مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد سیستم برای کار با مکس و باز کردن و بازی سازی در حد دو میلیون
rezarefigh
13-05-2011, 15:24
سلام خسته نباشید من میخواستم یه سیستم برای مکس و بازی و بازی سازی در حد دو تومن بگیرم البته چیزایی که نیاز دارم:
main,cpu,ram,vga,power,case,hdd البته چیزی که میخوام بگیرم تقرایبا به این صورت هست:
main : asus p8p67 - B3 حدود 250
cpu : Intel I7-2600k حدود 400
Ram : Adata 1600 cl9 - 4GB Dual ch حدود 100 ، پک هشت گیگ هم 160
VGA : Evga GTX580 SSC FTW و یا Gainward GTX580 1536MB هر دو حدود 650 (20 30 تومن بالا پایین)
case : Green X9 حدود 170
power : Green GP-885B حدود 150
HDD : samsung 1TB F3 حدود 80
پولم هم 2تومن هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در مورد کارت های کوادرو چیه؟
حالا دوستان اگه میتونن کمک کنن به ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ultra_Black
13-05-2011, 15:59
سلام
سیستم انتخابی خودتون خوب هست ولی با کمی تغییرات بهتر هم میشه:
CPU:Intel Core i7 2600K=400
M.B:Asus P8P67 B3=240
RAM:Kingmax Hercules 8Gb 1600 CL9 (4x2Gb)=130
VGA:EVGA GTX580 SSC FTW 1536Mb=650
SSD:ADATA S599 64Gb=180
HDD: 2 X Seagate 500Gb (7200.12) RAID0=90
Power:Green GP885B=150
Case:Green X9=170
All:2010
دو تا هارد 500 گیگ بصورت RAID0 برای آرشیو و یک SSD پرسرعت برای نصب سیستم عامل پرفمنس بینظیری به سیستمتون میده!
نظرتون در مورد کارت های کوادرو چیه؟
این کارت ها برای بازی اصلا مناسب نیستند و برای شما که اهل بازی هستین پیشنهاد نمیکنم...
rezarefigh
13-05-2011, 19:08
سلام
دو تا هارد 500 گیگ بصورت RAID0 برای آرشیو و یک SSD پرسرعت برای نصب سیستم عامل پرفمنس بینظیری به سیستمتون میده!
این کارت ها برای بازی اصلا مناسب نیستند و برای شما که اهل بازی هستین پیشنهاد نمیکنم...
ممنون که کمک کردی ولی من شنیرم این هاردهای جامد دنگ و فنگ زیادی داره برا نصب سیستمو چه میدونم این کارا آره؟
در مورد کارت ها:منم مثل خیلی ها درسته که کار مکس میکنم ولی بازی هم میخوام بکنم حالا میخواستم ببینم میشه کارتی باشه مثل همین 580 که واسه بازی خوب باشه از اونطرف برا کارهای رئال(مکس و udk) هم مناسب باشه من تعجب میکنم چرا کارتی با دو کاربرد وجود نداره.
یه موضوع دیگه هم هست من شنیدم این کارت های کوادرو هسته گرافیکیشون در حد 8000 و ایناست حالا این قیمت چرا اینقدر بالاست نمیدونم!!
منظورت از این دو تا هارد یعنی مثلا دو هارد مکانیکی و یه جامد باشه؟
میشه یه کم در مورد جریان چند هارد و این رید توضیح بدی قضیه به چه صورت؟
ممنون
سیستم پیشنهاد شده بالا خیلی خوبه
درمورد هارد هم نه مشکلی نداره سرعتش خیلی بالاست
اگه فقط با مکس کار می کنی یعنی بازی نمی کنی از کارت های کوادرو بگیری بهتره تو رندر سرعت خوبی بهت میده
به نظرم حتما ssd رو بگیر خیلی تاثیر داره
Ultra_Black
13-05-2011, 20:15
ممنون که کمک کردی ولی من شنیرم این هاردهای جامد دنگ و فنگ زیادی داره برا نصب سیستمو چه میدونم این کارا آره؟
تا اونجایی که من میدونم مشکل خاصی ندارن...
در مورد کارت ها:منم مثل خیلی ها درسته که کار مکس میکنم ولی بازی هم میخوام بکنم حالا میخواستم ببینم میشه کارتی باشه مثل همین 580 که واسه بازی خوب باشه از اونطرف برا کارهای رئال(مکس و udk) هم مناسب باشه من تعجب میکنم چرا کارتی با دو کاربرد وجود نداره
متاسفانه همچین کارتی وجود نداره!
یه موضوع دیگه هم هست من شنیدم این کارت های کوادرو هسته گرافیکیشون در حد 8000 و ایناست حالا این قیمت چرا اینقدر بالاست نمیدونم!!
بله هسته هاشون بسیار شبیه هسته های سری 8000 هست ولی تفاوتهایی هم با هم دارند.
منظورت از این دو تا هارد یعنی مثلا دو هارد مکانیکی و یه جامد باشه؟
بله دو هارد بصورت RAID0 و یک دیسک جامد برای نصب سیستم عامل و البته اجرای پروژه های رنرینگتون...
میشه یه کم در مورد جریان چند هارد و این رید توضیح بدی قضیه به چه صورت؟
سرچ کنید مطالب زیادی راجبش پیدا می کنید...
البته خوندن این پست هم خالی از لطف نیست و تا حدود زیادی متوجه اصل قضیه میشید:46::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rezarefigh
13-05-2011, 21:08
تا اونجایی که من میدونم مشکل خاصی ندارن...
متاسفانه همچین کارتی وجود نداره!
بله هسته هاشون بسیار شبیه هسته های سری 8000 هست ولی تفاوتهایی هم با هم دارند.
بله دو هارد بصورت RAID0 و یک دیسک جامد برای نصب سیستم عامل و البته اجرای پروژه های رنرینگتون...
سرچ کنید مطالب زیادی راجبش پیدا می کنید...
البته خوندن این پست هم خالی از لطف نیست و تا حدود زیادی متوجه اصل قضیه میشید:46::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت طلا دوست عزیز اینجا تو این لینکی که گذاشتی (همانطور كه مشخص شد ، استفاده ازRAID براي مقاصد معين مي باشد و در كاربردهاي عادي و روزمره كارايي چشمگيري را به سيستم PC اضافه نمي كند . به عنوان مثال امكان استفاده از CD-ROM و Rewriter روي اين كانكتورها وجود ندارد .بنابراين هنگام استفاده از RAID ابتدا هدف و مورد استفاده خود را مشخص كنيد سپس RAID مناسب را انتخاب نماييد.)
یعنی نمیشه دی وی دی رایتر رو سیستم گذاشت؟
یه سوال هم در مورد رم اینکه این رمی معرفی کردی به نظر شما رو مادربوردی که من انتخاب کردم چهارتا رم دو گیگ میشه روش نصب کرد و آیا همین رم با این ظرفیت و باس ولی با تایمینگ بهتر مثلا 7 یا 8 وجود داره که انتخاب کنم.
یه چیز دیگه آیا پردازنده ای بهتر از اینی که انتخاب کردم وجود داره البته با اختلاف قیمت نه خیلی زیاد یا همین خوبه؟ شرمنده زیادی طولش دادم. :31:
از شما (1navid) هم ممنونم که کمک کردید.
دستت طلا دوست عزیز اینجا تو این لینکی که گذاشتی (همانطور كه مشخص شد ، استفاده ازRAID براي مقاصد معين مي باشد و در كاربردهاي عادي و روزمره كارايي چشمگيري را به سيستم PC اضافه نمي كند . به عنوان مثال امكان استفاده از CD-ROM و Rewriter روي اين كانكتورها وجود ندارد .بنابراين هنگام استفاده از RAID ابتدا هدف و مورد استفاده خود را مشخص كنيد سپس RAID مناسب را انتخاب نماييد.)
یه سوال هم در مورد رم اینکه این رمی معرفی کردی به نظر شما رو مادربوردی که من انتخاب کردم چهارتا رم دو گیگ میشه روش نصب کرد و آیا همین رم با این ظرفیت و باس ولی با تایمینگ بهتر مثلا 7 یا 8 وجود داره که انتخاب کنم.
یه چیز دیگه آیا پردازنده ای بهتر از اینی که انتخاب کردم وجود داره البته با اختلاف قیمت نه خیلی زیاد یا همین خوبه؟ شرمنده زیادی طولش دادم. :31:
از شما (1navid) هم ممنونم که کمک کردید.
بله این برند تایمینگ پایین هم داره اتفاقا می خواستم بهتون توصیه کنم که حتما تایمینگ رو پایین بگیرید تاثیر زیادی داره می تونید از برند های (g-skil -ocz -یا corssair ) تهیه کنید
Ultra_Black
13-05-2011, 23:10
البته این پست قدیمی هست و این مطلبش راجع به کانکتورهای IDE صادق هست و شما با SATA هیچ مشکلی نخواهید داشت و میتونید چندین عدد ODD از جمله DVD RW و blu ray و... رو سیستمتون نصب کنید
راجع به کارایی هم عرض کنم که هارد کندترین قطعه سیستم هست و هرچقدر بقیه قطعاتتون قوی باشند و سرعت هاردتون پایین باشه به پرفمنس ایده آل نخواهید رسید
با RAID0 سرعت هاردتون 1.5 الی 2 برابر افزایش پیدا میکنه که مقدار قابل توجهی هست...
یه چیز دیگه آیا پردازنده ای بهتر از اینی که انتخاب کردم وجود داره البته با اختلاف قیمت نه خیلی زیاد یا همین خوبه؟ شرمنده زیادی طولش دادم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بله میشه و بنده هم 4 رم 2 گیگ پیشنهاد دادم
این سری Hercules هم رمهای خیلی خوبی هستند و بدون افزایش ولتاژ براحتی میشه ازشون در تایمینگهای پایین تر استفاده کرد
پردازنده هم قویترین CPU از سری Sandy Bridge هست...
rezarefigh
13-05-2011, 23:20
بله این برند تایمینگ پایین هم داره اتفاقا می خواستم بهتون توصیه کنم که حتما تایمینگ رو پایین بگیرید تاثیر زیادی داره می تونید از برند های (g-skil -ocz -یا corssair ) تهیه کنید
بازم ممنون رو هم یه تصمیمی بگیرم براش.
البته این پست قدیمی هست و این مطلبش راجع به کانکتورهای IDE صادق هست و شما با SATA هیچ مشکلی نخواهید داشت و میتونید چندین عدد ODD از جمله DVD RW و blu ray و... رو سیستمتون نصب کنید
راجع به کارایی هم عرض کنم که هارد کندترین قطعه سیستم هست و هرچقدر بقیه قطعاتتون قوی باشند و سرعت هاردتون پایین باشه به پرفمنس ایده آل نخواهید رسید
با RAID0 سرعت هاردتون 1.5 الی 2 برابر افزایش پیدا میکنه که مقدار قابل توجهی هست...
بله میشه و بنده هم 4 رم 2 گیگ پیشنهاد دادم
این سری Hercules هم رمهای خیلی خوبی هستند و بدون افزایش ولتاژ براحتی میشه ازشون در تایمینگهای پایین تر استفاده کرد
پردازنده هم قویترین CPU از سری Sandy Bridge هست...
آره متوجه هستم از بابت پیشنهاد رم، بازم ازتون تشکر میکنم کمک زیادی شد. :31:
راستی میگم امکان داره بعدا یه کارت گرافیک کوادرو بگیرم و از هر دو کارت با هم یا جدا جدا استفاده کنم؟
Ultra_Black
13-05-2011, 23:32
بازم ازتون تشکر میکنم کمک زیادی شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خواهش عزیز...:46:
راستی میگم امکان داره بعدا یه کارت گرافیک کوادرو بگیرم و از هر دو کارت با هم یا جدا جدا استفاده کنم؟
بله میشه
ولی Switch کردن بین کارتها کمی دردسر داره ولی در کل افزایش پرفمنسش به دردسرش می ارزه!(نظرشخصی)
rezarefigh
13-05-2011, 23:53
خواهش عزیز...:46:
بله میشه
ولی Switch کردن بین کارتها کمی دردسر داره ولی در کل افزایش پرفمنسش به دردسرش می ارزه!(نظرشخصی)
دستت طلا :31: :10:
rezarefigh
14-05-2011, 22:44
راستی دوستان آدرس سایت یا فروشگاه اینترنتی که بتونم قیمت بگیرم و جامع باشه سراغ نداشتید؟
hosseinskandari
14-05-2011, 23:49
www l i o n c o m p u t e r i r
خودت درستش کن
rezarefigh
03-06-2011, 02:27
با سلام من به پیشنهاد و راهنمایی دوستانی در این فروم و سایت های دیگه سیستمی خریدم به شرح زیر:
main:asus p8p67
cpu:cor i7 2600k
vga:club gtx 580
ram:cross air 8g bus 1600 taiming9
power; green 1035B
case:green x9
حالا یه سری مشکل دارم اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم:
اول اینکه من رم کراس ایر 8 گیگ که سفارش داده بودم دو ماژول 4گیگ سفارش دادم یارو برام 4 ماژول 2 گیگ بسته که در اصل دو پگ 4 گیگ هستش و حالا داخل سیستم باس رو 1333 نشون میده در تنظیمات مادر بورد میشه 1600 دش کرد ولی رو اتوماتیک 1333 میاد رو خود رم هم بصورت فیزیکی 1600 نوشته وین 7 هم نصب کردم یه خطای مموری در ستارتم ظاهر شده که میگه رستارت کن(البته قول داده دو ماژول 4 گیگ برام بیاره و چند روزه دیگه برم ببندم)
یه نکته دیگه چون اینجایی که من خریدم شهرستان هست و از تهران سفارش میده هنوز کارت گرافیک بدستم نرسیده و یه 9500gt روش بستم تا اون بیاد حالا این کارت ddr2 هست و رم هاddr3 نمیدونم ربط داره یا نه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا کیسم هم بد بسته و تمام فن ها هوا میدن بیرون و دکمه های تنظیم هوای فن جلو کیس کار نمیکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهما بهم نداده راهنمای نصبو کجا گیر بیارم از اینترنت؟!!
pasargadd
03-06-2011, 10:23
با سلام من به پیشنهاد و راهنمایی دوستانی در این فروم و سایت های دیگه سیستمی خریدم به شرح زیر:
main:asus p8p67
cpu:cor i7 2600k
vga:club gtx 580
ram:cross air 8g bus 1600 taiming9
power; green 1035B
case:green x9
حالا یه سری مشکل دارم اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم:
اول اینکه من رم کراس ایر 8 گیگ که سفارش داده بودم دو ماژول 4گیگ سفارش دادم یارو برام 4 ماژول 2 گیگ بسته که در اصل دو پگ 4 گیگ هستش و حالا داخل سیستم باس رو 1333 نشون میده در تنظیمات مادر بورد میشه 1600 دش کرد ولی رو اتوماتیک 1333 میاد رو خود رم هم بصورت فیزیکی 1600 نوشته وین 7 هم نصب کردم یه خطای مموری در ستارتم ظاهر شده که میگه رستارت کن(البته قول داده دو ماژول 4 گیگ برام بیاره و چند روزه دیگه برم ببندم)
یه نکته دیگه چون اینجایی که من خریدم شهرستان هست و از تهران سفارش میده هنوز کارت گرافیک بدستم نرسیده و یه 9500gt روش بستم تا اون بیاد حالا این کارت ddr2 هست و رم هاddr3 نمیدونم ربط داره یا نه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا کیسم هم بد بسته و تمام فن ها هوا میدن بیرون و دکمه های تنظیم هوای فن جلو کیس کار نمیکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهما بهم نداده راهنمای نصبو کجا گیر بیارم از اینترنت؟!!
گرافیک مشکلی نداره.
فن های جلو و بغل کیس باید دمنده باشن و بالا و پشت مکنده.
rezarefigh
04-06-2011, 10:39
گرافیک مشکلی نداره.
ممنوم از کمکتون ولی همه فن ها بغیر از یکیشون که 23 سانت جلو هست بقیه هوا میدن بیرون.
pasargadd
04-06-2011, 10:45
ممنوم از کمکتون ولی همه فن ها بغیر از یکیشون که 23 سانت جلو هست بقیه هوا میدن بیرون.
شما کیسو باز کنین جهت فنهارو تغییر بدین.
rezarefigh
04-06-2011, 11:15
گرافیک مشکلی نداره.
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
شما کیسو باز کنین جهت فنهارو تغییر بدین.
آره روش خوبیه ولی این فن ها فیلتر دارن نمیدونم مشکلی واسه فیلتر ها پیش نمیاد؟
pasargadd
04-06-2011, 11:28
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
آره روش خوبیه ولی این فن ها فیلتر دارن نمیدونم مشکلی واسه فیلتر ها پیش نمیاد؟
چه مشکلی.
وقتی فنهارو باز کنین فیلت ها هم باز میشن و باید دوباره ببنیدن و مشلی نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.