ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای خرید مودم ADSL

rk1001
11-05-2011, 19:48
سلام .من قصد دارم از سرویس های ADSL مخابرات کرج بگیرم.البته امکانش هست که بعدها بخوام از شرکت های دیگه بگیرم در نتیجه نیاز دارم یه مودم ADSL بگیرمکه در هر دو حالت مشکلی از بابت سازگاری نداشته باشه.

برای استفاده خانگی میخوام.برای PC و لپ تاپم.البته نیازی به استفاده همزمان از PC و لپ تاپ نیست بلکه فقط میخوام هر وقت با هر کدوم که خواستم بتونم به اینترنت وصل بشم.

لپ تاپم Dell Inspiron N5010 است.که پورت Lan داره .PC قدیمیه ، پنتیوم 4 ،GA-8ID533 که فکر کنم پورت LAN نداشته باشه ولی روش کارت PCI to USB 2.0 نصب کردم.اینم مشخصاتش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون میشم بفرمایید که PC ام پورت LAN داره یا نه ؟ چون اگه نداشته باشه اونوقت باید مودمی بگیرم که حتما پورت USB هم داشته باشه.
در ضمن وایرلس هم باشه

سوالم اینه که در قیمت زیر حدودا 70 تومان چی میتونم بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Rahpooyan
11-05-2011, 20:12
Linksys WAG 120

برای شبکه می تونی یک کارت شبکه غیر انبورد بگیری .

مودم بالایی نشد Cordia CWAR-1005 یک نگاهی بینداز

برای خرید پیشنهاد می کنم لینک زیر را یک جستجویی بکنی بد نیست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rk1001
12-05-2011, 11:01
اگه با کارت شبکه غیر آنبورد مشکل PC ام حل بشه دیگه نیازی نیست که مودم حتما پورت USB داشته باشه.بنابرای الزامی نیست که حتما USB دار ها رو معرفی کنید در ضمن نمیخوام قیمت مودم از 70 بالاتر بره میخوام زیر این قیمت باشه حتی اگه مودم مناسبی با قیمت 40 ، 50 هم باشه مشکلی نیست از خدامه.
راستی قیمت کارت شبکه غیر آنبورد چنده حدودا ؟
ممنون

a6l3i
29-05-2011, 14:34
در این راستا ، مطالبی که در تاپیک جامع زیر مطرح شده بسیار کمک تون میکنه:

راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید . ..