PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپیوتر نه خاموش میشه و نه ریستارت

Free_swallow
02-06-2006, 23:31
سلامسیستم جدیدا نه خاوش و نه ریستارت میشه. وارد صفحه ابی برای shutdown میشه اما انجا دیگه همینطور ثابت می مونه. ویندوز هم رپیر کردم فایده ای نداشت. سیستم ریستور هم چک پینت نداره.
منتظر نظر شما دوستان هستم

Tornado2800
03-06-2006, 00:15
سلام دوست عزیز
در مورد سیستم ریستور ماه های قبل رو تست کن !
و یا اینکه !
آخرین برنامه ای که نصب کردی چی بوده به نظرت که اینطوری سیستمت رو خراب کرده ؟
و در آخر بهم بگو چی نصبش کردی که اینطوری شد
و برنامه ی سیستم مکانیک رو حتماااا نصب کن و سیستم رو تست کن !
یا علی

Aminzikzak
03-06-2006, 00:49
عزیزم مشکل خاصی نیست سیستم منم گاهی (تقریباً سالی یک بار)اینطور میشه اما با عوض کردن یه ویندوز درست میشه.

Free_swallow
03-06-2006, 01:02
سلام دوست عزیز
در مورد سیستم ریستور ماه های قبل رو تست کن !
و یا اینکه !
آخرین برنامه ای که نصب کردی چی بوده به نظرت که اینطوری سیستمت رو خراب کرده ؟
و در آخر بهم بگو چی نصبش کردی که اینطوری شد
و برنامه ی سیستم مکانیک رو حتماااا نصب کن و سیستم رو تست کن !
یا علی
با با ما این Win PE مزخرف نصب کردیم و یه سی دی بوتبل ازش ساختیم بر عکس تبلیغاتش چیز جالبی نبود اصلا وقتی می یاریش بالا اصلا به هارد دسترسی پیدا نمی کنی که بخوای چیزی ریکاوری کنی حالا بگزریم از ان ببعد دیگه خاموش نمی شه. ریموش کردم فایده ای نداشن. سیستم ریستور جالب اینجاست اصلا هیچ چک پینتی نداده از tune up 2006 استفاده کردم علاج نکرد.
مدتی پیش تو یه جا خونده بودم این مشکل اما اصلا یادم نمی یاد چه رهه حلی پیشنهاد شده بود خیلی برنامه دارم اگه بخوام مجدد سیستم برزیم خیلی طول میکشه

arash_irani
03-06-2006, 01:24
سلام دوست من
من هر وقت ويندوزم داره آپديت ميشه و چون هنگام آپديت شدن تو اينترنت در حال دانلود يا ديدن سايت هستم آپديت ويندوز خود به خود متوقف شده و نيمه كاره رها ميشه (البته بعدا ادامه داده ميشه ) و وقتي ميخوام ري استارت يا خاموش كنم همين مشكل برام پيش مياد
من ويندوزم آپديت آپديت هستش و خيلي كم اين مشكل برام پيش مياد(چون هر روز كه مايكروسافت چيزي براي آپديت نميزاره :tongue: ) ولي اگر شما آپديتش نكردين و نميتونيد اپديت كنيد بريد و اتوماتيك آپديت رو غير فعال كنيد
شايد برا همين بوده باشه ( اگر هم هر كاري ميكنيد كامپيوترتون خاموش نميشه اون ديگه مشكل از پاور هستش كه مال يكي از دوستام اينجوري بود و پاورش رو عوض كرديم درست ش)
موفق باشيد
يا حق

william
03-06-2006, 14:55
سلامسیستم جدیدا نه خاوش و نه ریستارت میشه. وارد صفحه ابی برای shutdown میشه اما انجا دیگه همینطور ثابت می مونه. ویندوز هم رپیر کردم فایده ای نداشت. سیستم ریستور هم چک پینت نداره.
منتظر نظر شما دوستان هستم
سلام
این اتفاق به چند دلیل از لحاظ نرم افزاری اتفاق می یفته که 2 تاش اهمیت بیشتری دارنی یه دلیلش که یکی از دوستان هم بهش اشاره داشتند پچ اپدیت مایکروسافت که اولین بار در سرویس پک 1 این مشکل دیده شد دلیل دوم شما احیانا درایو کارت گرافیکتون اگه nvidia استفاده می کنید به تازگی از سایت nvidia.com اپدیت نکردید؟ اگه کردید کامل برش دارید امیدوارم مشکلت حل بشه

khatamifar
03-06-2006, 15:11
منم هر چند ماه يك بار اين بلا سرم مياد ولي خودتو اصلا نباز !!!
معمولا مجبور ميشي ويندوزت رو عوض كني .
فدات

Free_swallow
03-06-2006, 18:37
سلام
این اتفاق به چند دلیل از لحاظ نرم افزاری اتفاق می یفته که 2 تاش اهمیت بیشتری دارنی یه دلیلش که یکی از دوستان هم بهش اشاره داشتند پچ اپدیت مایکروسافت که اولین بار در سرویس پک 1 این مشکل دیده شد دلیل دوم شما احیانا درایو کارت گرافیکتون اگه nvidia استفاده می کنید به تازگی از سایت nvidia.com اپدیت نکردید؟ اگه کردید کامل برش دارید امیدوارم مشکلت حل بشه
william جان دمت گرم. زدی به هدف. درسته کارت گرافیکم اپدیت کرده بودم. کامل برش داشتم درست شد. دستت درد نکنه. اقایی
از بقیه دوستان که لطف کردند و نظرشون گفتند خیلی ممنون هستم