ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال کول دیسک و ظاهر شدن پیغام Windows Delayed Write Failed

xerxes_66
13-05-2011, 12:46
سلام دوستان. من وقتی داشتم از یک سی دی بروی کول دیسکم رایت میگرفتم سیستمم هنگ کرد و مجبور به ریست شدم. بعد از ریست وقتی کامپیوتر بالا اومد و کول دیسک و شناخت و آیکون سبز کوچیک اون تو تسک بار ظاهر شد یه پاپ آپ هم پشتش ظاهر شد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی خواستم وارد درایو کول دیسکم بشم بعد از مدت زیادی محتویات کول دیسک نمایش داده شد اما با جون کندن. حالا نه میتونم کول دیسکمو فورمت کنم و نه پاک کنم و نه فایلی رو باز کنم.

قبلا یه سرچ زدم راجع به protect write یه چیزایی دستگیرم شد وبا چند تا برنامه مخصوص فرمت تو محیط سیف مد موفق نشدم این کارو بکنم و مشکل پابر جاست.

نمیدونم کول دیسکم سوخته یا نه اگه سوخته بگین که برم یکی دیگه بگیرم.
مشخصات کول دیسک من :
Memonix 8 Gig

قبلا از راهنمایی هاتون ممنون.

jafarian
13-05-2011, 13:19
سلام دوستان. من وقتی داشتم از یک سی دی بروی کول دیسکم رایت میگرفتم سیستمم هنگ کرد و مجبور به ریست شدم. بعد از ریست وقتی کامپیوتر بالا اومد و کول دیسک و شناخت و آیکون سبز کوچیک اون تو تسک بار ظاهر شد یه پاپ آپ هم پشتش ظاهر شد .

وقتی خواستم وارد درایو کول دیسکم بشم بعد از مدت زیادی محتویات کول دیسک نمایش داده شد اما با جون کندن. حالا نه میتونم کول دیسکمو فورمت کنم و نه پاک کنم و نه فایلی رو باز کنم.

قبلا یه سرچ زدم راجع به protect write یه چیزایی دستگیرم شد وبا چند تا برنامه مخصوص فرمت تو محیط سیف مد موفق نشدم این کارو بکنم و مشکل پابر جاست.

نمیدونم کول دیسکم سوخته یا نه اگه سوخته بگین که برم یکی دیگه بگیرم.
مشخصات کول دیسک من :
Memonix 8 Gig

قبلا از راهنمایی هاتون ممنون.

وارد مسیر زیر بشین اول
Control Panel– Administrative Tools - Computer Management –
سپس از پنجره باز شده در سمت چپ گزینه Stoage را پیدا كنید سپس Disk Management را انتخاب كنید بعد از گذشت چند ثانیه لیست دریاو های شما نمایش داده میشود بعد روی درایورفلش خودتون كلیك راست كنید و گزینه Change drive letter and path را انتخاب كنید سپس گزینه Change را بزنید و از پنجره باز شده OK را بزنید و سپس سیستم را ریست كنید:20:

xerxes_66
13-05-2011, 19:04
jafarrian عزیز . ممنون از جوابت. من همه این کارا رو کردم و درایو فلشو از l به m تغییر دادم و ریست کردم . ولی مشکل همچنان پابرجاست. :41:

xerxes_66
17-05-2011, 18:54
کسی نیست راه حل دیگه ای بده ؟!!
مشکلم با کول دیسک حل نشد . :19:

xerxes_66
18-05-2011, 11:53
عجب . یعنی کسی راه حل دیگه ای نداره ؟ ما که رفتیم یکی دیگه بخریم . حالا این تاپیک باز میمونه که اگه کسی با مشکل مواجه شد و راه حل داشت بقیه استفاده کنن.

girlz
24-10-2011, 15:58
سلام ببخشید منم همین مشکلو دارم ولی درایو فلشم میره و میاد و نمیتونم حتی فرمتش کنم چکار کنم فلشم هم Sandisk Cruzer Blade 8GB هست و حجمش هم 7632 مینویسه خواهش میکنم کمکم کنید