ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : American Megatrends به جای نام مادربورد

Turk Oghlan
13-05-2011, 15:58
سلام
من الایت 740 دارم.ولی وقتی دستگاه رو روشن می کنم،آرم شرکت بایوس (American Megatrends ) میاد.البته می دونم که این قضیه نرماله و موردی نداره،ولی اگه یکی از دوستان در این مورد توضیح بده ممنون میشم.سوال من دقیقا اینه که اگه بایوس فقط یه قطعه رو بورده،چرا باید اسمش باشه و اسم خود مادربورد نباشه؟! و اینکه از کجا می تونم مشخصات دقیق مادر بورد رو ببینم(قبل از بالا آمدن ویندوز)

Turk Oghlan
21-05-2011, 12:23
فکر نکنم سوال زیاد سختی باشه

salam_iran57
22-05-2011, 09:21
اطلاعات کامل مادربورد رو با برنامه cpu-z میتونید بدست بیارید البته تو محیط ویندوز.

Turk Oghlan
23-05-2011, 10:30
...و اینکه از کجا می تونم مشخصات دقیق مادر بورد رو ببینم(قبل از بالا آمدن ویندوز)
من برای وقتی میخوام که وین بالا نمیاد

reza_kavosh
17-05-2013, 23:41
سلام
من الایت 740 دارم.ولی وقتی دستگاه رو روشن می کنم،آرم شرکت بایوس (American Megatrends ) میاد.البته می دونم که این قضیه نرماله و موردی نداره،ولی اگه یکی از دوستان در این مورد توضیح بده ممنون میشم.سوال من دقیقا اینه که اگه بایوس فقط یه قطعه رو بورده،چرا باید اسمش باشه و اسم خود مادربورد نباشه؟! و اینکه از کجا می تونم مشخصات دقیق مادر بورد رو ببینم(قبل از بالا آمدن ویندوز)

برات مگه کهمه خیلیا این کامپیوتر رو هم ندارن تو با:n19::n19::n19::n19::n19: یک علامت شرکت درگیری ؟؟؟