مشاهده نسخه کامل
: وبکم dell inspiron n5110
hoomanfarrokhi
13-05-2011, 14:38
هرچی میگردم نه درایورش هست نه برنامه ی وبکم منیجرش از کجا باید دانلود کنم؟
عاقلالسلطنه
22-05-2011, 16:16
هرچی میگردم نه درایورش هست نه برنامه ی وبکم منیجرش از کجا باید دانلود کنم؟
منم دنبالش هستم
کسی لینکش رو نداره؟
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
تو سایت خود dell خیلی گشتم. ولی پیدا نکردم. توی گوگل هم زیاد سرچ کردم. ولی نیست. اگه کسی داره لینک دانلودش رو بزاره
ممنون میشم
برا کار با yahoo,skypeو این چیزا خودش جواب میده مشکلی نداره
برا منجیزم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
teknosys
23-05-2011, 15:59
سلام
7 خودش وبکم رو میشناسه. انتخاب منیجر بر عهده کاربر هست. مثل WebcamMax یا Cyber YouCam و ...
موفق باشین.
soheiloooooo
13-08-2011, 23:56
مدتیه من به این مشکل برخوردم.البته به گمونم از وقتی که بایوس دستگام رو آپ کردم وبکمم از کار افتاده.چون بعد از ایکه بایوس رو اپ کردم دنبال درایورsonix technology میگشت که این خودش یه تولید کننده وبکم لب تابه اما این در حالیه که وبکم لب تاب های دل از نوعه Creative Lab هستش.دوستان اگه کسی اطلاعی داره به ماهم بگه.
آره دوستان خود ویندوز 7 وبکم رو میشناسه من خودم روی لبت 5110 دل امتحان کردم فلقط کافیه یک منجیر عالی نصب کنی
فقط همین
soheiloooooo
14-08-2011, 10:20
دوستانی که وبکمشون نصب هست و بخوبی داره کار میکنه لطف کنید از توی دیوایس منیجر سیستمتون مدل و نام وبکم دستگاههای 5110 رو ذکر کنید.چون وبکم من از کار افتاده و موندم که دنبال درایور کریتیو بگردم یا سونیکس.یا که از نو ویندوز رو عوض کنم
این منیجری که لینک داونلودش بالا هست خوب کار نمی کنه و لپ تاپ من که 5110 هست باهاش هنگ می کنه.یک منیجر بهتر لطف کنید معرفی کنید با لینک داونلودش
masoud71
24-10-2011, 01:52
اینو نصب کن Driver Genius Professional Edition
ببین چی میشه
اینو نصب کن Driver Genius Professional Edition
ببین چی میشه
این برنامه وب کم منیجره؟
لطفا لینک داونلودش رو هم بذار.
hootas23
24-10-2011, 23:26
وب کم به صورت اتومات توسط خود ویندوز نصب میشه.
اگر به هر دلیلی باعث پاک شدن درایور راه انداز و یا مشکلی مشابه شدید و ندونستید مدل وب کم چیه از چک کردن سرویس تگ دستگاه در سایت استفاده کنید و مدل رو دقیقا ببینید.
برنامه cyber youcam رو من استفاده میکنم و به نظرم بهترین نرم افزار برای کنترل وبکم این مدله.
آقا لینک داونلود بذارید البته نسخه کامل و بدون نقص لطفا
farhad moradi
25-10-2011, 22:54
دوستان سرویس تگ سیستمشونو بزارن
farhad moradi
26-10-2011, 11:03
سرویس تگ چی هست؟
لپ تاپ دلتون. زیرش نوشته
این سرویس تگ دستگاه منه.
1zh7np1
hamid21000
30-11-2011, 12:40
منم دنبالش هستم
کسی لینکش رو نداره؟
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
تو سایت خود dell خیلی گشتم. ولی پیدا نکردم. توی گوگل هم زیاد سرچ کردم. ولی نیست. اگه کسی داره لینک دانلودش رو بزاره
ممنون میشم
سلام
فقط يه راه داره
اونم اينكه با استفاده از نصب خيلي از نرم افزارهاي موجود مربوط به webcam، از وب كم استفاده كنيم.مثل
Yawcam
spycam
.....
وب كم خودش نرم افزار خاصي نداره و ويندوز خود به خود نميشناسدش.
best regards
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.