ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بوت لینوکس مینت

BEHZAD2007
12-05-2011, 20:19
سلام دوستان من به وسیله این دستور لینوس مینت رو تو یه سیدی با سایر بوت ها درست کردم اینم دستورش
کد:
# Linux Mint 8 Menu Item Submitted by Szymon Silski
title LINUX MINT 10
find --set-root /linuxmint-10.iso
map /linuxmint-10.iso (0xff)
map --hook
root (0xff)
kernel /casper/vmlinuz file=/cdrom/preseed/mint.seed boot=casper persistent iso-scan/filename=/linuxmint-10.iso splash
initrd /casper/initrd.lz
boot
تو ماشین مجازی به راحتی اجرا شد و مشکلی نداشت ولی وقتی هارد های خود سیستم رو مونت میکنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی سیدی رو رایت کردم و از بوت اصلی برای دفعه اول به راحتی بالا اومد ولی دفعه های بعدی همون ارور قبلی رو میده روی لپتاپ هم تست کردم به راحتی اجرا میشه

مشکل از چیه ممنون میشم راهنمایی کنید

taia
15-05-2011, 08:48
مشکل شما طبق پیغام خطایی که مشاهده میشه مربوط هست به مشکلی در خواندن اطلاعات از روی سی دی که سیستم عامل روی آن ریخته شده، اگر در سیستم های دیگه کار می کنه، احتمال داره مشکل مربوط به درایو سی دی خوان شما باشه، البته این به معنی خراب بودن نیست، بلکه ضعف در خواندن این سی دی هست.

BEHZAD2007
15-05-2011, 13:15
مشکل شما طبق پیغام خطایی که مشاهده میشه مربوط هست به مشکلی در خواندن اطلاعات از روی سی دی که سیستم عامل روی آن ریخته شده، اگر در سیستم های دیگه کار می کنه، احتمال داره مشکل مربوط به درایو سی دی خوان شما باشه، البته این به معنی خراب بودن نیست، بلکه ضعف در خواندن این سی دی هست.

ممنون دوست عزیز از پاسخت ولی دیسک و درایو هیچ مشکلی ندارند همانطور که گفتم وقتی هارد های ویندوز اضافه میشه این ارور رو میده یه دفعه هم روی سیستم خودم اجرا شد و دیگه اجرا نشد

rootnt
15-05-2011, 16:08
اون دستوراتی که نوشتید معلوم نیست چیه
آیا برنامه خاصی هستش؟
به هر حال اگر همونطور که گفتید مشکلی نداره و وقتی یک هارد دیگه به سیستم اضافه می شه این مشکل بوجود میاد احتمالا به دلیل اینه که آدرس دهی‌ها تغییر می‌کنه
مثلا قبل از اینکه هارد جدید رو اضافه کنید آدرس cdrom یا هارد مورد نظرتون sda1 بعدش اون هارد جدید که اضافه شده به عنوان sda1 شناخته شده

BEHZAD2007
15-05-2011, 17:08
اون دستوراتی که نوشتید معلوم نیست چیه
آیا برنامه خاصی هستش؟
به هر حال اگر همونطور که گفتید مشکلی نداره و وقتی یک هارد دیگه به سیستم اضافه می شه این مشکل بوجود میاد احتمالا به دلیل اینه که آدرس دهی‌ها تغییر می‌کنه
مثلا قبل از اینکه هارد جدید رو اضافه کنید آدرس cdrom یا هارد مورد نظرتون sda1 بعدش اون هارد جدید که اضافه شده به عنوان sda1 شناخته شده

ممنون دوست عزیز ولی روی لپتاپ هم تست کردم به راحتی بالا اومد راهی برای این هارد نیست ؟

BEHZAD2007
15-05-2011, 17:21
دوستان به این عکس نگاه بندازید شاید کمک کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]