PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از دانگل وای فای واسه TV های سامسونگ

Masoud 206-16v
13-05-2011, 19:11
دوستان وقت بخیر
در این آدرس که قرار دادم، موضوعی رو مطرح کرده که میشه از دانگل های USB وای فای با برند های دیگه اما با چیپ ست RaLink rt73, rt2570sta, rt2870sta ،میشه به سامسونگ تی وی وصل کرد و استفاده نمود.
ممنون میشم کسی از دوستان توانایی ترجمه رو داره در این پست قرار بده با تشکر.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Masoud 206-16v
25-06-2011, 19:47
وقت بخیر
ابتدا شما برنامه Tv remote رو از وب سایت Apple Store دانلود کنید و روی آیفونتون نصب و اجرا کنید.
WiFi تی وی رو روشن و همچنین وای فای آیفون رو هم روشن کنید،در این زمان تی وی گوشی رو میشناسه و در گوشی شما هم نام تی وی شما ظاهر میشه.با کلیک کردن نام تیوی در برنامه Samsung Tv از شما رمز عبور و اجازه دسترسی برنامه به تی وی رو از شما سوال میکنه که معمولا رمز تی وی 0000 و شما هم گزینه ی YES رو میزنید و از کنترول کردن تی وی تون با آی فون و آیپد و آیپاد، لذت ببرید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iLive
25-06-2011, 21:07
آقا دمت گرم تاپیک خوبی باز کردی.
منم اتفاقا یه بار تو سایت آمازون چند تا دانگل متفرقه (غیر سامسونگ و الجی و سونی و ...) دیده بودم که کاربرا ازشون برای وصل کردن به tv استفاده کرده بودن.
حالا این چیپ ست هایی که شما گفتی رو باید فهمید تو کدوم دانگل هایی که تو ایران هستند وجود دارن. البته وجود این چیپ ست ها انگار کافی نیست باید تو درایورشون انگار دستکاری بشه.
این دو تا صفحه رو هم من پیدا کردم در مورد همین موضوعه :

تو لینک اولی یه نفر با d-link dwa 140 تونسته بود وصل بشه! تو ایران هم پیداش کردم هست! اینجا داره 40 تومن میده :

Masoud 206-16v
26-06-2011, 08:49
آقا دمت گرم تاپیک خوبی باز کردی.
منم اتفاقا یه بار تو سایت آمازون چند تا دانگل متفرقه (غیر سامسونگ و الجی و سونی و ...) دیده بودم که کاربرا ازشون برای وصل کردن به tv استفاده کرده بودن.
حالا این چیپ ست هایی که شما گفتی رو باید فهمید تو کدوم دانگل هایی که تو ایران هستند وجود دارن. البته وجود این چیپ ست ها انگار کافی نیست باید تو درایورشون انگار دستکاری بشه.
این دو تا صفحه رو هم من پیدا کردم در مورد همین موضوعه :

تو لینک اولی یه نفر با d-link dwa 140 تونسته بود وصل بشه! تو ایران هم پیداش کردم هست! اینجا داره 40 تومن میده :

ممنونم از توجه تون دوست من
در مورد استفاده از دانگلهای متفرقه که چیپ ست های RaLink rt73, rt2570sta, rt2870sta
دانگل وای فای های بسیاری در بازار گیر میاد،مثلا همین Edimax EW-7711UAN (rt2870sta) که در بازار قیمتش 25000 تومنه و در همون تاپیکی که ذکر کردم تست شده و جواب داده ولی با -- کردن فریمور تی وی.
من خودم تا چند مدت پیش همین دانگل رو تهیه کردم و زمانی که به تی وی نصب کردم فقط چراغ دانگل روشن میشد که این نشونه ی اینه که چیپ ست سازگاری داره ولی قابل شناسایی واسه تی وی نیست که اونم باید از طریق -- کردن این کار انجام بشه.
که واسه اینکارم شما باید این برد رو تهیه کنید :21:(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
و بعد با برنامه ی PuTTY که در پی سی اونرو اجرا میکنید شما میتونید به اطلاعات تی وی دسترسی داشته باشید.
حالا نوبت تغییرات هست که با وارد کردن این دستورات :

انجام میشه و بعد با سیو کردن اطلاعات در تی وی ،شما هر دانگی که از چیپ ست معرفی شده باشه قابل شناسیایی و استفاده است واسه تی وی.
من خودم انجان دادم روی فریمور 1011 مدل سری 7 سامسونگ اما ی مشکلی که داشتم این بود که تی وی هر زمان که من از دانگل Edimax استفاده میکردم باید دوباره تنظیمات تی وی رو از نو انجام بدم و همینظور در پخش مدیا مشکل داشت.:18:
اما بعد با آپدیت کردن فریمور فکر کنم1023 و تهیه دانگل اورجینال سامسونگ دیگه هیچ مشکلی ندارم و حتی سرعت انتقال دیتا در این دانگل رضایت بخش هست و شما زمانی که ی فایل تصویری رو از PC به تی وی شر میکنید با مشکل پخش فریم فریم مواجه نمیشید ولی در دانگل -- شده ی EDIMAX این مشکل رو داشتم چون سرعت N وای فای پشتیبانی نمیکرد.:2:
:5:من به این نتیجه رسیدم که با تهیه دانگل اورجینال خیلی راحتر و بی دردسر تر از استفاده از دانگلهای متفرقه اونم با خطر -- کردن فریمور هست.:46:

iLive
26-06-2011, 11:23
باید حتما برای استفاده از دانگل متفرقه اون برد رو درست کرد؟ البته باحاله آدم احساس گیکی بش دست میده! من الان اتفاقا یه دانگل dlink از این داغونا (n نداره) وصل کردم بهش داره چشمک میزنه! ولی حال نممیده اگه نشه فیلم پخش کرد، باید یه دانگل n دار بگیرم که اونم اگه دانگل سامسونگ زیاد گرون نباشه آدم اونو میگیره. من فکر نمیکردم پیدا بشه این دانگل ساموگ تو ایران! شما از کجا گرفتی؟ قیمتش چنده؟ اتفاقا گوشی galaxy gio هم دارم فکر کنم بتونم از اون برنامه کنترل و امکانات dlna استفاده کنم.

Masoud 206-16v
26-06-2011, 22:47
در ايران كه الان فكر نميكنم باشه و خيلي كمه و اگر باشه اكثراً از سيستم هاي سينماي خانگي هاست .اما تا ٣،٤ماه پيش در بازار بود ولي الان خير.
من خودم از طريق ي آشنا از امارات خريد كردم كه با هزينه خريد و ارسال٨٠هزارتومن شد.
ولي قبلا در ايران قيمتي بين ٦٠تا١٥٠هزارتومن بفروش ميرته.
در مورد گوشيتون آره امكان كنترول و حتي پخش فابلهاي صوتي و تصويري كه در گوشي داريد رو ميتونيد به تي وي انتقال و اجرا كنيد.

Masoud 206-16v
20-11-2011, 23:16
وقت بخیر
معرفی برنامه Twonky Mobile که شما دوستان متونید با گوشی آیفون و آپاد و همچنین آیپد،فایلهای تصویری و صوتی رو براحتی بروی TV هایی که از سیستم (e.g. DLNA, Airplay device) پشتیبانی میکنه مثل تی وی های سامسونگ.
متونید از طریق وای فای تصاویر ویدیوئی و تصویری رو به تی وی شِر کنید و از دیدن اونها لذت ببرید.
در ضمن شما به ی روتر نیز احتیاج دارید(البته اکثر مودمهای وایرلس این قابلیت رو دارن).

واسه اطلاعات بیشتر به آدرس :

لینک دانلود نرم افزار (توسط خودم کرک شده)::46:

david-ebi
21-11-2011, 01:24
دانگل سامسونگ الان تو بازار فراوونه و قیمتش هم 90000 تومان با گارانتی هست. کارایی عالی هم داره

osmaan
24-11-2011, 23:34
دانگل سامسونگ الان تو بازار فراوونه و قیمتش هم 90000 تومان با گارانتی هست. کارایی عالی هم داره
سلام با خرید این دانگل و اتصال به ال سی دی های سری 5 که نمیتونن ویدئو پخش کنن میشه ویدئو پخش کرد؟

david-ebi
25-11-2011, 00:42
سلام با خرید این دانگل و اتصال به ال سی دی های سری 5 که نمیتونن ویدئو پخش کنن میشه ویدئو پخش کرد؟
دوست عزیز این دانگل اصلا کارش توانایی پخش فایلهای ویدیویی برای تلویزیونهایی که این توانایی را ندارند نیست. بلکه در مدل تلویزیونهایی که قابلیت اتصال به اینترنت را دارند این امکان را پدید می آورد که تلویزیون بتواند امواج اینترنت بیسیم را در صورت وجود بگیرد و به اینترنت متصل گردد. همچنین اگر تلویزیون قابلیت all share داشته باشد توسط این دانگل میتواند فایلهای صوتی و تصویری و عکسها را با دیگر دستگاههای دیجیتال به اشتراک بگذارد. مثلا شما هر فیلمی را که دارید روی صفحه مانیتور لپ تاپ نگاه میکنید میتوانید به صورت بیسیم روی صفحه تلویزیونتان هم ببینید. یا موبایل و غیره.:46:

tvman
27-11-2011, 11:15

سلام،
آقا اين دانگل سامسونگ را از كجا ميشه تهيه كرد؟ :question:
:wac:

Samsung Wireless LAN Adapter WIS09ABGN

david-ebi
29-11-2011, 01:47
سلام،

بعضی از نمایندگیهای سامسونگ و یا بعضی از فروشگاههای صوتی و تصویری دارند.

meka-1360
29-11-2011, 19:35
از دوستان کسی قیمت الانش رو داره؟

alimirho
03-12-2011, 03:20
سلام،

سلام.دوست گلم.:40:
پیشنهاد میکنم به جای خرید دانگل . یک مودم ای دی اس ال وای فای بخری . که خودش سوییچ روتر هم هست. و از طریق کابلش مودم رو به تلویزیونت وصل کن . دستگاه رو بزار پیش تلویزیون و به شبکه وای فای متصلش کن .حالا با تلویزیونت هم میتونی اینترنت رو داشته باشی (البته بسته به مدل تلویزیون فرق داره) هم با سیستمهای دیگه که داری مثل گوشی اندروید یا ایفون و لب تاپ و بقیه دستگاهها از طریق شبکه وای فای عکس و فیلم وصوت رو بفرستی رو تلویزیون و استفادش رو ببری. قیمت یک چنین دستگاهی حدود چهل پنجاه هزار تومنه .کاراییهاش از دانگل بیشتر و بهتره . البته شاید شما فقط بخوای فقط از طریق یواس بی اونم با دانگل به کوچکی یک فلش کار کنی .تصمیم باخودت .
راستی سرعت انتقال دیتای دانگل کمتر از اون روشیه که من برات گفتم.
روش اتصال تلویزیون به شبکه ازطریق مودم وایرلس تو تاپیکهای دیگه گفته شده.:46:
موفق باشی
(منم گدای محبت وعلم و تکنولوژی )
(میرزا علی آقا)

meka-1360
07-12-2011, 16:48
با تشکر از دوستمون alimirho ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... راه پیشنهادی ایشون بسیار خوب و کاربردی و مرقوم بصرفه است.
من خودم این راه رو تست کردم و کاملا جواب میده ... تنها کافیه یک مودم وای فای داشته باشید با پورت شبکه (که الان دیگه همه مودمها دارن).

monavari
10-12-2011, 23:00
دانگل بلوتوث مخصوص جهت اتصال به TV

windows-ps3
25-01-2012, 12:25
دوست عزیز از کجا تهیه کنیم !؟

نمایندگی ها ندارند !؟

emok22
25-01-2012, 14:39
یک دانگل وای فای دارم برای فروش
نو است برای tv گرفته بودم اما tv ام خودش داخلی داشت حالا می فروشم

windows-ps3
25-01-2012, 22:12
قیمت دوست عزیز !؟؟

appadanax
28-01-2012, 03:39
پیشنهاد میکنم به جای خرید دانگل . یک مودم ای دی اس ال وای فای بخری . که خودش سوییچ روتر هم هست. و از طریق کابلش مودم رو به تلویزیونت وصل کن . دستگاه رو بزار پیش تلویزیون و به شبکه وای فای متصلش کن .حالا با تلویزیونت هم میتونی اینترنت رو داشته باشی (البته بسته به مدل تلویزیون فرق داره) هم با سیستمهای دیگه که داری مثل گوشی اندروید یا ایفون و لب تاپ و بقیه دستگاهها از طریق شبکه وای فای عکس و فیلم وصوت رو بفرستی رو تلویزیون و استفادش رو ببری. قیمت یک چنین دستگاهی حدود چهل پنجاه هزار تومنه .کاراییهاش از دانگل بیشتر و بهتره . البته شاید شما فقط بخوای فقط از طریق یواس بی اونم با دانگل به کوچکی یک فلش کار کنی .تصمیم باخودت .
موفق باشی
(میرزا علی آقا)

من هم برای ال جی 57000 همین کار رو کردم. از همه با صرفه تره! کابلش هم همیشه برای جاهای دیگه بدرد میخوره. 15 متر کابل گرفتم 7 تومن! دانگل گرونه و کلن شبکه کردن Tv برای تجربه فقط خوبه و آپدیت . چون راحتی کامپیوتر رو نداره. + با کابل و مودم های DSL هم همون کار رو میشه انجام داد.

ramin511
01-02-2012, 01:42
موفق باشی
(میرزا علی آقا)
سلام دوست عزیز ممنون که زاهنمایی کردید من تلویزیون 46c8000 دارم با مودم وایرلس حالا چطور میتونم بین لب تاب و تلویزیون شبکه کنم متشکر میشم که بیشتر راهنمایی کنید.

ahmadzabihi
11-02-2012, 22:32
سلام من LW57000 دارم . با نصب نرم افزار Nero MediaHome که روی دستگاه بود پوشه فیلم و صوت رو روی لب تاپ به اشتراک گذاشتم و تلویزیون بصورت بی سیم از روی لب تاب فیلمها رو خوند .
برای اینترنت هم مودم وایمکس دارم که که یک کابل شبکه از مودم وایمکس به تلویزیون وصل کردم و درست شد .
فقط دنبال این هستم که چگونه بصورت بی سیم تلویزیون رو به مودم وصل کنم. جایی ندیدم .

emok22
29-02-2012, 22:42
قیمت دوست عزیز !؟؟

70000 تومان

kam-telecom
08-05-2012, 10:48
سلام من LW57000 دارم . با نصب نرم افزار Nero MediaHome که روی دستگاه بود پوشه فیلم و صوت رو روی لب تاپ به اشتراک گذاشتم و تلویزیون بصورت بی سیم از روی لب تاب فیلمها رو خوند .
برای اینترنت هم مودم وایمکس دارم که که یک کابل شبکه از مودم وایمکس به تلویزیون وصل کردم و درست شد .
فقط دنبال این هستم که چگونه بصورت بی سیم تلویزیون رو به مودم وصل کنم. جایی ندیدم .

البته جاش اینجا نیست ولی باید بگم که دانگلLG رو به قیمت 34 تومن از خود خدمات مشتریان 84733 بخش قطعات صوتی تصویری سفارش بدین و درب منزل تحویل بگیرید

برای بحث وای فای LG در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ادامه بدین

hbm_7052
09-05-2012, 08:37
تلوزیون من 40 ایتچ سری 5 هست که 2 سال پیش خریدم
الان با کابل hdmi
pc رو به ال سی دی وصل میکنم ولی کابلم کوتاهه
میشه همین اتصال رو با دانگل وایرلس انجام داد که به کابل نیازی نباشه

HOJJATQQ
22-05-2012, 11:11
سلام مودم ای دی اس ال وای برای d550 جواب میده

HOJJATQQ
22-05-2012, 11:15
سلام تلوزیون من 40 ایتچ سری 5 ال سی دی modl d550 مودم میشه وصل کرد

sajjad.dm
02-03-2013, 01:52

سلام. دانگل رو ازت میخرم. ایمیل: sajjad.doustan@yahoo.com

masmas1
12-03-2013, 00:36
سلام
دوستان راهی میشناسن که بشه یه هدفن بلوتوث رو به 8880سامسونگ شناسوند؟شنیدم سونی یه دانگل داره.اگه دوستان راهی میدونند بگن

mojtaba2321
24-03-2013, 17:59
سلام
کسی میدونه دانگلی که از تراشه RTL2832U + R820T ساخته شده باشه برای تلویزیون سامسونگ هست یا خیر؟

matinpour
24-03-2013, 23:29
سلام
کسی میدونه دانگلی که از تراشه RTL2832U + R820T ساخته شده باشه برای تلویزیون سامسونگ هست یا خیر؟

دوست عزیز

از این دستگاه چه کار بردی میخواهید داشته باشید .چون تا آن جا که من می دانم این دستگاه دارای تلویزیون دیجیتال و رادیو fm و tv دانگل هم است و قاعدتا نرم افزار برای نسب البته روی کامپیوتر یا لب تاب و به احتمال بسیار زیاد سازگار با تمامی تلویزیونها

mojtaba2321
25-03-2013, 00:23
دوست عزیز

از این دستگاه چه کار بردی میخواهید داشته باشید .چون تا آن جا که من می دانم این دستگاه دارای تلویزیون دیجیتال و رادیو fm و tv دانگل هم است و قاعدتا نرم افزار برای نسب البته روی کامپیوتر یا لب تاب و به احتمال بسیار زیاد سازگار با تمامی تلویزیونها

به جهت دریافت سیگنالهای ADS-B .
توی ایران پیدا میشه؟

malavan.ehsan
25-03-2013, 12:25
توی ایران پیدا میشه؟
سلام
منم دنبالشم امیدوارم پیدا بشه برای ADS-B

matinpour
25-03-2013, 17:36
توی ایران پیدا میشه؟

بطور رسمی خیر ولی بصورت قاچاق احتمالا در بانه ویا بازارهای مرزی زاهدان و مشهد

majestic_online
29-10-2013, 20:20
ye link bedin vase kharid

mrrahimi2012
04-12-2013, 03:50

سلام دوست عزيز ميشه ادرسش را بيگي لازم دارم:23:

janabsarvan
02-03-2014, 15:07
سلام وبا تشکر فراوان از شما عزیزان
من تلوزیون ال ای دی سه بعدی سامسونگ دارم که دانگل همراهش بود و همیشه عکسها و فیلمهای روی لب تاب و گوشیم را راحت ازطریق دانگل روی تلوزیون میدیدم
الان سریال نامبرش که کلمه ورودهست روی دانگل پاک شده و یادم هم نمی اید هرجوری خواستم وارد بشم نشده باذره بین بزرگ هم نمیشه بخونیش
لطفا بفرمایید که چکارکنم برای پیداکردن سریال نامبرش
حدود یکساله گارانتی تموم شده
سپاسگزار میشم راهنمایی کنید

matinpour
02-03-2014, 22:59
سلام وبا تشکر فراوان از شما عزیزان
من تلوزیون ال ای دی سه بعدی سامسونگ دارم که دانگل همراهش بود و همیشه عکسها و فیلمهای روی لب تاب و گوشیم را راحت ازطریق دانگل روی تلوزیون میدیدم
الان سریال نامبرش که کلمه ورودهست روی دانگل پاک شده و یادم هم نمی اید هرجوری خواستم وارد بشم نشده باذره بین بزرگ هم نمیشه بخونیش
لطفا بفرمایید که چکارکنم برای پیداکردن سریال نامبرش
حدود یکساله گارانتی تموم شده
سپاسگزار میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز
معمولا برای استفاده از دانگل در قسمت منو ----> شبکه---> عملکرد soft AP آن را روشن و کلید ایمنی آن را در لپ تاپ و گوشی وارد و از آن استفاده می کنند

janabsarvan
02-03-2014, 23:15
با تشکر فراوان از وقتی که برای جواب به من گذاشتید
مهندس جان
تلوزیون من( samsung led 3d 40 inch 7777 ( UC7000
درمنو - شبکه - چنین گزینه ای وجود ندارد

matinpour
02-03-2014, 23:28
با تشکر فراوان از وقتی که برای جواب به من گذاشتید
مهندس جان
تلوزیون من( samsung led 3d 40 inch 7777 ( UC7000
درمنو - شبکه - چنین گزینه ای وجود ندارد
دوست عزیز
پس شما چگونه از WIFI تان استفاده می کردید یعنی در منوی شبکه شما چه گزینه های هست؟

janabsarvan
03-03-2014, 14:50
سلام وقت بخیر
بسیارممنون
کلید راپیدا کردم وکدرا رایادداشت و all share راه افتاد و یک فیلم hd راازلب تاب با تلوزیون دیدم
بسیار ممنون:n16::n16::n16:

mmk1352
22-06-2014, 15:50
[سلام منم بای پیداکردن این دانگل با مشکل مواجهم مدل تلوزیونم سامسونگ 5570 هستش اگه کسی این مدم را داره با این شماره تماس بگیره 09199786871 یا راهنمایی کنید از کجا تهیه کنمم خود سامسرویس میگه ندارم

mohammad.clergyman
01-11-2014, 17:06
سلام

سلام،

فروخته شد به penguinsjr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من یه دانگل USB سامسونگ دارم و می فروشم به قیمت 110000 تومان.

کاملا سالم و بشرط، فقط چند بار استفاده شده.

اینم عکسش.

یا علی

persian_boy2
12-02-2015, 10:07
سلام. لطفاً بفرمائيد براي تلويزيون پلاسماي سامسونگ مدل 51H4950 هم مي شه از اين نوع دانگل استفاده کرد؟ اين که مي پرسم به دليل اينه که تلويزيون فوق (البته سفارش هندش) واي فاي داره. ممکنه تکنولوژي واي فاي بصورت غير فعال تو مونتاژ ايرانش هم باشه. البته من بيشتر هدفم وصل تلويزيون با اينترنت هست تا allshare.

اگه از روش ديگه اي براي اين منظور اطلاع داريد ممنون مي شم راهنمائي بفرمائيد. ضمناً فرصت نکردم تمام تاپيک رو بخونم. از طريق هاب هاي واي فاي ديگه مثل Maxnet -Ralink Tech مي شه به اين تلويزيون واي فاي داد؟ متشکر

Erfan.Safaei
12-07-2016, 14:39
موفق باشی
(میرزا علی آقا)
آقا من این تایپیکهای دیگه که گفتی رو پیدا نکردم یه لینک میدی یا خودت همینجا یکم بیشتر اگه توضیح بدی هم ممنون میشم :)

matinpour
12-07-2016, 17:09
آقا من این تایپیکهای دیگه که گفتی رو پیدا نکردم یه لینک میدی یا خودت همینجا یکم بیشتر اگه توضیح بدی هم ممنون میشم :)
دوست عزیز
این برای تلویزیونهای سامسونگ
آموزش اتصال گوشی با تلویزیون
آموزش allshare
و این هم هر آنچه در رابطه با تلویزیون ال جی است.

mostafa.rasoli
01-04-2019, 15:15
با سلام و تبریک سال نو خدمت همه عزیزان ممنون میشم این مشکل من رو حل کنید
من ال سی دی معمولی داشتم و دانگل وای فای خریدم به ورودی hdmi تی وی وصل میکردم و با تغذیه usb خودش برق میگیره و با گوشی سامسونگ s5 کامل کل گوشی می رفت رو تلویزیون و مثلا فیلم و .. میدیدم ولی الان گوشی j4 گرفتم و wifi direct فقط داره و دانگل رو هم پیدا میکنه می زنم متصل بشه سیم ثانیه تصویر تلویزیون سیاه میشه انگار میخواد وصل بشه ولی درجا دیسکانکت میشه و قطع میشه واقعا رو اعصابم رفته میتونید راهنمایی کنید چطوری کل گوشی رو بفرستم رو تلویزیون برای بازی و نمایش فیلم از نماوا و .. میخوام
ممنون