ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هنگ کامپیوتر بعد اتصال فلش

farhad resalati
14-05-2011, 16:25
سلام دوستان
من یه فلش TDK دارم 8 گیگ

این فلش عالی بود هیچیش نبود سیتمم هم هم فایروال هم آنتی ویروس نود32 آپدیت هیچ وقت تو این چند وقت نه فلشم ویروسی شده و نه سیستمم

همیشه با برنامه آکرونیس ویندوزمم رو زنده میکردم اما دیگه بعد 8 ماه گفتم بزار یه ویندوز از نو نصب کنم واسه همین آخرین سرویس پک 3 ویندوز اکس پی رو ریختم
بعد نصب متوجه شدم تا فلشم رو میزنم به سیستم قفل میکنه

اول حدس زدم ممکنه چون این آخرین ورژن سرویس پک 3 هست و سیستمم قدیمیه ممکنه ناسازگاری داشته باشه واسه همین پاک کردم و یه سرویس پک 3 ویرایش قدیمی ترش رو ریختم اما متاسفانه باز همین ایراد هست

بعدش حدس زدم نکنه درایور های مین بورد که مربوط به یو اس پی هست ناسازگاری داره با این سرویس پک .کلا پاک کردم همون سرویس پک 2 رو ریختم اما باز ایراد سر جاشه

بعدش به ذهنم رسید هرچی یو اس پی هست مثل پرینتر رو تست کنم علاوه بر فلش میخوام پرینت بگیرم باز هنگ میکنه و ریست باید کنی فلش رو به یو اس پی پشت کیسم زدم باز هنگ کرد و فهمیدم کلا ایراد از یو اس پی های سیستمم هست

بنظرتون سیستم من همونه هیچ تغییر سخت افزاری هم انجام ندادم چرا اینجوریه ؟
چی کار کنم ؟

EXTREME
14-05-2011, 16:31
با توجه به اینکه علاوه بر فلش با قطعه های یو اس بی خور دیگه هم مشکلی دارین پس باید
ویندوزتون رو که عوض کردید مجددا اسکن ویروس بکنید
درایور های سیستم رو هم آپدیت کنید و یو اس بی ها رو از دیوایس منیجر یک دور unistall و مجددا نصب کنید
درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید
و ببینید یو اس بی ها عقب از ستاپ فعال هستند یا نه
اگه درست نشد یا ولتاژ کافی به یو اس بی ها نمیرسه که میتونه از پاور باشه
یا ایراد از خود مینه که این مشکل براش ایجاد شده یک کارت یواس بی بگیرید باون امتحان کنید ببینید باز هم همینطوریه ؟

farhad resalati
14-05-2011, 16:53
مهرداد عزیز بجز دو بند آخر رو انجام دادم دیگه مخصوصا تا دلت بخواد ویندوزم رو پاک کردم و ویروس یابی
یو اس بی های عقب فعالند موس بخوبی کار میکنه و...

من اینش برام عجیبه همین امروز صبح مشکلی نبود چی شد یهو !

ممنون از راهنماییت دوست عزیز

EXTREME
14-05-2011, 19:33
یعنی قطعه های دیگه ای که به یو اس بی میزیند خوب کار میکنه و فقط فلشتون که 8 گیگه این اتفاق میفته؟
اگه اینطوره برید فلش رو روی یه سیستم دیگه چک کنید

farhad resalati
15-05-2011, 10:39
نه مهرداد جان
کلا یو اس بی های عقب و جلو همین جور شدن من حتی یو اس پی جلو رو قطع کردم که شاید مشکل از اونه و تداخل پیدا کرده باشه اما عقبی ها هم همینجور هنگی هستند البته موسم رو یادم نبود عوض کردم و پی اس تو گرفته بودم :D
اما هر وسیله یو اس بی اعم از سیم یو اس پی پرینتر اسکنر و یا فلش و هم حتی کابل موبایل که یو اس پیه به محض برقراری ارتباط و شناختن هنگ میشه اما یه نکته جالب بلوتوث رو شناخت و کار کرد بدون هنگ کردن
این هم باز تاکید میکنم که سیستمم ویروسی نیست و هم فلش هم موبایل پاکه پاکن .پرینتر هم که دیگه بذات پاک از ویروسه

راستی بایوس مین رو هم با آخرین آپدیتش آپ کردم هم دستی و هم با نرم افزار . این یکی مین هم ایسوزP4S8X-MX هست
فقط یه کارت یو اس پی رو امتحان نکردم اونو تست کنم فکر کنم دیگه معلوم بشه از مین هست یا نه ؟
در مورد پاور آخه یو اس پی که برقی به اونصورت نمیخواد از همون مدار بورد میکشه بعد اگه کلا خراب بود بلوتوث رو چجور شناخت ؟

بازمم ممنون دوست من

ممکنه از مین بورد باشه ؟آخه زور داره من تا همین دیروز بی مشکل کار میکردم

farhad resalati
15-05-2011, 10:59
یه نکته دیگه مهرداد جان اینکه وقتی من تا زمانیکه درایور های مین رو نصب نکردم این مشکل بوجود نمیاد و الانم که هنگ میکنه یو اس پی رو از همون دیوایس منیجر وقتی پاک میکنم مشکلی نیست و هنگی نیست یعنی درایور های صدا و گرافیک رو دارم و فقط درایور های یو اس پی و Controller ها شاید تداخل دارن

EXTREME
15-05-2011, 12:37
شما درایور های سیستمتون رو به روز کنید ببینید چی میشه ؟
اگه درست نشد با یه کارت یو اس بی چک کنید
ببینید بازهم همینطوره
به احتمال زیاد مشکل نرم افزاری هست
چون میگید وقتی پاک میکنید از دیوایس مینجیر درست میشه و قبل نصب درایورها هم مشکلی نداره
اینکارا رو بکنید اگه درست نشد اون موقع میتونیم بگیم از مینه
در ضمن بایوس مین رو هم آپدیت کنید

farhad resalati
15-05-2011, 13:50
آقا مهرداد مسکه پیام هامو نخوندی:exclamati همه اون کارارو کردم هم درایور و هم بایوس آپ کردم
درست نشد:41: اما .....:20:

الان درست شد :31: آره ایراد همون نرم افزاریه دوست من

بذ هنم رسید که درایور شتابدهنده USB 2 رو پاک کنم و باورم نشد که مشکل همین بود !!! آخه قبلش من اصلا سیتمم مشکلی نداشت همیشه سیدی مین رو میگذاشتم و نصب میکردم الانم همین کارو کردم اما بعد نصب اون رو جداگانه یه بار پاک یه بارم غیر فعال کردم که هر دو جواب داد شاید بایاس رو چند روز پیشم نرم افزاری آپدیت کردم این مشکل بوجود اومده
بهر حال الان فلشم به عنوان یه Mass storage شناخته شد که فکر کنم سرعت نتقال داده هام نصف شد اما باز فعلا کارم راه میافته

من عکسارو میگذارم نظر کارشناسیش با شما دوستان عزیزم
به عکس اول دقت کنی اول بصورت USB 2 بود بعدش تو دومی Mass storage
بازم ممنونم که همراهیم کردی مهرداد جان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد پاک کردن و درست شدن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
15-05-2011, 16:10
خدارو شکر :31:
این پاک کردن و نصب کردن از تو دیوایس مینیجر رو که من تو پست های قبلی بهتون گفته بودم و شما گفته بودید من چند بار اینکارو انجام دادم!!!

farhad resalati
15-05-2011, 21:05
آخه مهرداد جان من کل اونها رو پاک میکردم معلوم نبود ایراد از کدومه آخه :31:
حالا مشکل دوتا شد .
دیگه اصلا پرینتر نصب نمیشه من اگه اون درایوری که الان تو عکس غیر فعال کردم رو اکتیو کنم اصلا نمیشه کابلی به یو اس پی زد حتی پرینتر رو نصب نکرده بودم میزدم تا میخواست شناسایی کنه هنگ میکرد حالا هم که اینجوری کردم میشه وصل کرد و هنگ نکنه اما پرینتر و ... رو نمیشناسه یعنی ارور میده به درستی نصب نشده و اصلا درایور پرینتر نمیسازه :41:

EXTREME
15-05-2011, 21:11
عجب مشکل عجیب غریبی
کارت usb بگیر با اون امتحان کن 6تومن بیشتر نیست
ممکنه یو اس بی ها خراب باشه