مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد رفع مشکلات ژنتیکی تولد نوزاد
BEHZAD2007
11-05-2011, 11:56
سلام دوستان یکی از آشنایان من 2 با بچه دار شدن بار اول گفتن بچه مشکل روده بزرگ و معده داره یعنی هر چی میخوره بالا میاره و روده بزرگش کوچیکه و در نتیجه خیلی خیلی کم ادرار میکرد به هر دکتری هم مراجعه کردن حواب نداد تا فوت کرد و بچه دومشون هم همین مشکلاتو داشت تا اون هم فوت کرد حالا سوال من اینه که این مشکل ژنتیکی باشه و آیا راهی برای رفع این مشکل وجود داره و تو تهران یا کرج دکتر متخصص برای این کار هست معرفی کنید
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی واجبه صواب هم داره
پیشاپیش از راهنمایی هاتون تشکر میکنم
سلام دوستان یکی از آشنایان من 2 با بچه دار شدن بار اول گفتن بچه مشکل روده بزرگ و معده داره یعنی هر چی میخوره بالا میاره و روده بزرگش کوچیکه و در نتیجه خیلی خیلی کم ادرار میکرد به هر دکتری هم مراجعه کردن حواب نداد تا فوت کرد و بچه دومشون هم همین مشکلاتو داشت تا اون هم فوت کرد حالا سوال من اینه که این مشکل ژنتیکی باشه و آیا راهی برای رفع این مشکل وجود داره و تو تهران یا کرج دکتر متخصص برای این کار هست معرفی کنید
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی واجبه صواب هم داره
پیشاپیش از راهنمایی هاتون تشکر میکنم
مشکلات ژنتیک راه درمان دارویی ندارند . ایشون باید با در دست داشتن مدارک تشخیصی نوزاد به پزشک متخصص ژنتیک و یا کلینیک های ژنتیک مراجعه کنند .
BEHZAD2007
11-05-2011, 16:32
مشکلات ژنتیک راه درمان دارویی ندارند . ایشون باید با در دست داشتن مدارک تشخیصی نوزاد به پزشک متخصص ژنتیک و یا کلینیک های ژنتیک مراجعه کنند .
ممنون دوست عزیز از پاسخت آیا امکان داره درمان نشه آیا شما دکتر متخصصی میشناسید
ممنون دوست عزیز از پاسخت آیا امکان داره درمان نشه آیا شما دکتر متخصصی میشناسید
متاسفانه نمی تونم کس خاصی را معرفی کنم .:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.