مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اتصال گوشی به مودم وایرلس Tp_link W8901G
Ahmad77888
12-05-2011, 13:49
سلام دوستان
من تازگیا یه مودم وایرلس Tp-Link TD-W8901G خریدم وقتی که با گوشی یا پی اس پی بهش وصل میشم به طور کامل کانکت میشه اما هیچ داده ای رد و بدل نمیشه . یعنی دستگاهها نشون میدند که ارتباط با شبکه وایرلس برقراره اما به هر بخشی از گوشی که به اینترنت نیاز داره میرم ارورری رو میده که وقتی به نت وصل نباشم میده.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟ اکه راهنمایی کنید ممنون میشم.
شما مودمتون رو چه طوری کانفیگ کردید؟
کامل توضیح بدید چون این مشکل به احتمال خیلی زیاد از درست کانفیگ نکردن مودم هست
Ahmad77888
12-05-2011, 18:26
فقط تنظیمات خود سی دی همراه با مودم رو انجام دادم اینطوری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی صفحه های بعدی هم چیز خاصی نیست. فقط تنظیم پسورد و انتخاب یه اسم واسه شبکه هستش.
خوب شما از این راه کانفیگ نکنید کاری که میگم انجام بدین
برین اینترنت اکسپلورر یا فایرفاکس رو اجرا کنید
و این آی پی رو تو آدرس بار بنویسید 192.168.1.1
بعد یک پیغام میاد که باید user&pass وارد کنید admin
وارد تنظیمات مودم میشین اول یک دور مودم رو ریست کنید
یک طول میکشه بعدش برید new wizard و از اونجا مجددا درست کنید
موقع تنظیمات حتما pppoe llc بزارید پ
vpi=0 و vci=35 باشه
و آخر سر finish و تموم سعی کنید از خود تنظیمات مودم استفاده کنید و از نرم افزار استفاده نکنید
Ahmad77888
13-05-2011, 14:40
ممنون دوست عزیز مشکلم برطرف شد.ممنون.
یوزرنیم و پسورد جفتشون admin هستش!!(مگر اینکه تغییر داداه باشی)
ممنون دوست عزیز مشکلم برطرف شد.ممنون.
حالا شما اون پسورد دوم admin رو هم برای امنیت بیشتر تغییر بدین
برای وایرلس هم که پسورد باید بزارین
من یه مودم TP_link.TL_WA501G دارم و میخوام با گوشیم که n80 هست و مودم وایرلس داره به اینترنت متصل بشم.ولی نمیتونم.
بزارید دقیقتر بهتون بگم.
من برنامه ی Satfinder را نصب کردم که این برنامه یه ای پی بهت میده که وقتی این ای پی را توی browser گوشی بزنی میتونی اون صفحه ی مخصوص که نرم گذاشته را ببینی .
حالا من گوشیم مودمم را میشناسه و حتی کانکت هم میشه ولی هیچ اطلاعاتی ردوبدل نمیشه. مودم را هم ریست کردم. خواهشا زودتر راهنمایی کنید.
با تشکر.
اینم لینک نرم افزاری که میگم با یه فایل اموزشی .
با تشکر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dr chavez
04-02-2013, 11:07
سلام دوستان
من تازگیا یه مودم وایرلس Tp-Link TD-W8901G خریدم وقتی که با گوشی یا پی اس پی بهش وصل میشم به طور کامل کانکت میشه اما هیچ داده ای رد و بدل نمیشه . یعنی دستگاهها نشون میدند که ارتباط با شبکه وایرلس برقراره اما به هر بخشی از گوشی که به اینترنت نیاز داره میرم ارورری رو میده که وقتی به نت وصل نباشم میده.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟ اکه راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم لطفا در صورت رفع مشکل منم بی جواب نزار.با تشکر
behi5ng@yahoo.com
manam daghighan hamin moshkelo daram
manam daghighan hamin moshkelo daram
پست های قبلی رو خوندید؟ با اون کارها مشکلشون حل شده
hamid.salamian
14-10-2013, 20:57
salam man modeme D-link 2600U daram..be adsl vasl mishe vali gooshim ke ye xperia mini pro hast vasl nemishe ...yani hey mizane connect bad 2 sanie mizane disconnect..chikar konam komakam konid
sanazsatin
08-11-2013, 00:43
salam man modeme D-link 2600U daram..be adsl vasl mishe vali gooshim ke ye xperia mini pro hast vasl nemishe ...yani hey mizane connect bad 2 sanie mizane disconnect..chikar konam komakam konid
manam in moshkelo daram :n27: ramze modemam daste pesar khalame k nasbesh karde...alan bashun ghahrim.hala man mundam chikar konam:n29:
javadranjbaran
15-11-2013, 15:41
من هم همین مشکل رو دارم مودم شناسایی و کانکت میشه توسط گوشی ولی عملا هیچ کار اینترنتی ای قابلیت انجام نداره و دستگاه میگه در حال حاضر امکان برقراری ارتباط وجود ندارد مدل مودم من
TD-W8151N tp-link مودم روتره ممنون میشم کمکم کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.