rk1001
11-05-2011, 19:48
سلام .من قصد دارم از سرویس های ADSL مخابرات کرج بگیرم.البته امکانش هست که بعدها بخوام از شرکت های دیگه بگیرم در نتیجه نیاز دارم یه مودم ADSL بگیرمکه در هر دو حالت مشکلی از بابت سازگاری نداشته باشه.
برای استفاده خانگی میخوام.برای PC و لپ تاپم.البته نیازی به استفاده همزمان از PC و لپ تاپ نیست بلکه فقط میخوام هر وقت با هر کدوم که خواستم بتونم به اینترنت وصل بشم.
لپ تاپم Dell Inspiron N5010 است.که پورت Lan داره .PC قدیمیه ، پنتیوم 4 ،GA-8ID533 که فکر کنم پورت LAN نداشته باشه ولی روش کارت PCI to USB 2.0 نصب کردم.اینم مشخصاتش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم بفرمایید که PC ام پورت LAN داره یا نه ؟ چون اگه نداشته باشه اونوقت باید مودمی بگیرم که حتما پورت USB هم داشته باشه.
در ضمن وایرلس هم باشه
سوالم اینه که در قیمت زیر حدودا 70 تومان چی میتونم بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای استفاده خانگی میخوام.برای PC و لپ تاپم.البته نیازی به استفاده همزمان از PC و لپ تاپ نیست بلکه فقط میخوام هر وقت با هر کدوم که خواستم بتونم به اینترنت وصل بشم.
لپ تاپم Dell Inspiron N5010 است.که پورت Lan داره .PC قدیمیه ، پنتیوم 4 ،GA-8ID533 که فکر کنم پورت LAN نداشته باشه ولی روش کارت PCI to USB 2.0 نصب کردم.اینم مشخصاتش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم بفرمایید که PC ام پورت LAN داره یا نه ؟ چون اگه نداشته باشه اونوقت باید مودمی بگیرم که حتما پورت USB هم داشته باشه.
در ضمن وایرلس هم باشه
سوالم اینه که در قیمت زیر حدودا 70 تومان چی میتونم بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.