ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل فیلم

clipfilm
13-05-2011, 12:17
سلام
من با دوربین فیلمبرداری ام دی 10000 کار میکنم و زمانی که میخوام با دوربین دی وی کم فیلم رو تبدیل کنم مشکلاتی در تبدیل دارم یعنی فیلم یا پارازیت داره یا موج موج میشه .. به گفته خیلی از همکاران میگن باید با همون دوربین که باهاش فیلمبرداری شده باید تبدیل کرد ایا صحت داره یا تنظیماتی باید بکنم لطفا منو راهنمایی کنید نام دوربین دی وی کم کانن استدر ضمن قبلا مشکلی نداشتم و از نظر هد کاملا تمیز و سالمه

علي طهماسبي
14-05-2011, 10:12
دورود
دوست عزيز تنظم هد اين دوربين با اون يكي دوربينت يكي نيست يه فيلم با دوربين ام دي 10000 رت بگير و با دوربين هندي كمت به يه تعمير كار دوربين برو تا برات تنظيمش كنند.

majid0307
15-05-2011, 00:06
سلام
من با دوربین فیلمبرداری ام دی 10000 کار میکنم و زمانی که میخوام با دوربین دی وی کم فیلم رو تبدیل کنم مشکلاتی در تبدیل دارم یعنی فیلم یا پارازیت داره یا موج موج میشه .. به گفته خیلی از همکاران میگن باید با همون دوربین که باهاش فیلمبرداری شده باید تبدیل کرد ایا صحت داره یا تنظیماتی باید بکنم لطفا منو راهنمایی کنید نام دوربین دی وی کم کانن استدر ضمن قبلا مشکلی نداشتم و از نظر هد کاملا تمیز و سالمه

من تعمیر کار هستم
دوستمان اقای طهماسبی توضیح دادند اما ممکنه که 10000 معیوب باشه بهترین کار اینه که با یک دوربین دیگه فیلم بگیری و این فیلم را روی دو تا دور بین تست کنی هر دوربینی که فیلم را خراب پخش کرد تعمیرگاه ببرید
و این عیب با تنظیم هد دوربین رفع میشود اما دقت زیادی نیاز دارد
موفق باشید

علي طهماسبي
15-05-2011, 19:35
با سلام
دوستمون آقا مجيد راست ميگن شايدم هد ام دي 10000 هزارت تنظيم نباشه البته آقا مجيد بايد فراموش نشه كه هد ام دي 10000 از هد دوربينهاي هندي كم قوي تره