مشاهده نسخه کامل
: General Chemistry نوشته مورتیمر
با عرض سلام،
دنبال کتاب شیمی عمومی (General Chemistry) نوشته مورتیمر میگشتم. هر دو جلدش. به زبان انگلیسی باشه یا فارسی. اگه ترجمه شده فارسیش باشه که خیلی بهتره. کسی از دوستان نسخه الکترونیکی این کتاب رو داره؟
این کتاب نسخه الکترونیکی نداره
بیخودی نگرد نیست مگه اینکه به تازگی اومده باشه
ولی تو این سایت ممکنه پیدا کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه متاسفانه اون وبلاگ هم چیزی نداشت جز یه لینک غیرفعال که کل اینترنت رو گرفته! اما نسخه انگلیسیش احتمالاً باید به صورت پی دی اف وجود داشته باشه. اگه کسی اطلاعاتی داشته باشه خوشحال میشم شریک بسازه. :20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نسخه pdf انگلیسی هستش:دی
ممنون دوست عزیزم. :11: دانلود کردم. میتونی یکم اطلاعات در مورد این کتاب بدی؟ اینکه آخرین نسخه اشه؟ این کتاب شامل هر دو جلد میشه؟ اگه دوست عزیز دیگه ای احیاناً نسخه پی دی اف فارسی این کتاب رو داشت ممنون میشم قرار بده. :11:
من نمیدونم کدونم نسخشه:دی
گشتم تا پیدا شد!
اگه اطلا عاتی گیر اومد منم خبر کنید!
کتاب جالبه توصیه میکنم بقیه هم دانلود کنن. زیاد دنبالش گشتم پیدا نمیشد. ترجمه فارسیش در بازار ایران موجوده. اگه نسخه الکتریکی به زبان فارسی یافتین اینجا بذارین.:11:
tavakoli-pnu
23-10-2012, 10:13
شیمی عمومی نه شیمی فیزیک
شیمی فیزیک که همه جا پیدا میشه
matinkoohjani
05-10-2014, 10:12
:n03::n03:شیمی عمومی لازم دارم انگلیسی
V E S T A
05-10-2014, 11:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شیمی عمومی لازم دارم انگلیسی
شیمی عمومی مورتیمر زبان اصلی رو نتونستم پیدا کنم
اگر فایل ها که گذاشتم مشکلی داشتن یا به کتاب شیمی عمومی1 مورتیمر (ترجمه عیسی یاوری ) نیاز دارین اعلام کنید که براتون آپلود کنم
شیمی عمومی1 ( چارلز مورتیمر )
بخش اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخش سوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.