ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فن کارت گرافیک RADEON HD 4890

SAM_NEVADA
14-05-2011, 17:29
سلام دوستان عزیز
من یک کارت گرافیک 4890 از برند xfx دارم (این کارت طراحی مرجع نیست و طراحی اختصاصی xfx درش بکار رفته که فن خنک کننده وسط کارت نصب شده) فن کارت خراب شد و به کل از کار افتاد. سعی کردم که از بازار تهیه کنم که وجود نداشت !!! و حتی شرکت سازگار هم اعلام میکنن که این مدل فن رو تموم کرده و شاید (شاید!) دوباره وارد کنن که هنوز منتظر جوابشون هستم و یکماه درگیر این قضیه شدم و نمیتونم حتی بازیهای دسکتاپی رو سیستمم انجام بدم (یه فن دور بالا با مصیبت فراوان روش نصب کردم تا فقط -کار - کنه!). مشکل اینه که فن این کارت پره های پیچ خورده ای داره که علاوه بر دمیدن هوا به سمت پایین (کف) به داخل هیتسینک خنک کننده که روی تمام کارت رو پوشونده هم هوا میدمه و من نتونستم فنی با پره های پیچ خورده پیدا کنم. به نظر شما چکار کنم؟
فن و هیتسینکی که جداگونه نصب بشه با قیمت کم سراغ دارید که بشه روش نصب کرد؟
اگه جایی رو مبشناسید که فک میکنید این مدل فن ممکنه اونجا گیر بیاد ، ممنون میشم راهنمیی کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

asa2000
14-05-2011, 18:00
من هم مشکل شما رو داشتم . خیابان جمهوری پاساژ امجد یه مغازه ای هست هر فنی بخوای اونجا پیدا میشه . من که یه فن بهتر از فن خودش پیدا کردم و کارم راه افتاد .

SAM_NEVADA
14-05-2011, 18:13
ممنون دوست من ، اما اسم فروشگاه رو اگر نمیدونی حداقل بگو کدوم طبقه یا یه نشونه ای ...چیزی نمیتونی بدی؟
شما هم ازون فن مصیبت لازم داشتی و پیدا کردی؟ قیمتش چقدر بود؟
واقعا ممنونم که جواب دادی

asa2000
15-05-2011, 01:24
فکر کنم طبقه همکف بود . اسم مغازه یادم نیست ولی یه چرخ بزنی راحت پیداش میکنی . کارشون فقط فن هستش و ویترینشون پر فن بود . فن موردنظرم بلبیرینگ دار و مرغوب بود 8 تومن گرفتم .

SAM_NEVADA
15-05-2011, 08:39
خیلی ممنون ، ببینم اونجا چیزی گیر میارم...مشکل اینجاس که من شهرستانم و تهران نیستم. باید به دوستان بگم زحمتش رو بکشن. ممنون از لطفت دوست من.

rapstail.bigbang
16-05-2013, 19:02
سلام منم یه کارت گرافیک 4890 ati readon دارم که یکی از فنش دیگه نمیچرخه ؟؟؟ نیمودنم چیکارش کنم ؟؟

SAM_NEVADA
17-05-2013, 02:24
سلام منم یه کارت گرافیک 4890 ati readon دارم که یکی از فنش دیگه نمیچرخه ؟؟؟ نیمودنم چیکارش کنم ؟؟
چه بحث قدیمی رو اومد :))
دوست گلم ، من آخرش یه فن بلبرینگی برای اون
کارت پیدا کردم و الانم دست دوستم داره به راحتی کار میکنه ... بهترین راه حل به نظر من خریدن یه کولر جداگونه اس که میتونه مشکلتون رو بطور کامل و صد در صد حل کنه. تو نوشته اتون گفتین که یه فن از فن هاش کار نمیکنه. اگر طراحیش با چند فن بوده فک کنم میتونید از پاساژ امجد مشابه فن رو پیدا کنید یا اینکه کولر براش بگیرید. تو سایت های فروش قطعات کولر گرافیک موجوده .