ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین هدیه برای روز مادر و زن

hamid_diablo
14-05-2011, 18:17
سلام دوستان

خوب روز مادر نزدیکه گفتم یه مشورتی با دوستان کرده باشم.من تو این 23 سال که از خدا عمر گرفتم حتی یک بار هم برای مادرم هدیه نگرفتم !!!!خودمم نمیدونم چرا .ولی اگه خدا قسمت کنه امسال میخوام براش یه هدیه خوب بگیرم

دوستان شما چی توصیه میکنید

اگه از روز مادر هم خاطره ای دارید همینجا تعریف کنید:40:

پیشاپیش ممنون:11:

ملا نصرالدین
15-05-2011, 11:34
باید ببینی مادرت بیشتر چی دوست داره.یا فکر کنی قبلا اگر باهاش جایی رفتی توی ویترین مغازه ها نظرش بیشتر به چی جلب شده.یا کلا اهل چی هست.
مثلا من میدونم مادرم لباس زیاد داره.سلیقه ی خودش رو هم توی خرید لباس فقط قبول داره .از طرفی از ظروف دکوری خیلی خوشش میاد.

ولی اگر میخوای زیاد هزینه کنی براش طلا بخر...من تا حالا ندیدم زنی از طلا بدش بیاد.به نظر من سکه نخر.این مادرا معمولا یا به سکه دست نمیزنند یا برای خودشون مصرف نمیکنند.در مورد پول هم همینه.مادر من هر وقت بهش پول میدن باز همونو خرج خونه میکنه.

در اخر همه میدونیم زحمت مادرو با هیچی نمیشه جبران کرد.از طرفی کادو هم هرچی بهش بدی خوشحال میشه و همیشه یادش میمونه .

4MaRyAm
15-05-2011, 11:39
فقط طلا : دی اگه نمیدونی هم چی بخری! برو سکه بخر. بنظر من سکه خوبه واسه اینکه میتونه بره تعویض کنه هر چی دوس داشت بخره

vorojak_au
15-05-2011, 18:24
برو دستشو ببوس مطمئنم تا حالا دستشو نبوسیدی اگه دستشو ببوسی حرفای دلتو به مادرت بزنی مطمئن باش از هر کادویی واسش با ارزش تره:46:

EhsanCPU
24-05-2011, 18:08
هدیه روز مادر = طلا
هدیه روز پدر = جوراب

:31: :31: :31:

befermatooo
24-05-2011, 18:23
فقط تنهاشون نذارین

دیشب تو خبر خوندم وقتی با مادرس مصاحبه کردن گفت فقط فراموشمون نکنن و بهمون سر بزنن .