مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برا ارتقا سیستم
سلام
قصد داشتم کل سیستم رو ارتقا بدم و یه سیستم حرفه ای ببندم اما فعلا به دو دلیل یکی بودجه و دیگری صبر کردن براا اومدن تکنولوژي های جدید که الان صحبتش هست و البته فروکش کردن تب اولیش میخوام صبر کنم
از طرفی هم سیستم خیلی پکیده شده و یه فایر فاکس که باز میکنم همه گیر میکنه چه برسه بخوام SQL رو اجرا کنم
برا همین فقط میخوام مین و سی پی یو و رم رو ارتقا بدم
نمیخوام زیاد بودجه کنم ولی سقف نداره با توجه به هدفی که دارم و بعدا میخوام سیستم حدود 1.5 تا 2 تومنی ببندم چیا الان بردارم؟(برا همین بودجه رو نگفتم شما خودتون رو جای من بزارید تا چقدر خرج میکردید؟)
هر چی پایینتر بهتر ولی نمیخوام خیلی هم اشغال باشه میخوام در اینده هم در کنار اون سیستم از این استفاده کنم
کاربرد هم وب گردی - گوش دادن به موزیک ویدیو(گاهی اچ دی) - و بیشتر از همه برنامه نویسی و کار با برنامه هایی مثل SQL که خوب نسبتا سیستم خوبی رو طلب میکنهاگه مین USB3 و گرافیک انبرد خوب هم داشته باشه بهتره چون گرافیکم خیلی پکیده شده درسته به ندرت بازی میکنم ولی یه چیز به درد خور باشه
راستی سوکت رایترم IDE هست حتی المقدور مین ساپورت کنه ولی در عین حال زیاد هم مهم نیست
با تشکر
pasargadd
13-05-2011, 09:28
باید بودجتونو تعیین کنین.
بقیه قطعاتتون چیه؟
گرافیک انبرد میخواین؟
firefox7
13-05-2011, 09:51
تا جایی که کارت با همین سیستم راه می افته با همین کار کن
بعدش یک سیستم نو بخر
ارتقاء این سیستم هزینه زیادی داره بهتره یک نو بخری
آفتابه خرج لحیم ---> این یک ضرب المثله که قدیمی ها در این جور مواقع می گفتن
خودمم میدونم آفتابه خرج لحیم هست ولی چاره ای ندارم الان باید صبر کنم ولی با این سیستم هم نمیشه هیچ کاری کرد
با بودجه 200 الی 300 میشه این سه قطعه رو خرید؟(مین + رم + Cpu)
گرافیک هم انبورد باشه(رم هم 4 گیگ باشه بهتره)
حالا دوستان چند مورد پیشنهاد بدن من یکیش رو اتخاب کنم(یکم پایین بالا شد عیب نداره)
با تشکر
pasargadd
13-05-2011, 12:52
cpu:amd x4 945=150
mb:asrock 880gmhusb3=95
ram:2*2gb ddr3 kingmax 1333=50
300
پاورتون چیه؟
امیدوارم دیگه نیاز نباشه پاور عوض کنم چون یه هزینه کاملا بیخوری خواهد بود
گرین 430A هستش
رم رو قیمتش رو درست زدید؟
بخوام یکم بیشتر هزینه کنم کدوم قطعات رو قویتر بردارم بهتره؟
با تشکر
pasargadd
13-05-2011, 16:56
پاور کافیه.
رم هم قیمتش درسته.
میتونین cpu شش هسته ای 1055t با قیمت 190 تومان بردارین.
سلام
با توجه به اینکه این مارک مین توی شهرستان پیدا نمیشه اگه بخوام مدلی از گیگا بردارم(یا ایسوس) که این کارایی رو داشته باشه چه مدلی باید بردارم و چقدر گرونتر میشه؟رایان صبا هم اصلا این مدل رو نداره که سفارش بدم
در موردافزایش بودجه که گفتید CPU رو قویتر کنم به نظرتون اگه به جای اون رم با باس بالاتر بردارم یا مین رو قویتر بردارم بهتر نیست؟الا هم باس رم به نظر کمه و هم نگه کردم کلا این مین سه تا پورت USB2 داره این مین خودم که مال 5 سال پیش هست 4 تا پورت داره!!!
بعد باس رم که بره بالاتر قیمتاش چطوری میشه ؟میشه قیمتای باس های 1600 و 1800 و 1866 و 2000 رو بزارید؟
یه مین قویتر که پورتاش بیشتر باشه هم معرفی کنید ببینم چقدر گرونتر میشه (هم این مارک و هم یه مارک جایگزین مثل گیگا)
با تشکر
pasargadd
13-05-2011, 19:50
رم که نه ولی مادربردو میتونین قوی بردارین که اگر asrock گیر نیارین باید giga بگیرین که قیمتش میشه حدوده 150 تومان.
giga 870aud3=150
asrock 870extreme3=120
خوب من امشب رفتم چند تا مغازه گفتند CPU و مین رو باید زنگ بزنند ولی رم رو قیمت میدادن 29 یا 30 (یه دونش رو )گفتم جفتش رو 50 قیمت دارم گفت غیر ممکن هست طرف گفت من نقدی از تهران 27 خورده ای میخرم(میگفت اگه پول واریز کنم)
حالا این زیاد مهم نیست یه سوال برام پیش اومده و اینکه AMD از دوال چنل پشتیبانی نمیکنه؟ اگه نه که هیچی وگرنه چطور رم ها رو دوال نگفتید (بهم گفتن اینجوری دوال نیست) در ضمن قیمت دوال رو خیلی بالاتر دادن حدود 100 تومن اب میخورد چطوریه؟
الان سه تا هارد هم دارم هر کدوم یه حجمی هستن میخوام سه تا رو رد کنم دو تا یه ترابایت بخرم رید 0 ببندم چه مارکی بخرم؟سامسونگ بهتره یا وسترن و چه مدلیشون؟بافر و قیمتشون هم چند هست؟
ودر اخر این قیمتایی که اینجا نوشتید رو میشه تو تهران پیدا کرد؟ مثلا الان فقط توی رم 10 تومن اختلاف وجود داره دیگه اون دو تا قطعه رو خدا میدونه چقدر گرونتر بدن
pasargadd
14-05-2011, 20:28
خوب من امشب رفتم چند تا مغازه گفتند CPU و مین رو باید زنگ بزنند ولی رم رو قیمت میدادن 29 یا 30 (یه دونش رو )گفتم جفتش رو 50 قیمت دارم گفت غیر ممکن هست طرف گفت من نقدی از تهران 27 خورده ای میخرم(میگفت اگه پول واریز کنم)
کینگمکس تقریبا 26 تومان میتونینelixir بگیرین.
حالا این زیاد مهم نیست یه سوال برام پیش اومده و اینکه AMD از دوال چنل پشتیبانی نمیکنه؟ اگه نه که هیچی وگرنه چطور رم ها رو دوال نگفتید (بهم گفتن اینجوری دوال نیست) در ضمن قیمت دوال رو خیلی بالاتر دادن حدود 100 تومن اب میخورد چطوریه؟
دوال ساپورت میکنه و دوال یعنی دو تارم با مشخصات یکسان یعنی همون 2*2
الان سه تا هارد هم دارم هر کدوم یه حجمی هستن میخوام سه تا رو رد کنم دو تا یه ترابایت بخرم رید 0 ببندم چه مارکی بخرم؟سامسونگ بهتره یا وسترن و چه مدلیشون؟بافر و قیمتشون هم چند هست؟
بله پیشنهاد من samsung f3 قیمتش هم حدوده 66 تومان.
ودر اخر این قیمتایی که اینجا نوشتید رو میشه تو تهران پیدا کرد؟ مثلا الان فقط توی رم 10 تومن اختلاف وجود داره دیگه اون دو تا قطعه رو خدا میدونه چقدر گرونتر بدن
بله قیمته بازار است و باید حسابی بگردین برای بهترین قیمت.
راستی ظاهرا اون مین برد گیگا گرافیک انبرد نداره درسته؟
ودر مورد رم مگه رم های دوال چنل نباید جفتش توی یه بسته بندی باشن؟ اینا گفتن دو تا تک باید برداری خوب دو تا تک که دوال نمیشه
pasargadd
14-05-2011, 20:32
بله نداره متوین از asus اینو بگیرین.
asus m4a88tdvevo usb3=150
خوب اگه ممکنه هارد وسترن و سامسونگ هم معرفی کنید دو تا 1 ترابایت میخوام رید صفر کنم
فقط وسترن ها مثل اینکه یه مدل داره که برا کارای خاص هست و سرعتش پاینتر هست اون نباشه و اینکه بین سامسونگ و وسترن کدوم رو بردارم؟(با توجه به اینکه وسترن بافر 64 هم داره)
توی شهرستان ما که قیمتا خیلی با اینجا فرق میکرد ولی رفتم لیون کامپیوتر قیمتاش نزدیک اینجا بود کسی ازش خرید کرده؟قابل اعتماد هستن ؟فکر کنم همه رو باید از همین سایت بخرم
با تشکر
خوب اگه ممکنه هارد وسترن و سامسونگ هم معرفی کنید دو تا 1 ترابایت میخوام رید صفر کنم
فقط وسترن ها مثل اینکه یه مدل داره که برا کارای خاص هست و سرعتش پاینتر هست اون نباشه و اینکه بین سامسونگ و وسترن کدوم رو بردارم؟(با توجه به اینکه وسترن بافر 64 هم داره)
توی شهرستان ما که قیمتا خیلی با اینجا فرق میکرد ولی رفتم لیون کامپیوتر قیمتاش نزدیک اینجا بود کسی ازش خرید کرده؟قابل اعتماد هستن ؟فکر کنم همه رو باید از همین سایت بخرم
با تشکر
سامسونگ سری f3 سرعت بهتری داره میتونید اونو بردارید
برای هارد های وسترن هم میشه میشه یه کاری کرد که همون سرعت خوبشونو داشته باشند
سلام
ضمن تشکر از دوستان من قطعات رو خریدم چند تا سوال داشتم
اول اینکه با این قیمتا خریدم
cpu:amd 1055t=197
mb:880mgh=102
ram:2*2gb geil=56
قیمتا رو گرون خریدم یا نه؟
در مورد مین روش اینجوری نوشته
880GMH-LE/USB3
اون LEبرا چی هست؟
CPU مگه روی خودش نباید نوشته شده باشه 1055؟ هر چی روی خودCPU نگاه کردم چیزی پیدا نکردم حتی روی جعبش هم نبود فقط روی برچسب که موقع باز کردن در جعبه باید پارش کرد مشخصات رو نوشته چطوریه؟؟؟
در مورد رم
اول اینکه این مدل چطوریه؟ خوب هست یا نه؟
مگه رم دوال چنل جفتش نباید توی یه جعبه باشه؟ اوایل یادمه اینجوری بود
مین رو نگاه کردم جای دو تا اسلات رم بیشتر نداره با توجه به اینکه 64 بیتی نصب میکنم بهتر نیست این رو برم عوض کنم دو تا 4 گیگ بگیرم؟ ارزشش رو داره؟ و اگه بخوام بگیرم چی و چه مارکی بگیرم و چقدر قیمتش هست؟
و در اخر روی رم اینجوری نوشته:
CL 9-9-9-24
این خوبه یا نه اگه خوب نیست بگید که رم رو با یه مارک دیگه عوض کنم
با تشکر
TREASURES
21-05-2011, 20:08
سلام
ضمن تشکر از دوستان من قطعات رو خریدم چند تا سوال داشتم
اول اینکه با این قیمتا خریدم
cpu:amd 1055t=197
mb:880mgh=102
ram:2*2gb geil=56
قیمتا رو گرون خریدم یا نه؟
در مورد مین روش اینجوری نوشته
880GMH-LE/USB3
اون LEبرا چی هست؟
CPU مگه روی خودش نباید نوشته شده باشه 1055؟ هر چی روی خودCPU نگاه کردم چیزی پیدا نکردم حتی روی جعبش هم نبود فقط روی برچسب که موقع باز کردن در جعبه باید پارش کرد مشخصات رو نوشته چطوریه؟؟؟
در مورد رم
اول اینکه این مدل چطوریه؟ خوب هست یا نه؟
مگه رم دوال چنل جفتش نباید توی یه جعبه باشه؟ اوایل یادمه اینجوری بود
مین رو نگاه کردم جای دو تا اسلات رم بیشتر نداره با توجه به اینکه 64 بیتی نصب میکنم بهتر نیست این رو برم عوض کنم دو تا 4 گیگ بگیرم؟ ارزشش رو داره؟ و اگه بخوام بگیرم چی و چه مارکی بگیرم و چقدر قیمتش هست؟
و در اخر روی رم اینجوری نوشته:
CL 9-9-9-24
این خوبه یا نه اگه خوب نیست بگید که رم رو با یه مارک دیگه عوض کنم
با تشکر
سلام
قیمتا تقریبا خوبن....
LE یه مدله دیگه .....
رو جعبش هم ننوشته باشه مدل سی پی یو باید رو خود سی پی یو معلوم باشه....
رمتم برند بدی نیست .....
بعضی از برند ها مثل CORSAIR مثلا آره تو یه جعبست ممکنه بعضی برند ها هم تو یه جعبه نباشن....
باید کاربری تون رو در نظر بگیرید .... برای چه کاری 8 گیگ رم لازم دارید؟
کلاکش هم معمولیه احتمالا فرکانسش 1333 ه...
ضمن تشکر خوب چون میخوام 64 بیت نصب کنم و با ویرچوال هم کار میکنم به احتمال زیاد رم کم بیارم برا همین میگم
این قطعات رو دوستم برا خریده اورده اما الان رفتم بررسی کردم مین رو اشتباهی گرفته من مدل بدون LE رو میخواستم این LE یکم امکاناتش فرق میکنه و ضعیفتر هست حالا ارزش داره بهش بدم برام عوض کنه؟از نطر امکانات خیلی تفوت میکنن؟
در ضمن اگه قرار بر عوض کردن شد و بخوام یکم بیشتر هزینه کنم مدل بهتر چی بخرم؟
رم رو هم بگید 8 گیگ بخوام بردارم چی بردارم و چه قیمتی هست؟هر چند اگه مین رو عوض کنم با توجه به اینکه جای 4 تا اسلات رم داره میتونم در اینده رم رو افزایش بدم(این مدلی که الان گرفتم تایمینگش بالا نیست؟)
در مورد CPU هم این عکسش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TREASURES
21-05-2011, 21:19
آره درسته 880GM/USB3 برای رم 4 اسلات داره ولی شما یعنی بیشتر از 8 گیگ رم میخوای؟
سی پی یو تم که درسته!
اگه رم رو عوض کردی (بودجت اگه مشکل نداره) از برند های G.SKILL یا CORSAIR بگیر! کلاک هم 2-3 درصد بیشتر تاثیر نداره تو فرکانس های مشابه!!!!
خوب نه الان که 4 گیگ هست یا باید مین رو عوض کنم که بعد بتونم رم رو زیاد کنم یا همین الان رم رو زیاد بگیرم چون با این مین نمیشه رم رو ارتقا داد
حالا سوال من اینه اگه بخوام مین بگیرم یه حالت اون هست که همین مین رو بدون LE بگیرم تا 4 اسلاته بشه یه حالتم هست که بخوام مین بهتر بخرم اگه بخوام مین بهتر بخرم چی بخرم(از همین برند) و قیمتش چند هست؟(چند تا مدل با قیمت بگید)
و اگر بخوام رم رو دو تا 4 گیگ دوال بخرم چی بخرم و قیمتش چند هست؟
بایت CPU هم ممنون خیالم راحت شد فقط چرا هیچ کجاش ننوشته 1055t؟
با تشکر
pasargadd
22-05-2011, 09:14
خوب نه الان که 4 گیگ هست یا باید مین رو عوض کنم که بعد بتونم رم رو زیاد کنم یا همین الان رم رو زیاد بگیرم چون با این مین نمیشه رم رو ارتقا داد
حالا سوال من اینه اگه بخوام مین بگیرم یه حالت اون هست که همین مین رو بدون LE بگیرم تا 4 اسلاته بشه یه حالتم هست که بخوام مین بهتر بخرم اگه بخوام مین بهتر بخرم چی بخرم(از همین برند) و قیمتش چند هست؟(چند تا مدل با قیمت بگید)
با تشکر
ماردبردتون که زیاد جالب نیست دلیله اصلیشم هم اسلات رم است.100%پیشنهاد میکنم عوض کنین.
asrock 880gmhusb3=95
TREASURES
22-05-2011, 14:43
با تشکر
شما برد رو کارتون زیاد تاثیر نداره مشکل شما طبق گفته ی خودتون رم هست که گفتم میتونید 2 تا 4 گیگ بگیرید با همین برد فعلی که کارتون راه میفته! یا اگه رم ها رو میخواید نگه دارید بعد بهش اضافه کنید همون 880gm/usb3 گزینه ی خوبیه!!!
سلام مجدد
من طبق نظر جناب pasargadd رفتم مین رو عوض کردم منتها اون مدل هایی که گفتن گیر نمیومد و اخر سر مدل 890GX Extreme4 رو به قیمت 180 تومن خریدم
این مدل چطوره؟ هر چی گشتم مدل R2 این مدل رو بخرم پیدا نکردم چه فرقی داره با این؟وایا تو ایران نیست ؟
رم ها رو هم چون گفتن به این مین سازگار نیست رفتم دادم کینگ مکس گرفتم(ولی حسابی این مورد رو تو پاچم کرد)
حالا اون پاوری که دارم براش کافی هست یا نه؟و اینکه کسی رو هم دیگه میخوام عوض کنم تا زیر 100 تومن (حالا یکم و بالا و پایین) چی پیشنهاد میکنید؟
تبدیلی هست که بشه از رایترم استفاده کنم؟(چون ای دی ای هست و این مین نداره دیگه زور داره برم اینا رو هم عوض کنم کم کم کل مین رو عوض کردم)
با تشکر
pasargadd
28-05-2011, 22:43
سلام مجدد
من طبق نظر جناب pasargadd رفتم مین رو عوض کردم منتها اون مدل هایی که گفتن گیر نمیومد و اخر سر مدل 890GX Extreme4 رو به قیمت 180 تومن خریدم
این مدل چطوره؟ هر چی گشتم مدل R2 این مدل رو بخرم پیدا نکردم چه فرقی داره با این؟وایا تو ایران نیست ؟
رم ها رو هم چون گفتن به این مین سازگار نیست رفتم دادم کینگ مکس گرفتم(ولی حسابی این مورد رو تو پاچم کرد)
حالا اون پاوری که دارم براش کافی هست یا نه؟و اینکه کسی رو هم دیگه میخوام عوض کنم تا زیر 100 تومن (حالا یکم و بالا و پایین) چی پیشنهاد میکنید؟
تبدیلی هست که بشه از رایترم استفاده کنم؟(چون ای دی ای هست و این مین نداره دیگه زور داره برم اینا رو هم عوض کنم کم کم کل مین رو عوض کردم)
با تشکر
مادربرد که گرون خریدین حدوده 160 تومان هست ولی مادربرد خوبیه و از اخرین تراشه amd استفاده کرده.
برای کیس هم میتونین orbit بگیرین با قیمت 56 تومان و بقیه بودجرو بزارین روی رایتر.
بقیه سیستمتون چیه؟
ضمن تشکر والا هر جا رفتم ارزونتر نبود مین هم امکانات زیادی داره که خوب خیلی هاش شاید به کار من هم نیاد
در مورد بقیه سیستم
سه تا هارد ساتا دارم
الان دو تا راینتر دارم
گرافیک هم که انبرد هست
سی پی یو هم 1055t هست
دو تا رم 2 گیگ 1333 کینگ مکس هم هست
پارو هم گرین 430A هستش
یه سری وسایل جانبی هم هست که به یو اس بی وصل میشه که خوب فکر نکنم اهمین داشته باشه فقط یه کارت تی وی هم دارم که ممکنه وصل کنم شاید هم قیدش رو بزنم
===
این فن این سی پی یو خیلی صدا میکنه؟ میخوام سیستمم صداش خیلی کم باشه باید چیکار کنم؟
با تشکر
pasargadd
29-05-2011, 09:02
ضمن تشکر والا هر جا رفتم ارزونتر نبود مین هم امکانات زیادی داره که خوب خیلی هاش شاید به کار من هم نیاد
در مورد بقیه سیستم
سه تا هارد ساتا دارم
الان دو تا راینتر دارم
گرافیک هم که انبرد هست
سی پی یو هم 1055t هست
دو تا رم 2 گیگ 1333 کینگ مکس هم هست
پارو هم گرین 430A هستش
یه سری وسایل جانبی هم هست که به یو اس بی وصل میشه که خوب فکر نکنم اهمین داشته باشه فقط یه کارت تی وی هم دارم که ممکنه وصل کنم شاید هم قیدش رو بزنم
===
این فن این سی پی یو خیلی صدا میکنه؟ میخوام سیستمم صداش خیلی کم باشه باید چیکار کنم؟
با تشکر
سیستمه خوبیه.
صدای فنش هم کمی زیاده و اگر بودجه دارین میتونین کولر بگیرین.که یک کولر خوب قیمتی حوده 40 تومان داره.
پاورتون هم کافیه.
خوب اگه ممکنه یه کولر خوب معرفی کنید حداقل صدا رو داشته باشه
الان این فنی که روی خود سی پی یو هست رو چند برداره خوبه؟خودم بخوام فن اصلیش رو بخرم چند هست؟
با تشکر
pasargadd
29-05-2011, 21:15
خوب اگه ممکنه یه کولر خوب معرفی کنید حداقل صدا رو داشته باشه
الان این فنی که روی خود سی پی یو هست رو چند برداره خوبه؟خودم بخوام فن اصلیش رو بخرم چند هست؟
با تشکر
green bufalo=19
tuniq towerextreme=43
اولی برای حالتهای عادی و لود خوبه ولی برای اورکلاک جواب نمیده.
amirscan82
29-05-2011, 22:53
بابا برو حدود سه میلیون تومن هزینه کنیه all in one بگیر خودتو برا همیشه راحت کن با این سیستم میتونی موشک بفرستی فضا همین قدر بدون که 32 گیگ رم داره دیگه خودت تا تهش برو
از ریسیور گرفته تو خودش داره تاااااااااااااااااااا خیلی چیزا یکی از اقوام ما گرفته بود من تا 2 ساعت زبونم بند اومده بود :18:
اینا یعنی صداش کم هست؟ اهل اور کلاک نیستم ولی خوب دومی رو میخرم که دیگه بعدا مشکل ساز نشه
کیسی که گفتی زیاد جالب نبود اون فالکون به درد بخور هست قیمتش چند سهت ؟
این کولری که شما گفتید با اینا فرق میکنه؟
Tuniq 120 EXTREME
tuniq tower 120 extreme
CPU COOLER GREEN Tower 120 Extreme
اگه ممکنه عکس بزارید
یکی دو مورد دیگه هم همراه با عکس و قیمت بگید که اگه این گیر نیومد اون رو بخرم یکمی بالاتر شد هم عیب نداره فقط اولویت بگید با کدوم هست
pasargadd
30-05-2011, 10:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.