ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب سخت افزار کامپیوترحرفه ای ها بیان جواب بدن

farhad resalati
14-05-2011, 16:13
سلام
دوستان من یه مشکل عجیب دارم که براتون از اول میگم

من 2سال پیش یک سیستمی واسه بنده خدایی جمع کردم که الان مشخصات دقیقش یادم نیست اما میام بعدا دقیق میگم فقط یادم میاد Cpu Amd Phenom و مادربورد هم Asus بود .چند وقت پیش دیدم اومده دم در خونه با کیسش و ...

مشکل این بود که اولا سیستمش کند بود و هنگ میکرد و اون ارور تمام صفحه آبی که پیغام میده یا سیستم ویروسیه یا سخت افزارتون مشکل داره رو میداد و بعد اون سیستم هارد رو نمیشناخت

اولا دیگه هارد رو نمیشناخت مگه اینکه یک بار سیم کابل رو جدا کنم و بعد بدون هارد بوت کنم و بعد مجدد سیم رو وصل کنم و بوت کنم تا بشناسه وقتی هم که بالا میومد مجددا همون مشکل. من اول فکر میکردم ویروسی هاردو فرمت کردم اما موقع نصب ویندوز اکس پی تا 11 گاهی 5 مین باقی مونده بود یهو هنگ میکرد ریست که میکردم مجدد هارد رو نمیشناخت و برای شناختنش همون بلا رو بسرش میاوردم
گفتم یا مشکل هارده که بدسکتور داره یا سیستم واسه همین کل هارد رو بردم روی هارد دیگه کپی کردم و هارد رو کلا زیرو فرمت کردم بعد 1 روز از اول پارتیشن بندی
باز هم درست نشد وقتی ویندوز نصب میکردم هنوز نصب تموم نشده حین نصب هنگ میکرد حتی آخر سر یه هارد دیگه آوردم و روی اون نصب کنم باز همین مشکل بود تا که فهمیدم مشکل از هارد نیست.

این که اصلا هارد رو بعد هنگ نمیشناسه و من باید یه بار کابل رو حتما جدا کنم و روشن کنم بدون هارد بیاد و بعد دفعه بعد بشناسه چی میتونه باشه ؟ یه زمانی هارد های آی دی که جامپرفیکس نبودن بی جامپرش میکردیم درست میشد حالا اینو اینجوری!!

حالا موندم ایراد از مادربورده یعنی ؟ دمای سی پیو 40-45 هست اما بنظرم طبیعی واسه سی پیو های چند هسته ای طبیعیه .
از طرفی 350 Real پاورش هست من سیستم رو که میبستم جمع پاوری که میخواست 300 بود البته خودم نظرم این بود که پاور قویتر بگیرم اما طرف گفت دیگه هزینه نتراش و ... ولی باز بعید میدونم چون 1.5 سال مفید کار کرد و آخ نگفت
اگه دوستان مشکل مشابهی داشتن و یا میدونن ایراد از چیه بگن که ممنون میشم

EXTREME
14-05-2011, 16:19
بله مشکل 100% سخت افزاری هست
و چند علت داره
اولا شما رمهارو هم حتما باید چک کنید جای رمهارو عوض کنید و با نرم افزار hiren boot cd یک تست از رم ها بگیرید
اگه درست نشد علت بعدی میتونه از دمای قطعات مثل مین سی پی یو و گرافیک هم باشه پس اینارو هم باید چک کنید
مورد بعدی ضعیف بودن پاور برای اینکه ببینیم پاور چند وات لازمه برای سیستم شما حتما باید کل قطعات رو اینجا بنویسید تا بشه گفت پاور چقدر باشه بهتره پس حتما کل قطعات رو اینجا بنویسید
علت بعدی هم از خرابی مدار تغدیه ی مین میتونه باشه که باعث اومد صفحه ی آبی هنگ کردن و کرش کردن میشه

water_lily_2012
14-05-2011, 16:25
يكبار هم بايوس را آپديت كنيد.

farhad resalati
14-05-2011, 16:39
خیلی ممنونم دوستای عزیزم که زود جواب دادید در مورد اینکه ایراد از دمای گرافیک یا سی پیو باشه نه چک کردم و بالا اشاره کردم که بین 40-45 هست و اگه قرار بود مشکلی باشه چرا بعد این همه مدت ؟

اما مدار تغذیه آره بفکر خودم نرسید ممنونم احتمالا از همونه هر چند بقول شما من مشخصات دقیقو باید بگم که شب تلفنی از طرف بیاد میپرسم اما اینم بگم اون موقع که من پاور گرفتم هم میزان برق مصرفی سیپیو مین و هم گرافیک . هارد و .. رو همه از سایتش دیدم اما چشم
در مورد آپدیت بایوس یعنی اینقد باید زپرتی باشه که بایوس رو آپ نکنم سیستم بالا نیاد ! اما چشم حتما این کارو میکنم
راستی رمش هم(doal ddr 2 و دو گیگ) جابجا کردم هفته پیش مشکل حل نشد

EXTREME
14-05-2011, 19:30
خیلی ممنونم دوستای عزیزم که زود جواب دادید در مورد اینکه ایراد از دمای گرافیک یا سی پیو باشه نه چک کردم و بالا اشاره کردم که بین 40-45 هست و اگه قرار بود مشکلی باشه چرا بعد این همه مدت ؟

اما مدار تغذیه آره بفکر خودم نرسید ممنونم احتمالا از همونه هر چند بقول شما من مشخصات دقیقو باید بگم که شب تلفنی از طرف بیاد میپرسم اما اینم بگم اون موقع که من پاور گرفتم هم میزان برق مصرفی سیپیو مین و هم گرافیک . هارد و .. رو همه از سایتش دیدم اما چشم
در مورد آپدیت بایوس یعنی اینقد باید زپرتی باشه که بایوس رو آپ نکنم سیستم بالا نیاد ! اما چشم حتما این کارو میکنم
راستی رمش هم(doal ddr 2 و دو گیگ) جابجا کردم هفته پیش مشکل حل نشد
خوبه علاوه بر جابه جا کردن رم با یه رم دیگه هم باید چک کنید
مشخصات کامل سیستم رو هم حتما بگید