ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل در پروکدر

clipfilm
13-05-2011, 12:28
سلام
میخواستم بدونم ایا در پروکدر برای تبدیل vcd تنظیماتی هست که کیفیت رو بالا ببره ... و سوال دوم من من کارت dvx دارم و با ورژن 5.50 کار میکنم و بخاطر اینکه روی تلویزیون تصویر داشته باشم درایور dvx رو بعد از 5.50 نصب کردم و خروجی داد و 5.50 درایور رو شناخت ایا میخواهم بدونم مشکلی داره من این کار رو کردم و ایا در هردو که کارت رو شناسایی کردن قدرت خروجی بالاست یا نصب 5.50 اختلاتی در کار داره ایا صحیح است این کار رو کردم اگر صحیح نیست لطفا راهنمایی کنید

hamed_aa
23-05-2011, 23:45
دوست گرامی ، در رابطه با سوال اول جواب اینه که شما بخوای با پراید 350 کیلومتر در ساعت راه بری:31:
نرخ دیتای ویدئو سی دی ، یه استانداردی هست که ثابته.مثلا 100 KB/s .
شما داری حداکثر کیفیت ممکن رو با این نرخ سرعت استفاده میکنی.مگر اینکه بخوای نرخ رو دستی عوض کنی که از استاندارد ویدئو سی دی قطعا در میاد.
سوال دومم چون ادیوس 5 به بعد دی وی ایکس رو ساپورت نمیکنه ، با یه کلک رشتی از 5 میشه استفاده کرد که شما این کار رو کردی.
اما ادیوس 6 اصلا قابل استفاده نیست
کیفیت هم هیچ تغییری نداره با این کاری که کردی.جفتشون درست کار می کنن

jahan3764
06-07-2011, 23:24
سلام
میخواستم بدونم ایا در پروکدر برای تبدیل vcd تنظیماتی هست که کیفیت رو بالا ببره ... و سوال دوم من من کارت dvx دارم و با ورژن 5.50 کار میکنم و بخاطر اینکه روی تلویزیون تصویر داشته باشم درایور dvx رو بعد از 5.50 نصب کردم و خروجی داد و 5.50 درایور رو شناخت ایا میخواهم بدونم مشکلی داره من این کار رو کردم و ایا در هردو که کارت رو شناسایی کردن قدرت خروجی بالاست یا نصب 5.50 اختلاتی در کار داره ایا صحیح است این کار رو کردم اگر صحیح نیست لطفا راهنمایی کنید

آگه واقعا کیفیت برات مهمه از فرمت vob استفاده کن((DVD-VOB))