ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه ای برای تعیین دور خواندن DVDRW

behzad74
11-05-2011, 08:37
سلام من یک DVDRW TEAC دارم هر وقت باهاش DVD کپی میکنم خیلی صدا میده و دورش میره بالاتر Trasfer Rate هم روی 13MB .
برنامه ای هست که بشه باهاش سرعت اون رو کم تر کرد یا به اصطلاح کنترل کرد؟

behzad74
13-05-2011, 17:06
کسی نیست جواب بده؟

EXTREME
13-05-2011, 17:17
میتونید از طریق پتانسیومتر روی برد اینکارو بکنید
چون تعداد دور گردش موتور دیسک بر اساس شدت نور لنز رایتر هست
بنابراین با کم کردن نور لنز میتونید سرعت رو کمتر کنید با اینکار باعث میشه دی وی دی هم دیرتر خونده باشه باید 20 درجه در جهت عقربه های ساعت بچرخونید

behzad74
13-05-2011, 17:25
روی مادر بورد که پتانسیومتر نداره یعنی من که ندیدم؟:13:
شاید منظورت توی Dvdram ه ؟

Erfan.B
17-05-2011, 12:05
سلام من یک DVDRW TEAC دارم هر وقت باهاش DVD کپی میکنم خیلی صدا میده و دورش میره بالاتر Trasfer Rate هم روی 13MB .
برنامه ای هست که بشه باهاش سرعت اون رو کم تر کرد یا به اصطلاح کنترل کرد؟

دوست عزيز ساده ترين روش استفاده از برنامه ي NERO DRIVE SPEED هست البته برنامه هاي ديگه اي هم هست مي توني تو گوگل DVD SPEED رو سرچ كني به گزينه هايي مي رسي.
موفق باشي.

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

میتونید از طریق پتانسیومتر روی برد اینکارو بکنید
چون تعداد دور گردش موتور دیسک بر اساس شدت نور لنز رایتر هست
بنابراین با کم کردن نور لنز میتونید سرعت رو کمتر کنید با اینکار باعث میشه دی وی دی هم دیرتر خونده باشه باید 20 درجه در جهت عقربه های ساعت بچرخونید

مي شه بيش تر راجع به اين مطلب توضيح بديد. منظورتون روي برد خود دي وي دي رايتر هست؟ دقيقاً كجا؟ تا حالا رو برد دي وي دي رايتر پتانسيومتر به چشمم نخورده. اگه عكسي بذاري ممنون مي شم.

E.I
18-05-2011, 08:00
روی مادر بورد که پتانسیومتر نداره یعنی من که ندیدم؟:13:
شاید منظورت توی Dvdram ه ؟

منظوراین دوستمون همون DVDRW شما هست یک پیچ خیلی کوچیک پشت لنزقرارداره که ازطریق اون میتونیدتنظیمش کنیدالبته ازیکی شما دو تا هستش که یکی مال خوندن یکی هم واسه رایت کردن شما پتانسیومتری که مال کپی کردن رو باید تنظیم کنید درضمن پتانسیومترهم خیلی حساس با خیلی آروم با یک پیچ گوشتی ریز بچرخونیدتذکرقبل ازاینکه دستم بزنید جای پیچ یادتون باشه که اگرتنظیمات دستگاه شما بهم ریخت رو همون حالت برگردونید مثلا چند دورچرخوندین یابه کدوم قسمت حرکتش دادین:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
18-05-2011, 15:02
دوست عزيز ساده ترين روش استفاده از برنامه ي NERO DRIVE SPEED هست البته برنامه هاي ديگه اي هم هست مي توني تو گوگل DVD SPEED رو سرچ كني به گزينه هايي مي رسي.
موفق باشي.

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

مي شه بيش تر راجع به اين مطلب توضيح بديد. منظورتون روي برد خود دي وي دي رايتر هست؟ دقيقاً كجا؟ تا حالا رو برد دي وي دي رايتر پتانسيومتر به چشمم نخورده. اگه عكسي بذاري ممنون مي شم.
بله منظورم برد درایو اپتیکال هست نه مادربورد

منظوراین دوستمون همون DVDRW شما هست یک پیچ خیلی کوچیک پشت لنزقرارداره که ازطریق اون میتونیدتنظیمش کنیدالبته ازیکی شما دو تا هستش که یکی مال خوندن یکی هم واسه رایت کردن شما پتانسیومتری که مال کپی کردن رو باید تنظیم کنید درضمن پتانسیومترهم خیلی حساس با خیلی آروم با یک پیچ گوشتی ریز بچرخونیدتذکرقبل ازاینکه دستم بزنید جای پیچ یادتون باشه که اگرتنظیمات دستگاه شما بهم ریخت رو همون حالت برگردونید مثلا چند دورچرخوندین یابه کدوم قسمت حرکتش دادین:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز شما دارید اشتباه میکنید در دی وی دی رایترها دوتا پتانسیومتر یکی برای تنظیم نور لنز برای سی دی هست یکی هم برای تنظیم نور لنز برای دی وی دی
اون دی وی دی رایترهایی هم که فقط یک پتانسیومتر گذاشتن برای دی وی دی هست و برای سی دی نذاشتن
پتانسویمتر برای سرعت کپی و پیست نیست