ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ببین میتونی اینکارو انجام بدی؟! (یک حرکت ساده اما غیر ممکن)

arashlolos
12-05-2011, 11:13
یک جراح استخوان می‌گوید: به نظر من یک سری اعمال و حرکات وجود دارد که مغز انسان قادر به انجام نیست و یا اینکه برای آن‌ها برنامه ریزی نشده است. تست زیر این نکته را ثابت می‌کند.
تست زیر نمونه‌ی از حرکاتی است که با انجام آن مغز درگیر و گیج می‌شود. حتی اگر بارها و بارها این عمل را انجام دهید، مغز با سرد گمی زیاد همان نتیجه را نشان خواهد داد و هیچ تغییری به وجود نخواهد آمد.
یعنی شما نمی‌توانید، با سعی و تمرین مداوم پای‌تان را با هوش کنید. چرا که مغز شما از قبل برنامه ریزی شده است.
این تست بسیار هیجان انگیز تنها چند ثانیه طول می‌کشد. باور کردنی نیست، ولی کاملاً صحت دارد. همین حالا آن را امتحان کنید:
۱. در حالی‌که مقابل مانیتورتان نشستید (هر جای دیگر مانند؛ صندلی، مبل…) پای راستتان را کمی بالا آورید و در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید.
۲. در همین حال با دست راست شماره ۶ را در هوا بنویسید. مسیر چرخش پای شما تغییر کرد نه؟!! یعنی پای شما خلاف عقربه‌های ساعت شروع به چرخیدن کرد. درسته؟!!
هنوز دانشمندان علتی برای این عکس‌العمل مغز پیدا نکرده‌اند. در نتیجه هیچ کاری برای تغییر آن نمی‌توان انجام داد. جالب بود نه؟!!…. شما می‌توانید بارها و بارها این آزمایش را انجام دهید و بارها و بارها همان نتیجه را مشاهده کنید.
نویسنده:سارا تیموری
برگرفته از iranew.com

مهرسا1
12-05-2011, 12:27
خیلی عالی بود اما واقعا دلیلش چیه خوب؟

Mool Tee
12-05-2011, 12:32
یک جراح استخوان می‌گوید: به نظر من یک سری اعمال و حرکات وجود دارد که مغز انسان قادر به انجام نیست و یا اینکه برای آن‌ها برنامه ریزی نشده است. تست زیر این نکته را ثابت می‌کند.
تست زیر نمونه‌ی از حرکاتی است که با انجام آن مغز درگیر و گیج می‌شود. حتی اگر بارها و بارها این عمل را انجام دهید، مغز با سرد گمی زیاد همان نتیجه را نشان خواهد داد و هیچ تغییری به وجود نخواهد آمد.
یعنی شما نمی‌توانید، با سعی و تمرین مداوم پای‌تان را با هوش کنید. چرا که مغز شما از قبل برنامه ریزی شده است.
این تست بسیار هیجان انگیز تنها چند ثانیه طول می‌کشد. باور کردنی نیست، ولی کاملاً صحت دارد. همین حالا آن را امتحان کنید:
۱. در حالی‌که مقابل مانیتورتان نشستید (هر جای دیگر مانند؛ صندلی، مبل…) پای راستتان را کمی بالا آورید و در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید.
۲. در همین حال با دست راست شماره ۶ را در هوا بنویسید. مسیر چرخش پای شما تغییر کرد نه؟!! یعنی پای شما خلاف عقربه‌های ساعت شروع به چرخیدن کرد. درسته؟!!
هنوز دانشمندان علتی برای این عکس‌العمل مغز پیدا نکرده‌اند. در نتیجه هیچ کاری برای تغییر آن نمی‌توان انجام داد. جالب بود نه؟!!…. شما می‌توانید بارها و بارها این آزمایش را انجام دهید و بارها و بارها همان نتیجه را مشاهده کنید.
نویسنده:سارا تیموری
برگرفته از iranew.com

عزیز یه نفر دیگه هم همین موضوع رو درست کرده:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arashlolos
13-05-2011, 20:00
خیلی عالی بود اما واقعا دلیلش چیه خوب؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SAMCRO
13-05-2011, 20:12
کسایی که درام می زنن هم یه همچین کاری رو می کنن تقریبا خوب !

dragon-fly
13-05-2011, 23:23
سلام
چرا برای من نمیشه ؟
هرچی فکر کردم دلیلی به جز نداشتن مغز براش پیدا نکردم.
اگه دلیلشو میدونید اینجا بزارید استفاده کنیم.

ahadz
13-05-2011, 23:33
واقعا محشره دمت گرم کلی با بچه ها حال کردیم وخندیدیم

arashlolos
13-05-2011, 23:50
سلام
چرا برای من نمیشه ؟
هرچی فکر کردم دلیلی به جز نداشتن مغز براش پیدا نکردم.
اگه دلیلشو میدونید اینجا بزارید استفاده کنیم.
دقیقا :39::39::39:

Mool Tee
24-05-2011, 10:58
جالبه-مغز ما نمیتونه 2تا کار بر عکس انجام بده.

arashlolos
24-05-2011, 11:45
جالبه-مغز ما نمیتونه 2تا کار بر عکس انجام بده.
خانمای محترم امتحان کنند شاید تونستند:31:
ادعا دارند میتونند چنتا کارو باهم انجام بدن

amir h1999
20-08-2011, 04:50
کردم نشد
نکن نمیشه!!!
خیلی جالب بود

arashlolos
20-08-2011, 08:44
کردم نشد:19:
ولی تو بکن شاید بشه!:20: