PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت گرافیک لپ تاپ و ال سی دی 23 اینچ

sahmnaq
11-05-2011, 14:25
سلام
من یه لپ تاپ با گرافیک nvidia و سری 300 و واید و 15.6 اینچ دارم . میخوام یه LCD و یا LED به ابعاد 23 اینچ بخرم و آن را به لپ تاپ متصل کنم حالا سئوالی که دارم اینه :
آیا کیفیت تصویری که در LCD لپ تاپ هست به همان میزان در مانیتور هم قابل مشاهده است ؟ یعنی میخوام بدونم افت کیفی تصویر در این اتصال وجود داره ؟ آیا ربطی به کارت گرافیک لپ تاپ داره ؟
ممنون از راهنمایی تون

Vaioman
11-05-2011, 15:05
من متوجه منظور شما از کیفیت تصویر نشدم.کارت گرافیک شما دقیقآ با رزولیشن صفحه نمایشی که میخوای بخری کار میکنه و با حداکثر جزئیات .از لحاظ مقایسه با LCD لپ تاپ بستگی به رزولیشن صفحه نمایشی که میخری داره.اگه از صفحه نمایش لپتاپت بهتر باشه خب تصویر هم بهتر میشه.ولی برای گیم و کارهای گرافیکی سنگین این کارت مناسب صفحه نمایش با رزولیشن بالا نیست و خیلی کم میاره.

sahmnaq
11-05-2011, 15:21
سلام
سئوال ام اینه که من میخوام یه مانیتور 23 بخرم و به لپ تاپ با مشخصات بالا متصل کنم حالا باید به چه نکاتی در هنگام خرید توجه کرد که بعدا به مشکلی برنخوریم ؟
اصلا بازی نمیکنم و کارهای گرافیکی معمولی انجام میدم .
بیشتر برای تماشای فیلم میخوام
ممنون

Vaioman
11-05-2011, 19:02
سلام
سئوال ام اینه که من میخوام یه مانیتور 23 بخرم و به لپ تاپ با مشخصات بالا متصل کنم حالا باید به چه نکاتی در هنگام خرید توجه کرد که بعدا به مشکلی برنخوریم ؟
اصلا بازی نمیکنم و کارهای گرافیکی معمولی انجام میدم .
بیشتر برای تماشای فیلم میخوام
ممنون

هیچ نکته ای نیاز نیست.برای فیلم و کارهای گرافیکی معمولی هر نوع صفحه نمایشی که دوست داری میتونی بخری.خیالت راحت.:46: