ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد حذف مرد آبی

p30worldapm
13-05-2011, 11:36
این آدمها که لباس سبز یا آبی می پوشن و می رن یه چیزی رو تو صحنه تکون می دن رو چه جوری حذف می کنن؟ به عکس پشت طرف احتیاج هست یا نه؟ تو بعضی کلیپ ها دیدم که بدون بک گراند این کار رو می کنن!
کسی آموزشی از این کار ندیده؟ یا یه پشت صحنه ای یا هر چیز دیگری که کامل توضیح داده باشه؟

New Effector
13-05-2011, 11:54
سلام

با keying امکانش نیست؟

hosein0251
13-05-2011, 15:49
فکر کنم پشت صحنه فیلم نارنیا منظورته .

تو اونجا پرده سبز استفاده شده . روی اون پا و دست و کلا یه چیزی گذاشته شده و پوشونده شده .

اصولا بک رو بخوان حذف کنن از پرده استفاده میشه اگر هم نخوان که لازم نیست .

در مورد یک هم میشه با تکنیک object removal یه کارایی کرد .

p30worldapm
13-05-2011, 19:54
فکر کنم پشت صحنه فیلم نارنیا منظورته .

تو اونجا پرده سبز استفاده شده . روی اون پا و دست و کلا یه چیزی گذاشته شده و پوشونده شده .

اصولا بک رو بخوان حذف کنن از پرده استفاده میشه اگر هم نخوان که لازم نیست .

در مورد یک هم میشه با تکنیک object removal یه کارایی کرد .
ممنون که جواب دادین
منظورم پشت صحنه فیلم sorcerer's apprentice بود. اونجا که اون آدم ها که لباس سبز پوشیدن میان جارو ها رو تکون می دن و بعد آدمها رو حذف می کنن. می خوام ببینم آدمها رو چه جوری حذف می کنن. یعنی پشتشون چیزی می ذارن؟ توی اون جا آدم ها مستقیم تو صحنه ایستادن و از پرده سبز استفاده نشده فقط آدمها لباس سبز پوشیدن که اگر بخوایم آدم ها رو با مثلا کی لایت حذف کنیم اون یه تیکه فیلم خالی می شه حالا فیلم پشت آدمها رو از کجا بیاریم؟

hosein0251
13-05-2011, 22:22
بله کاملا درست می گین .
برای حل این مشکل تکنیک و ابزار جدیدی هست به نام object Removal که با mocha قابل انجام هست .

میتونید آموزشهاش رو بگیرید و ببینید .

این تکنیک فریم های بعد و قبل رو با توجه به محدوده ماسک گذاری شده آنالیز میکنه و اتومات عمل حذف رو انجام میده .

(عیر قابل باور نه .... ):31:

p30worldapm
14-05-2011, 13:19
ممنون
موکا رو بلد هستم و قبلا این کار رو باهاش انجام دادم فقط مشکلم اینه که اگه پشت صحنه این فیلم رو ببینین صحنه پشت آدمها تو هیچ فریمی معلوم نمی شه!

godfather66
16-05-2011, 20:25
سلام

مشکل اینجاست که ما فکر می کنیم همه این جلوه های ویژه را با افترافکت درست می کنند!!!
این کار را با NukeX و ابزار Furnace انجام می دهند
بیشتر کارهای جلوه های ویژه توی فیلمهای خفن را با Nuke انجام میدهند...
به جرات می تونم بگم کاربرد Nuke توی جلوه های ویژه آنچنانی از AfterEffect هم بیشتره!
توی سایت thefoundry.co.uk آموزشهای مفیدی می تونید پیدا کنید

hosein0251
17-05-2011, 00:11
سلام

مشکل اینجاست که ما فکر می کنیم همه این جلوه های ویژه را با افترافکت درست می کنند!!!
این کار را با NukeX و ابزار Furnace انجام می دهند
بیشتر کارهای جلوه های ویژه توی فیلمهای خفن را با Nuke انجام میدهند...
به جرات می تونم بگم کاربرد Nuke توی جلوه های ویژه آنچنانی از AfterEffect هم بیشتره!
توی سایت thefoundry.co.uk آموزشهای مفیدی می تونید پیدا کنید

مشکل از جای دیگست نه اینی که شما می گید .
اینو همه می دونن که nuke و fusion , flame خیلی تو هالیوود پر کاربرده اما فکر نکن نمیشه با افتر این کارها رو اجرا کرد

من با nuke , fusion کار کردم و با افتر هم کار کردم .
ببین دوست من fusion , nuke , flame,. این جور نرم افزار ها nod base هستند و کلا کار کردن باهاشون خیلی متفاوت هست با افتر افکت .
هر کسی با یه نرم افزار راحت تره و خیلی ها هم با افتر افکت راحت تر کار می کنن .
دلیل نمیشه یه کاری رو نتونی با افتر در بیاری بگی افتر بده . nuke بهتره و از این حرفا .

الان پر طرف دار ترین نرم افزار افتر افکت هست و خداییش خیلی نرم افزار خوبیه . و همه دارن باهاش کار می کنن و مشکلی ندارن .

nuke هم خوبه اما تو سبک و روال خودش .

معمولا 3d کارها با نرم افزارهای کامپوزیتی nod base یا گره ای خیلی راحت تر کار می کنن و گرافیست ها و بقیه با سیستم لایه ای مثل فتوشاپ و افتر افکت بهتر و راحت تر و قابل فهم تر کار می کنن .

امیدوارم نگاهت رو درست کنی . :11:

godfather66
17-05-2011, 11:11
سلام
من هم افترافکت را بیشتر از بقیه نرم افزارها دوست دارم و کار می کنم و قبول هم دارم که پرطرفدارترین هست...
من فقط گفتم توی کارهای خیلی حرفه ای از Nuke بیشتر استفاده میشه...(مطمئن باش)
من کاملا بی طرفانه قضاوت کردم احتمالا شما باید نگاهتون رو عوض کنید...
با ترکیب Nuke و مایا یک صحنه رو میشه زیرروکرد...

خودتون هم گفتید: {معمولا 3d کارها با نرم افزارهای کامپوزیتی nod base یا گره ای خیلی راحت تر کار می کنن و گرافیست ها و بقیه با سیستم لایه ای مثل فتوشاپ و افتر افکت بهتر و راحت تر و قابل فهم تر کار می کنن .}

3dکارها>گرافیستها

hosein0251
17-05-2011, 16:34
من گفتم معمولا .
وگرنه خودتون هم می دونید با ترکیب Cinema 4d و افتر افکت که فوق العاده با هم مچ هستند هر فضا و ایده ای رو میشه خلق کرد ., و هیچ محددیتی دیگه ندارید .

nuke , after هر دو نرم افزار کامپوزیت هستند و همین nuke هم با مایا یا نرم افزار دیگه کامل میشه .