مشاهده نسخه کامل
: افت کیفیت تصویر بلوپرینت
سلام بچه ها
من هر وقت یه بلوپرینت رو میارم توی 3ds max کیفیت تصویر خیلی میاد پایین طوری که تقریبا خط ها دیده نمیشن...با
بلوپرینت های با کیفیت بالا هم امتحان کردم ولی فایده نداره...این مشکل رو هم وقتی بلوپرینت رو میذارم توی بک
گراند هم وقتی رو پلین میذارم دارم...تنظیمات view port توی customize رو هم درست کردم ولی هیچ فرقی
نمیکنه.
ممنون میشم کمکم کنید و راه حل رو بگید
:11:
25 مشاهده ، 0 جواب :41:
یعنی هیچکس تا حالا این مشکل رو نداشته؟؟؟
تنظیمات view port که میگی تنظیم کردی ، چیکار کردی یعنی ؟
باید بری
customize/ preference / view port/ configure driver
و تیک های : match bitmap.......
رو بزنی
دو تا تیک هست اون پایین که اینو نوشته جلوش
هردو رو تیک بزن و یه بار max رو ببندو وا کن
-
اینکارو کردی ؟!!!!
ممنون بخاطر جوابت ولی آره! منظورم از تنظیمات view port همون بود
عجیبه !
این روش باید جواب میداد !
مطمئنی بلوپرینتت با کیفیته ؟
شاید تنظیمات گرافیکی مشکل داشته باشه !
یه بلوپرینت 1104*1512 که مربوط به نمای front یه ماشینه فکر کنم یه بلوپرینت با کیفیت محسوب میشه...البته این رو به عنوان نمونه گفتم. بلوپرینت های با کیفیت بالاتر از این رو هم امتحان کردم. فکر نمیکنم مشکل از بلوپرینت باشه
منظورت کدوم تنظیمات گرافیکیه؟
چیزه یه تستی کن و بلوپرینتتو توی اندازه ی کوچکتر ببر و بنداز روی plane
مثلا ابعاد 512 دز 512
حتما ببین که تیکه تنظیمات view port هنوز تیک خوردست یا نه
منظورم از تنظیمات گرافیک اینکه که open gl هست یا directX
البته فکر نکنم از این باشه !
N O V A L I S
19-05-2011, 09:01
- تنظیمات باید چیزی مثل این باشه ، تنظیم کن و برنامه رو ببند و دوباره استارت کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تو تنظیمات map ای که دادی تو material Editor روی Reload کلیک کن تا یا بار دیگه رفرش شه.
- دیالوگ Asset Tracking رو باز کن (Shift+T) و اون جا روی map ات کلیک راست کن و مطمئن شو که گزینه ی Enable Proxy System غیر فعاله..
بازم ممنون بخاطر جواب هاتون
همه ی کارایی رو که گفتید انجام دادم...map رو reload کردم...proxy system رو چک کردم و نتیجه شد این:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلوپرینتی که استفاده کردم اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که البته همونطور که هادی گفت سایزش رو کوچیکتر کردم(سایز اصلی 1120*3500 بود)
البته اینی که میبینید بهترین حالتشه. یکم که بخوام برم جلوتر تصویر خیلی خراب میشه. مثلا اگه بخوام جزئیات سپر جلو رو ببینم تقریبا هیچی دیده نمیشه...دیگه یواش یواش دارم فکر میکنم نکنه من زیادی سخت میگیرم و تو سیستم بقیه هم بلوپرینت همینجوریه! واقعا اینی که میبینید یه تصویر نرماله؟؟؟
N O V A L I S
19-05-2011, 12:05
نه عزیزم شما سخت نمی گیری، کار درست رو شما می کنی که ول کنش نیستی! :46:
این دیگه باید جواب بده، این رو فعال کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dark000prince
20-05-2011, 17:46
راستی یه چیزی هم من بگم .
منم این کار رو می کنم درست نمیشه همون موقع .
بعد از اینکه اون 2 تا تیک رو زدم فایل رو دوباره باز می کنم تا اون تغییر اعمال بشه .
شاید مال شما هم همین مشکلو داشته باشه .
فابلو بعد از زدن 2 تا تیک یه جا سیو کنید و دوباره open کنید
PrimeP30Master
20-05-2011, 22:40
افت کیفیت تصویر بلوپرینت سلام بچه ها
من هر وقت یه بلوپرینت رو میارم توی 3ds max کیفیت تصویر خیلی میاد پایین طوری که تقریبا خط ها دیده نمیشن...
سلام بر همه دوستان گرامی ،
دوست عزیز بنده حقیر هم یه راه حلهایی اضافه بر راه هایی که دوستان فرمودند ، در ذهن دارم که اگه مشکلتون حل نشد بگید تا خدمتتون ارائه بدم؟!!
حقیقتا چون توضیحاتش یه خورده زیاده و من در حال حاضر فرصتش رو ندارم گفتم اگه مشکلتون حل نشده بگید تا در اولین فرصت براتون بگم و اگه رفع شده باز هم حتما سر فرصت راه حلم رو همینجا بیان میکنم؟!!
موفق باشید و سر بلند ،
دوستدار همه بر و بچه های گل P30World.:11:
.:PAR3A:.
28-05-2011, 22:29
اگه منظورتونو درست فهمیده باشم من هر چی با این کلنجار رفتم به هیچ جا نرسیدم!!! چاره اینه که از مکس 2011 به بالا استفاده کنین که توش DX9 بامبول در نمیاره و با DX9 این مشکلو ندارین...
N O V A L I S
29-05-2011, 22:42
اگه منظورتونو درست فهمیده باشم من هر چی با این کلنجار رفتم به هیچ جا نرسیدم!!! چاره اینه که از مکس 2011 به بالا استفاده کنین که توش DX9 بامبول در نمیاره و با DX9 این مشکلو ندارین...
راه حلی که تو پست 10 گفتم در اغلب موارد جواب میده..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.