مشاهده نسخه کامل
: lcd پاناسونیک بخرم یا سامسونگ؟
سلام دوستان . راستش تاپیکها رو میخوندم خیلی اطلاعات خوبی داده بودند ولی گیج گیج شدم
من یه تلویزیون میخوام 42 اینچ برا خونه و ممکنه در آینده هم بخوام xbox باهاش بازی کنم
بین دو برند سامسونگ و پاناسونیک کدومو بگیرم . البته سامسونگ 42 نداره و 40 هست
تو یه مغازه دیدم سامسونگ کمی سیاه رو بهتر نشون میداد و پانا مشکیش یه نموره به آبی میزد ولی نمیدونم خودم روی پاناسونیک تعصب دارم آخه هرچی باشه ژاپن یا مالزیه حالا نمیدونم کدوم مارک بهتره :44:
*Alucard*
14-05-2011, 14:49
کنتراست سامسونگ بالاتره از اون طرف برایتنس پاناسونیک بالاتره و زاویه دید پاناسونیک عریضتره برای همین اگر جفتشون توی یک محیط بقل هم روشن باشن شاید به خاطر برایتنس بالاتر بیننده های عادی رای به پاناسونیک بدن.
پاناسونیک , سونی یا سامسونگ بودن مزیت به حساب نمیاد بین LCD ـها من کیفیت تصویر سامسونگ رو بیشتر میپسندم به خاطر کنتراست بالاتر که البته فقط تو اتاق کم نور مثل محیط زندگی مشخص میشه ولی پاناسونیک هم رنگهای دلنشینی داره.
یه سوال مهم دیگه هم دارم اون هم اینه که آیا موشن بلور در صحنه های اکشن و گیم توی سامسونگ از پاناسونیک کمتره؟
آخه فروشنده میگفت مثلا توپ فوتبال تو سماسونگ تار نمیشه آیا کسی مقایسه کرده؟ نکته ی دیگه اینکه کنتراستی که برای سامسونگ مینویسه واقعا نجومیه مثلا 2 میلیون آدم شک میکنه ! ولی پاناسونیک زیر صدهزاره:13:
persian_m
14-05-2011, 17:33
عزیزم به طور کلی همونطور که استاد الکوراد گفتند کنتراست سامسونگ بالاتر هست و در ال جی و پانا برایتنس بیشتری رو داریم
ضمنا من که از اپسکالینگ سامسونگ واقعا راضیم هیچ تی وی به نظر من این اپسکالینگ رو نداره
aftab_azad20
15-05-2011, 19:02
واقعا سامسونگ اپسکالینگ بهتری داره،تو شبکه های sdخوب خودشو نشون میده
ولی نمیدونم چرا حس میکنم پاناسونیک مطمئن تره مخصوصا اینکه زاویه دید فاکتور مهمیه که تو پاناسونیک بهتره
راستی این اپسکالینک اصلا چیه ؟ منظور کنتراسته؟
به نظر من پاناسونیک بگیر من ال ای دی 6960 گرفتم پشیمونم.
aftab_azad20
16-05-2011, 10:50
اتفاقا من 6960 گرفتم خیلی هم راضی هستم،مشکیش که حرف نداره
persian_m
16-05-2011, 12:02
منم 6960 گرفتم وراضیم
............
16-05-2011, 13:08
سلام دوست عزیز من 6960 دارم و اتفاقا اصلا از مشکی این تلویزیون راضی نیستم مشکی کاملا متمایل به سرمه ای هست و در صحنه های سریع کم می آورد.
منم پیشنهاد میکنم برای لکدLCD بری سراغ سامسونگ
و plasma پاناسونیک
خیلی زود خراب میشه این سامسونگها به نظر من سامسونگ نگیر ولی پاناسونیک هم من نمیدونم چطوره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.