ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف ویندوز 7 و نصب ایکس پی

mobile_mahdi
13-05-2011, 23:40
سلام
من یه لپ تاپ ایسوس 10 اینچ دارم که روش یه ویندوز 7 starter نصب شده به صورت اورجینال.
من می خوام این ویندوز رو پاک کنم و روش یه ویندوز ایکس پی یا یه 7 ultimate نصب کنم.
ولی وقتی موقع روشن کردن دکمه delete رو میزنم تا بره رو تنظیمات بایوس ، این تنظیمات بالا نمیاد.
لطفاً راهنمایی کنید؟
یه سوال دیگه: همون طور که میدونید این لپ تاپ از نظر سخت افزاری خیلی پایین هستن ، حالا روش یه 7 ultimate نصب کنم خوبه یا ایکس پی؟ برام فرقی نمیکنه کدوم باشه چون هر دو تا کارمو راه میندازه فقط می خوام سرعتش از این که هست بالاتر بره

ali.b.y
03-06-2011, 01:36
سلام
اگه فرقی نمیکنه XP نصب کن سبکتره.
لپ تاپ با کلید F2 و F12 وارد تنظیمات بایوس می شه

amir200812
04-06-2011, 20:01
سلام
من یه لپ تاپ ایسوس 10 اینچ دارم که روش یه ویندوز 7 starter نصب شده به صورت اورجینال.
من می خوام این ویندوز رو پاک کنم و روش یه ویندوز ایکس پی یا یه 7 ultimate نصب کنم.
ولی وقتی موقع روشن کردن دکمه delete رو میزنم تا بره رو تنظیمات بایوس ، این تنظیمات بالا نمیاد.
لطفاً راهنمایی کنید؟
یه سوال دیگه: همون طور که میدونید این لپ تاپ از نظر سخت افزاری خیلی پایین هستن ، حالا روش یه 7 ultimate نصب کنم خوبه یا ایکس پی؟ برام فرقی نمیکنه کدوم باشه چون هر دو تا کارمو راه میندازه فقط می خوام سرعتش از این که هست بالاتر بره
منظورتون نت بوک هست؟ اگه رمش 1گیگ و کمتر هست با سون به مشکل میخوری، ولی اگه رمش بیشتر از 2 گیگ باشه میشه روش سون اولتیمیت هم ریخت، ولی در کل بهتره همون XP رو استفاده کنی!

fedaghi
07-06-2011, 23:12
من که رمم 512 و سی پی یو م هم سلرون هستش ولی وقتی 7 نصبه سیستمم بهتر کار میکنه

maziarb
07-06-2011, 23:19
من که رمم 512 و سی پی یو م هم سلرون هستش ولی وقتی 7 نصبه سیستمم بهتر کار میکنه

آیا شما aero رو هم که یکی از ویژگیهای اصلی ویندوز هست فعال کردی؟ من بارم 1گیگ 400mhz و cpu2.8 روی pc به مشکل برخوردم، اگه میتونی یک عکس از تب performance در taskmanager بذار ،واسه من در حالت IDLE با 4گیگ رم 1.14گیگ پرهست :11: