مشاهده نسخه کامل
: تقاضای پیشنهاد یه سیستم تا 1.5 میلیون تومان
amir.nemati63
12-05-2011, 21:09
سلام.
من قصد خرید یه سیستم برای کار با 3dsmax و maya وVUE و رندرر iray و vray رو دارم.
شنیدم توی اورکلاکینگ ممکنه سیستم صدمه ببینه ولی اگر اینطور نباشه اورکلاک میکنم.
از شما دوستان و اساتید میخوام یه سیستم پیشنهاد بدین که برای رندر هایی مثل iray که به gpu مرتبط هست ، جواب بده.... رم بالای 12 گیگ ...هارد 1 ترابایت...cpu ای که متناسب با سیستم بالا باشه.
و یه سوال هم دارم:
توی یکی از تاپیک های این فروم خوندم پردازنده های سندی بریج نسبت به بقیه cori7 ها با نصف قیمت کارایی مشابه دارن.
با این وجود دلیلش چیه که تولید پردازنده ی گرونتر متوقف نمیشه و خریدار داره؟ چه برتری هست این وسط؟
قیمت مد نظر من1.5 میلیون با مانیتور و و اسپیکر هست.
پیشاپیش از اساتید تشکر میکنم.:40::40:
.:PAR3A:.
12-05-2011, 22:46
از وقتی سری سندی بریج اومده ، فقط سری Extreme چیپست های 1366 خریدار داره... مث 980 و 990... مدلایی مثل 950 و 960 کلا مشتریاشون رفتن :دی
واسه آی ری من توی بلاگ جف پیتون خوندم که نیاز به کودای بالا داره... در نتیجه سعی کن هر چیزی میگیری کودای خوبی داشته باشه...
amir.nemati63
13-05-2011, 08:34
ممنون پارسای عزیز.
من دکمه ی تشکر پیدا نکردم تا زیر اسمت تشکر کنم.
میتونی یه سیستم خوب برای این کاری که گفتم پیشنهاد بدی؟
با کارت گرافیکی که کودای خوب و قیمت مناسب داشته باشه؟
و سی پی یو ای از سری سندی بریج یا یه سری ای که در عین قیمت مناسب کار ایی بالایی داشته باشه؟
ممنون از شما و بقیه اساتید
pasargadd
13-05-2011, 09:17
بازی هم میکنین؟
firefox7
13-05-2011, 09:23
بهترین سیستم چیه؟
amir.nemati63
13-05-2011, 11:42
ممنون پاسارگاد عزیز منتظر حضور شما بودم...
بازی هم میکنین؟
نه ولی بدم نمیاد بشه باهاش بازی هم کرد... البته نه جوری که بخوام پول اضافه براش بدم.
از شما عزیزان خواهش میکنم قطعاتی رو معرفی کنین که در عین قدرت بالا از نظر اقتصادی هم به صرفه باشه مثل همین سری سندی بریج و اینکه از irayو vray rt که با gpu رندر میکنن هم بتونم استفاده کنم.
خیلی خیلی ممنون
Ultra_Black
13-05-2011, 12:55
سلام
پیشنهاد من:
CPU:Intel Core i7 2600K=400
M.B:Asus P8P67 B3=240
RAM:Kingmax Hercules 8Gb 1600 CL9 (4x2Gb)=130
VGA:EVGA GTX460 1Gb=230
HDD:Seagate 1Tb (7200.12)=65
DVD RW:HP 1270i=28
Power:Green GP635B-US=100
Case:Green Hunter=60
Monitor:LG W2262TQ=220
Speaker:Edifier C11=50
All:1523
با جایگزینی مادربرد ASRock P67 Extreme4 که 265 هزارتومان بها دارد در سیستم آقا بابک میتوانید بعدها جفت کارت گرافیک را نیز اضافه نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](m).jpg
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amir.nemati63
13-05-2011, 15:08
از Ultra_Black و mersoft تشکر میکنم...
هنوز نفهمیدم دکمه ی تشکر کجاست!
میخوام بدونم این کارت گرافیک از کودا پشتیبانی میکنه؟
برای رندر های ریل تایم و GPU رندرینگ جواب میده؟
و اینکه اگر بخوام رم رو افزایش بدم و قیمت توی همین حدود بمونه چه راهی هست؟ کجا رو میشه کم و زیاد کرد؟
بازم ممنونم از همه
Ultra_Black
13-05-2011, 15:31
از Ultra_Black و mersoft تشکر میکنم... خواهش میکنم
هنوز نفهمیدم دکمه ی تشکر کجاست!وقتی تعداد پستهاتون زیادتر شد براتون فعال میشه
میخوام بدونم این کارت گرافیک از کودا پشتیبانی میکنه؟
برای رندر های ریل تایم و GPU رندرینگ جواب میده؟جواب هر دو سوال بله هست
و اینکه اگر بخوام رم رو افزایش بدم و قیمت توی همین حدود بمونه چه راهی هست؟ کجا رو میشه کم و زیاد کرد؟متاسفانه حداکثر تعداد اسلات مادربردهای LGA1155 چهار عدد هست و اگه بخوایم از رم 4 گیگ استفاده کنیم هزینه تون بشدت بالا میره و اصلا به صرفه نیست!
در کل به نظر من 8 گیگ کاملا جوابگوی انتظاراتتون خواهد بود...
amir.nemati63
13-05-2011, 15:58
خواهش میکنم
وقتی تعداد پستهاتون زیادتر شد براتون فعال میشه
جواب هر دو سوال بله هست
متاسفانه حداکثر تعداد اسلات مادربردهای LGA1155 هشت عدد هست و اگه بخوایم از رم 4 گیگ استفاده کنیم هزینه تون بشدت بالا میره و اصلا به صرفه نیست!
در کل به نظر من 8 گیگ کاملا جوابگوی انتظاراتتون خواهد بود...
ممنون
یعنی این مادر بورد از 8 تا دونه رم همزمان پشتیبانی مبکنه؟!!!
اگر بجای 4 تا رم 2 گیگ از 2 رم 4 گیگ استفاده کنم تا بعد ها که ارزونتر شد بتونم رم رو افزایش بدم، هزینه چقدر جابجا مبشه؟
Ultra_Black
13-05-2011, 16:08
ممنون
اگر بجای 4 تا رم 2 گیگ از 2 رم 4 گیگ استفاده کنم تا بعد ها که ارزونتر شد بتونم رم رو افزایش بدم، هزینه چقدر جابجا مبشه؟
تقریبا هزینه رمتون 2 برابر میشه!
با اجازه سیستم را با این چینش بازنویسی میکنم:
CPU: Intel core i7 2600K=400
MB: ASRock P67 Extreme4=265
RAM: Teamgroup 12GB(3*4GB)DDR3 1333MHz=180
VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB=235
HDD: Seagate barracuda7200.12 1TB=64
ODD: Liteon DVDRW 24X=25
Power: Memonex Silent EX LowNoise 600W=85
Case: Green Magnum2=42
Monitor: LG W2262TQ=220
Speaker: Edifier M1350=30
Sum= 1546
بعدها میتوانید یک ماژول 4 گیگابایتی رم نیز اضافه کنید.
amir.nemati63
13-05-2011, 16:23
متشکر ....من این سوال رو توی مجید انلاین هم مطرح کردم ولی فقط یک نفر بصورت کوتاه جوابم رو داد.
واقعا" خوشحالم که توی این فروم افراد خبره و با حوصله ای مثل شما وقت گرانبها شون رو صرف مزاحمتهای من میکنن. خیلی ممنونم از همگی شما عزیزان.
جناب mersoft عزیز:
این مادر بورد پیشنهادی شما چه برتری نسبت به مدل Asus P8P67 B3 داره؟
مانیتور LCD هست؟ اگر بخوام مانیتور LED بیست و دو اینچ بردارم هزینه چقدر توفیر داره؟
میشه رم با باس 1600 رو هم به همراه قیمت معرفی بفرمایید؟
بازم ممنون از شما و بقیه اساتید عزیزم
این مادر بورد پیشنهادی شما چه برتری نسبت به مدل Asus P8P67 B3 داره؟
عرض کردم تفاوتی که باعث شد آنرا پیشنهاد بدهم پشتیبانی از SLI (استفاده از چینش های چندگانه ی کارتهای گرافیک GeForce) است که موجب میشود در آینده دست شما برای ارتقا گرافیکی سیستم بازتر باشد.
خودتان با جزییات مقایسه بفرمایید:
مانیتور LCD هست؟
بله LCD است با کیفیت بسیار خوب.
اگر بخوام مانیتور LED بیست و دو اینچ بردارم هزینه چقدر توفیر داره؟
LG 2250T=270
AOC e2240Vw=240
شاید مدل های 20 اینچی آن از لحاظ اقتصادی به صرفه تر باشد:
LG E2040S=193
LG 2050S=205
LG E2050T=210
میشه رم با باس 1600 رو هم به همراه قیمت معرفی بفرمایید؟
همین مدل را با کمی اور کلاک به باس بالاتر برسان، توجه داشته باشید برای افزایش قدرت سیستم خود نمیتوانید زیاد روی رم مانور دهید پس هزینه روی رم را در همین نقطه متوقف بفرمایید.
amir.nemati63
13-05-2011, 17:04
خیلی خیلی ممنونم از شما.
راستش من از اورکلاک زیاد سر در نمیارم. یه ذره هم از اینکار میترسم!
از بقیه دوستان و اساتید هم خواهش میکنم سیستمهای پیشنهادی خودشون رو مطرح بفرمایند تا به یه جمع بندی برسم.
تشکر فراوان
amir.nemati63
14-05-2011, 20:59
دوستان عزیزم
من امروز رفتم لیست آخری رو به کسی نشون دادم گفت مادر بورد asrock خوب نیست
odd جزء ارزونترینهای بازاره
باس رم به کل سیستم همخوانی نداره.
میشه راهنماییم کنید؟
ممنونم
pasargadd
14-05-2011, 21:35
دوستان عزیزم
میشه راهنماییم کنید؟
ممنونم
کدوم سیستم مدنظرتونه؟چون 2تا سیستم معرفی شده.
در مورد رایتر هم خب همه چیز به بودجه ربط داره و البته liteon جز بهترینهای بازاره و شما که کاربردتون رایت نیست بخواین یک درایو نوری گرون قیمت بگیرین.
فرکانس هم ربطی نداره.
کدوم سیستم؟
ODD رو میتونین HP 1270i تهیه کنین...
PC_Expert
14-05-2011, 22:22
دوستان عزیزم
میشه راهنماییم کنید؟
ممنونم
دوست عزیز اون بازاریا در مقایسه با بچه های فروم واقعا" اطلاعاتشون کمه. من زمانی در این مورد اطمینان پیدا کردم که برای خرید سیستم به بازار ایران رفته بودم. 4 نفر اسم پردازنده های 1155 رو شنیده بودن و 1 نفر شنیده بود مادربرد های این سری مشکل دارن اما نمیدونست چه مشکلی! 1 نفر هم میدونست فرق چیپ p67 و h67 چیه !!!
شما میای اینجا مشاوره میگیری خیالت راحت باشه :46:
hosseinskandari
14-05-2011, 22:42
دوست عزیز اون بازاریا در مقایسه با بچه های فروم واقعا" اطلاعاتشون کمه. من زمانی در این مورد اطمینان پیدا کردم که برای خرید سیستم به بازار ایران رفته بودم. 4 نفر اسم پردازنده های 1155 رو شنیده بودن و 1 نفر شنیده بود مادربرد های این سری مشکل دارن اما نمیدونست چه مشکلی! 1 نفر هم میدونست فرق چیپ p67 و h67 چیه !!!
شما میای اینجا مشاوره میگیری خیالت راحت باشه :46:
مرسی!!!!:40:
amir.nemati63
15-05-2011, 20:24
در اینکه بازاریا ، اطلاعاتشون یک دهم افراد خبره ی اینجا هم نیست ، شکی ندارم. چون بعضی هاشون از core i7 فقط 950 رو بلد بودن و core i 7 2600k رو نمیشناختن.
ولی به منم حق بدین وقتی میخوام چیزی رو بخرم با یه حرف در صدد تحقیق بر بیام.
امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشین
به جناب پاسار گاد عزیز هم عرض میکنم که من بیشتر روی سیستم دوم تمرکز کردم
بازم ممنون.
منتظر راهنمایی های حرفه ای و کار گشای شما هستم
amir.nemati63
16-05-2011, 18:42
در تایید فرمایشات دوستان در مورد سطح اطلاعات بعضی از فروشندگان، امروز پیش یکی از همین دسته افراد بودم که وقتی بهش گفتم سی پی یو سری سندی بریج میخوام گفت سری ساندویچ دیگه چیه!!!
فقط یه تذکر کوچولو(البته با اجازه اساتید:10:): برای کارهای ظریف و حرفه ای پیشنهاد میشه در انتخاب cpu از مارک AMD و گرافیک از ATI(حالا مدلش بستگی به خودتون داره) استفاده کنید اینتل و انویدیا برای کارهای حرفه ای خیلی توصیه نمیشه:11:
hosseinskandari
16-05-2011, 19:14
در تایید فرمایشات دوستان در مورد سطح اطلاعات بعضی از فروشندگان، امروز پیش یکی از همین دسته افراد بودم که وقتی بهش گفتم سی پی یو سری سندی بریج میخوام گفت سری ساندویچ دیگه چیه!!!
خاک هفتاد و دو عالم.....:31:
hosseinskandari
16-05-2011, 21:46
فقط یه تذکر کوچولو(البته با اجازه اساتید:10:): برای کارهای ظریف و حرفه ای پیشنهاد میشه در انتخاب cpu از مارک AMD و گرافیک از ATI(حالا مدلش بستگی به خودتون داره) استفاده کنید اینتل و انویدیا برای کارهای حرفه ای خیلی توصیه نمیشه:11:
اینجا داداش سعی میشه همینجوری یه چیزی گفته نشه....این کلی گویی ها بدرد هیچکی نمیخوره....
amir.nemati63
16-05-2011, 23:52
دوست عزیزم. چیزهایی که به من گفتن و من در تحقیقاتم بهشون رسیدم عکس این مطلب بود. البته معتقدم نمیشه این حرف رو بصورت مطمئن و صد در صد در مورد هیچ برندی زد.
کارایی سی پی یو و رم تو رندرهای سنگین خودشون رو نشون میدن، بهتره فرکانس رم با سی پی یو هماهنگ باشه یعنی از رم با باس بالاتری استفاده کنی.
sadegh javan
17-05-2011, 16:40
حتما از درایو SSD برای بوت کمپ (درایو بوت که برای نسب ویندوز و نرم افزارها به جای هارد استفاده میشه.) استفاده کنید.
این درایو ها فعلا گران هستند و برای ذخیره دایمی اطلاعات نباید از آنها استفاده کرد اما برای این سیستم حتما از یک درایو SSD استفاده کنید چون سرعت سیستم رو مخصوصا برای استفاده شما بسیار افزایش میده.
برای یک درایو معمولی باید از 200 به بالا هزینه کنید.
amir.nemati63
17-05-2011, 18:40
حتما از درایو SSD برای بوت کمپ (درایو بوت که برای نسب ویندوز و نرم افزارها به جای هارد استفاده میشه.) استفاده کنید.
این درایو ها فعلا گران هستند و برای ذخیره دایمی اطلاعات نباید از آنها استفاده کرد اما برای این سیستم حتما از یک درایو SSD استفاده کنید چون سرعت سیستم رو مخصوصا برای استفاده شما بسیار افزایش میده.
برای یک درایو معمولی باید از 200 به بالا هزینه کنید.
ممنونم.
راستش من به این درایو ها فکر کرده بودم ولی هر چقدر سبک سنگین کردم دیدم هزینه رو خیلی بالا میبره.
هنوزم مرددم!
سیستم هایی که دوستان معرفی کردند دوتاش خوبه فقط می مونه تو گرافیک که باید هزینه رو ببری بالا چون ( بیاد برای افزایش سرعتت تو iray از کارت گرافیک های کوادرو استفاده کنی با توجه به هسته گرافیکی خیلی بالاش تو رندر فریم های بالا تاثیر زیادی داره ) ولی شما دیگه می تونید با کامپیوترتون بازی های سنگین انجام بدید درضمن ارزون ترین این نو ع مدل از کارت 350 تومانه و تا 14 میلیون تومان داره بستگی به مدلش داره و چقدر هسته گرافیکی
درکل مادربرد - سی پی یو - رم و هاردتون خوبه
amir.nemati63
18-05-2011, 23:01
سیستم هایی که دوستان معرفی کردند دوتاش خوبه فقط می مونه تو گرافیک که باید هزینه رو ببری بالا چون ( بیاد برای افزایش سرعتت تو iray از کارت گرافیک های کوادرو استفاده کنی با توجه به هسته گرافیکی خیلی بالاش تو رندر فریم های بالا تاثیر زیادی داره ) ولی شما دیگه می تونید با کامپیوترتون بازی های سنگین انجام بدید درضمن ارزون ترین این نو ع مدل از کارت 350 تومانه و تا 14 میلیون تومان داره بستگی به مدلش داره و چقدر هسته گرافیکی
درکل مادربرد - سی پی یو - رم و هاردتون خوبه
سلام.
ممنون
البته من iray رو به ندرت مورد استفاده قرار میدم و اونهم برای کار انیمیشن نخواهد بود.
به نظر شما با این شرایط اون کارت حدود 350 تا 400 کار رو راه میندازه؟
و مدلش چی هست(پشتیبانی از cuda)
متشکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.