مشاهده نسخه کامل
: مشکل با پاور 700 Thermaltake لطفا کمک کنید!!!
bhrooz555
13-05-2011, 12:26
من یک پاور مدل 700 Thermaltake دارم ازش هم راضیم تنها مشکی که داره حالا شاید هم از نظر اساتید مشکلی نباشه اما وقتی که سیستم از طریق ویندوز خاموش میکنم و همینطور دکمه 0 پاور را هم میزنم تا کاملا برق از سیستم خارج شود زمانی که دکمه خاموش پاور رو میزنم برق همان موقع خارج نمیشه بلکه حدود 10 ثانیه طول میکشه یعنی بعد از زدن دکمه 0 پاور 10 ثانیه فاصله داره تا مثلا چراغ موس خاموش بشه حالا میخواستم نظر دوستان رو بدونم.
این طبیعیه و هیچ مشکلی نیست و با خیال راحت از سیستمتون استفاده کنید
sadatnia
14-05-2011, 11:45
من یک پاور مدل 700 Thermaltake دارم ازش هم راضیم تنها مشکی که داره حالا شاید هم از نظر اساتید مشکلی نباشه اما وقتی که سیستم از طریق ویندوز خاموش میکنم و همینطور دکمه 0 پاور را هم میزنم تا کاملا برق از سیستم خارج شود زمانی که دکمه خاموش پاور رو میزنم برق همان موقع خارج نمیشه بلکه حدود 10 ثانیه طول میکشه یعنی بعد از زدن دکمه 0 پاور 10 ثانیه فاصله داره تا مثلا چراغ موس خاموش بشه حالا میخواستم نظر دوستان رو بدونم.
دوست عزیز این ایراد نیست چون خازنها بار رو تو خو.دشون نگه می دارن برای همین می بینی چراخ روشنه تا تخلیه کامل بار چند ثانیه زمان می بره که مشکلی برای سیستم نداره و طبیعیه
soheilsystem72
16-05-2011, 11:25
این مشکل نیست بلکه یک مزیت پاور شما مجهز به سیستم Energy Saver هست این عمل برایه شما مشکلی در پیش نخواهد داشت.:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.