ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک نمونه کار دیجیتال پینتینگ من (نظر یادتون نره)

javadvjj
12-05-2011, 16:36
سلام
اين هم اولين نقاشي ديجيتال من تقديم به همه ي دوستان اگر نظراتشون رو بدن خيلي ممنون ميشم
راستي من با موس كار كردم و با موس در آوردن م‍ژه و ابرو سخته كسي هست كه يك روش براي كشيدن مژه و ابرو با موس بلد باشه بگه ممنون ميشم
اين كار برام تجارب زيادي رو ايجاد كرد حالا با اين مهارت كسب شده دارم نقاشي بعديم رو شروع ميكنم كار ايراداتي هم داره ولي ممنون مي شم كه نظراتون رو بگيد.
منبع عكس هم در قاب روي ديوار آوردم
تصوير حجمش زياد بود حجمش رو كم كردم تا همه ي دوستان بتونن ببينن به خاطر همين كيفيت اومده پايين مخصوصا توجزئيات چشم و لب و...
خدا حافظ همه ي شما
نظرات یادتون نره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ATA FARZADI
12-05-2011, 18:25
کار واقعاً قشنگه
================

ابن مربوط به قسمت نظر خواهی هستش

ramin_zero1818
14-05-2011, 11:52
میزاشتی تو ی نظر خواهی بیشتر بهتر بود...
من ضعفه کارتو در مو ها میبینم....

javadvjj
15-05-2011, 08:12
سلام
اين هم اولين نقاشي ديجيتال من تقديم به همه ي دوستان اگر نظراتشون رو بدن خيلي ممنون ميشم
راستي من با موس كار كردم و با موس در آوردن م‍ژه و ابرو سخته كسي هست كه يك روش براي كشيدن مژه و ابرو با موس بلد باشه بگه ممنون ميشم
اين كار برام تجارب زيادي رو ايجاد كرد حالا با اين مهارت كسب شده دارم نقاشي بعديم رو شروع ميكنم كار ايراداتي هم داره ولي ممنون مي شم كه نظراتون رو بگيد.
منبع عكس هم در قاب روي ديوار آوردم
تصوير حجمش زياد بود حجمش رو كم كردم تا همه ي دوستان بتونن ببينن به خاطر همين كيفيت اومده پايين مخصوصا توجزئيات چشم و لب و...
خدا حافظ همه ي شما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lady parisa
15-05-2011, 08:43
با سلام. و خسته نباشید

کارتون قشنگ شده فقط به نظر من، فاصله بین چشم و دهن زیادی، زیاده
یعنی یه جوری لپ نداره و صورتش کش اومده

:31:
موفق باشید

narges-h
17-05-2011, 08:10
واقعا قشنگه . البته به نظر من

behzad74
17-05-2011, 21:19
قشنگه اما کاش که از کسایه دیگه ای میذاشتی!

T@Z
26-05-2011, 11:32
الان عکسش واسم لود شد عالیه ادامه بده

3Dmajid
26-05-2011, 12:25
این نقاشیه :18: ایول باو.

Maggy_P
01-06-2011, 08:32
سلام

به نظرم برای یک کار دیجیتالی با موس کار خوبیه. ولی بازم خیلی ناقصه. مثلا سایه های صورت کامل نیست و خیلی غیر طبیعی شده. موها هم اصلا خوب نشدن. فقط یکم توی زاویه ی دید چشمها دقت کنید میبینید که کمی چپ هستن!شونه ی سمت چپش هم غیر عادیه انگار از لباس زده بیرون. ولی در کل چون با موس کار کردین خوبه.

Sir.AShkaN
10-06-2011, 14:50
اینو با چه نرم افزاری طراحی کردین ؟!!