ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا دیر بوت شدن ویندوز میتونه اشکال سخت افزاری باشه؟

P!nk
11-05-2011, 19:54
سلام دوستان
من یه لپ تاپ لنوو دارم با سیپیو cori 5 2.4 و.3مگ کش. با رم 4 و هارد 5400دور.
ویندوز در قسمت welcome حدودا باید 15 الی 20 ثانیه صبر کنم تا وارد بشه و حدود 20 25 ثانیه ی دیگه باید صبر کنم تا ویندوز کامل بیاد بالا یا حالت عادی پیدا کنه.من در مقابل لپ تاپ های دیگه که کانفیگشون پایین تر بود سرعت بوتشون خیلی بالاتر از من بودش.همیشه Defraggler یا ریجیستری میکنم و خیلی از برنامه های اضافه که سرعت استارا اپ رو میاره پایین کنسلشون کردم. ولی باز جواب نداد.ویندوزشم اصله و حتی ویندوز دیگه هم نصب کردم همین مشکلو داشت.اشکال از کجاست به نظرتون؟
قطعاتو با نرم افزار چک کردم مشکلی نداشتن.

biostar
11-05-2011, 22:21
بعضی وفت ها مشکل در شناختن شبکه های وایرلس این مشکل رو بوجود میاره
و برخی وقت ها هم وصل بودن هارد اکسترنل به لپتاپ...

به هر حال فکر نکنم مشکل سخت افزاری باشه.

P!nk
11-05-2011, 23:35
من خودم احتمال میدم بایوسو آپدبت کردم خیلی بدتر شد البته احساس میکنم ولی باز مطمئن نیستم.آیا راهی واسه برگردوندن آپدیتش به روز اولش هست؟حتی تنظیماتو به حالت دیفالت برگردوندم و ویندوز هم تغیر دادم بازم همون تایخو ورژن هستش

Pami
12-05-2011, 10:35
برگردوندن ورژن بایوس که ربطی به ویندوز نداره ، بایوس باید دوباره با ورژن قدیمی Downgrade بشه ، اگه قابلیت اینکار رو داشته باشه .
شما یکبار هارد لپ تاپ رو فرمت کنید و با پارتیشن بندی جدید ویندوز نصب کنین .

P!nk
12-05-2011, 13:03
ممنون دوستان که وقت میزارین برای پاسخ
من آخه شنیدم تاثیر داره بر سرعت بالا اومدن ویندوز و قبلا که اینکارو نکرده بودم سرعت بالا اومدنش یخورده بهتر بود.اما این کارو که میگین شاید جواب بده اما باید بگردم ببینم کی هارد داره که 500 گیگش خالی باشه و من محتوای هاردمو توش کپی کنم که پاک نشه:41: