مشاهده نسخه کامل
: Half-Life 2: Episode One
Maximillion
27-02-2007, 17:25
بچه ها من بازی half -life
رو خردیم بعدش اولش اینجوری شروع میشه که اول تو یه قطاری هستی بعدش پیاده میشی خلاصه باید فرار کنی
بعدش خیلی بردمش جلو به یه مشکلی بر خوردم اونجاش هست که یه مرداب شبزی اگه بری توش میمیری
نمیدونم چطوری ردش نم یه مشب از این بشکه ابی ها هم رو زمین افتاده ولی نمیدونم چطور ردش کنم کسی اینجا رو رد کرده؟؟:sad:
سلام
من که نفهمیدم منظورت کجاست اگه میتونی یه عکس بزار
Oracle_Eldorado
27-02-2007, 17:50
این بازی Episode one از توی قطار شروع نمیشه ! اون HL 2 هستش که اولش از توی قطار شروع میشه بعد وارد یه قسمت عبور ممنوع میشی بعد مامور ها میزارند دنبالت . بعد یه جا محاصره میشی که دختره میاد کمکت . اونو میگی ؟Episode One اولش همونه که با دختره هستی .
ببخشید من تو اون مرحله ای که همراه alex سوار یک اسانسور شش ضلعی شیشه ای مشیم بد جوری گیر کرده ام یعنی یک دفعه اسانسور سقوط میکنه . لطفا بگید این قسمت چه جوری رد میشه
dehroo_53
28-05-2007, 16:46
با سلام خدمت دوستان
من بازي Half-Life 2 Episode One رو تازه شروع كردم تو همون مرحله اول گير كردم اونجايي كه با اون خانم كنار يك دره هست نميدونم چه كنم؟ لطفا راهنمايي كنيد
Optimus Prime
28-05-2007, 18:22
ببخشید من تو اون مرحله ای که همراه alex سوار یک اسانسور شش ضلعی شیشه ای مشیم بد جوری گیر کرده ام یعنی یک دفعه اسانسور سقوط میکنه . لطفا بگید این قسمت چه جوری رد میشه
دوست عزیز بالا سرتو نگاه کن,وقتی Alex داد میزنه Look out Gordon! با Zer Point Energy یا همون Gravity Gun اون قطعاتی که می افتن رو بزن تا نخورن به کفه آسانسور.
Optimus Prime
28-05-2007, 18:24
با سلام خدمت دوستان
من بازي Half-Life 2 Episode One رو تازه شروع كردم تو همون مرحله اول گير كردم اونجايي كه با اون خانم كنار يك دره هست نميدونم چه كنم؟ لطفا راهنمايي كنيد
زیر دره یه جایی هست که باید بپری روش و نشسته بری جلو که به یه ماشین میرسی که باید با Gravity Gun بندازیش پایین بعد برو جلو.
دوست عزیز بالا سرتو نگاه کن,وقتی Alex داد میزنه Look out Gordon! با Zer Point Energy یا همون Gravity Gun اون قطعاتی که می افتن رو بزن تا نخورن به کفه آسانسور.
دستت درد نکنه سالبر جان واقعا خیلی کمک کردی. ممنون
Optimus Prime
28-05-2007, 19:20
دستت درد نکنه سالبر جان واقعا خیلی کمک کردی. ممنون
مرسی Soliman جان کاری نکردم.موفق باشی دوست عزیز.:11: :46:
dehroo_53
01-06-2007, 15:16
من الان تو يه قسمت موندم.با اون خانم ميريم رو يه آسانسور شيشه اي .وقتي آسانسور رو به پايين حركت ميكنه
سه سري مواد آتشين از بالا مياد آسانسور ميشكونه. بايد چكار كنم؟
hojjat_game_carbon
01-06-2007, 17:51
آقا کسی سیو از مرحله آخرش نداره؟
Optimus Prime
01-06-2007, 18:13
من الان تو يه قسمت موندم.با اون خانم ميريم رو يه آسانسور شيشه اي .وقتي آسانسور رو به پايين حركت ميكنه
سه سري مواد آتشين از بالا مياد آسانسور ميشكونه. بايد چكار كنم؟
Optimus Prime
01-06-2007, 18:15
آقا کسی سیو از مرحله آخرش نداره؟
دقیقا از کجاش می خوای؟از شروعش؟بگو تا برات Send کنم.
Captain_Nemo
01-06-2007, 22:41
كسي ميونه Half Life2: Episode 2 كي قراره بياد؟
Optimus Prime
01-06-2007, 23:58
كسي ميونه Half Life2: Episode 2 كي قراره بياد؟
قرار بود تابستون بیاد که دوباره عقب انداختنش برای پاییز -زمستان 2007 .
amirpers
02-06-2007, 02:38
قرار بود تابستون بیاد که دوباره عقب انداختنش برای پاییز -زمستان 2007 .
طبق آخرین اخباری که از سایت گیم اسپات گفتم این بازی فعلا کنسل شده . حالا چرا ، خدا می دونه .
Optimus Prime
02-06-2007, 08:46
طبق آخرین اخباری که از سایت گیم اسپات گفتم این بازی فعلا کنسل شده . حالا چرا ، خدا می دونه .
خیر دوست عزیز.دو بسته بازی قرار بود از طرف Valve منتشر بشه یکی به اسم Black Box که شامل Half-Life Episode 2 و Team Fortress 2 و Portal بود و تاریخ عرضه آن تابستان امسال و فقط مربوط به PC بود که Cancel شد.دومی Orange Box نام داره که شامل بازی های Black Box به همراه Half-Life 2 Episode 1 و خود Half-Life 2 است که قراره هم برای PC و هم برای PS3 و Xbox 360 پاییز امسال عرضه بشه.
B O L O T
02-06-2007, 11:17
میشه از گرافیک و تغیراتش بیگد ممنون میشم
Optimus Prime
02-06-2007, 13:15
میشه از گرافیک و تغیراتش بیگد ممنون میشم
1.زمان کل بازی نزدیک به 2 ساعت از Episode 1 بیشتر است.
2.گرافیک بازی بسیاز زیبا تر شده چون بیشتر قسمت پروژه در دست بهترین آرتیست های گرافیک بوده.قابلیت های جدید شده Particle System اضافه شده.همچنین پشتیبان بهینه از Multi-Core CPUs و DirectX 10 برای زیباتر و روان تر شدن بازی.
3.بازگشت Driving از Half-Life 2 و Vehicle یا Vehicle های جدید.
4.اسله یا اسلحه های جدید همانند Strider Buster که در دموها و Trailer های بازی دیدیم.
5.دشمنان جدید مانند Hunter ها و Advisor Pod ها.
6.داستان بازی بلا فاصله بعد از وقایع Episode 1 اتفاق می افتد.انفجار Citidal Core باعث بوجود آمدن Superportal گردیده که Gordon و Alex باید برای بستن Superportal و جلوگیری از ارسال نیروهای کمکی Combine به یک پایگاه موشکی سابق که محل زندگی و Base of Operations دوستان دانشمند واقع در جنگلهای White Forest است بروند که Data Pack که در Episode 1 بدست آوردند را به آنجا برسانند.
hamedchtsz
23-06-2007, 08:57
سلام به همه.
من بازی Half Life 2 : Episode One را روی DVD مال شرکت تکین، به صورت کپی از اینترنت تهیه کردم.
بازی بسیار ساده نصب میشه و هیچ کرک یا نرم افزار اضافی یا شماره سریالی هم احتیاج نداره.این هم عکس از صفحه Setup بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب، در محل نصب بازی دو فایل اجرایی hl2.exe و Start.bat
وجود داره.این هم عکس از محتویات بازی روی هارد دیسک:
حالا وقتی هرکدام از این فایل ها را اجرا می کنم با Error زیر مواجه میشم:
بازی را از اینترنت سفارش دادم و نمی تونم پسش بدم.2000 تومن هم پول دادم دیگه قصد خرید یه پک دیگشو ندارم.به خاطر همین می خوام هر جوری شده اینو اجرا کنم.
توی پست های قبل، سه تا راه برای حل مشکلات بازی پیشنهاد داده بودن:
1-نصب Half Life 2 و کپی پوشه های Materials و Models به این بازی.من Half Life 2 : Lost Cost را داشتم، امتحان کردم جواب نداد.پس ازین می گذریم...
2-نصب یه نسخه از جاوا با حجم 15mb .
اگه فکر می کنید این روش عملیه، لطفا اسم کامل این برنامه و اینکه باید چه نسخه ای باشه را بفرمایی تا پیدا کنیم.اگر هم ممکنه لینک بدین(البته اگه مطمئن هستید با این کار مشکل حل میشه چون دانلودش حدود 75 دقیقه طول میکشه).
3-استفاده از فایل FIX که اونم جواب نداد.
حالا اگه خودتون هم راهی برای حل این مشکل دارین، لطف کنید راهنمایی کنید
بی صبرانه منتظرم
با تشکر
Captain_Nemo
23-06-2007, 20:47
سيستم مورد نياز episode 2 چيه؟
آيا اين نسخه هم مثل نسخه هاي قبلي با سيستم هاي معمولي راحت اجرا ميشه؟
Optimus Prime
23-06-2007, 20:56
سيستم مورد نياز episode 2 چيه؟
آيا اين نسخه هم مثل نسخه هاي قبلي با سيستم هاي معمولي راحت اجرا ميشه؟
هنوز به طور رسمی اعلام نشده ولی بله قاعدتا مشکلی نباید داشته باشه.مثل سری قبله.
hamedchtsz
24-06-2007, 08:14
سلام به همه.
من بازی Half Life 2 : Episode One را روی DVD مال شرکت تکین، به صورت کپی از اینترنت تهیه کردم.
بازی بسیار ساده نصب میشه و هیچ کرک یا نرم افزار اضافی یا شماره سریالی هم احتیاج نداره.این هم عکس از صفحه Setup بازی :
بعد از نصب، در محل نصب بازی دو فایل اجرایی hl2.exe و Start.bat
وجود داره.این هم عکس از محتویات بازی روی هارد دیسک:
حالا وقتی هرکدام از این فایل ها را اجرا می کنم با Error زیر مواجه میشم:
بازی را از اینترنت سفارش دادم و نمی تونم پسش بدم.2000 تومن هم پول دادم دیگه قصد خرید یه پک دیگشو ندارم.به خاطر همین می خوام هر جوری شده اینو اجرا کنم.
توی پست های قبل، سه تا راه برای حل مشکلات بازی پیشنهاد داده بودن:
1-نصب Half Life 2 و کپی پوشه های Materials و Models به این بازی.من Half Life 2 : Lost Cost را داشتم، امتحان کردم جواب نداد.پس ازین می گذریم...
2-نصب یه نسخه از جاوا با حجم 15mb .
اگه فکر می کنید این روش عملیه، لطفا اسم کامل این برنامه و اینکه باید چه نسخه ای باشه را بفرمایی تا پیدا کنیم.اگر هم ممکنه لینک بدین(البته اگه مطمئن هستید با این کار مشکل حل میشه چون دانلودش حدود 75 دقیقه طول میکشه).
3-استفاده از فایل FIX که اونم جواب نداد.
حالا اگه خودتون هم راهی برای حل این مشکل دارین، لطف کنید راهنمایی کنید
بی صبرانه منتظرم
با تشکر
آقا خواهش می کنم
کسی نبود؟
Optimus Prime
24-06-2007, 10:34
دوست عزیزم hamed
من تا حالا با این مشکل بر نخوردم برات چند جا هم سرچ کردم.متاسفانه پیدا نکردم.اما ادامه می دم.از قسمت Start بازی را باید اجرا کنی.می خواهی از طریق chat در ارتباط باشیم که با هم به طور مستقیم گفتگو کنیم.
آقا خواهش می کنم
کسی نبود؟
سلام دوست عزیز
شما فایل exe با نام start رو اجرا کنید
hamedchtsz
25-06-2007, 08:39
سلام دوستان عزیز.
ممنون از لطف و توجه تون
فایل start را اجرا کردم باز همین error را میده
تقریبا همه این راهها را اجرا کردم
بازی را بر روی fat32 و ntfs هم نصب کردم
direct x هم دوباره نصب کردم
نشد
می خواهی از طریق chat در ارتباط باشیم که با هم به طور مستقیم گفتگو کنیم.
با کمال میل
اما من متاسفانه فقط صبح ها می تونم بیام
اگه تونستی فردا صبح 8 تا 9 آنلان هستم
اگه وقت کردی آنلاین باش
ممنون میشم
یا حق
Optimus Prime
25-06-2007, 12:58
سلام دوستان عزیز.
ممنون از لطف و توجه تون
فایل start را اجرا کردم باز همین error را میده
تقریبا همه این راهها را اجرا کردم
بازی را بر روی fat32 و ntfs هم نصب کردم
direct x هم دوباره نصب کردم
نشد
با کمال میل
اما من متاسفانه فقط صبح ها می تونم بیام
اگه تونستی فردا صبح 8 تا 9 آنلان هستم
اگه وقت کردی آنلاین باش
ممنون میشم
یا حق
چشم من 8 تا 10 Online هستم.
hamedchtsz
26-06-2007, 01:15
سلام.آیدی من همین hamedchtsz هست
آیدی شما رو نمی دونم
صبح با این آیدی آنلاین هستم
موقع اجراي بازي half_life2 اين پيغامو ميده:can't find background image'materials/console/background04.vtf'لطفابگين باس چي كنم؟
موقع اجراي بازي half_life2 اين پيغامو ميده:can't find background image'materials/console/background04.vtf'لطفابگين باس چي كنم؟
سلام
موقع اجرا یا موقع نصب ؟
سیستمتون چیه ؟
morteza_m2n
06-07-2007, 18:18
آقا اين بازي رو من يه جايي رسيدم كه با الكس روي يك شيشه ايستاديم يهو شيشه ميشكنه و بعد مسوزم نميدونم اونجا بايد چيكار كنم لطفا كمك كنيد.
تو بازي هم كامپيوترها نشون داده نميشن :41: ميشه بگين اشكال از كجاست؟
Optimus Prime
07-07-2007, 01:25
آقا اين بازي رو من يه جايي رسيدم كه با الكس روي يك شيشه ايستاديم يهو شيشه ميشكنه و بعد مسوزم نميدونم اونجا بايد چيكار كنم لطفا كمك كنيد.
تو بازي هم كامپيوترها نشون داده نميشن :41: ميشه بگين اشكال از كجاست؟
باید بالا سرتو نگاه کنی وقتی قطعات دارن میافتن با اسلح جاذبه بزنشون تا نخورن به کف آسانسور.
سلام.
نصبش كردم . ولي موقع اجرا دو تصوير اول بازي كه يه عكس و يه نوشته است رو رد مي كنه و بعد اون پيغامو ميده و تموم مي شه.
حق يارت.
morteza_m2n
07-07-2007, 10:30
باید بالا سرتو نگاه کنی وقتی قطعات دارن میافتن با اسلح جاذبه بزنشون تا نخورن به کف آسانسور.
دسستت دردر نكنه كه راهنمايم كردي ولي انگار بازي من مشكل داره چون اصلا سنگي نميبينم و يهو شيشه ميشكنه بازي شما جند سي دي هستش؟
Optimus Prime
07-07-2007, 18:53
دسستت دردر نكنه كه راهنمايم كردي ولي انگار بازي من مشكل داره چون اصلا سنگي نميبينم و يهو شيشه ميشكنه بازي شما جند سي دي هستش؟
من یک DVD بود با Patch هم بود خودم دانلود کرده بودم میشد همه ساختمان ها رو دید.شاید قطعاتو نشون نمیده.
morteza_m2n
07-07-2007, 20:45
من یک DVD بود با Patch هم بود خودم دانلود کرده بودم میشد همه ساختمان ها رو دید.شاید قطعاتو نشون نمیده.
آره بیشتر قطعات تو مال من دیده نمیشن میشه لینک اون pach رو بذارین اگه اونو بزنم درست میشه؟
Optimus Prime
07-07-2007, 21:51
آره بیشتر قطعات تو مال من دیده نمیشن میشه لینک اون pach رو بذارین اگه اونو بزنم درست میشه؟
دوست عزیز من رژنی از بازیو دانلود کردم که Patch روش نصب شده بود تازه فکر کنم زیاد باشه Patch هم نیست یه سری فایله Unzip می کنی روی قبلی.سعی کن تو بازار یه ورژن درستشو گیر بیاری.
براچي جواب منو يكي نمي ده؟
سوالم تو صفحه ي پيش بود.
morteza_m2n
08-07-2007, 10:33
اونايي كه اين بازي رو خريدن لطفا راهنمايي كنن اونايي كه بازيشون كامله لطفا نام شركت پخش كننده ي بازي رو بگن تا من هم همونو بگيرم:46:
edwardfurlong
14-07-2007, 02:25
سلام.
بازی رو نصب کردم موقع اجرا اینو مینویسه .ومنم ok میکنم. همین دیگه .یعنی اجرا نمیشه.
runtime Error
this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
please contact the application's support team for more information.
ممنون و موفق باشید.
morteza_m2n
14-07-2007, 17:07
مثل اینکه هیچ کس این بازی رو تهیه نکرده:41:
آقا من این بازیو الان شروع کردم
بعد از اینکه میشینی سوار ماشینه اون رباته پرتت میکنه
بااون زنه میرم بعد میرسم به یه اتق که دورش لیزره و انور لیزر چند تا موجود دارن یه کارایی میکنن
بعد این طرف اتاق یه اسانسور هست.
همین اول بازیه
نمیدونم چی کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
Dark Sector
16-07-2007, 05:34
آقا من این بازیو الان شروع کردم
بعد از اینکه میشینی سوار ماشینه اون رباته پرتت میکنه
بااون زنه میرم بعد میرسم به یه اتق که دورش لیزره و انور لیزر چند تا موجود دارن یه کارایی میکنن
بعد این طرف اتاق یه اسانسور هست.
همین اول بازیه
نمیدونم چی کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
خوب برید توی اسانسور ...
خوب برید توی اسانسور ...
با آسانسور میری پایین پایینم همینطور
هیچ راهی نداره
بعدش از تو هوا چنتا اهن میوفته با اون تفنگ گراویتی کان بنگ شوتشون کن اونور که نیوفته رو اسانسور
راستی من امروز نصبش کردم ظهرم تموم شد episode 2 کی میاد؟
راستی تشکر بسیار ویژه از x_man میکنم من بازی چند ماهی هست که خریده بودم ولی بازی شطرنجی بود و بعضی چیزها نشون نمیداد منم بیخیال شدم تا اینکه پست x_man 144 رو دیدم که گفته بود چی کنی منم انجام دادم عملی شد دستت طلا ممنونم
بعدش از تو هوا چنتا اهن میوفته با اون تفنگ گراویتی کان بنگ شوتشون کن اونور که نیوفته رو اسانسور
همیین!!!!!
Captain_Nemo
17-07-2007, 11:02
این episode 2 کی میاد؟ مردم اینقدر که انتظار کشیدم.
نه همین که نه فکر کنم دو جا اسانسور وای میسته باید با تفنگت این توپ های انرژی جذب کنی بزنی تو اون دستگاه که اسانسور را بندازه
Optimus Prime
17-07-2007, 13:02
Captain Nemo جان برای دومین باره که می پرسی دوست خوبم!Half-Life 2 Episode 2 همراه با Orange Box حدود آبان ماه خودمون عرضه میشه.:46:
leon scott kendy
17-07-2007, 13:48
سلام دوستان من این بازی قشنگ هست من برم و باسهی پی اس تو شو بخرم قضه بازی چیه
اره ولی اول بازی episode one رو نگیر hl2 رو بگیر تموم کن تا بفهمی جریان چیه بعد اپیزوت 1 رو بگیر
Optimus Prime
17-07-2007, 14:44
:46: قبلش Half-Life 1 هم بگیر بد نیست
leon scott kendy
18-07-2007, 13:15
میشه به من بگید من یکشو بگیرم یا دو ان رو کدوم قشنگتره
amirpers
18-07-2007, 19:24
میشه به من بگید من یکشو بگیرم یا دو ان رو کدوم قشنگتره
ببین دوست من Half-Life 1 بازی زیبایی بود که البته قدیمی شده .
Half-Life 2 سال 2004 اومد اما به جرآت می تونم بگم تا همین الان هم کمتر رقیبی براس پیدا شده .
Episode 1 اون هم که پارسال اومد و قشنگه اما کوتاه .
Episode 2 هم که تا آخر سال میاد .
leon scott kendy
18-07-2007, 19:59
سلام من که اخر نفهمیدم کدوم رو بگیرم لطفا بگید فکر نکنید مسخره بازی می کنم می خواهم بدنم
Dark Sector
19-07-2007, 00:09
سلام من که اخر نفهمیدم کدوم رو بگیرم لطفا بگید فکر نکنید مسخره بازی می کنم می خواهم بدنم
بنظر من Half-Life 2 بگیر...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirpers
19-07-2007, 11:17
بنظر من Half-Life 2 بگیر...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته . به نظر من هم Half-Life 2 رو بگیر .
morteza_m2n
20-07-2007, 18:30
من نسخه ی امپرورشم گرفتم یک دیویدی که هم هاف لایف 2 رو داره هم eposide 1 رو ولی بازم مشگل قبلی رو دارم کمکم کنید. vga=128 ram=512 یه نسخه ی خوب بگین
amirpers
20-07-2007, 19:21
من نسخه ی امپرورشم گرفتم یک دیویدی که هم هاف لایف 2 رو داره هم eposide 1 رو ولی بازم مشگل قبلی رو دارم کمکم کنید. vga=128 ram=512 یه نسخه ی خوب بگین
میشه مشکلتون رو یه بار دیگه مطرح کنید . شاید بتونم کمکتون کنم .
morteza_m2n
21-07-2007, 16:29
میشه مشکلتون رو یه بار دیگه مطرح کنید . شاید بتونم کمکتون کنم .
دو صفحه قبل رو ببین نوشتم:46:
amirpers
21-07-2007, 19:42
دو صفحه قبل رو ببین نوشتم:46:
دوست من از دو آدرس زیر می تونی پچهایی رو دانلود کنی که شاید کمکت کنه :
morteza_m2n
21-07-2007, 22:49
دستت درد نكنه امتحان ميكنم.
morteza_m2n
22-07-2007, 09:10
اينا كه همش چيت و تراينره به درد من نميخوره:46:در هر ورت ممنون راستس شما اين بازي كه داري مال كدوم شركته اگه خوب كار ميكنه منم برم همونو بگيرم.
edwardfurlong
22-07-2007, 09:36
سلام.
بازی رو نصب کردم موقع اجرا اینو مینویسه .ومنم ok میکنم. همین دیگه .یعنی اجرا نمیشه.
runtime Error
this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
please contact the application's support team for more information.
ممنون و موفق باشید.
مشکل از کجاست عزیزان؟!؟!؟:20:
amirpers
22-07-2007, 12:56
اينا كه همش چيت و تراينره به درد من نميخوره:46:در هر ورت ممنون راستس شما اين بازي كه داري مال كدوم شركته اگه خوب كار ميكنه منم برم همونو بگيرم.
عزیزم این سایت توش همه چی داره .
شما باید فیل Fix رو دانلود کنی و بریزی همونجایی که گفته .
من خودم هم با این بازیها مشکل داشتم همین کار رو کردم درست شد .
مال من مال شرکت تکین بود .
M-N-2007
31-07-2007, 13:58
دوستان کمک کنید!
تو chapter5 اونجایی که یه خانومه میاد تا سوار آسانسور بشم گیر افتادم. آخه بعد از اینکه زد اسانسور بیاد می ایسته بر و بر نگام میکنه ، آسانسور هم بالا نمیره.:41:
Maximillion
31-07-2007, 14:58
اگه ممکنه یه عکس بزار
من درست یادم نیست که منظور شما کجاست.
2-3 جا داشتیم که باید سوار اسانسور میشدند.
فعلا
راستی ما هم یه مشکل داریم
توی بازی هالف لایف 2 وقتی بازی رو نصب میکنم بعد از یکم بازی کردن پایین صفحه disable میزنه و هیچی حرکت نمیکنه
اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید
amirpers
31-07-2007, 19:32
راستی ما هم یه مشکل داریم
توی بازی هالف لایف 2 وقتی بازی رو نصب میکنم بعد از یکم بازی کردن پایین صفحه disable میزنه و هیچی حرکت نمیکنه
اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید
به همون سایتی در همین صفحه معرفی کردم مراجعه کن و فایل Fix رو دانلود کن و بریز همونجایی که گفته . مشکلت حل میشه .
Persian_baby
06-08-2007, 22:57
من یه جایی گیر کردم که با دختره میری بعد به یه دیوار برقی روبه رو میشی اونجا گیر کردم.
سلام من تو بازي به يك جايي ميرسم كه يك غول بي شاخ ودم سه پاي بزرگ به من شليك ميكنه اون جا راه آهن داره و الكس هم باهاش نيست .....من با موشك هم بهش زدم ولي مسئله اينجاست كه من فقط 3 تا تير موشكي دارم و اينا كافي نيستن لطفا بگيد از كجا تير موشكي پيدا كنم يا چطوري اين غول رو بكشم ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
من یه جایی گیر کردم که با دختره میری بعد به یه دیوار برقی روبه رو میشی اونجا گیر کردم.
ببين اون جا بايد با يك آسانسور بري پايين ويك دكمه سبز روE بزني تا اون گوي هاي انرژي آزاد بشن بعد يكي از اونها رو بردار و سريع از آسانسور برو بالا و اون گوي رو بنداز اون طرف در برقي و صبر كن ببين چي ميشه !!!!!!!!!!!!:31:
Optimus Prime
13-08-2007, 00:09
سلام من تو بازي به يك جايي ميرسم كه يك غول بي شاخ ودم سه پاي بزرگ به من شليك ميكنه اون جا راه آهن داره و الكس هم باهاش نيست .....من با موشك هم بهش زدم ولي مسئله اينجاست كه من فقط 3 تا تير موشكي دارم و اينا كافي نيستن لطفا بگيد از كجا تير موشكي پيدا كنم يا چطوري اين غول رو بكشم ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
باید از بین کانتینر ها اونو دور بزنی تا بررسی اونور ریل بعد اونجا تا بخوای موشک هست.
آخر بازی هستی.
باید از بین کانتینر ها اونو دور بزنی تا بررسی اونور ریل بعد اونجا تا بخوای موشک هست.
آخر بازی هستی.
بازي من شطرنجي هست و اصلا بعضي جاها مثل اون كانتينرها يا ماشينها ديده نميشود وقتي ميگم ديده نميشود يعني هيچيش ديده نميشه براي همين هستش كه توي مرحله كانتيرها گير كردم نميدونم چي كار كنم
چرا هيچكس جواب منو نميده !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همتون نامردين اين بازي رو كردين ديگه نميان اينجا اگه نوشته منو ببينين بهش جواب نميدين
Optimus Prime
30-08-2007, 16:47
چرا هيچكس جواب منو نميده !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همتون نامردين اين بازي رو كردين ديگه نميان اينجا اگه نوشته منو ببينين بهش جواب نميدين
دوست عزیز شما احتیاج به یک پچ برای دیدن این کانتینر ها دارید و من چون از اول این بازی را کامل داشتم تو این مورد نمی تونم کمکت کنم. تو قسمت درخواست پچ یا صفحات قبل جستجو کن پیدا می کنی .
amirpers
01-09-2007, 14:46
قراره 9 اکتبر بیاد البته اگه باز هم عقب نیفته .
مگه تا حالا چند بار عقب افتاده؟
Optimus Prime
02-09-2007, 15:06
مگه تا حالا چند بار عقب افتاده؟
قرار بود حدود یک ماه پیش به عنوان Black Box با 2 تا بازی دیگه Portal و Team Fortress 2 بیاد که Cancel شد و قرار با همین 2 بازی و 2 تا بازی قبل به عنوان Orange Box عرضه بشه.
Orange Box
Half-Life 2
Half-Life 2 Episode 1
Half-Life 2 Episode 2
Portal
Team Fortress 2
كي پچ اين بازي داره اگه داره ميشه به من هم بده
چرا هيچ كس جواب منو نميده هم من ميام اينجا همتون ميريد واقعا كه:29: اصلا ميدونيد چيه هالف لايف بيخود ترين بازي دنياست هر وقت مي خوام هالف لايف را بازي كنم حالم به هم ميخوره:puke: چرا شما ها اينقدر اين بازي رو دوست داريد:13:
amirpers
09-09-2007, 15:24
كي پچ اين بازي داره اگه داره ميشه به من هم بده
من نمی دونم شکا کدوم پچ رو می خواهید ولی از این صفحات می توانید پچ Half-Life 2 و Half-Life 2 : Episode One را دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تر ينر همون پچ هستش ؟ يا تر ينر يك چيز ديگه است
amirpers
16-09-2007, 01:52
تر ينر همون پچ هستش ؟ يا تر ينر يك چيز ديگه است
نه عزیزم .
ترینر رو میشه برنامه ای دونست که ضمن بازی اجرا میشه و در واقع برای تقلب به کار میره . مثلا جلوی کم شدن جون رو میگیره ، بی نهایت بهت تیر میده و ...
Captain_Nemo
16-09-2007, 15:18
یه سوال Episode 2 کی مياد؟
amirpers
16-09-2007, 15:47
قراره 9 اکتبر بیاد .
عزيز اين سايتهايي كه دادي همش توش ترينر و كد تقلب داره من پچ اين بازي را خواستم بازي من شطرنجي هست و يك نفر به من گفت كه اگر پچ بگيري درست ميشه تو نوشتي توي اين سايتها پچ بازي هست ولي خبري از پچ اونجا نبود ولي بازم ممنون كه توجه كردي
amirpers
18-09-2007, 16:55
عزيز اين سايتهايي كه دادي همش توش ترينر و كد تقلب داره من پچ اين بازي را خواستم بازي من شطرنجي هست و يك نفر به من گفت كه اگر پچ بگيري درست ميشه تو نوشتي توي اين سايتها پچ بازي هست ولي خبري از پچ اونجا نبود ولي بازم ممنون كه توجه كردي
ببین عزیزم
تو همین صفحه هایی که برات گذاشتم اگه درست نگاه کنی می بینی که فایلهایی با نام FIX هستش . باید اونها رو بگیری و بریزی جایی که گفته .
trainercodes
11-02-2008, 16:52
کی سیو کامل این بازی رو داره؟
havas_1980
12-02-2008, 01:26
کی سیو کامل این بازی رو داره؟
تاپیک درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها در این آدرس:
Amirwwe619
08-07-2008, 16:27
سلام
من در مراحل اوليه مشكلي پيدا كردم. اونجايي كه با اون زنه يه جا ميريم اون يه جا ايستادست كه يه دري پيشمون هست كه با برق (نميدونم) بسته هست و يه قسمت ديگه شيشه داره و اونطرفش چند تا آدم فضايي ايستادن و اون طرف تر يه آسانسور بالا و پايين ميكنه
حال نميدونم چي كار كنم هركاري كردم نميشه ؟ لطف كنيد كمكم كنيد
^مرسي^
من اونجایی گیر کردم که از کانال کولر وارد یه قسمتی میشی ! بعد از نردبان پایین میری ! توی اب .بشکه ها رو رو هم میچینی !وارد اون دریچه گرد میشی .که اونطرفش هم ابه . باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ چون نمی تونم از طرف دیوار به اونطرف بپرم که از در خارج بشم!!!
morteza_m2n
19-07-2008, 16:01
من اونجایی گیر کردم که از کانال کولر وارد یه قسمتی میشی ! بعد از نردبان پایین میری ! توی اب .بشکه ها رو رو هم میچینی !وارد اون دریچه گرد میشی .که اونطرفش هم ابه . باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ چون نمی تونم از طرف دیوار به اونطرف بپرم که از در خارج بشم!!!
لطفا یه عکس بذارین، چون این بازی اکثر جاهاش شبیه به همه و مراحلش خیلی کمه و من یه هفته بعد ازاومدن بازی تمومش کردم
Booseh_ye_Irani
20-07-2008, 02:55
مگر ما پيغمبريم :31:
معجزه نيز نمي توانيم بكنيم :31:
عكس بازي را بگذاريد :31:
طريقه ي گذاشتن عكس اينژا: :27:
1- تكمه ي Print Scrn بالاي اون 6 تا تكمه ي كنار هم رو بزنين تا عكستون بره حافظه
2- حالا برين برنامه ي Paint رو اجرا كنين. از سر برگ Edit گرينه ي Paste رو بزنين و عكس رو ذخيره كنين
3- حالا به Tinypic.com برين و آدرس عكس ذخيره شده رو وارد كنين
4- حالا آدرسي كه بهتون داده رو اينجا قرار بدين. تو نوار ابزار اينجا رو عكسه كليك كنيد و آدرس رو بگذاريد اونجا
این دکمه کار نکرد و با اون میشینه.لازم به ذکر است که من half life2 رو بازی میکنم
morteza_m2n
22-07-2008, 13:27
این دکمه کار نکرد و با اون میشینه.لازم به ذکر است که من half life2 رو بازی میکنم
ینی چی کار نکرد یه عکس از داخل بازی بذار تا راهنماییت کنیم، سوال روهم باید تو تا پیک hilf life 2 میپرسیدی
Ali Pacino
26-07-2008, 22:20
من تو بازی هالف لایف 2 گیر کردم اونجایی که از نردبون باید بری بالا و لباسشوئیه فک کنم از اون بالا بندازیش تو بالابر بعد بالابره می ره پایین بعد اهرم رو می کشی و یه طرف سکو می یاد بالا بعدش باید چی کار کنم؟
Optimus Prime
26-07-2008, 22:25
من تو بازی هالف لایف 2 گیر کردم اونجایی که از نردبون باید بری بالا و لباسشوئیه فک کنم از اون بالا بندازیش تو بالابر بعد بالابره می ره پایین بعد اهرم رو می کشی و یه طرف سکو می یاد بالا بعدش باید چی کار کنم؟
دوست عزیز باید با همون قایقی که داشتی و سوارش بودی از این سکو بپری اونور.
Ali Pacino
26-07-2008, 22:33
دوست عزیز باید با همون قایقی که داشتی و سوارش بودی از این سکو بپری اونور.
شما مطمئنی؟!
آخه من قایقه رو از کجا بیارم کمی قبل ترشم هلی کوپتره انداخته بود دنبالم پی چوندمش بعد از لوله های گنده انداختم تا به اینجا رسیدم!!!
قایقه هم خیلی وقت پیش تو یه مرحله جا گذاشتم همون جایی که یه سکویی بودش که نصفش داخل آب بود
Optimus Prime
26-07-2008, 22:38
شما مطمئنی؟!
آخه من قایقه رو از کجا بیارم کمی قبل ترشم هلی کوپتره انداخته بود دنبالم پی چوندمش بعد از لوله های گنده انداختم تا به اینجا رسیدم!!!
قایقه هم خیلی وقت پیش تو یه مرحله جا گذاشتم همون جایی که یه سکویی بودش که نصفش داخل آب بود
دوست عزیزم کل این مراحل را باید با قایق میومدی چون درست برای انهدام هلیکوپتر آخر این Episode و تانکها به اسلحه ای که دوستانت درست بعد همین جایی که گیر کردی روی قایق نصب می کنند احتیاج داری.
Ali Pacino
26-07-2008, 22:46
دوست عزیزم کل این مراحل را باید با قایق میومدی چون درست برای انهدام هلیکوپتر آخر این Episode و تانکها به اسلحه ای که دوستانت درست بعد همین جایی که گیر کردی روی قایق نصب می کنند احتیاج داری.
حالا یعنی راه دیگه ای نداره یعنی باید این همه مرحله رو برگردم عقب
اگه این همه مرحله رو باید با قایق می یومد پس چرا یه اروری چیزی ندادش که ما این همه راهو پیاده نکوبونیم بیایم تا اینجا بعدش اینجوری ضایع بشیم!!!
حالا قایقه رو چه طوری باید از اونجا رد می کردم منظورم همون جایی که یه سکویی هستش که نصفش رو آبه وزیرش یه بشکه آبی بهش چسبیده اصلا موتور ازش بالا نمی یومد به خاطر همینم بی خیالش شدم!!!:19:
Optimus Prime
26-07-2008, 22:51
حالا یعنی راه دیگه ای نداره یعنی باید این همه مرحله رو برگردم عقب
اگه این همه مرحله رو باید با قایق می یومد پس چرا یه اروری چیزی ندادش که ما این همه راهو پیاده نکوبونیم بیایم تا اینجا بعدش اینجوری ضایع بشیم!!!
حالا قایقه رو چه طوری باید از اونجا رد می کردم منظورم همون جایی که یه سکویی هستش که نصفش رو آبه وزیرش یه بشکه آبی بهش چسبیده اصلا موتور ازش بالا نمی یومد به خاطر همینم بی خیالش شدم!!!:19:
دوست عزیز کنار همون سکویی که نتونستی بالاش بیاری یک راهرو کوچک بود که وقتی توش میرفتی 3 بشکه آبی دیگه پیدا می کردی که باید آنها را به داخل آب هل می دادی و به زیر سکو می بردی تا سکو بالا بیاید.
Ali Pacino
27-07-2008, 00:22
دوست عزیز کنار همون سکویی که نتونستی بالاش بیاری یک راهرو کوچک بود که وقتی توش میرفتی 3 بشکه آبی دیگه پیدا می کردی که باید آنها را به داخل آب هل می دادی و به زیر سکو می بردی تا سکو بالا بیاید.
ممنونم بابت راهنماهات همه ی مرحله رو برگشتم سدم باز کردم رسیدم به جایی که یه زن سفیده هستش وقتی می رسه نزدیک آسانسور کلیدو می زنه آسانسور می یاد بعدش قفل می کنه از جاش تکون نمی خوره منم هر کاری کردم آسانسوره حرکت نکرد!!!
مشکل از چیه، باگ شده؟!:18::19:
Optimus Prime
27-07-2008, 00:28
ممنونم بابت راهنماهات همه ی مرحله رو برگشتم سدم باز کردم رسیدم به جایی که یه زن سفیده هستش وقتی می رسه نزدیک آسانسور کلیدو می زنه آسانسور می یاد بعدش قفل می کنه از جاش تکون نمی خوره منم هر کاری کردم آسانسوره حرکت نکرد!!!
مشکل از چیه، باگ شده؟!:18::19:
پیغام AI Disable نمیاد روی صفحه؟ قبل از اینکه بری توی پایگاه Save نداری دوباره Load کنی؟
Ali Pacino
27-07-2008, 00:35
پیغام AI Disable نمیاد روی صفحه؟ قبل از اینکه بری توی پایگاه Save نداری دوباره Load کنی؟
پیغام نمی ده اصلا بازی قفل نمی کنه زنه قفل می کنه از جاش تکون نمی خوره!!!
2 بارم لود کردم از اولش رفتم ولی توفیقی نداشت
زنه هم باید همرامون بیاد درسته، شما هم یه همچین مشکلی داشتین؟!
کجاهایه بازیم، خیلی مونده تا تموم بشه؟!
همون اولایه بازی هم یه زنه بود اونم قفل کرده بودش سوار آسانسور نمی شد خودمو از پنجره انداختم پایین و مردم از اولش اومد و مشکل حل شد اما اینجا مشکلش اینه که محیطش بسته و خیلی کوچیکه و نمی تونم خودمو بکشم!!!:18:
Optimus Prime
27-07-2008, 07:27
پیغام نمی ده اصلا بازی قفل نمی کنه زنه قفل می کنه از جاش تکون نمی خوره!!!
2 بارم لود کردم از اولش رفتم ولی توفیقی نداشت
زنه هم باید همرامون بیاد درسته، شما هم یه همچین مشکلی داشتین؟!
کجاهایه بازیم، خیلی مونده تا تموم بشه؟!
همون اولایه بازی هم یه زنه بود اونم قفل کرده بودش سوار آسانسور نمی شد خودمو از پنجره انداختم پایین و مردم از اولش اومد و مشکل حل شد اما اینجا مشکلش اینه که محیطش بسته و خیلی کوچیکه و نمی تونم خودمو بکشم!!!:18:
این مشکل مال ورژن های اول Half-Life 2 بود دوست عزیز. حالا حالا داری بری به نصف هم نرسیدی فکر کنم. این فایل را از این جا دانلود کن و در پوشه اصلی Half-Life 2 کنار exe اصلی بازی قرار بده و اجراش کن. همین فایلو اجرا کن نه exe اصلی.
Ali Pacino
27-07-2008, 09:02
این مشکل مال ورژن های اول Half-Life 2 بود دوست عزیز. حالا حالا داری بری به نصف هم نرسیدی فکر کنم. این فایل را از این جا دانلود کن و در پوشه اصلی Half-Life 2 کنار exe اصلی بازی قرار بده و اجراش کن. همین فایلو اجرا کن نه exe اصلی.
دم شما گرم ولی با اینم کار نکرد نسخه ی من فارسیه مال شرکت دارینوس:19:
وقتی هم از بازی خارج می شم یه ارور می ده می گه HL2.exe erorr Application یه چیزی تو این مایه ها :18:
مشکل عجیبیه من که تا حالا به یه همچین مشکلی برنخوردم تو بازیها، PC هستو این دردسراش دیگه:18:
می گم اگه راهی نداره بی خیالش شم آخه رنبو سیکس وگاس 2 رو هنوز نصب نکردم گذاشته بودم اینو تموم کنم بعد برم سراغ اون:19:
Optimus Prime
27-07-2008, 09:53
دم شما گرم ولی با اینم کار نکرد نسخه ی من فارسیه مال شرکت دارینوس:19:
وقتی هم از بازی خارج می شم یه ارور می ده می گه HL2.exe erorr Application یه چیزی تو این مایه ها :18:
مشکل عجیبیه من که تا حالا به یه همچین مشکلی برنخوردم تو بازیها، PC هستو این دردسراش دیگه:18:
می گم اگه راهی نداره بی خیالش شم آخه رنبو سیکس وگاس 2 رو هنوز نصب نکردم گذاشته بودم اینو تموم کنم بعد برم سراغ اون:19:
البته نسخه اول بازی اون اول که اومده بود همین مشکلو داشت اما نه اینجا مرحله We Don't go Renevholm این مشکل پیش میومد که با همین AI Fix حل می شد. شاید به خاطر دست کاری فارسی کردنش به مشکل برخورده. به هر حال اگر Save بعد از اینجا هم بگیری فکر کنم بعدا در جاهای دیگه بازی با همین مشکل مواجه بشی. نسخه اصلی انگلیسی بازیو گیر بیار دوست عزیز.
Ali Pacino
04-08-2008, 05:53
البته نسخه اول بازی اون اول که اومده بود همین مشکلو داشت اما نه اینجا مرحله We Don't go Renevholm این مشکل پیش میومد که با همین AI Fix حل می شد. شاید به خاطر دست کاری فارسی کردنش به مشکل برخورده. به هر حال اگر Save بعد از اینجا هم بگیری فکر کنم بعدا در جاهای دیگه بازی با همین مشکل مواجه بشی. نسخه اصلی انگلیسی بازیو گیر بیار دوست عزیز.
من مشکلم رو حل کردم با کمک یکی از دوستام راه حلش می گم تا کسی تو کف بازیش نمونه:46:
باید تو همون اتاقی که آسانسور هستش یه کویئک سیو بزنید و از رو اون بازی رو لود کنید متاسفانه بازیش باگ زیاد داره:13:
می شه لطف کنید یه اطلاعاتی راجع به داستان اپیزود 1 و 2 بدین
من اگه نسخه ی اصلیش رو تموم کنم نیازی هستش اینا رو هم تموم کنم منظورم اینه که بازیش ناقص تموم می شه و باید اپیزودا رو تموم کنیم تا آخرش مشخص بشه!!!
درسته؟!
اگه اشتباه کردم لطفا راهنمایی کنید:10:
Optimus Prime
04-08-2008, 10:58
دوست عزیز بازیش 4 سال پیش اومد همه تا حالا دیگه تموم کردند بازیش هم اصلا مشکلی نداره اگر هم مشکلی داره به خاطر دست بردن توی بازیه نه هیچ چیز دیگه. در مورد داستان صفحات اول این تاپیک را دنبال کنید من نوشتم.
ramin4116
06-08-2008, 02:54
سلام به تمام بچه ها اقا بون من وقتی بازی رو اجرا می کنم این ارور می یات
Ali Pacino
06-08-2008, 08:57
بازیش رو بالاخره تموم کردم خیلی طولانی و خسته کننده بود دیگه خیلی تکراری شده بود آخراش ولی جالب شده بود
البته این بازی زمان خودش شاهکار بوده اما اگه بازیش فارسی نمی شد هیچ وقت سراغش نمی رفتم!!!
آخر بازی یه کاراکتر بود که دستش سامسونت بود و زمانو نگه داشت می شه دربارش یه توضیح کوچیکی بدین حوصله هم ندارم تاپیکا رو جستجو کنم
با تشکر
Optimus Prime
06-08-2008, 13:33
بازیش رو بالاخره تموم کردم خیلی طولانی و خسته کننده بود دیگه خیلی تکراری شده بود آخراش ولی جالب شده بود
البته این بازی زمان خودش شاهکار بوده اما اگه بازیش فارسی نمی شد هیچ وقت سراغش نمی رفتم!!!
آخر بازی یه کاراکتر بود که دستش سامسونت بود و زمانو نگه داشت می شه دربارش یه توضیح کوچیکی بدین حوصله هم ندارم تاپیکا رو جستجو کنم
با تشکر
خلاصه بگم اون فرد G-Man هست. در شماره های قبلی هم حضور داشت. هنوز معلوم نیست کیه و مال کجاست اصلا انسان هست یا نه و برای کجا و چه کسانی کار می کنه. میشه گفت یه جوری واسطه برای انجام ماموریت ها و کارها برای یک گروه ناشناختس. اون هر دفه پس از انجام ماموریت Gordon را از زمان بیرون میکشه و در یک حالت Statis ساکن قرار میده تا زمان مامورین بعدی سر برسه. البته این کار در قسمت بعد یعنی Half-Life 2 Episode One از دستش توسط فضایی های دوست خارج میشه.
mohammadkaazar
15-09-2008, 16:39
سلام
من تو Half-Life 2 Episode One گیر کردم ! میشه کمکم کنید ؟!
رسیدم به مرحله ای که تو یه جای تاریک هستیم ، اولین جایی که اون آدم خوار ها رو میبینیم و اولین جایی که یک اسلحه ( یه کلت و یه شات گان ) پیدا میکنم ، الان نمیدونم باید کجا برم ؟؟؟؟
behroz3666
22-09-2008, 11:21
سلام دوستان
من تو این بازی گیر کردم تو قسمتی که یه مجای میدون مانندی هست که من باید
یه سری افراد رو از یه اتاق به یه جای امن ببرم من دو یا سه گروه رو بردم ولی اخرین نفر
رو که میخوام ببرم یه ماشینی اونجا هست که مرتب شلیک میکنه و این باعث میشه که
نفر اخر با من نیاد بیرون هر کهری هم میکنم نمیتونم اون ماشین رو خاموش کنم
اگه یه نفر راهنمایی کن ممنون میشم
و اگه کسی راهنمای فارسی این بازی رو داره لطف کنه برام بزاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.