مشاهده نسخه کامل
: ویروسی کل سیستمم را Low resolution کرده حتی در DOS
ویروسی کل سیستمم را Low resolution کرده حتی در DOS
یک روز دیدم CPU و RAM تا آخر بالا رفته بود و بعد از reset سیستم در Low resolution قرار گرفت.
البته بعد از هر ریست ابتدا خوب بود و بعد از یک مدتی این مشکل تکرار می شد..
کامپیوتر را فرمت Low level کردم و دو بار وینوز 7 نصب کردم . اثری نداشت.
حدس زدم ویروی در BIOS نشسته باشد آخرین ورژن نرم افزار آپدیت را از سازنده مادربورد دانلود کردم و Bios را Update کردم و مجددا ویندوز رختم . ( اثری نداشت )
( الته حواسم بود که هارد را موقع آپدیت بایوس خارج کنم ها )
دیگه فکرم به جایی نمی رسه چی کار کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید حد اقل سوالم را تو چه سایتی بزارم که افرادی حرفه ای جوابم را بدن...
مطمئن هستم سخت افزار ایراد نداره چون اولا با رزولوشن پایین تصویر دارم ثانیا گاها خوب می شه ولی سریع به Low resolution می ره...
یاد تون باشه من حتی در صفحه Setup مادربورد هم رزولشن پایینی دارم... حتی در DOs و غیره...
اگه سیستم ویروس سخت افزاری گرفته باشه تو تراشه های بایوس ذخیره میشه و با آپدیت بایوس هم مشکل حل نمیشه و کلا باید مینو عوض کنید چون هیچ آنتی ویروس نیومده که بتونه ویروس هیا سخت افزاری رو از بین ببره
سیستمتون رو روی یه مین دیگه پیاده سازی کنید تا معلوم بسه به این مورد ربط داره یا نه
همچنین درایور گرافیک رو آپدیت کنید و با یه مانیتور دیگه هم چک کنید
به احتمال قوی حدس شما درست باشه...
یعنی هیج راه دیگری بجز تعویض قطعه نیست؟
من مطمئن هستم ویروس است چون بعضا با بالا رفتن Cpu و Ram هم مواجه ام در صورتی که الآن فقط ویندوز 7 رو سیستم نصبه...
یک سوال دیگه
اگر این واقعا یک ویروسه از کجا رو سیستم من امده؟
در حالی که Firewall Comodo و Antivirus Avira رو سیستم نصب و همه چیز آپدیت بوده؟؟؟؟؟
بالا رفتن میزان سی پی یو و رم علاوه بر ویروس میتونه از حجم بالای نرم افزار ها در حا اجرا هم باشه که باید ببنیدید
فکر نکنم شما این مشکل رو داشته باشید
شما با یه مانیتور دیگه تست کنید
من همچین ویروس سخت افزاری ندیده بودم
این ویروس ها یک نوع روت کیت هستند بعضی آنتی ویروس ها ممکنه نتونن جلوشو بگیرن و نیاز باشه از آنتی روت کیت ها استفاده بشه
قبلا هم توضیح داده بودم
در حال حاضر تنها رو سیستم فقط ویندوز 7 است و برنامه دیگری وجود نداره که نیاز به CPU داشته باشه...
آنتی ویروس های Avira و Avast ; Node32; Panda ; Norton360 همگی را ریختم و آپدیت کردم و سیستم را سکن کردن ولی چیزی پیدا نکردن.
قبلا هم گفته بودم
در ابتدا رزولوشن خوبه و همه چیز عادیست ولی بعد از حدود 1دقیقه ویروس فعال می شه ... و همانطور که در کامنت اول گفتم سیستم Low resolution می شه...
جالب اینجاست که حتی اگر تو ستآپ مادربورد هم باشید از شرش در امان نیستیم و انجا هم فعال میشه
من خودم هم تا به حال چنین چیزی نشنیده بودم و ندیده بودم...
ولی احتمال قوی ویروسی است که تو Bios جا خوش کرده
به زودی تق و توقش در میاد و و قتی فراگیر شد شما دوست عزیز هم خواهید شنید
فکر نکنم ویروس باشه مخصوصاً که میگید فرمت کردید پس ویروسیم اگر بوده پاک شده؛
حالا منظور شما از low resolution چی هست یعنی رزولوشن nativeتون چیه؟ چی میشه؟
با این حال میتونه مشکل از درایور کارت گرافیک یا خوده کارت گرافیک یا برنامه خاصی باشه یا حتی مانیتور!
فکر نکنم ویروس باشه مخصوصاً که میگید فرمت کردید پس ویروسیم اگر بوده پاک شده؛
حالا منظور شما از low resolution چی هست یعنی رزولوشن nativeتون چیه؟ چی میشه؟
با این حال میتونه مشکل از درایور کارت گرافیک یا خوده کارت گرافیک یا برنامه خاصی باشه یا حتی مانیتور!
ویروس سخت افزاری هزاربار بار هم هارد رو فرمت کنید پاک نمیشه
قبلا هم توضیح داده بودم
در حال حاضر تنها رو سیستم فقط ویندوز 7 است و برنامه دیگری وجود نداره که نیاز به CPU داشته باشه...
آنتی ویروس های Avira و Avast ; Node32; Panda ; Norton360 همگی را ریختم و آپدیت کردم و سیستم را سکن کردن ولی چیزی پیدا نکردن.
قبلا هم گفته بودم
در ابتدا رزولوشن خوبه و همه چیز عادیست ولی بعد از حدود 1دقیقه ویروس فعال می شه ... و همانطور که در کامنت اول گفتم سیستم Low resolution می شه...
جالب اینجاست که حتی اگر تو ستآپ مادربورد هم باشید از شرش در امان نیستیم و انجا هم فعال میشه
من خودم هم تا به حال چنین چیزی نشنیده بودم و ندیده بودم...
ولی احتمال قوی ویروسی است که تو Bios جا خوش کرده
به زودی تق و توقش در میاد و و قتی فراگیر شد شما دوست عزیز هم خواهید شنید
پش با این احوال مشکل شما یا از همین ویروس هست یا مانیتور با یه ماینتور دیگه هم تست کنید حتما
ویروس سخت افزاری هزاربار بار هم هارد رو فرمت کنید پاک نمیشه
پش با این احوال مشکل شما یا از همین ویروس هست یا مانیتور با یه ماینتور دیگه هم تست کنید حتما
بله تست کردم...
صد در صد ویروسه
فقط نیاز به یک متخصص دارم بگه چصور BIOS را کاملا فرمت کنم.
قبلا بایوس را آپدیت کردم . حتما دیدید که در ابتدا flash می شه و بعد برنامه جدید جایگزین می شه. اما این روش به وسیله برنامه خود بایوس صورت می گیره بنابراین کا بایوس پاک نمی شه و ویروس سر جاش می ماند.
خواهشی که دارم اگر ممکنه طریقه فرمت کامل بایوس را بگویید تا از شر این ویروس خلاص شوم.
یک بنده خدایی این پیشنهاد ها را داده
من اگه جای شما بودم جامپر خالی کردن بایوس رو امتحان میکردم و باتری مادربوردمو 1 روز در میاوردم و بعد از چک کارت گرافیک و تمیزکردن اسلات ها و . . . دوباره سیستم رو راه اندازی میکردم .چون فکر نمی کنم یه ویروس بخواد مادربوردتون رو خراب کرده باشه . این اتفاقی که واسه شما افتاده از اتفاقات نادره . همون طور که دوست عزیزم آقا پیام هم گفتن قسمت پروسس ویندوزت چک کن ببین چه برنامه هایی و چند درصد از CPU داره کار میکشه .
و من :
بایوس هم مگر جامپر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسلات نمی دانم چیه؟
جامپر CLRTC را یک بار خالی کردم نمودم همون باشه یا نه باطری هم در آوردم اما چند دقیقه بعد جا زدم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
جواب منفی
اگه ویورس سخت افزاری گرفته باشین تا اونجایی که من میدونم باید مینو بندازین دور:31:
چون هنوز راهی برای از بین بردنش نیست
ویروس سخت افزاری هم با جامپر و آپدیت بایوس از بین نمیره
kourosh_sos
21-05-2011, 00:46
آقا این حرفا چیه میزنید مینو بنداز دور !!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز شما باید به مراکز معتبر کامپیوتری بری و بگی که حافظه ROM مادربرد رو دوباره Program کنن با این کار حافظه قدیم کاملا پاک میشه و دوباره نوشته میشه چون تمام روم ها از نوع EPROM هستش راحت مشکلت حل میشه .
آقا این حرفا چیه میزنید مینو بنداز دور !!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز شما باید به مراکز معتبر کامپیوتری بری و بگی که حافظه ROM مادربرد رو دوباره Program کنن با این کار حافظه قدیم کاملا پاک میشه و دوباره نوشته میشه چون تمام روم ها از نوع EPROM هستش راحت مشکلت حل میشه .
متشکر دوست عزیز
نظر شما درست است.
یک بنده خدایی می گفت سیستم را بیار پیش من دستگاهی دارم میزنم به مادر برد و کلش را دوباره برنامه میریزم.
اینکارو انجام بدین اگه درست شد نتیجرو بگید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.