ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كسي مي تونه كمك كنه؟؟!

Amin3Sot
11-05-2011, 14:50
سلام به تمام دوستان و اساتيد عرصه گرافيك و فلش...
دوستان مدتي هست با سايتي آشنا شدم كه فلش هاي فوق العاده و بسيار جذابي در قالب معما هاي سرگرم كننده داره.... كه نظير اين فلش ها رو هيچ جا در اينترنت نديدم....
سايت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتما يه سر بزنيد بهش....
حالا مشكلي كه من دارم در ذخيره كردن اين فايل هاست كه به طرز حرفه اي در سايت قرار گرفته...
با نرم افزار save flash كه اصلا نبايد فكرش رو كرد!!! با هر طرفندي هم كه من مي دونستم از نرم افزار هاي دانلود محتويات صفحه گرفته تا دنبال كردن source فايل ها نتونستم اين فلش ها رو به طور كامل دانلود كنم...
انگار فايل پس زمينه رو گذاشته و بعد ايتم هاي موجود در فلش رو از جايي ديگه مي خونه!!!
البته وقتي صفحه كامل لود مي شه در حالت work offline هم مي شه ازش استفاده كرد.....

اميدوارم شما دوستان بتونين برا ذخير كردن اون فايل ها كمكم كنيد.....

آدرس مستقيم يكي از اين فلش ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست خدا امانت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behzad74
11-05-2011, 15:13
این که کاری نداره
بیا اینم ادرس دانلود یکی از بازیهای این سایت

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

از فایرفاکس برو
ToolS>Page Info>Media
بعد در این قسمت یک لیست میاد بیا پایین اون ادرسی که کمرنگه و پسون اخرش Swf هست ادرس بازی
با وارد کردن این آدرس توی IDm میتونی اون رو دانلود کنی یا توی همون پنجره گزینه save as رو بزن

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

water_lily_2012
11-05-2011, 15:14
این که کاری نداره
بیا اینم ادرس دانلود یکی از بازیهای این سایت

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

از فایرفاکس برو
ToolS>Page Info>Media
بعد در این قسمت یک لیست میاد بیا پایین اون ادرسی که کمرنگه و پسون اخرش Swf هست ادرس بازی
با وارد کردن این آدرس توی IDm میتونی اون رو دانلود کنی

---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اين كار را كردم ولي بعد از اينكه دانلود ميشه كار نمي ده.

Amin3Sot
11-05-2011, 15:32
سلام بهزاد جان، راه حلی که گفتی برا فایل های فلش معمولی عملیه ولی نه برای فایل های این سایت همونطور که [water_lily_2012] گفت بعد از این کار شما یه فایل کم حجم داری که تنها پس زمینه بازی است....

water_lily_2012
11-05-2011, 15:53
من هنوز راهي براي اين نوع فلش ها ندارم. چند راه مختلف هم از سايت هاي خارجي ديدم امتحان كردم ولي كار نمي ده