مشاهده نسخه کامل
: مشکل کپچر فیلم
clipfilm
11-05-2011, 23:03
سلام
من زمانی که با دوربین ام دی 10000 فیلمبرداری میکنم و بعد میام با دوربین دی وی کم کانن کپچر بگیرم فیلم من زمان کپچر بعضی جاهاش بصورت شطرنجی یا موجی میشه .. حتی هت پاکن هم استفاده میکنم ولی درست نمیشه یا نویز تو صدا میفته لطفا راهنمایی کنیید خواهشن... با تشکر توفیق
clipfilm
13-05-2011, 12:21
لطفا جواب منو بدین خواهش میکنم خیلی فوری است
hamed_aa
13-05-2011, 16:03
دوست عزیز احتملا دوربینی که باهاش پلی می کنید تا کپچر کنید ، فرمت دوربین قبلی رو ساپورت نمیکنه (البته من از حرفها متوجه شدم با یه دوربین فیلمبرداری و با یه دوربین دیگه کپچر میکنید)
دوم اینکه با چند نرم افزار پلیر فایل های کپچر شه رو اجرا کنید ، اگر فایلها همچنان مشکل داشتن ، بد کپچر شده . اما اگر فایلها سالم بودن ، احتمال این هم هست که ادیوس فرمت اون فایل رو ساپورت نکنه و باید تبدیل شه (البته اگر غیر از ادیوس برای کپچر استفاده می کنید
clipfilm
27-05-2011, 11:02
حالا من چه دوربینی واسه تبدیل بخرم که تمام فرمتهای دوربینهای دیگه رو ساپورت کنهو مشکلی نداشته باشه
hamed_aa
27-05-2011, 13:34
شما اگه از برند سونی بگیری بهتره.البته نمی دونم تمام فرمت هارو ساپورت می کنه یا نه؟
بخاطر این می گم که ، اکثر اوقات که با دوربین های سونی تصویر می گیرن ، برای کیفیت بالاتر تصویر برداری با فرمت dvcam انجام میشه و این فرمت ، برای برند سونی هست.
پس شما اگر سونی بگیری ، احتمال زیاد اون فرمت رو ساپورت میکنه.
حالا چرا احتمال زیاد؟
خودم یه دوربین هندی کم HD sony hc-9 دارم که هم فیلم های HD رو می خونه و هم dvcam رو پلی میکنه.
اما بعضی از فیلم های dvcam رو نمیتونه درست کپچر کنه و بعضی جاها تصویر شبیه به ریختگی فیلم میشه و صدا هم خراب میشه.
تو امکانات این دوربین حرفی از dvcam زده نشده ، اما چون برند سونی هست ، این فرمت رو هم ساپورت می کنه
اگه شما پول بیشتر ،یعنی دورو بر 2،3 تومن میتونی بدی که یه رکوردر بگیری بهتره.
kakolak90
14-06-2011, 12:28
سلام شما دوست عزیز باید 2 تای دوربینت ببری پیش یه اسا تا براتون دوربینا ست کنه ؛اخه هدتون باید تنظیم بشه
photonegah
28-07-2011, 21:35
بهترین روش واسه کپچر چیه من مشکل افت تصویر دارم با ادیوس کپچر میکنم فیلما رو هم با ام دی و سونی و کنن میگیرم
تصویر ها خط دارن
aeendousti
09-02-2014, 15:42
دوست عزیز احتملا دوربینی که باهاش پلی می کنید تا کپچر کنید ، فرمت دوربین قبلی رو ساپورت نمیکنه (البته من از حرفها متوجه شدم با یه دوربین فیلمبرداری و با یه دوربین دیگه کپچر میکنید)
دوم اینکه با چند نرم افزار پلیر فایل های کپچر شه رو اجرا کنید ، اگر فایلها همچنان مشکل داشتن ، بد کپچر شده . اما اگر فایلها سالم بودن ، احتمال این هم هست که ادیوس فرمت اون فایل رو ساپورت نکنه و باید تبدیل شه (البته اگر غیر از ادیوس برای کپچر استفاده می کنید
سلام من هم با این مشکل برخورد کردم با Md 10000 فیلمبرداری و با هندی کم کنن کپچر کردم به همین مشکل برخوردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.