ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مدل x20 پاناسونیک ال سی دیه یا پلاسما؟

m4d
14-05-2011, 22:01
سلام من دیروز رفتم یه مغازه یه تی وی پاناسونیک دیدم 42 اینچ گفت ال سی دیه و مدل x20
حالا هر چی تو وب میگردم میبینم زده plasma x20
سوالم اینه : مدل x20 پاناسونیک 42 اینچش ال سی دیه یا پلاسما؟ چرا تو وب زده پلاسما
من مشخصات ال سی دی 42 x20 رو میخوام بدونم پیدا نمیکنم:41:

poonel
14-05-2011, 22:34
پلاسمائه.
البته X20 ال سی دی هم هست که تو سایز 32 و 22 اینچه.
این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی مدل 42 اینچ پلاسمائه.

m4d
14-05-2011, 23:23
عجب بساطیه یارو به من گفت ال سی دیه:41:
حالا به نظرتون کدوم رو بخرم بهتره :
42x20 پلاسما یا 42u20 ال سی دی ؟ هر دو هم پاناسونیکه

poonel
15-05-2011, 00:08
u20 مدلش بالاتره.
مزیتش نسبت به X20 فول اچ دی بودنشه.
اگه کاربرد فول اچ دی نداشته باشی و فقط بخوای شبکه های SD (یعنی کیفیت DVD) ببینی X20 تصویرش بهتره. یعنی شارپ تره.

infernal_a
15-05-2011, 07:32
عجب بساطیه یارو به من گفت ال سی دیه:41:
حالا به نظرتون کدوم رو بخرم بهتره :
42x20 پلاسما یا 42u20 ال سی دی ؟ هر دو هم پاناسونیکه

سلام دوست عزيز اگه نظرت رو LCDي مدل S20 lcd panasonic رو هم ببين كه اول با LED اشتباهش ميگيري (اينقدر كه brightness ش بالاس )
و اگه Plasma كه بزن تو كار V20

m4d
15-05-2011, 14:11
سلام مجدد ممنون بابت راهنمایی مفیدتون اساتید
سه تا سوال دیگه هم داشتم :31:: من همونطور که گفتم تی وی 42 میخوام پاناسونیک برای تماشای فیلمهای اچ دی , دی وی دی , شبکه های داخلی و ماه... یه ایکس باکس هم برا گیم تصمیم دارم بگیرم . محل قرارگیریش هم پذیرایی هست
با این اوصاف s20 ال سی دی خوبه یا v20 پلاسما ؟
کلا اگه نظر شما هم ال سی دیه بین مدلهای 42 اینچ پاناسونیک میشه یه اولویت به ترتیب کیفیت و ... بهم بدین ؟
u20m u20r u20s s20 s20e یا ... کدوم بهترینه ؟
جدولی سایتی چیزی هست برا مقایسه شون؟
سوال آخر هم اینه آیا اون موشن بلوری که میگن موقع حرکت سریع رخ میده اینقدر تو ال سی دی زیاده که آزاردهندست؟ حتی تو مدلهای پاناسونیک؟

infernal_a
16-05-2011, 07:09
سلام مجدد ممنون بابت راهنمایی مفیدتون اساتید
سه تا سوال دیگه هم داشتم :31:: من همونطور که گفتم تی وی 42 میخوام پاناسونیک برای تماشای فیلمهای اچ دی , دی وی دی , شبکه های داخلی و ماه... یه ایکس باکس هم برا گیم تصمیم دارم بگیرم . محل قرارگیریش هم پذیرایی هست
با این اوصاف s20 ال سی دی خوبه یا v20 پلاسما ؟
کلا اگه نظر شما هم ال سی دیه بین مدلهای 42 اینچ پاناسونیک میشه یه اولویت به ترتیب کیفیت و ... بهم بدین ؟
u20m u20r u20s s20 s20e یا ... کدوم بهترینه ؟
جدولی سایتی چیزی هست برا مقایسه شون؟
سوال آخر هم اینه آیا اون موشن بلوری که میگن موقع حرکت سریع رخ میده اینقدر تو ال سی دی زیاده که آزاردهندست؟ حتی تو مدلهای پاناسونیک؟

سلام .
اين آدرسهايي كه شما ميدي ، ما رو ميرسونه به V20 ، بخصوص استفاده از HD و Xbox ، در مورد ماه.وا.ره كه خودم از كيفيتش راضيم ولي اگه كانالاي HD هم ميخواي كه بايد بفكر يه ري.سي.وره HD هم باشي .
اين آدرس ها رو هم چك كن كه اساتيد تو انجمن گذاشتن

m4d
16-05-2011, 13:58
راستش خیلی نمیخوام باهاش گیم بازی کنم آخه برا نیاز خانوادگیه . v20 قیمتش کمی برام زیاده کلا از پلاسما خوشم نیومد چند مدل دیروز دیدم خیلی نویز و لرزش داره فرکانسشو آدم دقیقا حس میکنه مثل زمانی که فرکانس مانیتور روی 60 هرتز باشه !

تصمیمم شد یه مدل ال سی دی : پاناسونیک 42 اینچ - u20s
نظرتون چیه؟ میگن کنتراست خیلی بالایی هم داره فکر کنم بهتر از s20 هم باشه . ولی آخرش ما ترتیب این سریها رو به لحاظ جدید بودن نفهمیدیم ؟ u s x v d e ...

infernal_a
17-05-2011, 07:58
راستش خیلی نمیخوام باهاش گیم بازی کنم آخه برا نیاز خانوادگیه . v20 قیمتش کمی برام زیاده کلا از پلاسما خوشم نیومد چند مدل دیروز دیدم خیلی نویز و لرزش داره فرکانسشو آدم دقیقا حس میکنه مثل زمانی که فرکانس مانیتور روی 60 هرتز باشه !

تصمیمم شد یه مدل ال سی دی : پاناسونیک 42 اینچ - u20s
نظرتون چیه؟ میگن کنتراست خیلی بالایی هم داره فکر کنم بهتر از s20 هم باشه . ولی آخرش ما ترتیب این سریها رو به لحاظ جدید بودن نفهمیدیم ؟ u s x v d e ...

من خودم U20 رو نديدم و نميتونم كمكي كنم . از Plasma هم كه صرف نظر كردي ! حالا كه داري همه اين مدلا رو برانداز ميكني حتما حتما LED D25 رو هم چك كن (عاليه) . بعد ديگه خودت ميدوني و سليقت .