62 بالاتر نره برای پردازنده خوب نیست.

مجید جان اون حد میان دما رو همین جوری میگی دیگه؟

Dj_aghamajid
16-05-2011, 18:39
این جا چه خبره!:21::31:

شما سعی کن دما از 60-62 بالاتر نره برای پردازنده خوب نیست.

مجید جان اون حد میان دما رو همین جوری میگی دیگه؟
بله! ولی منظورم دقیق وسطش نبود حدودش بود! دیدی تو سایت AMD دمای مجاز رو بین 2 عدد میزنه....!:31:
بطور قطع نمیشه گفت که چه دمایی براش مجازه!
اما برای محکم کاری میشه دمای سی پی یو 965 رو درنظر گرفت که خیالش هم راحت باشه!:46:

Vaioman
17-05-2011, 10:28
عرفان جان با AMD overdrive هم نشد چون اصلآ رو PC من نصب نمیشه.این نرم افزار چیپست AMD میخواد که مال مین من nforce هستش.
دوستان در صورت امکان یه نرم افزار معرفی کنید که میزان انرژی مصرفی CPU و VGA رو مونیتور کنه.

Переклад не
08-12-2011, 15:22
بچه ها تعداد هسته ها فرد باشه اشکالی نداره؟
مثلا آنلاک کنیم و سه هسته فعال بشه
یه گزینه ای هم بنام CPU core control هست که گزینه ی انتخابیش auto هست کارش چیه؟

Erfan.
08-12-2011, 19:07
بچه ها تعداد هسته ها فرد باشه اشکالی نداره؟
مثلا آنلاک کنیم و سه هسته فعال بشه
یه گزینه ای هم بنام CPU core control هست که گزینه ی انتخابیش auto هست کارش چیه؟

خیر مشکلی نداره.

اون گزینه هم احتمالا کنترل تعداد هسته های فعال هست... اگه CPU 4 هسته باشه میشه بین 1-2-3-4 یکی رو انتخاب کرد، Auto هم بالاترین رو انتخاب میکنه.

پیروز باشید.

ess_1362
08-12-2011, 20:49
با pc wizard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چک کن دماش را مشخص می کنه!!